Pagina principală · LIVE CAMERA CENTRU RESITA · Articole · Facebook Blog · Categorii de ştiri · Contactați-ne · Email -Admini · ARHIVA VIDEO Luni, Decembrie 11, 2023
VIZTATORI UNICI
<Flag Counter
Browser Ip
IP address signature
Bun venit
BLOG MEDIA CID.RO Contact E-mail: contact@blogmediacid.ro
CONTACT
PENTRU CONTACT SAU MESAJE E-MAIL contact@blogmediacid.ro
PUBLICITATE ONLINE
Cumpăr apartament, 2 camere, în următoarele zone din Resita: CENTRU, LUNCA, VALEA DOMANULUI, UNIVERSALUL VECHI, PIATA. Apartamentul să aibă următoarele caracteristici: decomandat, parter, etaj 1, suprafață min.60 mp, ofer max 24.000 euro. Nu sunt interesat de intermediari ! Contact:e-mail cpmcsro@yahoo.com ,sau la telefon 0745235800 _____________________________Ø Vând sau schimb! Apartament din BOCSA 15.000 euro, pentru un apartament din RESITA, plus diferența, în Bocșa, apartamentul este situat la etajul 3 ,zona foarte bună, suprafața 52 mp. In Resita, apartamentul, sa fie situat, în următoarele zone : CENTRU, LUNCA, VALEA DOMANULUI, UNIVERSALUL VECHI, PIATA. Apartamentul să aibă următoarele caracteristici: decomandat, parter, etaj 1, suprafață min.60 mp ofer max. 22.000 euro. Nu sunt interesat de intermediari !___________________ Caut firma de a proiecta si executa, un acoperis, la o casa locuibila. Mai multe detalii pe e-mail:cpmcsro@yahoo.com, sau la telefon:0745235800.
ZIUA NATIONALA SARBATORITA LA RESITA 2023
Evaluarea activității pe 9 luni 2023 a Inspectoratului de Poliție Județean Caraș-Severin
Premierea filmului ,,Nunta pe bani`` la Cinema Dacia Resita
FESTIVALUL RĂCHIEI, LA BĂILE HERCULANE
Noua Unitate de Primiri Urgențe de la Reșița a devenit oficial funcțională
22 de sanctiuni contraventionale aplicate de politisti la sfarsitul saptamanii trecute
S-a deschis un magazin Parabo in Carasova
Protest la Carasova
Strandul termal din DETA:sănătate și bună dispoziție
Care sunt costurile pentru un beneficiar la azil?
Rezultatele controlului la azilele din Caras-Severin
Situatia azilelor din Caras-Severin
Master Chef cu epoleți, Ediția I
Lansarea de carte ”Albastru de Reșița” a lui Nicolae Sârbu
Accident soldat cu o persoană încarcerată
Incredibil !O poveste de viața rar întâlnită!
Campania națională anticorupție „Tu poți face lumină”
Centrul de Inovare si Transfer Tehnologic Politehnica 2020: De la realizări la perspective pentru viitor

Centrul de Conferințe a Universității Politehnica Timișoara a găzduit conferința de prezentare a rezultatelor proiectului Creșterea competitivității UPT prin înființarea Centrului de Inovare și Transfer Tehnologic Politehnica 2020, V/TM/2020/1/1.1.A/2/ 1467/ 27.10.2020, finanțat prin Agenția pentru Dezvoltare Regională Vest în cadrul Programului Operațional Regional 2014-2020.
APLICATIA BRIGHT SKY RO ACCESATĂ, PÂNĂ ÎN PREZENT, DE PESTE 92.000 DE ORI

În sprijinul victimelor violenței domestice – preponderent femei, cât și al celor care aleg să ajute în astfel de situații, funcționează de 3 ani aplicația Bright Sky RO. Ea a fost accesată, până în prezent, de peste 92.000 de ori, a fost descărcată pe 13.000 de terminale și are în acest moment peste 9.000 de utilizatori activi.
37 locuri de muncă în Municipiul Resita

SITUAȚIA LOCURILOR DE MUNCĂ VACANTE

Agentie locala/Meserie/Nr loc de munca
Optimizarea cadrului normativ din domeniul construcțiilor, în atenția Ministerului Dezvoltării

Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației a organizat, astăzi, conferința finală a proiectului "Creșterea coerenței cadrului normativ și a eficienței reglementărilor tehnice în domeniul construcțiilor" (cod MySMIS 129900/SIPOCA 731).

Implementarea proiectului contribuie la
Patru persoane rănite si alte 45 s-au autoevacuat în urma unei explozii la o butelie

Patru persoane au fost rănite și alte 45 s-au autoevacuat, sâmbătă, după ce o butelie a explodat la etajul 1 al unui imobil situat pe strada Industriilor, în localitatea Giarmata, pompierii de la Detașamentul 1 Timișoara fiind chemați să intervină la locul accidentului.
Sanctiuni contraventionale în cuantum de 50.000 lei aplicate de către inspectorii din cadrul ITM Caras-Severin

În luna noiembrie 2023, inspectorii de muncă din cadrul Inspectoratului Teritorial de Muncă Caraș-Severin au desfășurat 233 controale, fiind dispuse angajatorilor 253 măsuri obligatorii de remediere a deficiențelor constatate.
Au fost aplicate sancțiuni contravenționale în cuantum de 50.000 lei.

Principalele deficiențe identificate:
Atragerea investitiilor în productia de opere audiovizuale intră în linie dreaptă

Atragerea investițiilor în producția de opere audiovizuale intră în linie dreaptă. Doar pentru anul viitor sunt așteptate investiții de peste 200 de milioane de euro.

Astăzi s-a adoptat în ședința de Guvern ultima hotărâre necesară pentru achitarea datoriilor
Incendiu izbucnit la o anexă gospodărească

Astăzi, pompierii cărășeni au fost solicitați să intervină la un incendiu izbucnit la o anexă gospodărească din satul Crușovăț, comuna Cornea.

La fața locului s-au deplasat pompierii din cadrul
Cadre didactice din Universitatea Politehnica Timisoara, din nou printre laureatii Premiilor Academiei Române

Și în acest an, ca și în anii precedenți, cadre didactice ale Universității Politehnica Timișoara s-au aflat printre laureații Premiilor Academiei Române, care se acordă oamenilor de știință și litere, artiștilor români, din țară sau din străinătate, pentru meritul de a fi contribuit, prin activitatea și opera lor, la dezvoltarea culturii și științei românești.
Trimite-i o scrisoare Moșului prin Poșta Română, iar Moșul îți va răspunde!

București, 7 decembrie 2023 - De mâine, copiii pot trimite Moșului scrisori prin Poșta Română, iar Moșul s-a angajat că va răspunde fiecărei scrisori în parte, prin intermediul spiridușilor săi și a poștașilor. Campania "Cutia poștală a lui Moș Crăciun" se desfășoară în
Noi reglementari privind regimul de autorizare generala pentru furnizarea serviciilor postale dezbatute de ANCOM

În cadrul ultimeiședințe a Consiliului Consultativ a fost dezbătut proiectul de decizie privind regimul de autorizare generală pentru furnizarea serviciilor poștale. Decizia care urmează a fi adoptată abrogă actuala decizie și instituie un nou cadru de reglementare, ca urmare a modificărilor legislative și a evoluțiilor tehnologice electronice din ultimii ani de pe piața serviciilor poștale.

Principalele modificări ale deciziei
25 de ani de dezvoltare regională în România, celebrati la Timisoara


20 de miliarde de euro este suma care a fost gestionată de cele opt ADR-uri din România, în cei 25 de ani de dezvoltare regională. În această perioadă au fost
ÎN LUNA NOIEMBRIE, POLITISTII DE IMIGRĂRI AU EMIS PESTE 2.100 DE PERMISE DE SEDERE PENTRU BENEFICIARII PROTECTIEI TEMPORARE

În perioada 1–30 noiembrie a.c., polițiștii de imigrări au emis 2.138 de permise de ședere pentru beneficiarii protecției temporare.

Din data de 18 martie 2022 și până în prezent au fost
Biserica îl prăznuiește pe Sfântul Ierarh Nicolae

Sfantul Nicolae, unul dintre cei mai populari sfinti din calendar, este praznuit la 6 decembrie.De origine greceasca (Nikolaos), numele este format din doua cuvinte: nike, „victorie“ (de la nikao, „a invinge“), si laos, „popor“, putandu-se talmaci prin „obsteasca biruinta“.
Cel între
Sedintă extraordinară a Consiliului Judetean Caras-Severin

Președintele Consiliului Județean Caraș-Severin, Romeo Dunca a dispus convocarea forului județean în ședință extraordinară pentru data de 7 decembrie 2023, ora 11.00, următorul proiect inclus pe ordinea de zi:
Conferintă finală proiect StartUPT

În perioada 24.12.2021 – 31.12.2023, Universitatea Politehnica Timișoara, în calitate de coordonator și beneficiar, înparteneriatcuFonduri-Structurale.ro(Grupul de Consultanță pentru Dezvoltare DCGSRL), au implementat proiectul StartUPT, cofinanțat din
Momente încărcate de emotie pentru pompierii cărăseni

Cu prilejul Zilei Naționale a României, în semn de apreciere pentru modul exemplar în care și-au îndeplinit atribuțiile de serviciu, doi ofițeri și patru subofițeri au fost avansați, astăzi, în gradul militar următor, înainte de expirarea stagiului minim în grad, astfel:
Aproximativ 300 de străini depistati în situati ilegale de politistii de imigrări

În luna noiembrie a acestui an aproximativ 300 de străini depistați în situații ilegale de polițiștii de imigrări, în cooperare cu structuri cu atribuții în domeniu

Peste
Vă recomandăm să fiti atenti fată de trichineloză

Trichineloza este o zoonoză (o boală infecțioasă care este transmisă de la animal la om) cauzată de viermi rotunzi (parazit nematod) din genul Trichinella spp.

Oamenii, dar și animalele domestice și sălbatice, pot fi infectate și devin
Atentie! Comercializarea de articole pirotehnice către minori constituie infracțiune!

La sfârșitul lunii trecute, polițiștii Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase Caraș-Severin s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că angajatul unei societăți comerciale autorizate să comercializeze articole pirotehnice ar fi vândut unui minor, articole pirotehnice din categoria P1.

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru
Conectare
Utilizator

ParolăÎncă nu eşti membru?
Înregistrează-te

Ţi-ai uitat parola?
Solicită una nouă
HOROSCOP

5,774,166 vizite unice
Cyclic by Fusion-Themes
Provided by Php-fusion V7 Themes | Freethemes4all.com

Powered by PHP-Fusion copyright © 2002 - 2023 by Nick Jones.
Released as free software without warranties under GNU Affero GPL v3.