Pagina principală · LIVE CAMERA CENTRU RESITA · Articole · Facebook Blog · Categorii de ştiri · Contactați-ne · Email -Admini · ARHIVA VIDEO Joi, Martie 22, 2018
Navigare
Cele mai noi articole
Niciun articol disponibil
name
Curs Valutar BNR
name
name
IP address signature
TRAFIC
optimizare web
IN CURAND RADIO
CONTACT
PENTRU CONTACT SAU MESAJE E-MAIL contact@blogmediacid.ro
PUBLICITATE ONLINE
Cumpăr apartament, 2 camere, în următoarele zone din Resita: CENTRU, LUNCA, VALEA DOMANULUI, UNIVERSALUL VECHI, PIATA. Apartamentul să aibă următoarele caracteristici: decomandat, parter, etaj 1, suprafață min.60 mp, ofer max 22.000 euro. Nu sunt interesat de intermediari ! Contact:e-mail cpmcsro@yahoo.com , tel. 0765549988. _____________________________Ø Vând sau schimb! Apartament din BOCSA 15.000 euro, pentru un apartament din RESITA, plus diferența, în Bocșa, apartamentul este situat la etajul 3 ,zona foarte bună, suprafața 52 mp. In Resita, apartamentul, sa fie situat, în următoarele zone : CENTRU, LUNCA, VALEA DOMANULUI, UNIVERSALUL VECHI, PIATA. Apartamentul să aibă următoarele caracteristici: decomandat, parter, etaj 1, suprafață min.60 mp ofer max. 22.000 euro. Nu sunt interesat de intermediari !___________________ Caut firma de a proiecta si executa, un acoperis, la o casa locuibila. Mai multe detalii pe e-mail:cpmcsro@yahoo.com, sau la telefon:0765549988.
Bun venit
BLOG MEDIA CID.RO Contact E-mail: contact@blogmediacid.ro
Ședința Comitetului Județean pentru Situații de Urgență
Caransebeș: Campanie de prevenire a traficului de minori și consumul de droguri
Investește în Reșița
Accident între Reșița și Goruia
O masina a luat foc în trafic
Ionuț Lupescu, în campanie la Reșița
F.C. Voința Lupac – A.C.S. Viitorul 1913 Caransebeș 3-2
Cupa 8 Martie la tir pentru jurnalistii caraseni
Campania antidrog la ANINA
INSTRUIRE ÎN CAZ DE INCENDIU SAU CUTREMUR
Finanțarea pentru creșterea porcilor si oilor
Fonduri pentru cultivarea tomatelor
Documentele necesare pentru alocația copiilor, în Uniunea Europeană
Comisioanele pentru locurile de muncă în străinătate
ADMINISTRAREA SFÂNTULUI MIR (KRIZMANJE), LA CARAȘOVA
name
Content
PUBLICITATE ONLINE


Ø Cumpăr apartament, 2 camere, în următoarele zone din Resita:
CENTRU, LUNCA, VALEA DOMANULUI, UNIVERSALUL VECHI, PIATA.
Apartamentul să aibă următoarele caracteristici: decomandat, parter, etaj 1, suprafață min.60 mp, ofer max 22.000 euro. Nu sunt interesat de intermediari !
Contact:e-mail cpmcsro@yahoo.com , tel.0765549988

Ø Vând sau schimb! Apartament din BOCSA 15.000 euro, pentru un apartament din RESITA, plus diferența, în Bocșa, apartamentul este situat la etajul 3 ,zona foarte bună, suprafața 52 mp. In Resita, apartamentul, sa fie situat, în următoarele zone : CENTRU, LUNCA, VALEA DOMANULUI,
UNIVERSALUL VECHI, PIATA.
Apartamentul să aibă următoarele caracteristici: decomandat, parter, etaj
1, suprafață min.60 mp ofer max. 22.000 euro. Nu sunt interesat de intermediari !
Mai multe detalii pe e-mail:cpmcsro@yahoo.com, sau la telefon:0765549988


Ø Caut firma de a proiecta si executa, un acoperis, la o casa locuibila.
Mai multe detalii pe e-mail:cpmcsro@yahoo.com ,
sau la telefon:0765549988
Sedința Consiliului Consultativ pentru Protecția Consumatorilor al județului Caraș-Severin

Instituția Prefectului - Județul Caraș-Severin organizează vineri, 23 martie, cu începere de la orele 10,00, la sediul Palatului Administrativ, Sala de Protocol, Cabinet Prefect, ședința Consiliului Consultativ pentru Protecția Consumatorilor al județului Caraș-Severin, cu următoarea tematică:
Ora pământului va fi sărbătorită la Bocsa


Astronomia este una dintre cele mai vechi științe datând încă din perioa-da Greciei Antice,iar în istorie, observatorii amatori, studiind cerul ca hobby, au jucat un rol deosebit în descoperirea unor fenomene astronomice, astronomia fiind una din puținele științe în care amatorii încă mai joacă un rol important.
22 MARTIE 2018 Ziua Mondială a Apei (WWD)

Agenția pentru Protecția Mediului Caraș-Severin informează publicul interesat că în fiecare an, începând cu 1993, pe 22 martie se celebrează Ziua Mondială a Apei (WWD) în vederea conștientizării măsurilor privind problematica curentă sau viitoare a apei - resursă naturală crucială pentru viață și sănătate pe planeta noastră.
Concurs de sah, table si remi pentru persoanele de vârsta a III - a


Primăria Municipiului Reșița, prin Direcția de Asistență Socială, organizează Cupa Seniorilor, un concurs de șah, table și remi pentru persoanele de vârsta a III a. Acesta se va desfășura la Centrul pentru Persoane Vârstnice de pe str. Teilor și în incinta Clubului pentru Persoane Vârstnice de pe strada George Enescu, nr. 4, în perioada 18 aprilie- 5 mai.
Cod galben de vreme deosebit de rece, ninsori moderate cantitativ, polei

Sursa : Administrația Națională de Meteorologie
COD : PORTOCALIU
Ziua/luna/anul: 21-03-2018 Ora : 14:00 Nr. mesajului:
Intervalul : conform textelor
Zonele afectate : conform textelor și hărții
Fenomene : conform textelor
Mesaj :
MESAJ 1
Dosare penale întocmite de politistii de frontiera

Autoturism căutat de autoritățile austriece, indisponibilizat de polițiștii de frontieră mehedințeni

Polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Porțile de Fier I - județul Mehedințiau depistat un cetățean sloven care s-a prezentat la controlul de frontieră la volanul unui autoturism, marca BMW, ce era semnalat ca fiind bun căutat pentru confiscare, alertă introdusă de autoritățile austriece.

Polițiștii desfășoară activități în cadrul programului ,,Școala siguranței Tedi"

Școala siguranței Tedi este un program educațional național ce urmărește însușirea informațiilor privind siguranța personală de către elevii din clasa I, program implementat începând cu luna noiembrie 2016 și care se va desfășura până la finele anului școlar 2017-2018.
INFORMAREA LUCRĂTORILOR ÎN ACTIVITĂTILE DIN DOMENIUL CONSTRUCTIILOR

CAMPANIA NAȚIONALĂ PRIVIND RESPECTAREA PREVEDERILOR LEGALE ÎN CEEA CE PRIVESTE INSTRUIREA ȘI INFORMAREA LUCRĂTORILOR ÎN ACTIVITĂȚILE DIN DOMENIUL CONSTRUCȚIILOR

În trimestrele I - IV ale anului 2018 inspectorii de muncă din cadrul Inspectoratului Teritorial de Muncă Caraș-Severin vor derula acțiuni de control în cadrul Campaniei Naționale privind respectarea prevederilor legale în ceea ce privește instruirea și informarea lucrătorilor în activitățile din domeniul construcțiilor.
Sedința Colegiului Prefectural Caraș-Severin

Instituția Prefectului - Județul Caraș-Severin organizează vineri, 23 martie, ora 11,00, la sediul Palatului Administrativ, Sala de la etajul I, ședința Colegiului Prefectural Caraș-Severin, cu următoarea tematică:
Concert de harpă la Bocșa

De mii de ani muzica este una din artele care găsesc „calea” către sufletul omenesc repede, transmițând emoție celui care o ascultă, dar în același timp fiindu-i „tovarăș” la bine și la greu.
Protectia cetătenilor români care lucrează în străinătate

Aducem la cunoștința angajatorilor cât și altor persoane interesate că prin Legea nr.232/2017 se aduc modificări Legii nr.156/2000 (R) privind protecția cetățenilor români care lucrează în străinătate.


Actul normativ care a intrat în vigoare la data de 5 martie 2018, stabilește noi condiții pentru funcționarea agentului de plasare a forței de muncă care poate fi doar persoană juridică.
Și-a amenințat fratele

Vineri, 16 martie a.c, în jurul orei 13.00, grupa de intervenție din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Caraș-Severin, a fost sesizată cu privire la faptul că în cartierul Muncitoresc, din mun. Reșița, o persoană de sex masculin este amenință de fratele său.
AJOFM Caraș-Severin organizează Bursa Generală a Locurilor de Muncă

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Caraș-Severin va organiza, în data de 20 aprilie 2018, Bursa generală a locurilor de muncă, prima bursă din acest an. Evenimentul va avea loc la nivel național și se adresează tuturor persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă sau celor care doresc să se orienteze/reorienteze profesional.

Obiectivul principal al Bursei Generale a Locurilor de Muncă îl constituie creșterea gradului de ocupare, existând posibilitatea interacțiunii directe dintre angajator și solicitant.
Caransebes:Campanie de informare si promovare privind prevenirea traficului de minori si consumului de droguri

Instituția Prefectului – Județul Caraș-Severin, prin Biroul Județean pentru Romi, continuă campania de informare și promovare privind prevenirea traficului de minori și consumului de droguri, inițiată în luna octombrie a anului trecut.

O nouă acțiune desfășurată în cadrul campaniei, la care au participat peste 130 de elevi, s-a desfășurat marți, 20 martie 2018, la Colegiul Național „Traian Doda” din Caransebeș.
Activități dedicate Zilei Poliției Române
Mai multe activități vor fi organizate cu ocazia Zilei Poliției Române.

Pentru sărbătorirea zilei de 25 martie, Ziua Poliției Române, polițiștii inspectoratului nostru vor organiza mai multe activități.

Astfel, astăzi, 20 martie, a avut loc concursul tradițional de tir, deși vremea sugera mai degrabă un concurs de biatlon.

Au fost făcute primele plăti în conturile furnizorilor de purcei din cadrul Programului de sustinere a porcilor din rasele Bazna si Mangalita

Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale (MADR) anunță că până la data de 19 martie 2018, în Sibiu, patru beneficiari ai programului de susținere a porcilor din rasele Bazna și Mangalița au primit 38 de purcei înțărcați. MADR a plătit furnizorilor suma de 9.500 lei, iar banii au ajuns deja în conturile fermierilor.
Nu a reușit să se stăpânească

Duminică, 18 martie a.c, în jurul orei 13.00, grupa de intervenție din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Caraș-Severin, a fost sesizată cu privire la faptul că o persoană de sex masculin, a distrus mai multe aparate destinate jocurilor de noroc, la o agenție Loto, din. mun. Reșița.
Amenințare

Duminică, 11 martie a.c, în jurul orei 13.30, grupa de intervenție din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Caraș-Severin a fost sesizată cu privire la faptul că o persoană de sex feminin, cu domiciliul în cartierul Moroasa, din mun. Reșița, este amenințată cu moartea de fostul soț.
Rezultate partiale înregistrate la simularea Evaluării Naționale pentru elevii claselor a VIII-a (2018)

Ministerul Educației Naționale a centralizat în proporție de 99,4% rezultatele înregistrate la simularea probelor scrise din cadrul Evaluării Naționale pentru elevii claselor a VIII-a (EN VIII), desfășurată în perioada 5-7 martie.

Astfel, la simularea EN VIII, 74.690 de elevi au obținut medii mai mari sau egale cu 5, ceea ce reprezintă 47% dintre elevii prezenți, procent ușor inferior celui înregistrat anul trecut (51,47%).
BANNER
optimizare web
Conectare
Utilizator

ParolăÎncă nu eşti membru?
Înregistrează-te

Ţi-ai uitat parola?
Solicită una nouă
RECLAMA PUBLICITATE
Site-ul Iulik official.
VIZTATORI UNICI
<Flag Counter
CEAS

Bucharest

HOROSCOP

1,799,294 vizite unice
Cyclic by Fusion-Themes
Provided by Php-fusion V7 Themes | Freethemes4all.com

Powered by PHP-Fusion copyright © 2002 - 2018 by Nick Jones.
Released as free software without warranties under GNU Affero GPL v3.