Pagina principală · LIVE CAMERA CENTRU RESITA · Articole · Facebook Blog · Categorii de ştiri · Contactați-ne · Email -Admini · ARHIVA VIDEO Joi, Noiembrie 14, 2019
Navigare
Cele mai noi articole
Niciun articol disponibil
name
name
IP address signature
TRAFIC
optimizare web
IN CURAND RADIO
CONTACT
PENTRU CONTACT SAU MESAJE E-MAIL contact@blogmediacid.ro
PUBLICITATE ONLINE
Cumpăr apartament, 2 camere, în următoarele zone din Resita: CENTRU, LUNCA, VALEA DOMANULUI, UNIVERSALUL VECHI, PIATA. Apartamentul să aibă următoarele caracteristici: decomandat, parter, etaj 1, suprafață min.60 mp, ofer max 22.000 euro. Nu sunt interesat de intermediari ! Contact:e-mail cpmcsro@yahoo.com , tel. 0765549988. _____________________________Ø Vând sau schimb! Apartament din BOCSA 15.000 euro, pentru un apartament din RESITA, plus diferența, în Bocșa, apartamentul este situat la etajul 3 ,zona foarte bună, suprafața 52 mp. In Resita, apartamentul, sa fie situat, în următoarele zone : CENTRU, LUNCA, VALEA DOMANULUI, UNIVERSALUL VECHI, PIATA. Apartamentul să aibă următoarele caracteristici: decomandat, parter, etaj 1, suprafață min.60 mp ofer max. 22.000 euro. Nu sunt interesat de intermediari !___________________ Caut firma de a proiecta si executa, un acoperis, la o casa locuibila. Mai multe detalii pe e-mail:cpmcsro@yahoo.com, sau la telefon:0765549988.
Bun venit
BLOG MEDIA CID.RO Contact E-mail: contact@blogmediacid.ro
Campania națională anticorupție „Tu poți face lumină”
ALEGERILE PREZIDENȚIALE, LA REȘIȚA - TUR 1
Turul proiectelor Regio-POR din județul Caraș-Severin
Speranțe la Universitatea „Eftimie Murgu“ din Reșița
Bursa locurilor de muncă pentru absolvenți la Reșița
Problemele legate de cancerul de sân
OCTOMBRIE - Sedinta ordinara a Consiliului Judetean Caras-Severin
ZILELE RECOLTEI LA REȘIȚA
Situația romilor în România
NICOLAE SÂRBU:LA O VÂNARE DE DINOZAURI
Proiectul Țara Morilor de Apă
PEȘTERA COMARNIC - CHEILE CARAȘULUI
Evanghelizare în aer liber la Bocșa
Ștrandul cu apa termala din DETA
ZILELE RESITEI 2019
DISTRUGE ZIDUL INDIFERENȚEI! TRAFICUL DE PERSOANE POATE FI PREVENIT.
Documentele necesare pentru alocația copiilor, în Uniunea Europeană
Comisioanele pentru locurile de muncă în străinătate
PUBLICITATE ONLINE


Ø Cumpăr apartament, 2 camere, în următoarele zone din Resita:
CENTRU, LUNCA, VALEA DOMANULUI, UNIVERSALUL VECHI, PIATA.
Apartamentul să aibă următoarele caracteristici: decomandat, parter, etaj 1, suprafață min.60 mp, ofer max 22.000 euro. Nu sunt interesat de intermediari !
Contact:e-mail cpmcsro@yahoo.com , tel.0765549988

Ø Vând sau schimb! Apartament din BOCSA 15.000 euro, pentru un apartament din RESITA, plus diferența, în Bocșa, apartamentul este situat la etajul 3 ,zona foarte bună, suprafața 52 mp. In Resita, apartamentul, sa fie situat, în următoarele zone : CENTRU, LUNCA, VALEA DOMANULUI,
UNIVERSALUL VECHI, PIATA.
Apartamentul să aibă următoarele caracteristici: decomandat, parter, etaj
1, suprafață min.60 mp ofer max. 22.000 euro. Nu sunt interesat de intermediari !
Mai multe detalii pe e-mail:cpmcsro@yahoo.com, sau la telefon:0765549988


Ø Caut firma de a proiecta si executa, un acoperis, la o casa locuibila.
Mai multe detalii pe e-mail:cpmcsro@yahoo.com ,
sau la telefon:0765549988
ANCOM recomanda utilizatorilor sa aleaga cu grija ofertele online de Black Friday si sa fie atenti la conditiile si termenele de livrare a coletelor


Pentru ca de Black Friday piata online este inundata de oferte speciale, iar operatorii de comunicatii vin cu o gama larga de oferte speciale de telefonie, internet sau televiziune Autoritatea Nationala pentru Administrare si Reglementare in Comunicatii atrage atentia utilizatorilor sa se informeze inainte de a face orice achizitie, astfel incat sa aleaga produsul sau oferta telecom care corespunde cel mai bine nevoilor lor.

Recomandari pentru cumparaturi de Black Friday
Doi cetățeni străini, opriți la frontiera cu Serbia

Polițiștii de frontieră timișeni au depistat, în zona de competență,un cetățean din Turcia și unul din Albania, care au încercat să intre ilegal frontiera din Serbia în România, pe jos, deoarece aveau interdicție de a intra în Spațiul Schengen.

Peste 6,1 milioane de numere portate în 11 ani

„În cei 11 ani de la lansarea portabilității, serviciul care oferă utilizatorilor libertatea de a-și alege cea mai potrivită ofertă pentru nevoile lor de consum păstrându-și numărul de telefon, peste 6,1 milioane de utilizatori și-au portat numărul de telefon. În anul 2019, s-au portat peste 750.000 de numere de telefon, dintre care 700.000 au fost numere de telefonie mobilă”, a declarat Sorin Grindeanu, președintele ANCOM.

11 ani de portabilitate
ACTIUNE A POLITIEI ROMÂNE PENTRU SIGURANTA TRANSPORTURILOR

În perioada 13 – 14 noiembrie 2019, Poliția Română, prin Direcția de Poliție Transporturi, participă la o acțiune, organizată la nivel european, sub egida RAILPOL, ce are ca scop siguranța cetățeanului și asigurarea integrității infrastructurii critice.
CERCETATI PENTRU CONSTITUIREA UNUI GRUP INFRACTIONAL ORGANIZAT SI SANTAJ

La data de 13 noiembrie 2019, polițiști de combatere a criminalității organizate din Caraș - Severin, împreună cu procurori D.I.I.C.O.T. – B. T. Caraș-Severin, au efectuat 3 percheziții domiciliare la sediul unei instituții și la locuința unui bărbat.
LANSAREA PROGRAMULUI ,,MORE AND LESS"

Reșița, 15 noiembrie 2019,

Sala de ședințe a Primăriei

Municipiului Reșița, ora 13:00

PROGRAMUL „MORE AND LESS” este parte a Proiectului STOP (Știință și Tehnologie în Politicile privind Obezitatea copilului) și va examina potențialele oportunități de intervenție pentru a contribui la reducerea problemelor obezității infantile.

Această intervenție include îmbunătățirea înțelegerii cu privire la modul în care mediul de viață formează comportamentul copiilor și alegerile părinților.
Sedinta Colegiului Prefectural Caraș-Severin

Instituția Prefectului - Județul Caraș-Severin organizează joi, 14 noiembrie, ora 11,00, la sediul Palatului Administrativ, Sala de la etajul I, ședința Colegiului Prefectural Caraș-Severin, cu următoarea tematică:
TĂIERE, FĂRĂ DREPT, FURT SI TRANSPORT DE MATERIAL LEMNOS FĂRĂ DOCUMENTE LEGALE

În cursul serii de ieri, în jurul orei 20.00, Poliția municipiului Caransebeș a fost sesizată prin apel 112 despre un transport de material lemnos, fără documente legale, pe raza municipiului.

Verificări la constructiile hidrotehnice cu rol de apărare împotriva inundatiilor

În a doua jumătate a lunii octombrie, în spațiul hidrografic Banat s-a desfășurat o acțiune de verificare în teren a stării tehnice și funcționale a construcțiilor hidrotehnice cu rol de apărare împotriva inundațiilor aflate pe râurile din județul Timiș. La această acțíune au participat reprezentanțí ai Ministerului Apelor și Pădurilor, ai Administrației Naționale “Apele Române” și angajați ai A.B.A. Banat, respectiv ai Sistemului de Gospodărire a Apelor Timiș.

Obiectivele verificării au vizat aspecte referitoare la:
Nu vă lăsați înșelați!

Înșelat cu suma de 2.300 de lei sub pretextul oferirii unui cadouPolițiștii din cadrul Poliției municipiului Resița efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal privind comiterea infracțiunii de înșelăciune asupra unui bărbat de 80 de ani, care în cursul zilei de ieri, ar fi plătit suma de 2.300 de lei unor persoane necunoscute, în schimbul unui presupus cadou.
Vizită de studiu la Consiliul Judetean Caras-Severin

Președintele Silviu Hurduzeu a participat astăzi, 12 noiembrie 2019, la întâlnirea cu reprezentanți ai Consiliului Județean Teleorman, prezenți la Reșița într-o vizită de studiu în cadrul proiectului „Îmbunătățirea capacității instituționale și de planificare strategică a administrației publice din județul Teleorman”, cod SMIS 126118. Întâlnirea a adus împreună specialiștii celor două instituții, implicați în realizarea Planului de Amenajare Teritorială a Județului (PATJ).
Măsuri de prevenire a incendiilor în sezonul rece

Având în vedere temperaturile scăzute din ultima perioadă, cu precădere pe timpul nopții, pentru utilizarea corespunzătoare a sistemelor, mijloacelor și instalațiilor electrice și de încălzire si pentru a preveni izbucnirea unor posibile incendii, recomandăm cetățenilor sa respecte si sa urmeze unele reguli și măsuri de apărare împotriva incendiilor:
Listele cu persoanele juridice aprobate în cadrul Programului Rabla Plus au fost publicate pe site-ul AFM


Ca urmare a aprobării dosarelor de finanțare în ședința Comitetului de Avizare din data de 11 noiembrie 2019, Administrația Fondului pentru Mediu a publicat liste noi cu persoanele juridice acceptate în Programul privind reducerea emisiilor de gaze cu efect de seră în transporturi, prin promovarea vehiculelor de transport rutier nepoluante și eficiente din punct de vedere energetic (Programul Rabla Plus).
Mai multe persoane cercetate pentru conducere sub influenta alcoolului sau a altor substante, în acest sfârsit de săptămână

Polițiștii cărășeni efectuează cercetări în cadrul unor dosare penale, sub aspectul săvârșirii, în acest sfârșit de săptămână, a mai multor infracțiuni la regimul rutier.

Vizate sunt 6 persoane, bănuite că ar fi încălcat normele legale, în special pe cele cu privire la conducerea unui vehicul sub influența alcoolului .
Republica Croația - Coduri meteo de vreme nefavorabilă

Ministerul Afacerilor Externe informează cetățenii români care se află, tranzitează sau călătoresc pe teritoriul Republicii Croația că, în conformitate cu datele transmise de Institutul Hidro-Meteorologic local, începând cu data de 12 noiembrie 2019, starea vremii se va înrăutăți, caracterizată de intensificări ale vântului și precipitații intense. Astfel, pentru ziua de 12 noiembrie 2019, în nordul și centrul Dalmației, a fost emis un cod roșu privind intensificări ale vântului, care va atinge o viteză de până la 130 km/h, la rafală.
A apelat abuziv SNUAU 112 pentru a fi localizat de politisti

A apelat abuziv SNUAU 112 pentru a fi localizat de politiști.
A fost localizat și sancționat.


În noaptea de 09 spre 10 noiembrie 2019, polițiștii au primit, prin SNUAU 112, două apeluri telefonice, primul apel fiind efectuat în jurul orei 02.49, de la un cetățean care a insistat să rămână anonim, precizând doar faptul că vrea să verifice dacă poate fi localizat de polițiști și în cât timp.
Traditionala cursă aniversară la UPT

După Gala Politehnica 100% performanță, care a marcat intrarea în anul 100 al UPT și în cadrul căruia 100 de elevi merituoși au fost recompensați cu câte 1000 de euro fiecare, seria evenimentelor aniversare continuă, în 12 noiembrie 2019, cu o altă tradiție instituită în Universitatea Politehnica Timișoara.
Dosare penale întocmite de politistii de frontiera

La volan cu permis de conducere falsPolițiștii de frontieră timișeni au depistat un cetățean român, care a prezentat la controlul de frontieră un permis de conducere românesc fals, pentru autoturismul pe care îl conducea.
Controale ANSVSA în sectorul produselor alimentare de origine nonanimală octombrie 2019

În cursul lunii octombrie 2019 Direcțiile județene sanitare veterinare și pentru siguranța alimentelor precum și a municipiului București au efectuat
BANNER
optimizare web
Conectare
Utilizator

ParolăÎncă nu eşti membru?
Înregistrează-te

Ţi-ai uitat parola?
Solicită una nouă
RECLAMA PUBLICITATE
Site-ul Iulik official.
VIZTATORI UNICI
<Flag Counter
CEAS

Bucharest

HOROSCOP

3,515,891 vizite unice
Cyclic by Fusion-Themes
Provided by Php-fusion V7 Themes | Freethemes4all.com

Powered by PHP-Fusion copyright © 2002 - 2019 by Nick Jones.
Released as free software without warranties under GNU Affero GPL v3.