Pagina principală · LIVE CAMERA CENTRU RESITA · Articole · Facebook Blog · Categorii de ştiri · Contactați-ne · Email -Admini · ARHIVA VIDEO Miercuri, Iunie 20, 2018
Navigare
Cele mai noi articole
Niciun articol disponibil
name
Curs Valutar BNR
name
name
IP address signature
TRAFIC
optimizare web
IN CURAND RADIO
CONTACT
PENTRU CONTACT SAU MESAJE E-MAIL contact@blogmediacid.ro
PUBLICITATE ONLINE
Cumpăr apartament, 2 camere, în următoarele zone din Resita: CENTRU, LUNCA, VALEA DOMANULUI, UNIVERSALUL VECHI, PIATA. Apartamentul să aibă următoarele caracteristici: decomandat, parter, etaj 1, suprafață min.60 mp, ofer max 22.000 euro. Nu sunt interesat de intermediari ! Contact:e-mail cpmcsro@yahoo.com , tel. 0765549988. _____________________________Ø Vând sau schimb! Apartament din BOCSA 15.000 euro, pentru un apartament din RESITA, plus diferența, în Bocșa, apartamentul este situat la etajul 3 ,zona foarte bună, suprafața 52 mp. In Resita, apartamentul, sa fie situat, în următoarele zone : CENTRU, LUNCA, VALEA DOMANULUI, UNIVERSALUL VECHI, PIATA. Apartamentul să aibă următoarele caracteristici: decomandat, parter, etaj 1, suprafață min.60 mp ofer max. 22.000 euro. Nu sunt interesat de intermediari !___________________ Caut firma de a proiecta si executa, un acoperis, la o casa locuibila. Mai multe detalii pe e-mail:cpmcsro@yahoo.com, sau la telefon:0765549988.
Bun venit
BLOG MEDIA CID.RO Contact E-mail: contact@blogmediacid.ro
Campania despre trafic de minori și droguri la Colegilul Tehnic Reșița
Ziua mondială a diversității culturale: comunitatea croată
Navele militare la Moldova Noua
Grădina Zoologică ”Ion Crișan” din Reșița
Skatepark la Reșița
Ambasadorul Marii Britanii, în vizită la Reșița
Investește în Reșița
Documentele necesare pentru alocația copiilor, în Uniunea Europeană
Comisioanele pentru locurile de muncă în străinătate
ADMINISTRAREA SFÂNTULUI MIR (KRIZMANJE), LA CARAȘOVA
name
Content
PUBLICITATE ONLINE


Ø Cumpăr apartament, 2 camere, în următoarele zone din Resita:
CENTRU, LUNCA, VALEA DOMANULUI, UNIVERSALUL VECHI, PIATA.
Apartamentul să aibă următoarele caracteristici: decomandat, parter, etaj 1, suprafață min.60 mp, ofer max 22.000 euro. Nu sunt interesat de intermediari !
Contact:e-mail cpmcsro@yahoo.com , tel.0765549988

Ø Vând sau schimb! Apartament din BOCSA 15.000 euro, pentru un apartament din RESITA, plus diferența, în Bocșa, apartamentul este situat la etajul 3 ,zona foarte bună, suprafața 52 mp. In Resita, apartamentul, sa fie situat, în următoarele zone : CENTRU, LUNCA, VALEA DOMANULUI,
UNIVERSALUL VECHI, PIATA.
Apartamentul să aibă următoarele caracteristici: decomandat, parter, etaj
1, suprafață min.60 mp ofer max. 22.000 euro. Nu sunt interesat de intermediari !
Mai multe detalii pe e-mail:cpmcsro@yahoo.com, sau la telefon:0765549988


Ø Caut firma de a proiecta si executa, un acoperis, la o casa locuibila.
Mai multe detalii pe e-mail:cpmcsro@yahoo.com ,
sau la telefon:0765549988
AFIR a participat la prima Conferintă Regională PNDR

Agenția pentru Finanțarea Investițiilor Rurale a participat la prima Conferință Regională PNDR organizată luni, 18 iunie 2018, la Piatra Neamț de către Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale. Evenimentul a avut loc în Sala de festivități a Instituției Prefectului Județului Neamț, la care au participat peste 300 de fermieri, antreprenori, reprezentanți ai autorităților publice locale din regiunea nord-est a țării.
Programul ,,TEDI - Școala siguranței", LA FINAL

Pe parcursul anului școlar 2017 – 2018, Inspectoratul de Poliție Județean Caraș - Severin prin structura de analiză și prevenire a criminalității și Serviciul Rutier au implementat programul educațional național TEDI - Școala siguranței, care a urmărit însușirea informațiilor privind siguranța personală de către elevii din clasa I.
25 de ani de ISWinT - Creativitate, energie, multiculturalitate

În anul 1994 lua naștere festivalul studențesc International Student Week in Timișoara (ISWinT), reprezentând cel mai ambițios proiect al tinerilor din Liga Studenților din Facultatea de Automatică și Calculatoare Timișoara (Liga AC). Visul lor era să pună Timișoara pe harta destinațiilor preferate de către studenții din întreaga lume și să insufle un nou spirit în rândul timișorenilor, la doar cinci ani după căderea comunismului și deschiderea granițelor.
Zilele Municipiului Resita

STADIONUL MIRCEA CHIVU

30 IUNIE-01 IULIE


I. SÂMBĂTĂ, 30 IUNIE

08.00 – 20.00 -Etapa Națională de Viteză în Coastă Dunlop -Memorialul Werner Hirschvogel– antrenamente și recunoașteri

11.00 și 17.00 – meciurile din finala campionatului național de fotbal american RO BOWL IX


II. DUMINICĂ, 1 IULIE


08.00 – 20.00 - Etapa Națională de Viteză în Coastă Dunlop -Memorialul Werner Hirschvogel – manșele de concurs


CENTRUL CIVIC

29 IUNIE -8 IULIE
Sedința Colegiului Prefectural Caraș-Severin


Instituția Prefectului - Județul Caraș-Severin organizează joi, 21 iunie, ora 11,00, la sediul Palatului Administrativ, Sala de la etajul I, ședința Colegiului Prefectural Caraș-Severin, cu următoarea tematică:
Persoane strămutate fortat - record de peste 68 de milioane

Războaiele, alte violențe și persecuții au adus strămutarea forțată la un nou nivel record pe plan internațional în 2017, al cincilea an la rând, cauzele principale fiind criza din Republica Democrată Congo, războiul din Sudanul de Sud și fuga a sute de mii de refugiați Rohingya din Myanmar în Bangladesh. Țările în curs de dezvoltare sunt de departe cele mai afectate.

În raportul său anual Tendințe Globale, publicat astăzi, UNHCR, Agenția ONU pentru Refugiați, a anunțat că 68,5 milioane de persoane erau strămutate la sfârșitul anului 2017. Printre ele se numără 16,2 milioane de persoane care au devenit strămutate în cursul anului 2017, fie pentru prima dată, fie în mod repetat – ceea ce indică un număr enorm de
Se opreste apa in anumite zone din Resita


În vederea executării de lucrări de mentenanță a rețelei de distribuție apă potabilă se va sista furnizarea apei potabile în data de:

Protect your pocket, campanie europeană de prevenire a furturilor din buzunare

Poliția Română a lansat campania de prevenire a furturilor din buzunare Protect your pocket prin care își propune informarea publicului larg în vederea conștientizării cu privire la principalele vulnerabilități în cazul acestui tip de criminalitate, în contextul frecventării unor locuri aglomerate precum concerte, festivaluri, meciuri de fotbal sau al utilizării mijloacelor de transport în comun.
Reprezentantii UPT la aniversarea TU Munchen


Încă din 1993, Universitatea Politehnica Timișoara a demarat o colaborare cu Universitatea Tehnică din Munchen - „universitatea germană numărul unu” în QS World University Ranking -, relațiece s-a aprofundat în timpprinacordarea de diploma duble, vizite reciproce, schimburi de studenți și profesori, parteneriate în domeniul cercetării.
Urmărit general, depistat în P.T.F. Cenad

Polițiștii de frontieră timișeni au depistat și predat autorităților competente un cetățean român pe numele căruia era emis, de către autoritățile române, un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea pentru săvârșirea unei infracțiuni de amenințare și distrugere.

MINORĂ DISPĂRUTĂ

Polițiștii efectuează verificări pentru găsirea unei fetițe, de 10 ani, dispărută din municipiul Timișoara. Oricine poate oferi detalii cu privire la persoana dispărută este rugat sa apeleze Serviciul de Urgență 112 sau să contacteze cea mai apropiată unitate de poliție.
PERSOANE, MASINI SI DOCUMENTE CĂUTATE, GĂSITE DE POLIȚIȘTII ROMÂNI ȘI PARTENERII DIN STATELE SCHENGEN

Polițiștii români și partenerii de pe teritoriul statelor membre Schengen au depistat, în ultima săptămână, 627 de persoane, 94 de autovehicule și 41 de documente ce făceau obiectul unor semnalări introduse în Sistemul Informatic Schengen.
15 iunie: start în prima etapă de înscriere în învătământul profesional de stat, anul scolar 2018-2019

Prima etapă dedicată înscrierii absolvenților claselor a VIII-a în învățământul profesional de stat și în învățământul dual, în anul școlar 2018-2019, se va desfășura în zilele de 15, 18 și 19 iunie 2018.
Cod galben si portocaliu de instabilitate atmosferică accentuată, cantităti de apă însemnate

Sursa : Administrația Națională de Meteorologie

COD : PORTOCALIU

Ziua/luna/anul: 16-06-2018 Ora : 14:00 Nr. mesajului:

Intervalul : 16 iunie, ora 17 – 18 iunie, ora 10

Zonele afectate : conform textului și hărții

Fenomene : instabilitate atmosferică accentuată, cantități de apă însemnate

Mesaj :AVERTIZARE METEOROLOGICĂ
Peste 3.300 de pompieri cu peste 2.200 de mijloace tehnice au fost la datorie, în ultimele 24 de ore

Peste 3.300 de pompieri cu peste 2.200 de mijloace tehnice au fost la datorie, în ultimele 24 de ore, pentru executarea misiunilor destinate limitării și înlăturării efectelor generate de fenomenele hidrometeorologice periculoase. În urma ploilor torențiale, descărcărilor electrice, căderilor de grindină și a vântului puternic din cursul zilei de ieri și din timpul nopții, au fost înregistrate efecte de vreme rea în 60 de localități din 13 județe:
,,Găsesteti calea spre UVT". Elevii din cinci licee timisene beneficiază de consiliere si orientare vocatională

Elevii liceelorteoretice din Făget, Recaș și Buziaș, precum și ai liceelortehnologicedin Detași Lovrin sunt principalii beneficiari ai unui proiect derulat de Universitatea de Vest din Timișoara, „Găsește-ți calea spre UVT”. Inițiativa se adresează elevilor din medii defavorizate și este menită a le crește șansele de acces la învățământul superior, prinservicii de consiliere și orientare în carieră.
Jandarmii cărășeni și-au început activitatea în zori

Vineri, 15 iunie a.c., efective din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Caraș-Severin, au executat o acțiune punctuală în zona Piața Intim, din mun. Reșița, pe linia prevenirii și combaterii faptelor antisociale.
Locuri de muncă în judetul Caras-Severin, la data de 15.06.2018

SITUAȚIA LOCURILOR DE MUNCĂ VACANTE
COMUNICAT DE PRESĂ - USR Resita

Încă din luna septembrie a anului trecut, USR Reșița a ascultat nemulțumirile cetățenilor și a sesizat defrișările de pe dealul ce leagă Triajul de fosta Unitate Militară, notificând autoritățile. Am precizat atunci că una dintre problemele cu care s-ar putea confrunta zona ar fi alunecările de teren.
BANNER
optimizare web
Conectare
Utilizator

ParolăÎncă nu eşti membru?
Înregistrează-te

Ţi-ai uitat parola?
Solicită una nouă
RECLAMA PUBLICITATE
Site-ul Iulik official.
VIZTATORI UNICI
<Flag Counter
CEAS

Bucharest

HOROSCOP

2,017,478 vizite unice
Cyclic by Fusion-Themes
Provided by Php-fusion V7 Themes | Freethemes4all.com

Powered by PHP-Fusion copyright © 2002 - 2018 by Nick Jones.
Released as free software without warranties under GNU Affero GPL v3.