Pagina principală · LIVE CAMERA CENTRU RESITA · Articole · Facebook Blog · Categorii de ştiri · Contactați-ne · Email -Admini · ARHIVA VIDEO Marți, Noiembrie 21, 2017
Navigare
Cele mai noi articole
Niciun articol disponibil
name
Curs Valutar BNR
name
name
IP address signature
TRAFIC
optimizare web
IN CURAND RADIO
Bun venit
BLOG MEDIA CID.RO Contact E-mail: contact@blogmediacid.ro
CONTACT
PENTRU CONTACT SAU MESAJE E-MAIL contact@blogmediacid.ro
PUBLICITATE ONLINE
Cumpăr apartament, 2 camere, în următoarele zone din Resita: CENTRU, LUNCA, VALEA DOMANULUI, UNIVERSALUL VECHI, PIATA. Apartamentul să aibă următoarele caracteristici: decomandat, parter, etaj 1, suprafață min.60 mp, ofer max 22.000 euro. Nu sunt interesat de intermediari ! Contact:e-mail cpmcsro@yahoo.com , tel. 0765549988. _____________________________Ø Vând sau schimb! Apartament din BOCSA 15.000 euro, pentru un apartament din RESITA, plus diferența, în Bocșa, apartamentul este situat la etajul 3 ,zona foarte bună, suprafața 52 mp. In Resita, apartamentul, sa fie situat, în următoarele zone : CENTRU, LUNCA, VALEA DOMANULUI, UNIVERSALUL VECHI, PIATA. Apartamentul să aibă următoarele caracteristici: decomandat, parter, etaj 1, suprafață min.60 mp ofer max. 22.000 euro. Nu sunt interesat de intermediari !___________________ Caut firma de a proiecta si executa, un acoperis, la o casa locuibila. Mai multe detalii pe e-mail:cpmcsro@yahoo.com, sau la telefon:0765549988.
Alege cui dai accept! #SayNo #PolițiaRomână
Președintele Croației, Kolinda Grabar-Kitarovic, a vizitat Carașova,Clocotici și Lupac
CREȘTEREA GRADULUI DE SIGURANȚĂ AL CETĂȚEANULUI
Septembrie - Sedinta ordinara a Consiliului Judetean Caras-Severin
Festivalul Comunităților Etnice din Banat
Vaccinarea copiilor în Caraș-Severin
Ziua Pompierilor din România, sărbătorită la Reșița
Deschiderea anului școlar la Colegiul Economic al Banatului Montan Reșița
Deschiderea anului școlar la Liceul Teoretic Bilingv Româno-Croat Carasova
RUGA ÎN LOCALITATEA BREȘTEA
Consulul Germaniei la Timișoara, în vizită la Reșița
Ministrul Energiei, Toma-Florin Petcu, in vizita la Resita
Documentele necesare pentru alocația copiilor, în Uniunea Europeană
Comisioanele pentru locurile de muncă în străinătate
ADMINISTRAREA SFÂNTULUI MIR (KRIZMANJE), LA CARAȘOVA
PUBLICITATE ONLINE


Ø Cumpăr apartament, 2 camere, în următoarele zone din Resita:
CENTRU, LUNCA, VALEA DOMANULUI, UNIVERSALUL VECHI, PIATA.
Apartamentul să aibă următoarele caracteristici: decomandat, parter, etaj 1, suprafață min.60 mp, ofer max 22.000 euro. Nu sunt interesat de intermediari !
Contact:e-mail cpmcsro@yahoo.com , tel.0765549988

Ø Vând sau schimb! Apartament din BOCSA 15.000 euro, pentru un apartament din RESITA, plus diferența, în Bocșa, apartamentul este situat la etajul 3 ,zona foarte bună, suprafața 52 mp. In Resita, apartamentul, sa fie situat, în următoarele zone : CENTRU, LUNCA, VALEA DOMANULUI,
UNIVERSALUL VECHI, PIATA.
Apartamentul să aibă următoarele caracteristici: decomandat, parter, etaj
1, suprafață min.60 mp ofer max. 22.000 euro. Nu sunt interesat de intermediari !
Mai multe detalii pe e-mail:cpmcsro@yahoo.com, sau la telefon:0765549988


Ø Caut firma de a proiecta si executa, un acoperis, la o casa locuibila.
Mai multe detalii pe e-mail:cpmcsro@yahoo.com ,
sau la telefon:0765549988
L-ATI VĂZUT ?

Polițiștii din Bocșa caută un bărbat în vârstă de 25 de ani care a plecat în luna martie în Spania, la lucru, iar din luna august familia nu a mai reușit să ia legătura cu el. Cei care pot oferi informații care să conducă la găsirea bărbatului sunt rugați să sune la numărul unic de urgență - 112 ori să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție.

Ieri, 20 noiembrie, polițiștii din Bocșa au fost sesizați de o femeie despre faptul că fiul său CĂRĂBAȘ COSMIN IONEL în vârstă de 25 de ani, a plecat să muncească în Spania în luna martie a acestui an iar din luna august nu a mai reușit să ia legătura cu el.

Sedinte la Instituția Prefectului - Județul Caraș-Severin

Instituția Prefectului - Județul Caraș-Severin organizează miercuri, 22 noiembrie, la sediul Palatului Administrativ, Sala de ședințe de la etajul I, următoarele:
Festivalul Multicultural Gogoneată


Grădinița cu Program Prelungit „Floarea-Soarelui” din Reșița are deosebita plăcere de a vă invita la Festivalul Multicultural Gogoneață, care va avea loc miercuri, 22 noiembrie 2017, începând cu ara 14,00, la Sala Lira a Liceului de Arte „Sabin Păuța” Reșița.
Rata șomajului în judetul Caras-Severin la finele lunii octombrie 2017

In evidentele Agentiei Judetene pentru Ocuparea Fortei de Munca Caras-Severin erau inregistrati la finele lunii octombrie 2017 un numar de 3134 persoane in cautarea unui loc de munca, din care 1363 erau femei . Dintre cele 3134 persoane, 1136 au beneficiat de indemnizatie de somaj, celelalte 1998 persoane fiind someri neindemnizati, marea majoritate beneficiari ai Legii nr 416/2001.
PESTE 100 DE METRI CUBI DE LEMN CONFISCAT DE POLITISTII CĂRĂSENI, ÎN WEEKEND

Peste 100 de metri cubi de material lemnos fără documente legale a fost confiscat de polițiștii cărășeni în acest weekend, în urma unui control la o societate comercială.
NU TRECETI STRADA PRIN LOC NEPERMIS!

În această dimineață, o femeie din Reșița a traversat strada prin loc nepermis și a fost accidentată de o autoutilitară. Polițiștii recomandă pietonilor să fie atenți și să traverseze strada numai prin locuri special amenajate!
Dosare penale întocmite de politistii de frontiera

Urmărit general, depistat în P.T.F. Cenad

Polițiștii de frontieră din cadrul P.T.F. Cenad au depistat și predat autorităților competente un cetățean român, urmărit general, care avea de executat o pedeapsă privativă de libertate de 1 an și patru luni pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat.
Incendiu în Comorâste soldat cu o victimă

Două echipaje ale Secției de Pompieri Oravița au intervenit astăzi, în jurul orei 08:00, pentru lichidarea unui incendiu la o gospodărie din localitatea Comorâște. Incendiul se pare că a pornit de la o țigară și a distrus locuința construită din bârne și pământ aproape în totalitate. Mai grav este faptul că la fața locului pompierii militari au găsit o persoană decedată, carbonizată.
FERITI-VĂ DE ESCROCI! NU LE DEVENITI VICTIME!

Ieri, un bătrân de 89 de ani a dat crezare unor persoane necunoscute care i-au spus că fiului lor, internat în spital, îi va fi amputat piciorul dacă nu vor plăti o sumă de bani. Le-a înmânat 4.000 de lei unor escroci! Nu faceți la fel! Fiți vigilenți!
Metodele folosite de escroci pentru a-și duce la îndeplinire activitatea infracțională sunt diverse.
Cunoasterea si promovarea rădăcinilor istoriei si identitătii românesti în rândul noilor generatii de etnici români din afara granitelor - un obiectiv al MRP


Cunoașterea și promovarea rădăcinilor istoriei și identității românești în rândul noilor generații de etnici români din afara granițelor țării se numără printre obiectivele Ministerului pentru Românii de Pretutindeni. În acest sens, Ministerul a organizat în data de 18 noiembrie a.c.,
POLITISTII RUTIERI VOR SĂ CIRCULATI ÎN SIGURANTĂ!
Polițiștii rutieri sunt prezenți și în acest weekend în trafic, pe principalele artere de circulație, acționând în vederea diminuării riscului rutier și responsabilizării tuturor categoriilor de participanți la trafic.

Siguranța rutieră și salvarea de vieți sunt priorități ale polițiștilor cărășeni. Astfel, polițiștii rutieri desfășoară activități și în acest weekend pentru prevenirea accidentelor rutiere, acționând pe principalele artere de circulație din județ.
Informații de călătorie Suedia - Prelungirea perioadei de efectuare a controalelor la frontiere

Ministerul Afacerilor Externe informează cetățenii români care intenționează să se deplaseze în Regatul Suediei că autoritățile locale au anunțat prelungirea perioadei de efectuare a controalelor la frontiere. Măsura va fi valabilă până la 11 mai 2018.
Se recomandă cetățenilor români să se asigure că dețin în permanență asupra lor, pe timpul călătoriei, înspre și dinspre Suedia, un act valabil de identitate (pașaport sau carte de identitate națională). Celor care intenționează găsirea unui loc de muncă li se recomandă să dețină pașaport biometric.
Cetățenii români pot solicita asistență consulară la numărul de telefon al
Modificările la legislatia penală si procesual penală, adoptate în sedinta de Guvern

Guvernul a adoptat, astăzi, un proiect de lege pentru modificarea și completarea Legii nr.286/2009 privind Codul Penal, a Legii nr.135/2010 privind Codul de Procedură Penală, precum și a altor acte normative. Proiectul de lege este elaborat de Ministerul Justiției și are în vedere modificarea și completarea legislației penale și procesual-penale pentru punerea acesteia în acord cu prevederile Constituției, așa cum au fost acestea interpretate prin treisprezece decizii ale Curții Constituționale.
MANDATE EUROPENE DE ARESTARE, PUSE ÎN APLICARE DE POLIȚIȘTI

O femeie din Obreja și un bărbat din Reșița, pe numele cărora autoritățile germane și cele din Marea Britanie au emis mandate europene de arestare pentru comiterea mai multor infracțiuni, au fost depistați de polițiștii serviciului de Investigații Criminale – Biroul Urmăriți.
Tragerea la sorți pentru premierea participantilor la campania de colectare a DEEE-urilor

Luni,20 noiembrie 2017-ora 12.00, va avea loc la sala de ședințe a
Primăriei Reșița tragerea la sorți pentru premierea participanților la
campania de colectare a DEEE-urilor organizată de ROREC, în colaborare
cu Primăria Reșița.

Premiile oferite în această campanie sunt:
BOCSA: Festival national-concurs de interpretare a romantei si liedului ,,Nicolae Florei"

Muzica, una din cele șapte arte, nu întâmplător este „acasă” la ea la Bocșa. Oameni de seamă ai urbei noastre, de la compozitori până la interpreți vocali sau instrumnetiști, au fost cei care au dus faima acestor plaiuri peste tot, în lumea largă.
Amintim aici muzicologul Zeno Vancea (unul din câștigătorii Premiului Herderpentru cultură!), Aurelia Fătu-Răduțu, Iosif Pancu și Nicolae Florei.
Salonul International de Artă Fotografică al Banatului Montan

Evenimentul – vernisaj se va desfășura la Casa de Cultură a Sindicatelor
din Reșița și își va deschide porțile în 19 noiembrie, începând cu ora
18.00. Fotografiile expuse vor putea fi văzute până la finalul lunii
TREI BĂRBATI INTOXICATI ÎNTR-O PARCARE DE PE RAZA LOCALITĂTII CORNEA

În această dimineață, în jurul orei 10.15, am fost anunțați prin apel la 112 cu privire la faptul că 3 persoane sunt intoxicate într-o parcare de pe raza localității Cornea.

Un echipaj de poliție s-a deplasat de îndată la fața locului însă, din nefericire, cei 3 bărbați au fost declarați decedați de către medici
Locuri de muncă în judetul Caras-Severin, la 17. 11. 2017

SITUAȚIA LOCURILOR DE MUNCĂ VACANTE
BANNER
optimizare web
Conectare
Utilizator

ParolăÎncă nu eşti membru?
Înregistrează-te

Ţi-ai uitat parola?
Solicită una nouă
RECLAMA PUBLICITATE
Site-ul Iulik official.
VIZTATORI UNICI
<Flag Counter
CEAS

Bucharest

HOROSCOP

1,568,666 vizite unice
Cyclic by Fusion-Themes
Provided by Php-fusion V7 Themes | Freethemes4all.com

Powered by PHP-Fusion copyright © 2002 - 2017 by Nick Jones.
Released as free software without warranties under GNU Affero GPL v3.