Pagina principală · LIVE CAMERA CENTRU RESITA · Articole · Facebook Blog · Categorii de ştiri · Contactați-ne · Email -Admini · ARHIVA VIDEO Joi, August 13, 2020
Cele mai noi articole
Niciun articol disponibil
name
name
IP address signature
TRAFIC
optimizare web
IN CURAND RADIO
CONTACT
PENTRU CONTACT SAU MESAJE E-MAIL contact@blogmediacid.ro
PUBLICITATE ONLINE
Cumpăr apartament, 2 camere, în următoarele zone din Resita: CENTRU, LUNCA, VALEA DOMANULUI, UNIVERSALUL VECHI, PIATA. Apartamentul să aibă următoarele caracteristici: decomandat, parter, etaj 1, suprafață min.60 mp, ofer max 22.000 euro. Nu sunt interesat de intermediari ! Contact:e-mail cpmcsro@yahoo.com , tel. 0765549988. _____________________________Ø Vând sau schimb! Apartament din BOCSA 15.000 euro, pentru un apartament din RESITA, plus diferența, în Bocșa, apartamentul este situat la etajul 3 ,zona foarte bună, suprafața 52 mp. In Resita, apartamentul, sa fie situat, în următoarele zone : CENTRU, LUNCA, VALEA DOMANULUI, UNIVERSALUL VECHI, PIATA. Apartamentul să aibă următoarele caracteristici: decomandat, parter, etaj 1, suprafață min.60 mp ofer max. 22.000 euro. Nu sunt interesat de intermediari !___________________ Caut firma de a proiecta si executa, un acoperis, la o casa locuibila. Mai multe detalii pe e-mail:cpmcsro@yahoo.com, sau la telefon:0765549988.
Bun venit
BLOG MEDIA CID.RO Contact E-mail: contact@blogmediacid.ro
Conștientizarea populației asupra coronavirusului
Proiectul „ÎMBĂTRÂNIRE SĂNĂTOASĂ ȘI DEMENȚĂ- O viață mai bună”
USR PLUS și-a lansat candidații pentru Primărie și Consiliul Județean
Ministrul Mediului și ministrul Afacerilor Interne, au vizitat județul Caraș-Seven
Situația virusului COVID-19, dezbătută de către prefectul de Caraș, Cristian GÂFU
Campania ,,Ajută-ne să te salvăm''
Despre pesta porcina africana
Un nou punct de trecere a frontierei cu Serbia
Campania națională anticorupție „Tu poți face lumină”
name
Content
PUBLICITATE ONLINE


Ø Cumpăr apartament, 2 camere, în următoarele zone din Resita:
CENTRU, LUNCA, VALEA DOMANULUI, UNIVERSALUL VECHI, PIATA.
Apartamentul să aibă următoarele caracteristici: decomandat, parter, etaj 1, suprafață min.60 mp, ofer max 22.000 euro. Nu sunt interesat de intermediari !
Contact:e-mail cpmcsro@yahoo.com , tel.0765549988

Ø Vând sau schimb! Apartament din BOCSA 15.000 euro, pentru un apartament din RESITA, plus diferența, în Bocșa, apartamentul este situat la etajul 3 ,zona foarte bună, suprafața 52 mp. In Resita, apartamentul, sa fie situat, în următoarele zone : CENTRU, LUNCA, VALEA DOMANULUI,
UNIVERSALUL VECHI, PIATA.
Apartamentul să aibă următoarele caracteristici: decomandat, parter, etaj
1, suprafață min.60 mp ofer max. 22.000 euro. Nu sunt interesat de intermediari !
Mai multe detalii pe e-mail:cpmcsro@yahoo.com, sau la telefon:0765549988


Ø Caut firma de a proiecta si executa, un acoperis, la o casa locuibila.
Mai multe detalii pe e-mail:cpmcsro@yahoo.com ,
sau la telefon:0765549988
Precizări de presă privind extinderea listei ,,zonelor de risc" stabilită de autoritătile germane în contextul pandemiei de COVID-19

În continuarea precizărilor din data de 8 august 2020, privind modificarea condițiilor de intrare pe teritoriul Republicii Federale Germania în contextul pandemiei de COVID-19, Ministerul Afacerilor Externe informează că, în cursul serii de 12 august a.c., autoritățile Republicii Federale Germania au actualizat lista „zonelor de risc“ din România stabilită în contextul pandemiei de COVID-19.

Ca urmare a acestei actualizări,
Trei cetățeni străini cercetați pentru trafic de migranti

Polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Jimbolia au depistat și identificat, în cadrul unei acțiuni pe linia combaterii migrației ilegale,trei cetățeni străini care încercau să sprijine 14 cetățeni din Siria în încercarea de a trece ilegal frontiera.

În data de
Situatia COVID -19, la nivelul judetului Caras-Severin, în data de 13.08.2020

În data de 13.08.2020 ora 10.00 avem urmatoarea raportare:
Coronavirus - Grupul de Comunicare Strategică, 13.08.2020

Până astăzi, 13 august, pe teritoriul României, au fost confirmate 66.631 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID - 19).


31.547 pacienți au fost declarați vindecați și 7.253 pacienți asimptomatici au fost externați la 10 zile după depistare.În urma testelor efectuate la nivel național, față de ultima raportare, au fost înregistrate
Atentie la scăldatul în locurile neamenajate!

Administrația Bazinală de Apă Banat (ABA Banat) atenționeză populația din arealul spațiului hidrografic Banat să evite scăldatul în locurile neamenajate sau în preajma lucrărilor hidrotehnice.

În aceste zile călduroase de vară, tinerii sunt din ce în ce mai atrași să desfășoare diferite activități pe lacuri și râuri, punându-și astfel viața în pericol.

Lacurile de acumulare reprezintă un pericol pentru înotători în primul rând din cauza
AFIR modifică Ghidul bazei de date cu preturi de referintă

AFIR modifică Ghidul bazei de date cu prețuri de referință

– Un singur ghid pentru achiziții mai rapide –

Agenția pentru Finanțarea Investițiilor Rurale anunță modificarea Ghidului bazei de date cu prețuri de referință ce va fi utilizat pentru achizițiile necesare proiectelor finanțate în cadrul Programului Național de Dezvoltare Rurală 2014 - 2020 (PNDR 2020). Modificarea documentului s-a făcut prin Ordinul Ministrului Agriculturii și Dezvoltării Rurale nr. 221 din 5 august 2020.

Noul Ghid al bazei de date cu prețuri de referință unifică într-un tot unitar două documente diferite: Ghidul bazei de date cu prețuri de referință pentru
Premieră absolută la ANAF: Identificarea vizuală online pentru înregistrarea în SPV

Ministerul Finanțelor Publice și Agenția Națională de Administrare Fiscală au dezvoltat și implementat o nouă facilitate a serviciului Spatiul Privat Virtual pentru persoanele fizice: identificarea vizuală online, care este operațională din
Coronavirus - Grupul de Comunicare Strategică, 12.08.2020

Până astăzi, 12 august, pe teritoriul României, au fost confirmate 65.177 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID - 19).

31.048 pacienți au fost declarați vindecați și 7.026 pacienți asimptomatici au fost externați la 10 zile după depistare.

În urma testelor efectuate la nivel național, față de ultima raportare, au fost înregistrate
Cinci cetățeni din Afganistan și Iran, opriți la frontiera cu Serbia

Polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Jimbolia au depistat, în urma unei acțiuni pe linia combaterii migrației ilegale, cinci cetățeni din Afganistan și Iran, care au încercat să intre ilegal în România.
Situatia COVID -19, la nivelul judetului Caras-Severin, în data de 12.08.2020

În data de 12.08.2020 ora 10.00 avem urmatoarea raportare:
ANAF implementeaza noi masuri pentru fluidizarea traficului de marfuri prin birourile vamale

În vederea sprijinirii mediului de afaceri și având în vedere timpii ridicați înregistrați pentru îndeplinirea formalităților vamale la trecerea frontierei, precum și pentru sprijinirea activității operatorilor economici în contextul dificultăților economice generate la nivel mondial de criza COVID-19, conducerea ANAF a dispus un set de măsuri care vor fi implementate la nivelul structurilor vamale teritoriale începând cu luna august 2020, după cum urmează:
Fermierii din zona montană au la dispozitiei 13 milioane de euro prin PNDR 2020 pentru abatoare de capacitate mică

Agenția pentru Finanțarea Investițiilor Rurale primește în continuare cereri de finanțare pentru realizarea abatoarelor de capacitate mică în zona montană. Fondurile totale la dispoziția fermierilor sunt de aproximativ 13 milioane de euro și sunt acordate prin submăsura 4.2 „Sprijin pentru investiții în procesarea/ marketingul produselor agricole” din Programul Național de Dezvoltare Rurală 2014 – 2020 (PNDR 2020).

Cererile se depun exclusiv online pe www.afir.info până la
Dezinsectie aeriană

Primăria Municipiului Reșița, în colaborare cu Societatea Comerciala DD CHIM SRL (telefon 0254224080), vă aduce la cunoștință faptul că în data de 14.08.2020, în intervalul orar 06.00-10.00 și 19.00-22.00, se vor desfășura lucrări de DEZINSECȚIE AVIO (combaterea țânțarilor cu avioane utilitare) pe raza domeniului public al municipiului Reșița. În cazul condițiilor meteo
Situația epidemiologică, la nivelul județului Timiș, în data de 11.08.2020

Situația epidemiologică, la nivelul județului Timiș, în contextul pandemiei COVID-19, se prezintă astfel:
Coronavirus - Grupul de Comunicare Strategică, 11.08.2020

Până astăzi, 11 august, pe teritoriul României, au fost confirmate 63.762 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID - 19).


30.585 pacienți au fost declarați vindecați și 6.756 de pacienți asimptomatici au fost externați la 10 zile după depistare.

În urma testelor efectuate la nivel național, față de ultima raportare, au fost înregistrate
Situatia COVID -19, la nivelul judetului Caras-Severin, în data de 11.08.2020

În data de 11.08.2020 ora 10.00 avem urmatoarea raportare:
Ministerul Sănătății a stabilit noi condiții pentru donarea de sânge total/plasmă de la persoanele vindecate de COVID 19

Nelu Tătaru, ministrul Sănătății a aprobat Ordinul privind modificarea Anexei la Ordinul nr. 654/2020 privind aprobarea Metodologiei pentru colectarea, testarea, procesarea, stocarea și distribuția plasmei de la donator vindecat de COVID-19 și
246 de controale efectuate în luna iulie de către Inspectoratul Teritorial de Muncă Caraș-Severin

În luna iulie 2020, inspectorii de muncă din cadrul Inspectoratului Teritorial de Muncă Caraș-Severin au efectuat 246 controale, fiind dispuse angajatorilor 389 măsuri obligatorii în scopul remedierii deficiențelor constatate. Au fost aplicate sancțiuni contravenționale în valoare totală de 204.500 lei.

Principalele deficiențe constatate:
Universitatea Politehnica Timisoara a lansat, în premieră, o consultare publică internă pentru stabilirea modului de desfăsurare a cursurilor


Universitatea Politehnica Timișoara a lansat, spre consultare, către decanatele facultăților și reprezentanții studenților propunerea de organizare a activității didactice pentru primul semestru al anului universitar 2020-2021. Cadrelor didactice, dar și studenților, li se cere să vină cu amendamente la propunerea de desfășurare a cursurilor și a seminariilor în cele 14 săptămâni de predare din primul semestru al anului universitar 2020-2021, în contextul restricțiilor impuse de pandemie.
BANNER
optimizare web
Conectare
Utilizator

ParolăÎncă nu eşti membru?
Înregistrează-te

Ţi-ai uitat parola?
Solicită una nouă
RECLAMA PUBLICITATE
Site-ul Iulik official.
VIZTATORI UNICI
<Flag Counter
CEAS

Bucharest

HOROSCOP

3,782,610 vizite unice
Cyclic by Fusion-Themes
Provided by Php-fusion V7 Themes | Freethemes4all.com

Powered by PHP-Fusion copyright © 2002 - 2020 by Nick Jones.
Released as free software without warranties under GNU Affero GPL v3.