Pagina principală · LIVE CAMERA CENTRU RESITA · Articole · Facebook Blog · Categorii de ştiri · Contactați-ne · Email -Admini · ARHIVA VIDEO Vineri, Septembrie 21, 2018
Navigare
Cele mai noi articole
Niciun articol disponibil
name
Curs Valutar BNR
name
name
IP address signature
TRAFIC
optimizare web
IN CURAND RADIO
CONTACT
PENTRU CONTACT SAU MESAJE E-MAIL contact@blogmediacid.ro
PUBLICITATE ONLINE
Cumpăr apartament, 2 camere, în următoarele zone din Resita: CENTRU, LUNCA, VALEA DOMANULUI, UNIVERSALUL VECHI, PIATA. Apartamentul să aibă următoarele caracteristici: decomandat, parter, etaj 1, suprafață min.60 mp, ofer max 22.000 euro. Nu sunt interesat de intermediari ! Contact:e-mail cpmcsro@yahoo.com , tel. 0765549988. _____________________________Ø Vând sau schimb! Apartament din BOCSA 15.000 euro, pentru un apartament din RESITA, plus diferența, în Bocșa, apartamentul este situat la etajul 3 ,zona foarte bună, suprafața 52 mp. In Resita, apartamentul, sa fie situat, în următoarele zone : CENTRU, LUNCA, VALEA DOMANULUI, UNIVERSALUL VECHI, PIATA. Apartamentul să aibă următoarele caracteristici: decomandat, parter, etaj 1, suprafață min.60 mp ofer max. 22.000 euro. Nu sunt interesat de intermediari !___________________ Caut firma de a proiecta si executa, un acoperis, la o casa locuibila. Mai multe detalii pe e-mail:cpmcsro@yahoo.com, sau la telefon:0765549988.
Bun venit
BLOG MEDIA CID.RO Contact E-mail: contact@blogmediacid.ro
Ziua Cooperarii Europene la Oravița
Deschiderea noului an scolar la Carasova, Lupac si Clocotici
Pelerinaj la Mănăstirea Sfânta Maria Radna
OMUL DIN OGLINDA
Sfântă Liturghie de hram - József Csaba Pál
Navele militare la Moldova Noua
Grădina Zoologică ”Ion Crișan” din Reșița
Skatepark la Reșița
Ambasadorul Marii Britanii, în vizită la Reșița
Investește în Reșița
Documentele necesare pentru alocația copiilor, în Uniunea Europeană
Comisioanele pentru locurile de muncă în străinătate
ADMINISTRAREA SFÂNTULUI MIR (KRIZMANJE), LA CARAȘOVA
name
Content
PUBLICITATE ONLINE


Ø Cumpăr apartament, 2 camere, în următoarele zone din Resita:
CENTRU, LUNCA, VALEA DOMANULUI, UNIVERSALUL VECHI, PIATA.
Apartamentul să aibă următoarele caracteristici: decomandat, parter, etaj 1, suprafață min.60 mp, ofer max 22.000 euro. Nu sunt interesat de intermediari !
Contact:e-mail cpmcsro@yahoo.com , tel.0765549988

Ø Vând sau schimb! Apartament din BOCSA 15.000 euro, pentru un apartament din RESITA, plus diferența, în Bocșa, apartamentul este situat la etajul 3 ,zona foarte bună, suprafața 52 mp. In Resita, apartamentul, sa fie situat, în următoarele zone : CENTRU, LUNCA, VALEA DOMANULUI,
UNIVERSALUL VECHI, PIATA.
Apartamentul să aibă următoarele caracteristici: decomandat, parter, etaj
1, suprafață min.60 mp ofer max. 22.000 euro. Nu sunt interesat de intermediari !
Mai multe detalii pe e-mail:cpmcsro@yahoo.com, sau la telefon:0765549988


Ø Caut firma de a proiecta si executa, un acoperis, la o casa locuibila.
Mai multe detalii pe e-mail:cpmcsro@yahoo.com ,
sau la telefon:0765549988
POLITISTII SUNT, DIN NOU, ,,LA CATEDRĂ"!Siguranță și responsabilitate pentru participanții la traficul rutier.Aproximativ 250 de angajați ai unei societăți comerciale din Municipiul Reșița au participat la un eveniment cu caracter preventiv, organizat în scopul conștientizării riscurilor la care se expun în trafic în condițiile nerespectării prevederilor legislative specifice domeniului rutier.

Actualizarea situației privind evoluția Pestei Porcine Africane

La această dată, Pesta Porcină Africană (PPA) evoluează în 227 de localități din 13 județe, cu un număr de 927 de focare (dintre care 11 în exploatații comerciale) și 62 de cazuri la mistreți. În total au fost eliminați 311.869 de porci afectați de boală.

Au fost stinse până la această dată
Centre de permanentă medicală din judetul Caras-Severin


Miercuri, 19 septembrie 2018, a avut loc o întâlnire între conducerile Casei de Asigurări de Sănătate Caraș-Severin și Direcției de Sănătate Publică a județului.

Punerea în aplicare a prevederilor OUG 78/2018 cu privire la rectificarea bugetului de stat pe anul 2018,
județului Caraș-Severin i-au fost alocate sume aferente desfășurării activității centrelor de permanență.
ANCOM monitorizează permanent aplicarea Roam like at home


„Încă de la aplicarea regulamentului european Roam like at home, ANCOM a monitorizat permanent și a investigat punctual, în urma sesizărilor primite din partea utilizatorilor, modul în care operatorii de telefonie prezenți pe piața românească aplică prevederile acestuia. Neregulile depistate au fost
Universitatea Politehnica Timișoara și Alergotura susțin mișcarea fizică


Sportul a avut un loc important în Universitatea Politehnica Timișoara încă de la înființarea acesteia, în 1920. Educația fizică e materie obligatorie în UPT de la începuturi și până în prezent. Generații întregi de sportivi s-au format și s-au afirmat la Politehnica.
57 mii de români înregistrati în Registrul Donatorilor de Celule Stem sunt pregătiti să acorde o sansă la viată semenilor lor


Sorina Pintea, ministrul Sănătății a paticipat astăzi la lansarea campaniei de înscriere on-line în Registrul Donatorilor de Celule Stem Hematopoetice.
Sedinte la Instituția Prefectului - Județul Caraș-Severin


Instituția Prefectului - Județul Caraș-Severin organizează joi, 20 septembrie, ora 11,00, la sediul Palatului Administrativ, Sala de la etajul I, ședința Colegiului Prefectural Caraș-Severin, cu următoarea tematică:
Referendumul pentru revizuirea Constitutiei


Referendumul pentru revizuirea Constituției în forma adoptată de Parlament se va desfășura pe parcursul a două zile, 6 și 7 octombrie 2018, între orele 7.00 – 21.00, pentru a asigura o consultare cât mai largă a românilor cu drept de vot.
Guvernul a adoptat în ședința de marți, 18 septembrie a.c., actele normative necesare bunei organizări a Referendumului pentru revizuirea Constituției.
Universitatea Politehnica Timisoara asigură cazare pentru toti studentii săi


Universitatea Politehnica Timișoara s-a preocupat mereu de asigurarea unor condiții optime de studiu și cazare, fiind una dintre puținele instituții de învățământ superior care acoperă în totalitate solicitările de cazare venite din partea studenților săi, atât la nivelul ciclului de licență, cât și la masterat sau doctorat.
Dosare penale întocmite de politistii de frontiera


Nouă cetățeni irakieni opriți de polițiștii de frontieră

timișeni din drumul spre vestul EuropeiPolițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Lunga au depistat nouă cetățeni din Irak care au încercat să treacă ilegal frontiera dinRomânia înSerbia, intenționând astfel să ajungă într-un stat din vestul Europei.
Actualizarea situației privind evoluția Pestei Porcine Africane


Pesta Porcină Africană confirmată într-o gospodărie din localitatea Lucieni, județul Dâmbovița

Institutul de Diagnostic și Sănătate Animală București a confirmat apariția virusului pestei porcine africane la un porc, dintr-o gospodărie din comuna Lucieni, satul Lucieni, județul Dâmbovița.
Radio România Reșița vă invită la lansarea oficială a expoziției de panouri ,,Eu aleg România. Istoria românilor în 100 de momente esențiale"


Studioul Teritorial Radio România Reșița vă invită la lansarea oficială a expoziției de panouri „Eu aleg România. Istoria românilor în 100 de momente esențiale”, o campanie a Radio România dedicată Anului Centenar,
UVT, prima universitate din sud-estul Europei parte a unei rețele care promovează colaborarea dintre instituțiile de învățământ superior și orașele din care fac parte


Implicarea Universității de Vest din Timișoara în comunitate primește o recunoaștere importantă. Instituția a fost acceptată cu statut de membru observator în cadrul rețelei europene EUniverCities. La începutul lunii decembrie, la Trondheim, Norvegia, se va semna documentul prin care UVT va fi acceptată ca membru cu drepturi depline, devenind astfel prima universitate din sud-estul Europei parte a prestigioasei rețele.

Universitatea Politehnica Timișoara a investit 300.000 de euro pentru pregătirea noului an universitar de învățământ


În vederea asigurării condițiilor optime pentru studiu și cazare în perioada verii 2018, Universitatea Politehnica Timișoara a investit circa 300.000 de euro, din venituri proprii, pentru pregătirea noului an universitar. Sumele au fost alocate pentru reparații și igienizări la căminele și cantinele studențești, precum și pentru amenajarea unor noi laboratoare.
WEEKEND ÎNCĂRCAT, DAR FĂRĂ ACCIDENTE CU VICTIME !


82 de polițiști rutieri au acționat cu succes în perioada week-end-ului pentru siguranța rutieră.Polițiștii rutieri au acționat intensiv, pe sectoarele de drum, în intervalele orare cu risc ridicat de producere a accidentelor rutiere, având ca prioritate prevenirea accidentelor, fluidizarea circulației rutiere, prevenirea și combaterea faptelor ilegale la regimul circulației rutiere.
Instituția Prefectului - Județul Caraș-Severin continuă programul de audiențe în teritoriuInstituția Prefectului - Județul Caraș-Severin continuă programul de audiențe acordate în teritoriu de prefectul județului, domnul Matei Lupu. O nouă sesiune de audiențe va avea loc miercuri, 19 septembrie, la Oțelu Roșu.
Contractele de finantare a proiectelor aferente PNDR 2014 - 2020 sunt semnate numai la sediul Centrelor Regionale sau Oficiilor Judetene ale AFIR


Agenția pentru Finanțarea Investițiilor Rurale atrage atenția solicitanților și beneficiarilor de fonduri europene prin Programul Național de Dezvoltare Rurală 2014 – 2020 să fie vigilenți și să nu permită apariția unor situații infracționale cu impact financiar produse de persoane care nu au nicio legătură cu AFIR.
Lansarea portalului web RO-ALERT


Lansarea portalului web ro-alert.ro reprezintă o nouă etapă în procesul de punere în funcțiune a aplicației RO-ALERT de avertizare și alarmare a populației în situații de urgență. Informarea populației privind funcționarea aplicației RO-ALERT este necesară pentru continuarea testelor la nivel regional și național, care sunt programate în perioada următoare.
CONTRABANDA CU ȚIGĂRI PRIMEȘTE O NOUĂ LOVITURĂ !

Polițiștii au confiscat 68.000 de țigarete.

Un bărbat a fost reținut pentru 24 de ore.În seara zilei de 14.09.2018, orele 20.10, lucrătorii Secției 10 poliție rurală Oțelu Roșu au oprit pentru control, în localitatea Cornișor, comuna Băuțar, un autoturism condus de un bărbat de 44 de ani, domiciliat în orașul Hațeg, județul Hunedoara.
BANNER
optimizare web
Conectare
Utilizator

ParolăÎncă nu eşti membru?
Înregistrează-te

Ţi-ai uitat parola?
Solicită una nouă
RECLAMA PUBLICITATE
Site-ul Iulik official.
VIZTATORI UNICI
<Flag Counter
CEAS

Bucharest

HOROSCOP

2,330,744 vizite unice
Cyclic by Fusion-Themes
Provided by Php-fusion V7 Themes | Freethemes4all.com

Powered by PHP-Fusion copyright © 2002 - 2018 by Nick Jones.
Released as free software without warranties under GNU Affero GPL v3.