Pagina principală · LIVE CAMERA CENTRU RESITA · Articole · Facebook Blog · Categorii de ştiri · Contactați-ne · Email -Admini · ARHIVA VIDEO Vineri, Februarie 28, 2020
Navigare
name
Curs Valutar BNR
name
name
IP address signature
TRAFIC
optimizare web
IN CURAND RADIO
CONTACT
PENTRU CONTACT SAU MESAJE E-MAIL contact@blogmediacid.ro
PUBLICITATE ONLINE
Cumpăr apartament, 2 camere, în următoarele zone din Resita: CENTRU, LUNCA, VALEA DOMANULUI, UNIVERSALUL VECHI, PIATA. Apartamentul să aibă următoarele caracteristici: decomandat, parter, etaj 1, suprafață min.60 mp, ofer max 22.000 euro. Nu sunt interesat de intermediari ! Contact:e-mail cpmcsro@yahoo.com , tel. 0765549988. _____________________________Ø Vând sau schimb! Apartament din BOCSA 15.000 euro, pentru un apartament din RESITA, plus diferența, în Bocșa, apartamentul este situat la etajul 3 ,zona foarte bună, suprafața 52 mp. In Resita, apartamentul, sa fie situat, în următoarele zone : CENTRU, LUNCA, VALEA DOMANULUI, UNIVERSALUL VECHI, PIATA. Apartamentul să aibă următoarele caracteristici: decomandat, parter, etaj 1, suprafață min.60 mp ofer max. 22.000 euro. Nu sunt interesat de intermediari !___________________ Caut firma de a proiecta si executa, un acoperis, la o casa locuibila. Mai multe detalii pe e-mail:cpmcsro@yahoo.com, sau la telefon:0765549988.
Bun venit
BLOG MEDIA CID.RO Contact E-mail: contact@blogmediacid.ro
BALUL DE FĂRȘANG LA ANINA
Balul de Fărșang al nemților
Balul de Fărșang al maghiarilor
Bilanțul Prefecturii Caraș-Severin pe anul 2019
Domnul Cristian Gâfu, noul prefect de Caraș-Severin
Numirea subprefectilor de Caras- Elena Adriana Sărăor și Ioan Anton Paulescu
Despre pesta porcina africana
Pregatirile de iarna analizate la Institutia Prefectului Caras-Severin
Un nou punct de trecere a frontierei cu Serbia
SEARA DE COLINDE LA CARASOVA
Stadiul proiectului TARA MORILOR DE APA
HIV-UL SI DERATIZAREA ABORDATE LA DSP CARAS-SEVERIN
Ministrul de Interne, Marcel Vela, la Reșița
Turul proiectelor Regio-POR din județul Arad
Campania națională anticorupție „Tu poți face lumină”
Turul proiectelor Regio-POR din județul Caraș-Severin
ZILELE RECOLTEI LA REȘIȚA
Situația romilor în România
PUBLICITATE ONLINE


Ø Cumpăr apartament, 2 camere, în următoarele zone din Resita:
CENTRU, LUNCA, VALEA DOMANULUI, UNIVERSALUL VECHI, PIATA.
Apartamentul să aibă următoarele caracteristici: decomandat, parter, etaj 1, suprafață min.60 mp, ofer max 22.000 euro. Nu sunt interesat de intermediari !
Contact:e-mail cpmcsro@yahoo.com , tel.0765549988

Ø Vând sau schimb! Apartament din BOCSA 15.000 euro, pentru un apartament din RESITA, plus diferența, în Bocșa, apartamentul este situat la etajul 3 ,zona foarte bună, suprafața 52 mp. In Resita, apartamentul, sa fie situat, în următoarele zone : CENTRU, LUNCA, VALEA DOMANULUI,
UNIVERSALUL VECHI, PIATA.
Apartamentul să aibă următoarele caracteristici: decomandat, parter, etaj
1, suprafață min.60 mp ofer max. 22.000 euro. Nu sunt interesat de intermediari !
Mai multe detalii pe e-mail:cpmcsro@yahoo.com, sau la telefon:0765549988


Ø Caut firma de a proiecta si executa, un acoperis, la o casa locuibila.
Mai multe detalii pe e-mail:cpmcsro@yahoo.com ,
sau la telefon:0765549988
Coronavirus în România

 In ultimele 24 de ore a fost confirmat primul caz de infectie, in judetul Gorj. Cazul a fost detectat in urma anchetei epidemiologice declansate in urma confirmarii unui caz de infectie, in
TELVERDE destinată cetătenilor care doresc informatii legate de prevenirea infectării cu virusul COVID - 19 (coronavirus)

La nivelul Institutului Național de Sănătate Publică din subordinea Ministerului Sănătății a fost operaționalizată linia TELVERDE destinată cetățenilor care doresc informații legate de prevenirea infectării cu virusul COVID – 19 (coronavirus).

Cetățenii care doresc informații despre situațiile legate de COVID – 19 pot apela numărul 0800800358.

Rugăm cetățenii să apeleze numărul unic de urgență 112 doar pentru situații de urgență, iar pentru
Instituirea măsurii de carantină a persoanelor în situatia de urgentă de sănătate publică internatională


Ministerul Sănătății a emis astăzi Ordinul ministrului Sănătății pentru instituirea măsurii de carantină a persoanelor în situația de urgență de sănătate publică internațională determinată de infectarea cu COVID-19 și stabilirea unor măsuri în vederea prevenirii și limitării efectelor epidemiei.

Conform documentului, se instituiemăsura de carantină pentru toate persoanele asimptomatice care se întorc din zonele cu transmitere comunitară extinsă. Carantina va dura o perioadă de
Situatia persoanelor izolate la domiciliu, în Caras-Severin


Vă comunicăm situația COVID -19 în județul Caraș-Severin, la 26.02.2020, ora 16.
Reglementări privind acordarea concediului medical si a indemnizatiei pentru carantină

În scopul prevenirii îmbolnăvirilor și recuperării capacității de muncă, asigurații pot beneficia de concediu și indemnizație pentru carantină, conform reglementărilor cuprinse în Ordonanța de Urgență a Guvernului nr. 158/2005 privind concediile și indemnizațiile de asigurări sociale de sănătate, cu modificările și completările ulterioare, precum și în Normele de aplicare a prevederilor acesteia, aprobate prin Ordinul ministrului sănătății și al președintelui CNAS nr. 15/1.311/2018, cu modificările și completările ulterioare.

Astfel, concediul și indemnizația pentru carantină se acordă
Pieton accidentat mortal la Bucova

Pe DN 68, km 40+300 m, în localitatea Bucova, s-a produs un accident rutier soldat cu decesul unei persoane, în următoarele împrejurări:

În timp ce un bărbat de 45 de ani din Bucova se deplasa pe partea carosabilă a DN 68, pe sensul de mers Oțelu Roșu Hațeg, fără a purta îmbrăcăminte cu elemente reflectorizante, ar fi fost surprins și accidentat cu partea
Momentan nu există niciun cetătean român pentru care să fi fost confirmată infectarea cu virusul COVID - 19

Momentan nu există nici un cetățean român pentru care să fi fost confirmată infectarea cu virusul COVID – 19. În contextul aplicării măsurilor necesare pentru prevenirea și combaterea infecțiilor cu noul Coronavirus, autoritățile naționale cu responsabilități în gestionarea acestui tip de eveniment monitorizează permanent situația la nivel național și internațional.

În acest moment, 26 de persoane se află în carantină, iar 2.077 de persoane sunt
24 de persoane sosite din Italia - în autoizolare, în Caras-Severin

UPDATE: La această oră numărul de persoane care se află în județ în autoizolare la domiciliu a crescut la 24. În continuare, nicio persoană sosită din Italia nu se află în carantină. Este vorba de cetățeni ai județului din
Programe de formare profesională care vor începe în luna martie 2020

În cursul lunii martie 2020, Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Caraș-Severin va organiza un curs de calificare în meseria de inspector securitate și sănătate în muncă la Reșița, curs la care vor participa un număr de 20 de persoane înregistrate în evidențele instituției.
13 persoane sosite din Italia, în autoizolare, în Caras-Severin

Direcția de Sănătate Publică a județului Caraș-Severin monitorizează în acest moment un număr de 13 persoane din tot județul, care se află în autoizolare la domiciliu, sosind în aceste zile din
28 februarie- Ziua Protectiei Civile in România

Pompierii militari, sărbătoresc pe data de 28 februarie a fiecărui an, Ziua Protecției Civile din Romania, zi care a intrat in istorie odată cu primul document de legiferare a protecției civile in România, prin Inaltul Decret Regal nr. 468 semnat de Regele Carol al II-lea in data de 28 februarie 1930, decretul fiind publicat in Monitorul Oficial ca Regulament de funcționare a Apărării Pasive Contra Atacurilor Aeriene.

Cu aceasta ocazie, Inspectoratul pentru Situații de Urgență ,,SEMENIC’’ al județului Caraș-Severin, organizează
Sedinta Comitetului pentru situatii de urgentă Caras-Severin

Instituția Prefectului Județul Caraș-Severin prin reprezentantul său legal Prefect Cristian Gafu în data de 24.02.2020 a convocat Comitetul pentru situații de urgență Caraș-Severin pentru a participa la videoconferința organizată de către Ministerul Afacerilor Interne, videoconferință ce a avut ca obiect luarea măsurilor necesare creșterii capacității de intervenție în prevenirea și combaterea infecțiilor cu noul coronavirus COVID-19.
Ministerul Sănătății continuă măsurile de prevenire și limitare a eventualelor îmbolnăviri cu noul coronavirus


Victor Costache, ministrul Sănătății a convocat în această dimineață o videoconferință de urgență cu reprezentanții direcțiilor de sănătate publică din teritoriu și municipiul București cu privire la gestionarea modului de prevenire a infecției COVID-19.
Sedinte la Instituția Prefectului - Județul Caraș-Severin


Instituția Prefectului - Județul Caraș-Severin organizează miercuri, 26 februarie a.c., la sediul Palatului Administrativ, Sala de Protocol, Cabinet Prefect următoarele:
Eveniment produs în data de 21.02.2020


La Inspectoratul Teritorial de Muncă Caraș-Severin a fost comunicat un eveniment ce s-a produs vineri, 21.02.2020, într-o zonă împădurită de pe raza Ocolului Silvic Oravița, (Tâlva Mare).

Un bărbat de
Măsuri transmise de Ministerul Educației și Cercetării către Inspectoratele Școlare Județene/Inspectoratul Școlar al Municipiului București

Având în vedere evoluția situației epidemiologice determinate de creșterea numărului cazurilor de îmbolnăvire prin infecții respiratorii acute și gripă în unitățile de învățământ, precum și atenționările Ministerului Sănătății și ale Ministerului Afacerilor Externe referitoare la riscul infectării cu diverse virusuri, Ministerul Educației și Cercetării a trimis o adresă către Inspectoratele Școlare Județene/ Inspectoratul Școlar al Municipiului București prin care a solicitat să se transmită unităților de învățământ următoarele măsuri:
Actiuni ale politistilor pe drumurile publice din judet în acest sfârsit de săptămână


În perioada 21-23 februarie, polițiștii rutieri au acționat pe raza întregului județ în vederea prevenirii și combaterii principalelor cauze generatoare de accidente rutiere, aplicând peste 600 de sancțiuni contravenționale conducătorilor auto și celorlalți participanți la trafic care nu au respectat normele rutiere.

De asemenea, au fost reținute și retrase 61 de permise de conducere și certificate de înmatriculare.În ultimele 72 de ore, peste
CETĂȚEAN STRĂIN DEPISTAT CU SEDERE ILEGALĂ, PE RAZA JUDETUL CARAȘ - SEVERIN

Polițiștii de imigrări din Caraș-Severin au depistat cu ședere ilegală, un tânăr de 28 de ani, care la finalizarea procedurii de azil nu a părăsit voluntar teritoriul țării noastre. Acesta a fost luat în custodie publică în vederea îndepărtării sub escortă de pe teritoriul României, iar la ieșirea din țară, va fi instituit consemnul de nepermitere a intrării pentru o perioadă de 5 ani.

PROIECTUL ,,RETEA COMUNĂ DURABILĂ PENTRU SITUATIILE DE URGENTĂ DIN BANAT"

În data de 28.02.2020, ora 11:00, în SALA DE ȘEDINȚE „Sorin FRUNZĂVERDE” a Consiliului Județean Caraș-Severin, va avea loc conferința de presă pentru lansarea Campaniei de conștientizare ”AJUTĂ-NE SĂ TE SALVĂM” din cadrul proiectului„REȚEA COMUNĂ DURABILĂ PENTRU SITUAȚIILE DE URGENȚĂ DIN BANAT”, RORS 283, finanțat prin Programul Interreg-IPA de Cooperare Transfrontalieră România-Serbia, Axa prioritară 2 Protecția mediului și managementului riscurilor, Prioritatea 2.2.Managementul riscurilor de mediu și al situațiilor de urgență.
BANNER
optimizare web
Conectare
Utilizator

ParolăÎncă nu eşti membru?
Înregistrează-te

Ţi-ai uitat parola?
Solicită una nouă
RECLAMA PUBLICITATE
Site-ul Iulik official.
VIZTATORI UNICI
<Flag Counter
CEAS

Bucharest

HOROSCOP

3,600,644 vizite unice
Cyclic by Fusion-Themes
Provided by Php-fusion V7 Themes | Freethemes4all.com

Powered by PHP-Fusion copyright © 2002 - 2020 by Nick Jones.
Released as free software without warranties under GNU Affero GPL v3.