Pagina principală · LIVE CAMERA CENTRU RESITA · Articole · Facebook Blog · Categorii de ştiri · Contactați-ne · Email -Admini · ARHIVA VIDEO Duminică, Iulie 21, 2019
Navigare
Cele mai noi articole
Niciun articol disponibil
name
name
IP address signature
TRAFIC
optimizare web
IN CURAND RADIO
CONTACT
PENTRU CONTACT SAU MESAJE E-MAIL contact@blogmediacid.ro
PUBLICITATE ONLINE
Cumpăr apartament, 2 camere, în următoarele zone din Resita: CENTRU, LUNCA, VALEA DOMANULUI, UNIVERSALUL VECHI, PIATA. Apartamentul să aibă următoarele caracteristici: decomandat, parter, etaj 1, suprafață min.60 mp, ofer max 22.000 euro. Nu sunt interesat de intermediari ! Contact:e-mail cpmcsro@yahoo.com , tel. 0765549988. _____________________________Ø Vând sau schimb! Apartament din BOCSA 15.000 euro, pentru un apartament din RESITA, plus diferența, în Bocșa, apartamentul este situat la etajul 3 ,zona foarte bună, suprafața 52 mp. In Resita, apartamentul, sa fie situat, în următoarele zone : CENTRU, LUNCA, VALEA DOMANULUI, UNIVERSALUL VECHI, PIATA. Apartamentul să aibă următoarele caracteristici: decomandat, parter, etaj 1, suprafață min.60 mp ofer max. 22.000 euro. Nu sunt interesat de intermediari !___________________ Caut firma de a proiecta si executa, un acoperis, la o casa locuibila. Mai multe detalii pe e-mail:cpmcsro@yahoo.com, sau la telefon:0765549988.
Bun venit
BLOG MEDIA CID.RO Contact E-mail: contact@blogmediacid.ro
Bocșa:Slujba de Sf. Ilie la Mănăstirea Vasiova
ZILELE RESITEI 2019
Probleme la Ocolul Silvic Banatul Montan
Resita: ALEGERILE EUROPARLAMENTARE ȘI REFERENDUMUL
Salvati Copiii dotează secția de pediatrie a Spitalului Județean Resița
Bursa generala a locurilor de munca, organizata la Reșița
Investiții la Spitalul Județean de Urgență Reșița
Vicepremierul Daniel Suciu a vizitat județul Caraș-Severin
DISTRUGE ZIDUL INDIFERENȚEI! TRAFICUL DE PERSOANE POATE FI PREVENIT.
Inaugurarea Parcului Siderurgistului din Reșița
Vânzarea apartamentelor ANL
Documentele necesare pentru alocația copiilor, în Uniunea Europeană
Comisioanele pentru locurile de muncă în străinătate
PUBLICITATE ONLINE


Ø Cumpăr apartament, 2 camere, în următoarele zone din Resita:
CENTRU, LUNCA, VALEA DOMANULUI, UNIVERSALUL VECHI, PIATA.
Apartamentul să aibă următoarele caracteristici: decomandat, parter, etaj 1, suprafață min.60 mp, ofer max 22.000 euro. Nu sunt interesat de intermediari !
Contact:e-mail cpmcsro@yahoo.com , tel.0765549988

Ø Vând sau schimb! Apartament din BOCSA 15.000 euro, pentru un apartament din RESITA, plus diferența, în Bocșa, apartamentul este situat la etajul 3 ,zona foarte bună, suprafața 52 mp. In Resita, apartamentul, sa fie situat, în următoarele zone : CENTRU, LUNCA, VALEA DOMANULUI,
UNIVERSALUL VECHI, PIATA.
Apartamentul să aibă următoarele caracteristici: decomandat, parter, etaj
1, suprafață min.60 mp ofer max. 22.000 euro. Nu sunt interesat de intermediari !
Mai multe detalii pe e-mail:cpmcsro@yahoo.com, sau la telefon:0765549988


Ø Caut firma de a proiecta si executa, un acoperis, la o casa locuibila.
Mai multe detalii pe e-mail:cpmcsro@yahoo.com ,
sau la telefon:0765549988
Prevenirea si combaterea consumului de alcool si substante psihoactive la volan


Noaptea precedentă, între orele 22,00-02,00, polițiști rutieri din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție și Poliției orașului
Accident cu urmari grave pe DN 6

Azi, pe DN 6, la km 454+400 m, pe varianta ocolitoare a Municipiului Caransebeș s-a produs un accident rutier, soldat cu
În atenția absolvenților promoției 2019


Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Caraș-Severin reamintește absolvenților promoției 2019 faptul că, în termen de 60 de zile de la absolvire, sunt așteptați să se înregistreze în evidențele instituției pentru a beneficia de servicii personalizate în vederea integrării pe piața forței de muncă.
Sărbătoarea Sfântului Proroc Ilie

Sfantul Proroc Ilie Tesviteanul este sarbatorit pe data de 20 iulie. Sfantul Ilie a fost fiul lui Sovac, un preot al Legii Vechi, care locuia in cetatea Tesve, din Galaad (Israel). De la numele acestei cetati, avem si numele prorocului de Tesviteanul. Se bucura de o cinstire deosebita din partea Bisericii, daca tinem seama de faptul ca ziua praznuirii sale este insemnata in calendar cu rosu, insemnare ce nu apare in acest fel la niciun alt proroc.

Sfantul Ilie a trait cu peste opt sute de ani inainte de intruparea Mantuitorului, pe vremea regelui Ahab. Si-a desfasurat activitatea in regatul Israel din Samaria.
Restricții de circulatie în Resita

Având în vedere lucrările la rețelele de apă și canal de pe Bd. A.I. Cuza, începând cu data de 24.07.2019 va fi închisă circulația autovehiculelor pe Bd. A.I. Cuza după intersecția cu Str. M. Groza și va fi deviată prin Moroasa pe Str. Sportului - Str. P. Maior, unde circulația se va face pe ambele benzi și se va institui sens unic.

Marcajul rutier temporar de semnalizare a devierii circulației prin
Locuri de muncă în Caras-Severin

SITUAȚIA LOCURILOR DE MUNCĂ VACANTE
LA DATA DE 19.07.2019
Fermierii vor putea beneficia de câte 15.000 euro pentru dezvoltarea exploatatiilor agricole de mici dimensiuni


Agenția pentru Finanțarea Investițiilor Rurale anunță lansarea sesiunii de primire a solicitărilor de finanțare pentru dezvoltarea fermelor mici, prin submăsura 6.3 din Programul Național de Dezvoltare Rurală 2014 – 2020 (PNDR 2020). Fermierii pot depune solicitările
Listele cu persoanele juridice aprobate în cadrul Programelor Rabla și Rabla Plus au fost publicate pe site-ul AFM


Ca urmare a aprobării dosarelor de finanțare în ședința Comitetului de Avizare din data de 17 iulie 2019, Administrația Fondului pentru Mediu a publicat liste noi cu persoanele juridice acceptate în Programul de stimulare a înnoirii Parcului auto național (Programul Rablă) și în Programul privind reducerea emisiilor de gaze cu efect de seră în transporturi, prin promovarea vehiculelor de transport rutier nepoluante și eficiente din punct de vedere energetic (Programul Rabla Plus).Pentru Programul Rabla au fost acceptate
Biletele de călătorie gratuită pentru persoanele cu handicap vor putea fi ridicate și distribuite acestora și de organizațiile neguvernamentale care le protejează și promovează drepturile


Guvernul a aprobat, o hotărâre pentru modificarea și completarea Normelor metodologice privind modalitatea de acordare a drepturilor la transport interurban gratuit persoanelor cu handicap, aprobate prin HG nr. 1017 / 2018.

Documentul adoptat dă posibilitatea eliberării biletului de călătorie gratuită de către
Siguranța cetățenilor este prioritatea noastră

După finalizarea fără probleme deosebite a misiunilor de asigurare a ordinii și liniștii publice prilejuite de „Custom Reșița - 2019“ și „Festivalul de Jazz ediția XXIII-a“, jandarmii cărășeni pregătesc misiunile ocazionate de manifestările religioase și cultural-artistice ce vor avea loc pe raza județului Caraș-Severin.
În perioada
8.000 de lei amenzi aplicate de polițiști, pentru contravenții silvice, în ultimele două zile

În ultimele 48 de ore, polițiștii cărășeni au depistat, pe raza localităților Măureni și Slatina-Timiș, două autovehicule care transportau peste 3 metri cubi de material lemnos, fără a deține documente de transport.
Testarea sistemului RO-ALERT


În perioada 18-30 iulie 2019, în intervalul orar 10:00-12:00, la nivelul județului Caraș-Severin, va avea loc o nouă rundă de testări ale Sistemului RO-ALERT. Activitatea are scopul de a examina funcționarea sistemului, prin transmiterea unor mesaje de test către telefoanele mobile aflate in raza celulelor de telefonie mobilă din anumite zone.
Sprijin acordat fermierilor pentru refacerea potențialului de producție agricolă


Prin intermediul Măsurii 5 - Refacerea potențialului de producție agricolă afectat de dezastre naturale și de evenimente catastrofale și instituirea unor măsuri de prevenire corespunzătoare, respectiv a sub-măsurii 5.1 - Sprijin pentru investițiile în măsuri preventive destinate să reducă efectele dezastrelor naturale, ale fenomenelor climatice nefavorabile și ale evenimentelor catastrofale probabile, fermierii au avut posibilitatea de a accesa, în intervalul
Doi irakieni călăuziți de un cetățean argentinian, opriți la frontiera cu Serbia


Polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Jimbolia -județul Timiș au depistat doi cetățeni irakieni, o femeie și fiul acesteia minor, care intenționau să ajungă ilegal într-un stat din vestul Europei, cu ajutorul unui cetățean argentinian.
Politistii i-au ridicat mopedul după ce a condus vehiculul neînmatriculat, fără permis si sub influenta alcoolului


Azi-noapte, în jurul orei 00,20, polițiști din cadrul Poliției orașului Anina au oprit pentru control, pe o stradă din localitate, un tânăr de 27 de ani care conducea un moped, fără număr de înmatriculare.
Proiecte europene de peste 10 milioane de euro în judetul Hunedoara


Proiecte europene de peste 10 milioane de euro în județul Hunedoara. Se restaurează amfiteatrul Ulpia Traiana Sarmizegetusa și se reabilitează Incinta I – Dealul Cetății Deva


Patru noi contracte de finanțare prin Regio - Programul Operațional Regional (Regio-POR) 2014-2020, în valoare totală de peste 10 milioane de euro, au fost semnate astăzi de Agenția pentru Dezvoltare Regională (ADR) Vest, Consiliul Județean Hunedoara și primăriile municipiilor Deva și Hunedoara.Este vorba despre proiectele:
ANAF pune la dispoziția persoanelor fizice "Ghidul privind rezidența fiscală a persoanelor fizice" și în limba engleză


Agenția Națională de Administrare Fiscală vine în sprijinul contribuabililor persoane fizice și pune la dispoziția acestora Ghidul privind rezidența fiscală a persoanelor fizice, tradus în limba engleză. Materialul informativ este publicat pe site-ul www.anaf.ro, în secțiunea 'Asistență contribuabili' rubrica 'Ghiduri curente' și poate fi accesat la următorul link:
DOSARE PENALE


Bănuit că a transportat material lemnos, fără acteSâmbătă, 13 iulie, la ora 12,00, polițiști din cadrul Secției 5 Poliție Rurală Bocșa au depistat, pe raza localității Berzovia, un bărbat de 47 de ani, din Tormac, care conducea o autoutilitară încărcată cu material lemnos.
Colaborarea UPT cu Universitatea din Minho se extinde


Aprecierea și recunoașterea internațională a numeroase cadre didactice ale Universității Politehnica Timișoara au constituit întotdeauna un motiv de mândrie, pe de o parte, dar au condus și la stabilirea unor relații de colaborare pe teme didactice și de cercetare, pe de altă parte. Astfel de colaborări fructuoase au condus la încheierea unor parteneriate cu universități de prestigiu din întreaga lume.
BANNER
optimizare web
Conectare
Utilizator

ParolăÎncă nu eşti membru?
Înregistrează-te

Ţi-ai uitat parola?
Solicită una nouă
RECLAMA PUBLICITATE
Site-ul Iulik official.
VIZTATORI UNICI
<Flag Counter
CEAS

Bucharest

HOROSCOP

3,235,252 vizite unice
Cyclic by Fusion-Themes
Provided by Php-fusion V7 Themes | Freethemes4all.com

Powered by PHP-Fusion copyright © 2002 - 2019 by Nick Jones.
Released as free software without warranties under GNU Affero GPL v3.