Pagina principală · LIVE CAMERA CENTRU RESITA · Articole · Facebook Blog · Categorii de ştiri · Contactați-ne · Email -Admini · ARHIVA VIDEO Luni, Decembrie 11, 2023
VIZTATORI UNICI
<Flag Counter
Browser Ip
IP address signature
APROXIMATIV 83.900 DE AVIZE DE ANGAJARE ÎN MUNCĂ PENTRU LUCRĂTORII PERMANENTI SI APROXIMATIV 600 DE AVIZE PENTRU LUCRĂTORI SEZONIERI EMISE DE CĂTRE IGI ÎN PRIMELE 10 LUNI ALE ACESTUI AN

În perioada 1 ianuarie – 31 octombrie a acestui an, polițiștii de imigrări au emis, la nivel național, 83.857 de avize de angajare în muncă pentru lucrătorii permanenți și 578 de avize pentru lucrători sezonieri.
2,50% - rata somajului înregistrat în evidentele AJOFM Caras-Severin în luna octombrie 2023

La sfârșitul lunii octombrie 2023, rata șomajului înregistrat la nivelul județului Caraș-Severin a fost de 2,50%, iar numărul total de șomeri la finele lunii octombrie a fost de 2.269 persoane.
Din totalul șomerilor înregistrați, 803 au fost șomeri indemnizați și 1.466 șomeri neindemnizați. Numărul șomerilor indemnizați a crescut cu 7 persoane, iar numărul șomerilor neindemnizați a crescut cu 29 persoane față de luna precedentă.
Incendiu în satul Prisian, comuna Buchin

Azi-noapte, în jurul orei 04:15, pompierii militari din cadrul Detașamentului de Pompieri Caransebeș au intervenit, în colaborare cu pompierii voluntari ai Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Buchin, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la anexa unei locuințe din satul Prisian, comuna Buchin. La sosirea forțelor, ardeau camera centralei și elemente din
Bilantul misiunilor pompierilor cărăseni în acest sfârsit de săptămână

În acest sfârșit de săptămână, 24 – 26 noiembrie, pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență “SEMENIC” al județului Caraș-Severin au desfășurat 25 de misiuni în zona de competență.Ø Accidente rutiere
Programul de Ziua Natională a României

Ziua Națională a României ne oferă an de an prilejul de a celebra împlinirea crezului comun care a schimbat destinul unui popor și a contribuit la crearea României Mari.
Sase cetăteni străini opriti în tentativă de trecere ilegală

Polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Jimbolia - județul Timiș au depistat în două autoturisme înmatriculate în România, patru cetățeni din Nepal și doi din India, toți intrați legal pe teritoriul României, care au încercat să treacă ilegal frontiera în Serbia.
Peste 2.800 de elevi au absolvit scolile de politie, jandarmerie, politie de frontieră si pompieri

Peste 2.800 de tineri au absolvit cursurile școlilor postliceale de pregătire ale Ministerului Afacerilor Interne, în perioada următoare urmând să intre în activitate alături de colegii din structurile la care sunt repartizați.
CONSILIUL CONCURENTEI A AUTORIZAT PRELUAREA UNOR FARMACII DE CĂTRE MINI-FARM

Consiliul Concurenței a autorizat tranzacția prin care Mini-Farm S.R.L. intenționează să preia nouă farmacii, dintre care opt aparțin firmei Farmacia Elixirfarm Impex S.R.L. și una aparține companiei Farmacia Kogalniceanu S.R.L..
86 locuri de muncă în judetul Caras-Severin

SITUAȚIA LOCURILOR DE MUNCĂ VACANTE

Agentie locala /Meserie/ Nr loc de munca
Zona de munte a judetului Caras-Severin sub COD PORTOCALIU de viscol

Conform informării transmise de Administrația Națională de Meteorologie, partea de nord-est a județului nostru se află sub avertizare COD PORTOCALIU de viscol, valabilă în intervalul 26 noiembrie, ora 02:00 – 26 noiembrie, ora 16:00. Vor fi intensificări susținute ale vântului cu rafale de 90...110 km/h, va ninge și va fi viscol iar vizibilitatea va scădea sub 50 m.
11.500 de persoane testate si 33 de cazuri de cancer diagnosticate în caravana "Nu am făcut destul!"

11.500 oameni din mediul rural au beneficiat de controale gratuite la ei în sate și 33 dintre ei au aflat că au cancer în cei 10 ani ai caravanei "Nu am făcut destul!", organizată de Federația Asociațiilor Bolnavilor de Cancer (FABC). În 8 weekenduri pe teren, ediția de anul acesta a depășit 1.200 de persoane testate și a descoperit 5 cancere.
Locuri de muncă vacante în reteaua EURES

Angajatorii din Spațiul Economic European oferă, prin intermediul rețelei EURES România, 136 locuri de muncă vacante, după cum urmează:
MANDATE DE EXECUTARE A PEDEPSEI ÎNCHISORII, PUSE ÎN APLICARE DE POLITISTIIeri, 23 noiembrie, polițiștii cărășeni au pus în aplicare două mandate de executare a pedepsei închisorii emise pe numele a doi bărbați, unul din
426 participanți la cursurile organizate de AJOFM Caras-Severin în primele zece luni ale anului 2023

În primele zece luni ale anului 2023, Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Caraș-Severin a cuprins în programele de formare profesională organizate în cadrul Agenției, 426 de șomeri.

În perioada de referință au fost
PERCHEZITII ÎNTR-UN CAZ DE TRAFIC DE MINORI

La data de 23 noiembrie 2023, polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Caraș-Severin, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Caraș Severin, au pus în aplicare 3 mandate de percheziție domiciliară în județul Caraș-Severin și 12 mandate de aducere, într-o cauză privind săvârșirea infracțiunii de trafic de minori.

De asemenea, în baza ordonanțelor emise, sunt
Sedinta Colegiului Prefectural al judetului Caras-Severin

Instituția Prefectului - Județul Caraș-Severin organizează vineri, 24 noiembrie, la sediul Palatului Administrativ, Sala de ședințe de la etajul I,începând cu ora 11,00, ședința Colegiului Prefectural al județului Caraș-Severin, având următoarea tematică:
Opt vietnamezi, opriți în tentativă de trecere ilegală

Polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Sânnicolau Mare, județul Timiș, au depistat, opt cetățeni din Vietnam, toți intrați legal pe teritoriul României, care au încercat să treacă ilegal frontiera în Ungaria.

În data de
ANCOM a adoptat editia actualizata a Tabelului national de atribuire a benzilor de frecvente radio

In cadrul ultimei sedinte a Consiliului Consultativ, ANCOM a aprobat actualizarea Tabelului national de atribuire a benzilor de frecvente radio (TNABF). TNABF este un instrument esential de management al spectrului radio, iar normele internationale pe care se bazeaza acesta, aflate in continua actualizare ori adaptare ca urmare a progresului tehnologic in acest domeniu foarte dinamic al comunicatiilor electronice, fac ca aceasta reglementare tehnica sa fie in permanenta ajustare.
Modificari adoptate

Noua editie a
Protest spontan la Instituția Prefectului - Judetul Caras-Severin

Funcționarii publici și personalul contractual din cadrul Instituției Prefectului – Județul Caraș-Severin au susținut, în data de 23.11.2023, între orele 10,00 – 12,00, PROTESTUL declanșat de mai multe instituții ale prefectului din țară.

Protestul lor se datorează situației salariale ce reprezintă o discriminare a angajaților Instituției Prefectului în raport cu salariații altor autorități și instituții publice – centrale sau locale – aparținând puterii legislative, executive sau judecătorești - cărora, an de an le-au fost majorate salariile prin diverse acte normative (ordonanțe de urgență), iar personalul salariat al Instituției Prefectului a rămas, de fiecare dată neobservat, tratamentul salarial al acestuia fiind net diferit, nejustificat și disproporționat în raport cu celelalte categorii socio-profesionale.

Principala
Incendiu la o locuintă din satul Petrosnita, comuna Bucosnita

În cursul acestei dimineți, în jurul orei 07:20, Detașamentul de Pompieri Caransebeș a intervenit pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la o locuință din satul Petroșnița, comuna Bucoșnița.

La sosirea echipajelor, ardea
Conectare
Utilizator

ParolăÎncă nu eşti membru?
Înregistrează-te

Ţi-ai uitat parola?
Solicită una nouă
HOROSCOP

5,774,137 vizite unice
Cyclic by Fusion-Themes
Provided by Php-fusion V7 Themes | Freethemes4all.com

Powered by PHP-Fusion copyright © 2002 - 2023 by Nick Jones.
Released as free software without warranties under GNU Affero GPL v3.