Pagina principală · LIVE CAMERA CENTRU RESITA · Articole · Facebook Blog · Categorii de ştiri · Contactați-ne · Email -Admini · ARHIVA VIDEO Sâmbătă, Mai 25, 2019
Navigare
Cele mai noi articole
Niciun articol disponibil
name
name
IP address signature
TRAFIC
optimizare web
IN CURAND RADIO
CONTACT
PENTRU CONTACT SAU MESAJE E-MAIL contact@blogmediacid.ro
PUBLICITATE ONLINE
Cumpăr apartament, 2 camere, în următoarele zone din Resita: CENTRU, LUNCA, VALEA DOMANULUI, UNIVERSALUL VECHI, PIATA. Apartamentul să aibă următoarele caracteristici: decomandat, parter, etaj 1, suprafață min.60 mp, ofer max 22.000 euro. Nu sunt interesat de intermediari ! Contact:e-mail cpmcsro@yahoo.com , tel. 0765549988. _____________________________Ø Vând sau schimb! Apartament din BOCSA 15.000 euro, pentru un apartament din RESITA, plus diferența, în Bocșa, apartamentul este situat la etajul 3 ,zona foarte bună, suprafața 52 mp. In Resita, apartamentul, sa fie situat, în următoarele zone : CENTRU, LUNCA, VALEA DOMANULUI, UNIVERSALUL VECHI, PIATA. Apartamentul să aibă următoarele caracteristici: decomandat, parter, etaj 1, suprafață min.60 mp ofer max. 22.000 euro. Nu sunt interesat de intermediari !___________________ Caut firma de a proiecta si executa, un acoperis, la o casa locuibila. Mai multe detalii pe e-mail:cpmcsro@yahoo.com, sau la telefon:0765549988.
Bun venit
BLOG MEDIA CID.RO Contact E-mail: contact@blogmediacid.ro
Salvati Copiii dotează secția de pediatrie a Spitalului Județean Resița
Bursa generala a locurilor de munca, organizata la Reșița
Investiții la Spitalul Județean de Urgență Reșița
Vicepremierul Daniel Suciu a vizitat județul Caraș-Severin
Ziua Jandarmeriei Române, sărbătorită la Reșița
Ziua Instituției Prefectului la Reșița
IOAN IANCU - BLOCAT ÎN PRIZA VIEȚII
DISTRUGE ZIDUL INDIFERENȚEI! TRAFICUL DE PERSOANE POATE FI PREVENIT.
Martie - Sedinta ordinara a Consiliului Judetean Caras-Severin
MANIFESTARE DE ZIUA POLITIEI LA REȘIȚA
Inaugurarea Parcului Siderurgistului din Reșița
Concursul de TIR pentru politistii caraseni
Evoluția cazurilor de gripă în Caraș-Severin
Cupa presei la TIR,organizata de politistii cărășeni
Cupei Presei la tir, organizată de jandarmii cărășeni
Vânzarea apartamentelor ANL
Documentele necesare pentru alocația copiilor, în Uniunea Europeană
Comisioanele pentru locurile de muncă în străinătate
PUBLICITATE ONLINE


Ø Cumpăr apartament, 2 camere, în următoarele zone din Resita:
CENTRU, LUNCA, VALEA DOMANULUI, UNIVERSALUL VECHI, PIATA.
Apartamentul să aibă următoarele caracteristici: decomandat, parter, etaj 1, suprafață min.60 mp, ofer max 22.000 euro. Nu sunt interesat de intermediari !
Contact:e-mail cpmcsro@yahoo.com , tel.0765549988

Ø Vând sau schimb! Apartament din BOCSA 15.000 euro, pentru un apartament din RESITA, plus diferența, în Bocșa, apartamentul este situat la etajul 3 ,zona foarte bună, suprafața 52 mp. In Resita, apartamentul, sa fie situat, în următoarele zone : CENTRU, LUNCA, VALEA DOMANULUI,
UNIVERSALUL VECHI, PIATA.
Apartamentul să aibă următoarele caracteristici: decomandat, parter, etaj
1, suprafață min.60 mp ofer max. 22.000 euro. Nu sunt interesat de intermediari !
Mai multe detalii pe e-mail:cpmcsro@yahoo.com, sau la telefon:0765549988


Ø Caut firma de a proiecta si executa, un acoperis, la o casa locuibila.
Mai multe detalii pe e-mail:cpmcsro@yahoo.com ,
sau la telefon:0765549988
Locuri de muncă în Caras-SeverinSITUAȚIA LOCURILOR DE MUNCĂ VACANTE LA DATA DE 24.05.2019
LANSAREA Programului RABLA pentru electrocasnice

Ministerul Mediului a lansat ieri, 23 mai 2019, cea de-a doua ediție a Programului RABLA pentru electrocasnice, la sediul Rematholding din Ariceștii Rahtivani, județul Prahova.


Alături de viceprim-ministrul, ministrul mediului Grațiela Gavrilescu, la eveniment au participat președintele Administrației Fondului pentru Mediu, Cornel Brezuică, specialiști din cadrul Ministerul Mediului și ai Administrației Fondului pentru Mediu, reprezentanți ai agenților economici înscriși în program, precum și reprezentanți ai firmelor care se ocupă cu valorificarea deșeurilor electrice și electronice.

Începând de
Comunicat de presă - Aliantei 2020 USR PLUS


În cadrul conferinței de presă a Alianței 2020 USR PLUS s-au reiterat cele 3 motive pentru care cărășenii au o opțiune pe buletinul de vot. Motivele, conform liderilor alianței, sunt:
Campionatul National Universitar al României la fotbal

ampionatul Național Universitar al României la fotbal (pe teren mare, în 11) a redebutat, în primăvara anului 2015, la inițiativa prof. univ. dr. ing. Viorel-Aurel Șerban, rectorul Universității Politehnica Timișoara. Competiția, desfășurată anual, este organizată de Federația Sportului Școlar și Universitar din România (FSSU), Ministerul Educației Naționale (MEN), Federația Română de Fotbal (FRF) și Universitatea Politehnica Timișoara (UPT).

Campioanele edițiilor de până acum au fost
Împreună pentru o comunitate mai sigură!

Reducerea riscului de victimizare a categoriilor de persoane vulnerabile, pentru segmentele infracționale care se manifestă cu precădere în zonele rurale reprezintă scopul campanie naționale a Poliției Române ”Împreună pentru o comunitate mai sigură!”, desfășurată cu sprijinul unuia
INFORMARE METEOROLOGICĂ DE VREME REA

Sursa : Administrația Națională de Meteorologie

Intervalul : 23 mai, ora 12 – 24 mai, ora 22;

Zonele afectate : conform textului;

Fenomene : manifestări de instabilitate atmosferică temporar accentuată, cantități de apă însemnate;

Mesaj :
Competitia ,,Prietenii Pompierilor"

”Prietenii Pompierilor” s-au întâlnit, pe Stadionul ”Mircea Chivu” din Reșița, pentru a se întrece în abilități fizice și cunoștințe teoretice în domeniul prevenirii și stingerii incendiilor.

Din cele 17 echipe participante, pe podium au urcat:
Zile ,,japoneze" la Biblioteca UPT

Perioada imediat următoare e una deosebit de bogată în evenimente organizate de Biblioteca Centrală a Universității Politehnica Timișoara în colaborare cu Ambasada Japoniei în România.

Astfel,
Dosare penale întocmite de politistii de frontiera

Doi cetățeni albanezi depistați în timp ce încercau să intre ilegal pe teritoriul României

* Polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Moravița – I.T.P.F. Timișoara au depistat doi cetățeni din Albania, care au încercat să intre ilegal în România, pe jos, pe la „frontiera verde”.

* Polițiștii de frontieră efectuează cercetări pentru săvârșirea infracțiunii de trecere frauduloasă a frontierei de stat, iar cetățenii albanezi vor fi preluați de autoritățile de frontieră sârbe, în vederea continuării cercetărilor.
REZULTATELE ACTIUNII T.I.S.P.O.L

În perioada 13-19 mai 2019, polițiștii rutieri cărășeni au desfășurat, conform Planului de operațiuni al Organizației Polițiilor Rutiere din Europa, pe raza întregului județ, operațiunea Truck&Bus, pentru verificarea activităților de transport public de persoane și mărfuri.
La acțiuni au participat zilnic peste
Organizarea alegerilor pentru Parlamentul European și a referendumului național


Cetățenii români cu drept de vot sunt chemați la urne în data de 26 mai, pentru a-și exprima opțiunea referitor la cei 33 de membri din România care vor face parte din Parlamentul European, dar și în ceea ce privește referendumul național consultativ.
INFORMARE METEOROLOGICĂ DE VREME REA

Sursa : Administrația Națională de Meteorologie

Intervalul : 22 mai, ora 12 – 23 mai, ora 22;

Zonele afectate : conform textului;

Fenomene : cantități de apă însemnate, manifestări de instabilitate atmosferică temporar accentuată;

Mesaj :

Sedința Colegiului Prefectural Caraș-Severin

Instituția Prefectului - Județul Caraș-Severin organizează joi, 23 mai, ora 09,00, la sediul Palatului Administrativ, Sala de la etajul I, ședința Colegiului Prefectural Caraș-Severin, cu următoarea tematică:
Roșiile românești din Programul Tomata - sigure pentru consum

MADR comunică: Roșiile românești din Programul Tomata - sigure pentru consum.
Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale, prin Autoritatea Națională Fitosanitară, efectuează în această perioadă controale în piețe și la locul de producție (sere și solarii) după recoltare, în vederea prelevării de probe de roșii de la producătorii înscriși în Programul guvernamental de sprijin pentru tomate, în scopul determinării calității acestora, în special pentru a determina
I.T.M.Caraș-Severin derulează în perioada 15 aprilie - 31 mai 2019 activități de informare și conștientizare cu privire la respectarea legislației specifice privind ucenicia la locul de muncă

Inspectoratul Teritorial de Muncă Caraș-Severin derulează în perioada 15 aprilie - 31 mai 2019 activități de informare și conștientizare cu privire la respectarea legislației specifice privind ucenicia la locul de muncă, efectuarea stagiului pentru absolvenții de învățământ superior și internship-ul.

În acest sens, în data de
Luna natională a informării despre efectele consumului de alcool

Direcția de Sănătate Publică a județului Caraș-Severin desfășoară pe perioada lunii iunie 2019campania de informare-educare-conștientizare cu tema LUNA NAȚIONALĂ A INFORMĂRII DESPRE EFECTELE CONSUMULUI DE ALCOOL. În parteneriat cu asociația ALIAT-Alianța pentru Lupta Împotriva Alcoolismului și Toxicomaniilor, în data de
Secretul votului, compromis la aceste alegeri?


Membrii biroului electoral de secție vor afla opțiunile politice și modul în care a votat fiecare alegător, în funcție de câte buletine de vot vor cere: doar unul pentru europarlamentare sau plus încă două, și pentru referendum
Recomandări pentru prevenirea furturilor din buzunare, posete sau genti...


În fiecare zi suntem înconjurați de oameni, fie că ne aflăm în mijloace de transport în comun, la cumpărături sau în spații mai mult sau mai puțin aglomerate. Din păcate printre ei se află și hoții din buzunare, poșete sau genți.

Specificul furturilor din buzunare constă în faptul că
Sedinta ordinară a Consiliului Judetean Caras-Severin

Președintele Silviu Hurduzeu a dispus convocarea unei ședințe ordinare a Consiliului Județean Caraș-Severin pentru data de 24 mai 2019, ora 12.00 cu următoarele puncte înscrise pe ordinea de zi:

BANNER
optimizare web
Conectare
Utilizator

ParolăÎncă nu eşti membru?
Înregistrează-te

Ţi-ai uitat parola?
Solicită una nouă
RECLAMA PUBLICITATE
Site-ul Iulik official.
VIZTATORI UNICI
<Flag Counter
CEAS

Bucharest

HOROSCOP

3,030,464 vizite unice
Cyclic by Fusion-Themes
Provided by Php-fusion V7 Themes | Freethemes4all.com

Powered by PHP-Fusion copyright © 2002 - 2019 by Nick Jones.
Released as free software without warranties under GNU Affero GPL v3.