Pagina principală · LIVE CAMERA CENTRU RESITA · Articole · Facebook Blog · Categorii de ştiri · Contactați-ne · Email -Admini · ARHIVA VIDEO Marți, Octombrie 22, 2019
Navigare
Cele mai noi articole
Niciun articol disponibil
name
name
IP address signature
TRAFIC
optimizare web
IN CURAND RADIO
CONTACT
PENTRU CONTACT SAU MESAJE E-MAIL contact@blogmediacid.ro
PUBLICITATE ONLINE
Cumpăr apartament, 2 camere, în următoarele zone din Resita: CENTRU, LUNCA, VALEA DOMANULUI, UNIVERSALUL VECHI, PIATA. Apartamentul să aibă următoarele caracteristici: decomandat, parter, etaj 1, suprafață min.60 mp, ofer max 22.000 euro. Nu sunt interesat de intermediari ! Contact:e-mail cpmcsro@yahoo.com , tel. 0765549988. _____________________________Ø Vând sau schimb! Apartament din BOCSA 15.000 euro, pentru un apartament din RESITA, plus diferența, în Bocșa, apartamentul este situat la etajul 3 ,zona foarte bună, suprafața 52 mp. In Resita, apartamentul, sa fie situat, în următoarele zone : CENTRU, LUNCA, VALEA DOMANULUI, UNIVERSALUL VECHI, PIATA. Apartamentul să aibă următoarele caracteristici: decomandat, parter, etaj 1, suprafață min.60 mp ofer max. 22.000 euro. Nu sunt interesat de intermediari !___________________ Caut firma de a proiecta si executa, un acoperis, la o casa locuibila. Mai multe detalii pe e-mail:cpmcsro@yahoo.com, sau la telefon:0765549988.
Bun venit
BLOG MEDIA CID.RO Contact E-mail: contact@blogmediacid.ro
Speranțe la Universitatea „Eftimie Murgu“ din Reșița
Conferință de presă susținută de Luminița Jivan și Ionuț Chisăliță
Bursa locurilor de muncă pentru absolvenți la Reșița
Problemele legate de cancerul de sân
OCTOMBRIE - Sedinta ordinara a Consiliului Judetean Caras-Severin
ZILELE RECOLTEI LA REȘIȚA
Situația romilor în România
NICOLAE SÂRBU:LA O VÂNARE DE DINOZAURI
Premierul Viorica Dăncilă a vizitat localități din Caraș-Severin
Premierul României, Viorica Dăncilă a vizitat Reșița
Premierul României, Viorica Dăncilă a susținut o conferință de presă, la Reșița
Proiectul Țara Morilor de Apă
PEȘTERA COMARNIC - CHEILE CARAȘULUI
Evanghelizare în aer liber la Bocșa
Ștrandul cu apa termala din DETA
ZILELE RESITEI 2019
DISTRUGE ZIDUL INDIFERENȚEI! TRAFICUL DE PERSOANE POATE FI PREVENIT.
Documentele necesare pentru alocația copiilor, în Uniunea Europeană
Comisioanele pentru locurile de muncă în străinătate
PUBLICITATE ONLINE


Ø Cumpăr apartament, 2 camere, în următoarele zone din Resita:
CENTRU, LUNCA, VALEA DOMANULUI, UNIVERSALUL VECHI, PIATA.
Apartamentul să aibă următoarele caracteristici: decomandat, parter, etaj 1, suprafață min.60 mp, ofer max 22.000 euro. Nu sunt interesat de intermediari !
Contact:e-mail cpmcsro@yahoo.com , tel.0765549988

Ø Vând sau schimb! Apartament din BOCSA 15.000 euro, pentru un apartament din RESITA, plus diferența, în Bocșa, apartamentul este situat la etajul 3 ,zona foarte bună, suprafața 52 mp. In Resita, apartamentul, sa fie situat, în următoarele zone : CENTRU, LUNCA, VALEA DOMANULUI,
UNIVERSALUL VECHI, PIATA.
Apartamentul să aibă următoarele caracteristici: decomandat, parter, etaj
1, suprafață min.60 mp ofer max. 22.000 euro. Nu sunt interesat de intermediari !
Mai multe detalii pe e-mail:cpmcsro@yahoo.com, sau la telefon:0765549988


Ø Caut firma de a proiecta si executa, un acoperis, la o casa locuibila.
Mai multe detalii pe e-mail:cpmcsro@yahoo.com ,
sau la telefon:0765549988
Doi pakistanezi, tată și fiu, depistați în timp ce încercau să treacă fraudulos frontiera

Polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Jimbolia au depistat doi cetățeni din Pakistan,tată și fiu, solicitanți de azil în România, care încercau să treacă ilegal frontiera în Serbia.
DOSARE PENALE


Accident rutier pe centura ocolitoare a municipiului CaransebeșÎn noaptea de 20 spre 21 octombrie, în jurul orei 00.00, pe centura ocolitoare a municipiului Caransebeș s-a produs un accident rutier, soldat cu vătămarea corporală gravă a unei persoane.
Expozitia Absolventilor

Facultatea de Arhitectură și Urbanism din cadrul Universității Politehnica Timișoara organizează luni, 21 octombrie 2019, la ora 15:00, la sediul OAR Timiș, vernisajul „Expoziției Absolvenților”.
,,CRIME HAS NO GENDER"

Poliția Română, împreună cu EUROPOL, ENFAST și polițiile din alte 21 de state europene lansează o nouă campanie – „Crime has no gender”, prin crearea unui web site. Scopul este acela de a aduce în atenția publicului chipurile unora dintre cele mai căutate persoane urmărite din fiecare stat participant, astfel încât informațiile venite de la cetățeni să conducă la depistarea lor.

Femeile sunt la fel de capabile să comită infracțiuni grave la fel ca bărbații?
APIA efectuează plata ajutorului de stat pentru motorina - trimestrul II, anul 2019

Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA), prin Centrele Județene, aduce la cunoștința opiniei publice că a început plata ajutorului de stat pentru reducerea accizei la motorină utilizată în agricultură, aferent perioadei
STS a prezentat la BEC aplicațiile informatice pentru alegerile prezidențiale

"Pregătirile pentru organizarea alegerilor prezidențiale din luna noiembrie sunt în plină desfășurare, iar specialiștii STS, alături de celelalte instituții implicate în organizarea și buna desfășurare a scrutinului din noiembrie, întreprind toate demersurile pentru a furniza servicii tehnice și operaționale, necesare asigurării unui proces electoral transparent și corect. Respectăm cu rigurozitate
,,ESTI VICTIMĂ A TRAFICULUI DE PERSOANE? AI DREPTURI!" Statele europene, împreună împotriva traficului de persoane

Rețeaua Europeană de Prevenire a Criminalității (EUCPN) și Statele Membre ale Uniunii Europene lansează astăzi, 17 octombrie 2019, campania europeană de prevenire a traficului de persoane „EȘTI VICTIMĂ A TRAFICULUI DE PERSOANE? AI DREPTURI!”.

Campania este lansată cu prilejul
Desemnarea, prin tragere la sorți computerizată, a operatorilor de calculator ai birourilor electorale ale secțiilor de votare din țară

Autoritatea Electorală Permanentă (AEP) anunță că, în data de 19 octombrie 2019, ora 10:00, vor avea loc tragerile la sorți computerizate pentru desemnarea operatorilor de calculator ai birourilor electorale ale secțiilor de votare din țară, precum și a rezervelor acestora, în vederea alegerilor pentru Președintele României din anul 2019.
131 de locuri de muncă oferite la Bursa Locurilor de Muncă pentru Absolvenți organizată de AJOFM Caras-Severin

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Caraș-Severin a organizat azi, 18 octombrie 2019, Bursa locurilor de muncă pentru absolvenți. Întâlnirea dintre angajatori și persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă a avut loc la Reșița, la Universitatea Eftimie Murgu - sala Campus Café.

Și la această ediție locurile de muncă au fost variate, acoperind domenii diferite de activitate, fiind disponibile locuri de muncă nu doar pentru absolvenți, ci și pentru alte categorii de persoane.
Locuri de muncă în Caras-Severin

SITUAȚIA LOCURILOR DE MUNCĂ VACANTE

LA DATA DE 18.10.2019

Deratizare în Resita

Primăria Municipiului Reșița anunță cetățenii municipiului că, în perioada 19.10.2019 – 22.10.2019, se vor efectua lucrări de combatere a rozătoarelor (șoareci, șobolani). Lucrările de deratizare vor fi efectuate de S.C. Deraton S.R.L. Timișoara și vor viza întregul domeniu public (parcuri, scuaruri, zone verzi, locuri de joacã, aliniamente stradale, terenuri, cimitire, malurile râurilor).

În zonele deschise vor fi amplasate stații de intoxicare pentru a proteja atât momelile de intemperii, cât și accesul animalelor de companie și al copiilor. Momelile (raticidele) conțin o substanță cu gust amar pentru a împiedica consumarea lor accidentală.

ATENȚIE!

Deteriorarea sau sustragerea acestora
Preveniti furturile din autoturisme si nu vă lăsati masina la îndemâna hotilor!

Au existat situații în care hoții:

- au pătruns în autoturismul lăsat neasigurat în parcarea din spatele locuinței, iar din interior au sustras un telefon mobil, un portofel în care se aflau mai multe bunuri, documente și sume de bani, în lei și valută;

- au spart geamul portierei dreapta spate a autoturismului staționat în parcarea unui restaurant, iar din torpedo au sustras un portofel în care se afla o sumă semnificativă de bani;

- au sustras din autoturism o borsetă în care se afla o importantă sumă de bani, formată din cinci cifre.
Noi echipamente tehnice au intrat în proprietatea Administratiei Bazinale de Apă Banat

Administrația Bazinală de Apă Banat (ABA Banat) a participat, în intervalul 14-16 octombrie 2019, la punerea în funcțiune a echipamentelor tehnice de întreținere a canalului navigabil Bega, achiziționate în cadrul proiectului “Repararea Infrastructurii de navigație a Canalului Bega”, finanțat prin Programul IPA Interreg CBC Romania-Serbia – RORS 15.
Bursa locurilor de muncă pentru absolventi la Reșița


Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Caraș-Severin va organiza în data de 18 octombrie 2019 Bursa locurilor de muncă pentru absolvenți la Reșița, în incinta Universității Eftimie Murgu (sala Campus Cafe), începând
Dosare penale întocmite de politistii de frontiera

Cinci vietnamezi, depistați în timp ce încercau să treacă fraudulos frontiera în Ungaria


Polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Sânnicolau Mare au depistat cinci cetățeni vietnamezi, patru bărbați și o femeie, care au încercat să treacă ilegal frontiera în Ungaria.

S-a răsturnat cu tractorul încărcat cu lemne, conducând sub influenta alcoolului si fără permis de conducere

Ieri, în jurul orei 22.00, polițiști din cadrul Secției 5 Poliție Rurală, aflați în timpul serviciului pe DJ 585, între localitățile Biniș și Doclin, au identificat un atelaj format din tractor și remorcă, încărcată cu material lemnos, ambele răsturnate în afara părții carosabile.
Actualizări privind vaccinarea obligatorie împotriva polio-virusurilor, pe fondul menținerii pericolului de răspândire a virusului polio sălbatic

Ministerul Afacerilor Externe informează cetățenii români că Organizația Mondială a Sănătății [1] (OMS) a decis prelungirea măsurii de extindere a stării de Urgență de Sănătate Publică de Importanță Internațională - USPII, în urma evaluării recente cu privire la pericolul de răspândire a virusului polio sălbatic și / sau derivat din vaccin, actualizând lista cu țările pentru care se cere obligatoriu vaccinarea antipoliomielită, astfel:
,,Atentie la tren!"- Actiuni ale politistilor pentru prevenirea accidentelor în zona trecerilor la nivel cu calea ferată

Mâine, 17 octombrie 2019, între orele 06.00-10.00 și 16.00-18.00, polițiști de la structurile poliției de transporturi, ordine publică și rutieră vor desfășura o amplă acțiune, coordonată la nivel național, de prevenire a accidentelor rutiere produse în zona trecerilor la nivel cu calea ferată.
Aproape 3.000 de apeluri false în primele 9 luni ale anului

În primele 9 luni ale anului 2019, prin Sistemul Național Unic pentru Apeluri de Urgență – 112, au fost efectuate peste 10.300 de sesizări sau solicitări către Inspectoratul de Poliție Județean Caraș-Severin, cu 106 mai multe decât în aceeași perioadă a anului trecut (creștere procentuală de 1,03%) .
BANNER
optimizare web
Conectare
Utilizator

ParolăÎncă nu eşti membru?
Înregistrează-te

Ţi-ai uitat parola?
Solicită una nouă
RECLAMA PUBLICITATE
Site-ul Iulik official.
VIZTATORI UNICI
<Flag Counter
CEAS

Bucharest

HOROSCOP

3,489,214 vizite unice
Cyclic by Fusion-Themes
Provided by Php-fusion V7 Themes | Freethemes4all.com

Powered by PHP-Fusion copyright © 2002 - 2019 by Nick Jones.
Released as free software without warranties under GNU Affero GPL v3.