Pagina principală · LIVE CAMERA CENTRU RESITA · Articole · Facebook Blog · Categorii de ştiri · Contactați-ne · Email -Admini · ARHIVA VIDEO Duminică, August 25, 2019
Navigare
Cele mai noi articole
Niciun articol disponibil
name
name
IP address signature
TRAFIC
optimizare web
IN CURAND RADIO
CONTACT
PENTRU CONTACT SAU MESAJE E-MAIL contact@blogmediacid.ro
PUBLICITATE ONLINE
Cumpăr apartament, 2 camere, în următoarele zone din Resita: CENTRU, LUNCA, VALEA DOMANULUI, UNIVERSALUL VECHI, PIATA. Apartamentul să aibă următoarele caracteristici: decomandat, parter, etaj 1, suprafață min.60 mp, ofer max 22.000 euro. Nu sunt interesat de intermediari ! Contact:e-mail cpmcsro@yahoo.com , tel. 0765549988. _____________________________Ø Vând sau schimb! Apartament din BOCSA 15.000 euro, pentru un apartament din RESITA, plus diferența, în Bocșa, apartamentul este situat la etajul 3 ,zona foarte bună, suprafața 52 mp. In Resita, apartamentul, sa fie situat, în următoarele zone : CENTRU, LUNCA, VALEA DOMANULUI, UNIVERSALUL VECHI, PIATA. Apartamentul să aibă următoarele caracteristici: decomandat, parter, etaj 1, suprafață min.60 mp ofer max. 22.000 euro. Nu sunt interesat de intermediari !___________________ Caut firma de a proiecta si executa, un acoperis, la o casa locuibila. Mai multe detalii pe e-mail:cpmcsro@yahoo.com, sau la telefon:0765549988.
Bun venit
BLOG MEDIA CID.RO Contact E-mail: contact@blogmediacid.ro
Evanghelizare în aer liber la Bocșa
Ștrandul cu apa termala din DETA
Bocșa:Slujba de Sf. Ilie la Mănăstirea Vasiova
ZILELE RESITEI 2019
Probleme la Ocolul Silvic Banatul Montan
Salvati Copiii dotează secția de pediatrie a Spitalului Județean Resița
Investiții la Spitalul Județean de Urgență Reșița
Vicepremierul Daniel Suciu a vizitat județul Caraș-Severin
DISTRUGE ZIDUL INDIFERENȚEI! TRAFICUL DE PERSOANE POATE FI PREVENIT.
Vânzarea apartamentelor ANL
Documentele necesare pentru alocația copiilor, în Uniunea Europeană
Comisioanele pentru locurile de muncă în străinătate
PUBLICITATE ONLINE


Ø Cumpăr apartament, 2 camere, în următoarele zone din Resita:
CENTRU, LUNCA, VALEA DOMANULUI, UNIVERSALUL VECHI, PIATA.
Apartamentul să aibă următoarele caracteristici: decomandat, parter, etaj 1, suprafață min.60 mp, ofer max 22.000 euro. Nu sunt interesat de intermediari !
Contact:e-mail cpmcsro@yahoo.com , tel.0765549988

Ø Vând sau schimb! Apartament din BOCSA 15.000 euro, pentru un apartament din RESITA, plus diferența, în Bocșa, apartamentul este situat la etajul 3 ,zona foarte bună, suprafața 52 mp. In Resita, apartamentul, sa fie situat, în următoarele zone : CENTRU, LUNCA, VALEA DOMANULUI,
UNIVERSALUL VECHI, PIATA.
Apartamentul să aibă următoarele caracteristici: decomandat, parter, etaj
1, suprafață min.60 mp ofer max. 22.000 euro. Nu sunt interesat de intermediari !
Mai multe detalii pe e-mail:cpmcsro@yahoo.com, sau la telefon:0765549988


Ø Caut firma de a proiecta si executa, un acoperis, la o casa locuibila.
Mai multe detalii pe e-mail:cpmcsro@yahoo.com ,
sau la telefon:0765549988
Implementarea schemelor de ajutor de stat "Sprijin pentru prima împădurire și crearea de suprafețe împădurite" și "Servicii de silvomediu, servicii climatice și conservarea pădurilor&qu

Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA) informează posibilii beneficiari că la nivelul Ministerului Agriculturii și Dezvoltării Rurale s-a planificat desfășurarea ultimelor sesiuni de depunere a cererilor de sprijin aferente schemei de ajutor de stat - Sprijin pentru prima împădurire și crearea de
Noul program "O familie, o casă" permite familiilor cu venituri mici să-și cumpere un cămin

Noul program "O familie, o casă" permite familiilor cu venituri mici să-și cumpere un căminMinisterul Finanțelor Publice propune printr-un proiect de act normativ modificarea Programului 'Prima casă' și redenumirea acestuia în Programul "O familie, o casă", astfel încât acest program
CARANSEBES: LOCURI DE MUNCĂ PENTRU COMUNITĂTILE DEFAVORIZATE


Primarul Felix Borcean s-a întâlnit joi cu reprezentanții Instituției Prefectului și ai AJOFM Caraș-Severin, discuțiile axându-se pe problematica locurilor de muncă pentru persoanele din comunitățile defavorizate, în special cele de romi. Concluzia a fost aceea că e nevoie de conștientizarea și promovarea unor potențiale locuri de muncă pentru aceste comunități.
ANM: DISCONFORT TERMIC

Sursa : Administrația Națională de Meteorologie

Intervalul : 23, 24, 25 august;

Fenomene : disconfort termic;

Mesaj
Locuri de muncă în Caras-Severin

SITUAȚIA LOCURILOR DE MUNCĂ VACANTE

LA DATA DE 23.08.2019

Regatul Spaniei, Andaluzia - Alertă alimentară și îmbolnăviri cu bacteria Listeria

Ministerul Afacerilor Externe informează cetățenii români care se află, tranzitează sau doresc să călătorească în Regatul Spaniei că Departamentul pentru Sănătate și Familie al Guvernului Autonom din Andaluzia a identificat și retras de pe piață un produs contaminat cu bacteria Listeria monocytogenes, ulterior apariției cazurilor de îmbolnăvire ca urmare a consumului de carne de porc procesată și ambalată, investigând și alte produse care ar putea fi contaminate cu această bacterie.
Regatul Spaniei- greva personalului de la sol al companiei IBERIA

Ministerul Afacerilor Externe informează cetățenii români care se află, tranzitează sau doresc să călătorească în Regatul Spaniei, pe calea aerului, că activitatea pe Aeroportul El Prat- Barcelona, în perioadele
ANCOM revizuieste procedura de desemnare a furnizorilor de serviciu universal

utoritatea Nationala pentru Administrare si Reglementare in Comunicatii (ANCOM) supune consultarii publice proiectul de decizie privind conditiile si procedura de desemnare a furnizorilor de serviciu universal in domeniul serviciilor postale. "Pentru a asigura accesul tuturor romanilor la un pachet minim de servicii postale, la un anumit nivel de calitate si la tarife accesibile, propunem un mecanism de desemnare a funizorilor de serviciu universal bazat pe un sistem de evaluare a cererilor furnizorilor care doresc sa ofere serviciile din sfera serviciului universal. Astfel, am revizuit si detaliat criteriile de evaluare a cererilor depuse de solicitanti pe care le vom analiza punctand, printre altele, acoperirea teritoriala, experienta in furnizarea serviciilor, dar si nivelul de calitate al serviciilor oferite, prin prisma numarului de reclamatii intemeiate primite de catre furnizorul solicitant", a declarat Sorin Grindeanu, presedintele ANCOM.

Serviciile incluse in sfera serviciului universal
Legume și fructe românești de sezon în piețele și hypermarket-urile din România

Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale (MADR) informează că producătorii autohtoni prezenți în toate piețele agroalimentare oferă în această perioadă legume și fructe proaspete, în gamă diversificată, de calitate și în cantitate suficientă.
ARME SI MUNITIE DETINUTE ILEGAL, RIDICATE DE POLITISTIIeri, polițiști din cadrul Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase Caraș-Severin au depistat la domiciliile a trei bărbați cu vârste cuprinse între 34 și 50 de ani, din Reșița și Dognecea, patru arme și muniție aferentă, despre care exista suspiciunea rezonabilă că ar deținute ilegal.
COMUNICAT DE PRESA - Ocolul Silvic Banatul Montan

Informatia data de catre USR in data de 19.08.2019 referitoare la unele probleme intre angajatii ocolului si seful de ocol este neadevarata. Scopul sedintei nu a fost de a se aduna semnaturi pentru demiterea sefului de ocol. Adunarea salariatilor a avut drept scop rezolvarea mai multor probleme legate de infiintarea sindicatului la nivelul ocolui.
Pe langa aceste probleme, a fost analizata si situatia
Termenul final de vizare a carnetelor de rentă viageră

Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA) informează că pentru obținerea vizei aferente anului 2018, rentierii agricoli se mai pot prezenta până la data de 02 septembrie 2019, personal ori prin mandatar/ curator/ tutore, la oricare Centru județean al APIA, respectiv al Municipiului București, cu următoarele documente, în original:
În data de 23 august 2019, va avea loc a IV-a editie a ,,Zilei Diasporei"


În data de 23 august 2019, va avea loc a IV-a ediție a ”Zilei
Diasporei”, eveniment susținut de Primăria Reșița în colaborare cu
comunitatea RePatriot și Fundația Romanian Business Leaders. Cu acest
prilej Primăria Municipiului Reșița, puternic marcată de exodul celor ce
aleg să muncească în străinătate, organizează începând cu ora 12:00, în
sala de ședință a Consiliului Local, conferința „HAI ACASĂ”! Cu această
ocazie vor fi dezbătute următoarele teme:
Sedința Colegiului Prefectural Caraș-Severin


Instituția Prefectului - Județul Caraș-Severin organizează joi, 22 august, ora 11,00, la sediul Palatului Administrativ, Sala de la etajul I, ședința Colegiului Prefectural Caraș-Severin, cu următoarea tematică:
PRINSI DE POLITISTI DUPĂ CE AU SUSTRAS UN MOPED SI AU SPART UN MAGAZIN

Polițiști din cadrul Poliției orașului Bocșa au identificat 3 tineri, cu vârste cuprinse între 15 și 23 de ani, bănuiți de comiterea a două furturi de pe raza localităților Bocșa și Fizeș.
Situația actualizată a înregistrărilor pe portalul www.votstrainatate.ro ale alegătorilor români aflați în afara țării, precum și precizări legate de exercitarea votului prin corespondență

Autoritatea Electorală Permanentă (AEP) informează că numărul cetățenilor români care s-au înregistrat online pe portalul www.votstrainatate.ro ca alegători în străinătate, până luni, 19 august, ora 23:00, a depășit 20.000, peste 10.000 dintre aceștia accesând ca opțiune votul prin corespondență.
COMUNICAT DE PRESA - Ocolul Silvic Banatul Montan


Referitor la poziția publică exprimată de formațiunea politică USR Caraș-Severin, prin care se asociază numele Ocolul Silvic Banatul Montan cu eventuale exploatări de lemn în zona Dealul Golului, avem obligația de a face public mai multe precizări.

În acest sens transmitem opiniei publice că Ocolul Silvic Banatul Montan nu administrează fondul forestier la care USR Caraș-Severin face referire. Acest lucru l-am transmis și în scris, ca raspuns la adresa primită, cu maximă celeritate. Am participat activ la identificarea problemelor, indicând administratorul de drept al respectivului fond forestier, primind asigurări de la reprezentații USR că se va publica o revenire asupra afirmațiilor făcute de aceștia în spațiul public.
Dosare penale întocmite de politistii de frontiera


O familie de cetățeni chinezi, călăuzită de un alt membru de familie, oprită la frontiera cu Serbia

Polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Oravița - județul Caraș-Severin au depistat patru cetățeni din China – o mamă împreună cu cei trei copii ai săi - care intenționau să ajungă ilegal în Germania, cu ajutorul unui cetățean german, membru de familie.
ACTIUNEA T.I.S.P.O.L. - SPEED - Politia rutieră pe drumurile din judet

În săptămâna precedentă, polițiștii cărășeni au fost prezenți pe drumurile publice de pe raza județului, pentru prevenirea evenimentelor rutiere și pentru conștientizarea conducătorilor auto cu privire la riscurile la care se expun prin încălcarea regulilor de circulație, în special a regimului legal de viteză, în cadrul acțiunii T.I.S.P.O.L.- SPEED.
BANNER
optimizare web
Conectare
Utilizator

ParolăÎncă nu eşti membru?
Înregistrează-te

Ţi-ai uitat parola?
Solicită una nouă
RECLAMA PUBLICITATE
Site-ul Iulik official.
VIZTATORI UNICI
<Flag Counter
CEAS

Bucharest

HOROSCOP

3,363,583 vizite unice
Cyclic by Fusion-Themes
Provided by Php-fusion V7 Themes | Freethemes4all.com

Powered by PHP-Fusion copyright © 2002 - 2019 by Nick Jones.
Released as free software without warranties under GNU Affero GPL v3.