Pagina principală · LIVE CAMERA CENTRU RESITA · Articole · Facebook Blog · Categorii de ştiri · Contactați-ne · Email -Admini · ARHIVA VIDEO Luni, Septembrie 16, 2019
Navigare
Cele mai noi articole
Niciun articol disponibil
name
name
IP address signature
TRAFIC
optimizare web
IN CURAND RADIO
CONTACT
PENTRU CONTACT SAU MESAJE E-MAIL contact@blogmediacid.ro
PUBLICITATE ONLINE
Cumpăr apartament, 2 camere, în următoarele zone din Resita: CENTRU, LUNCA, VALEA DOMANULUI, UNIVERSALUL VECHI, PIATA. Apartamentul să aibă următoarele caracteristici: decomandat, parter, etaj 1, suprafață min.60 mp, ofer max 22.000 euro. Nu sunt interesat de intermediari ! Contact:e-mail cpmcsro@yahoo.com , tel. 0765549988. _____________________________Ø Vând sau schimb! Apartament din BOCSA 15.000 euro, pentru un apartament din RESITA, plus diferența, în Bocșa, apartamentul este situat la etajul 3 ,zona foarte bună, suprafața 52 mp. In Resita, apartamentul, sa fie situat, în următoarele zone : CENTRU, LUNCA, VALEA DOMANULUI, UNIVERSALUL VECHI, PIATA. Apartamentul să aibă următoarele caracteristici: decomandat, parter, etaj 1, suprafață min.60 mp ofer max. 22.000 euro. Nu sunt interesat de intermediari !___________________ Caut firma de a proiecta si executa, un acoperis, la o casa locuibila. Mai multe detalii pe e-mail:cpmcsro@yahoo.com, sau la telefon:0765549988.
Bun venit
BLOG MEDIA CID.RO Contact E-mail: contact@blogmediacid.ro
Turismul si infrastructrura în Caraș-Severin
Proiectul Țara Morilor de Apă
PEȘTERA COMARNIC - CHEILE CARAȘULUI
Evanghelizare în aer liber la Bocșa
Ștrandul cu apa termala din DETA
ZILELE RESITEI 2019
Probleme la Ocolul Silvic Banatul Montan
Salvati Copiii dotează secția de pediatrie a Spitalului Județean Resița
Investiții la Spitalul Județean de Urgență Reșița
DISTRUGE ZIDUL INDIFERENȚEI! TRAFICUL DE PERSOANE POATE FI PREVENIT.
Vânzarea apartamentelor ANL
Documentele necesare pentru alocația copiilor, în Uniunea Europeană
Comisioanele pentru locurile de muncă în străinătate
PUBLICITATE ONLINE


Ø Cumpăr apartament, 2 camere, în următoarele zone din Resita:
CENTRU, LUNCA, VALEA DOMANULUI, UNIVERSALUL VECHI, PIATA.
Apartamentul să aibă următoarele caracteristici: decomandat, parter, etaj 1, suprafață min.60 mp, ofer max 22.000 euro. Nu sunt interesat de intermediari !
Contact:e-mail cpmcsro@yahoo.com , tel.0765549988

Ø Vând sau schimb! Apartament din BOCSA 15.000 euro, pentru un apartament din RESITA, plus diferența, în Bocșa, apartamentul este situat la etajul 3 ,zona foarte bună, suprafața 52 mp. In Resita, apartamentul, sa fie situat, în următoarele zone : CENTRU, LUNCA, VALEA DOMANULUI,
UNIVERSALUL VECHI, PIATA.
Apartamentul să aibă următoarele caracteristici: decomandat, parter, etaj
1, suprafață min.60 mp ofer max. 22.000 euro. Nu sunt interesat de intermediari !
Mai multe detalii pe e-mail:cpmcsro@yahoo.com, sau la telefon:0765549988


Ø Caut firma de a proiecta si executa, un acoperis, la o casa locuibila.
Mai multe detalii pe e-mail:cpmcsro@yahoo.com ,
sau la telefon:0765549988
Primăria Reșița va organiza și în această toamnă Zilele Recoltei

Primăria Reșița va organiza și în această toamnă, Zilele Recoltei,astfel că gospodinele vor avea prilejul să își facă aprovizionareapentru iarnă.

Evenimentul se va desfășura în perioada
Controale ANSVSA în zonele de agrement si localitățile de interes turistic pentru evitarea toxiinfectiilor alimentare în sezonul estival 2019

În perioada 1 iulie – 31 august 2019 au fost efectuate controale pentru prevenirea toxiinfecțiilor alimentare în zonele de agrement și localitățile de interes turistic în sezonul estival 2019.

Inspectorii ANSVSA au verificat 10.133 de unități, dintre care:
Actualizarea situatiei privind evolutia Pestei Porcine Africane

La această dată, Pesta Porcină Africană (PPA) evoluează în 346 de localități din 25 de județe, cu un număr de 1.185 de focare (dintre care 12 focare în exploatații comerciale și 6 focare în exploatații de tip A). În alte 4 județe există doar cazuri la mistreți. În total au fost eliminați 462.459 de porci afectați de boală și există 2.068 de cazuri la mistreți

În total au fost stinse 1.314 de focare după cum urmează:
Finanțare europeană pentru 8 tramvaie noi și modernizarea altor 20, prin Regio-POR, în municipiul Arad

Agenția pentru Dezvoltare Regională (ADR) Vest și Primăria Municipiului Arad au semnat astăzi contractul prin care va fi asigurată finanțarea pentru opt tramvaie noi, modernizarea altor 20 de tramvaie din parcul auto actual și lucrări de infrastructură pentru calea de rulare.
În primele 8 luni ale acestui an, au fost efectuate peste 700 de controale pe linie de silvicultură


În perioada ianuarie-august 2019, polițiștii cărășeni împreună cu reprezentanți ai Direcției Silvice Caraș-Severin, Ocoalelor Silvice și Gărzii Forestiere Timișoara au efectuat 724 de controale pentru prevenirea și combaterea ilegalităților în domeniul silvic, dintre care 590 pe linia legalității transportului de material lemnos.
Regatul Spaniei, Comunitatea Andaluzia - Cod portocaliu de ploi în provinciile Sevilla și Cordoba

Ministerul Afacerilor Externe informează cetățenii români care se află, tranzitează sau doresc să călătorească în Regatul Spaniei, Comunitatea Autonomă Andaluzia, provinciile Sevilla și Cordoba, că Agenția Meteorologică de Stat - AEMET a actualizat prognoza de vreme nefavorabilă și a emis un cod portocaliu de ploi și intensificări ale vântului, începând cu ziua de 14 septembrie 2019.
Locuri de muncă în Caras-Severin

SITUAȚIA LOCURILOR DE MUNCĂ VACANTE

LA DATA DE 13.09.2019




Obligațiile conducătorilor instituțiilor de învățământ și cadrelor didactice precum si modul de comportare al elevilor în cazul producerii situațiilor de urgență

La nivelul unităților de învățământ cauzele de incendiu apar ca urmare a nerespectării normelor de prevenire și stingere a incendiilor în diverse împrejurări. Pentru evitarea apariției situațiilor de urgență, Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Semenic” al Județului Caraș-Severin recomandă persoanelor cu atribuții de conducere din cadrul unităților de învățământ asigurarea respectării următoarelor măsuri:
Servicii fiscale electronice la dispozitia contribuabililor


Ministerul Finanțelor Publice urmărește dezvoltarea unui parteneriat corect între Agenția Națională de Administrare Fiscală și contribuabili, prin acordarea unor servicii complete, moderne și accesibile. În acest context, au fost implementate servicii electronice menite a facilita îndeplinirea obligațiilor declarative și de plată ale contribuabililor.
CAMPANIA DE PREVENIRE A TRAFICULUI DE PERSOANE ÎN SCOPUL EXPLOATĂRII SEXUALE

"Distruge zidul indiferenței! Traficul de persoane poate fi prevenit." din cadrul proiectului "Reducerea amplitudinii traficului de persoane printr-o mai bună informare a cetățenilor"
2.176 persoane au fost angajate prin intermediul Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Caraș-Severin



Ca urmare a implementării Programului Județean de Ocupare a Forței de Muncă, prin intermediul AJOFM Caraș-Severin, în primele 7 luni ale anului 2019 au fost încadrate în muncă 2.176 persoane.


Din totalul persoanelor ocupate până la data de 31 iulie 2019, 746 au peste 45 de ani, 541 au vârsta cuprinsă între 25 și 35 de ani, 542 au vârsta între 35 și 45 de ani, iar 347 sunt tineri sub 25 de ani (309 tineri NEET).
13 septembrie 2019, Ziua Pompierilor din România


În această dată comemorăm 171 de ani de la faptele eroice și sacrificiul pompierilor români care au luptat pentru democrație și independență în memorabila Bătălie din Dealul Spirii din anul 1848, când au înfruntat armata otomană venită să oprească revoluția română.
CONCERTUL DE MUZICĂ VIENEZĂ LA BOCSA

Bocșa, una din localitățile bănățene cu tradiții culturale bogate, se pregătește de un nou concert.

Devenit deja cunoscut publicului larg, iubitor de muzică, concertul de muzică vieneză are o nouă locație, scena în aer liber din spatele
ANCOM: amplificatoarele de semnal 2G/3G/4G trebuie sa aiba aplicat marcajul CE si pot fi puse in functiune doar cu acordul operatorilor de telefonie mobila si internet mobil!

In ultima perioada, tot mai multi utilizatori folosesc amplificatoare de semnal 2G/3G/4G cu intentia de a beneficia de un semnal mai bun. Din pacate insa, daca astfel de echipamente sunt neconforme sau sunt puse in functiune fara acordul operatorului, acestea pot provoca interferente prejudiciabile atat celorlalti utilizatori din aria de acoperire, cat si furnizorilor. Totodata, trebuie precizat ca folosirea acestui tip de echipament presupune utilizarea spectrului de frecvente radio si nu se poate face decat de catre operatorul care detine licenta de utilizare a spectrului. Pentru ca folosirea unor astfel de echipamente, neconforme sau fara acordul operatorului, ia amploare de la un an la altul, atentionam utilizatorii ca risca sanctiuni conform legislatiei in vigoare", a declarat
Asigurarea transportului elevilor - o prioritate pentru Guvernului României

Guvernul României întreprinde toate demersurile necesare pentru a garanta accesul elevilor la o educație de calitate, asigurând subvenționarea transportului copiilor spre și dinspre unitățile de învățământ, prin decontarea abonamentelor emise elevilor.
Săptămâna trecută, politistii au aplicat peste 740 de sanctiuni contraventionale la regimul rutier

În perioada 02-08 septembrie a.c., polițiștii rutieri și cei cu atribuții pe linie de poliție rutieră au acționat pentru asigurarea ordinii și siguranței publice pe drumurile din județ, în scopul prevenirii și combaterii principalelor cauze generatoare de accidente rutiere și reducerii consecințelor acestora.
6.000 LEI AMENDĂ CONTRAVENȚIONALĂ ȘI PESTE 46 METRI CUBI MATERIAL LEMNOS CONFISCAȚI DE POLIȚIȘTI

Ieri dimineață, în jurul orei 07.40, polițiștii cărășeni au oprit pentru control pe DN 6, două autovehicule ce tractau semiremorci încărcate cu material lemnos.
ATI VĂZUT-O?

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Caraș-Severin efectuează verificări în vederea depistării unei minore de 15 ani, plecată voluntar în data de 09.09.2019, de la domiciliul din localitatea Bocșa.
Ministerul Finanțelor Publice, prin A.N.A.F., finalizează procesul de restituire a taxei auto

Ministerul Finanțelor Publice, prin Agenția Națională de Administrare Fiscală, a restituit taxe auto (taxa auto pentru autoturisme și autovehicule, taxa pe poluare, taxa pentru emisiile poluante provenite de la autovehicule sau timbrul de mediu) tuturor contribuabililor români, care au depus documentații complete.
Astfel, începand din
BANNER
optimizare web
Conectare
Utilizator

Parolă



Încă nu eşti membru?
Înregistrează-te

Ţi-ai uitat parola?
Solicită una nouă
RECLAMA PUBLICITATE
Site-ul Iulik official.
VIZTATORI UNICI
<Flag Counter
CEAS

Bucharest

HOROSCOP

3,435,750 vizite unice
Cyclic by Fusion-Themes
Provided by Php-fusion V7 Themes | Freethemes4all.com

Powered by PHP-Fusion copyright © 2002 - 2019 by Nick Jones.
Released as free software without warranties under GNU Affero GPL v3.