Pagina principală · LIVE CAMERA CENTRU RESITA · Articole · Facebook Blog · Categorii de ştiri · Contactați-ne · Email -Admini · ARHIVA VIDEO Joi, Septembrie 21, 2017
Navigare
Cele mai noi articole
Niciun articol disponibil
name
Curs Valutar BNR
name
name
IP address signature
TRAFIC
optimizare web
IN CURAND RADIO
Bun venit
BLOG MEDIA CID.RO Contact E-mail: contact@blogmediacid.ro
CONTACT
PENTRU CONTACT SAU MESAJE E-MAIL contact@blogmediacid.ro
PUBLICITATE ONLINE
Cumpăr apartament, 2 camere, în următoarele zone din Resita: CENTRU, LUNCA, VALEA DOMANULUI, UNIVERSALUL VECHI, PIATA. Apartamentul să aibă următoarele caracteristici: decomandat, parter, etaj 1, suprafață min.60 mp, ofer max 22.000 euro. Nu sunt interesat de intermediari ! Contact:e-mail cpmcsro@yahoo.com , tel. 0765549988. _____________________________Ø Vând sau schimb! Apartament din BOCSA 15.000 euro, pentru un apartament din RESITA, plus diferența, în Bocșa, apartamentul este situat la etajul 3 ,zona foarte bună, suprafața 52 mp. In Resita, apartamentul, sa fie situat, în următoarele zone : CENTRU, LUNCA, VALEA DOMANULUI, UNIVERSALUL VECHI, PIATA. Apartamentul să aibă următoarele caracteristici: decomandat, parter, etaj 1, suprafață min.60 mp ofer max. 22.000 euro. Nu sunt interesat de intermediari !___________________ Caut firma de a proiecta si executa, un acoperis, la o casa locuibila. Mai multe detalii pe e-mail:cpmcsro@yahoo.com, sau la telefon:0765549988.
Septembrie - Sedinta ordinara a Consiliului Judetean Caras-Severin
Festivalul Comunităților Etnice din Banat
Vaccinarea copiilor în Caraș-Severin
Ziua Pompierilor din România, sărbătorită la Reșița
Deschiderea anului școlar la Colegiul Economic al Banatului Montan Reșița
Deschiderea anului școlar la Liceul Teoretic Bilingv Româno-Croat Carasova
RUGA ÎN LOCALITATEA BREȘTEA
Slujba de Sfânta Maria Mică de la Radna
Consulul Germaniei la Timișoara, în vizită la Reșița
Ministrul Energiei, Toma-Florin Petcu, in vizita la Resita
AUGUST- COMITETUL CONSULTATIV PENTRU PROBLEMELE PERSOANELOR VARSTNICE C-S
Activitatile de coordonare ale ISU Caras-Severin
ADMINISTRAREA SFÂNTULUI MIR (KRIZMANJE), LA RAFNIC ȘI LUPAC
Documentele necesare pentru alocația copiilor, în Uniunea Europeană
Comisioanele pentru locurile de muncă în străinătate
ADMINISTRAREA SFÂNTULUI MIR (KRIZMANJE), LA CARAȘOVA
PUBLICITATE ONLINE


Ø Cumpăr apartament, 2 camere, în următoarele zone din Resita:
CENTRU, LUNCA, VALEA DOMANULUI, UNIVERSALUL VECHI, PIATA.
Apartamentul să aibă următoarele caracteristici: decomandat, parter, etaj 1, suprafață min.60 mp, ofer max 22.000 euro. Nu sunt interesat de intermediari !
Contact:e-mail cpmcsro@yahoo.com , tel.0765549988

Ø Vând sau schimb! Apartament din BOCSA 15.000 euro, pentru un apartament din RESITA, plus diferența, în Bocșa, apartamentul este situat la etajul 3 ,zona foarte bună, suprafața 52 mp. In Resita, apartamentul, sa fie situat, în următoarele zone : CENTRU, LUNCA, VALEA DOMANULUI,
UNIVERSALUL VECHI, PIATA.
Apartamentul să aibă următoarele caracteristici: decomandat, parter, etaj
1, suprafață min.60 mp ofer max. 22.000 euro. Nu sunt interesat de intermediari !
Mai multe detalii pe e-mail:cpmcsro@yahoo.com, sau la telefon:0765549988


Ø Caut firma de a proiecta si executa, un acoperis, la o casa locuibila.
Mai multe detalii pe e-mail:cpmcsro@yahoo.com ,
sau la telefon:0765549988
21 septembrie 2017 - ZIUA EUROPEANĂ FĂRĂ ACCIDENTE RUTIERE

Proiectul Edward (European Day Without A Road Death) se desfășoară la nivel european, inclusiv în țara noastră, prin Poliția Română, în ziua de 21 septembrie și își propune ca această zi să devină Ziua Europeană Fără Persoane Decedate În Accidente Rutiere, având în vedere că media la nivelul UE este de 70 de morți/zi.
Tigări ascunse în locuri speciale ale unui autoturism

Țigări ascunse în locuri speciale ale unui autoturism,
confiscate în Punctul de Trecere a Frontierei Porțile de Fier I

Peste 500 de pachete cu țigări fără timbru fiscal au fost confiscate ieri de către polițiștii de frontieră mehedințeni și lucrătorii vamali din Punctul de Trecere a Frontierei Porțile de Fier I.
Țigările erau ascunse în plafonul unui autoturism și într-un loc special amenajat lângă rezervorul de combustibil al acestuia.
CERCETAT DE POLITISTI PENTRU CĂ AR FI SUSTRAS BUNURI DINTR-UN GARAJ

Un tânăr în vârstă de 20 de ani, bănuit că ar fi sustras bunuri dintr-un garaj de pe raza municipiului Reșița, este cercetat penal de polițiști. Bunurile sustrase au fost recuperate și restituite părții vătămate.
Informații de călătorie Ucraina - Odessa, demonstratii de stradă neautorizate

Ministerul Afacerilor Externe informează cetățenii români care se află, tranzitează sau doresc să călătorească în Ucraina, că, în perioada 21-24 septembrie 2017, în fața Primăriei Odesa și zona adiacentă, vor avea loc demonstrații de stradă neautorizate. Se recomandă evitarea locurilor publice în care au loc astfel de demonstrații sau locurile în care se află grupuri mari de persoane.
Cetățenii români pot solicita asistență consulară la numerele de telefon ale
PE VREME REA CONDUCETI PRUDENT, CU ATENTIE SPORITĂ

Poliția Română recomandă șoferilor să circule cu atenție sporită și să adapteze permanent viteza la condițiile meteo-rutiere, având în vedere avertizările de cod portocaliu de ploi.
Administrația Națională de Meteorologie a emis, astăzi, o atenționare nowcasting de COD PORTOCALIU de instabilitate atmosferică deosebit de accentuată, cantități de apă importante (între 50 și 70 l/mp), în intervalul 20.09, ora 16.00 – 21.09, ora 10.00, în județele Dâmbovița, Prahova, Buzău, Vrancea și Bacău.
Cod portocaliu si Cod galben de vreme rea

Sursa : Administrația Națională de Meteorologie
COD : PORTOCALIU
Ziua/luna/anul: 20-09-2017 Ora : 11:00 Nr. mesajului:
Intervalul : conform textului
Zonele afectate : conform textului și hărții
Fenomene : conform textului
Mesaj :
Dosare penale întocmite de politistii de frontiera

La volan cu permis de conducere fals

Polițiștii de frontieră timișeni au depistat un cetățean român, care a prezentat la controlul de frontieră un permis de conducere fals, pentru autoturismul pe care îl conducea.

Ieri, în jurul orei 18.00, în Punctul de Trecere a Frontierei Cenad, județul Timiș, s-a prezentat pentru efectuarea formalităților de frontieră, cetățeanul român Fabian B., în vârstă de 49 de ani, având domiciliul pe raza județului Caraș- Severin. Acesta era la volanul unui autoturism marca Mercedes, înmatriculat în Germania.
Sedința Colegiului Prefectural Caraș-Severin

Instituția Prefectului - Județul Caraș-Severin organizează joi, 21 septembrie a.c., ora 11,00, la sediul Palatului Administrativ, Sala de la etajul I, ședința Colegiului Prefectural Caraș-Severin, cu următoarea tematică:
Informare meteorologică de instabilitate atmosferică si intensificări ale vântului

Sursa : Administrația Națională de Meteorologie
Ziua/luna/anul: 19-09-2017 Ora : 13:00 Nr. mesajului:
Intervalul : 19 septembrie, ora 17 – 21 septembrie, ora 23
Zonele afectate : conform textului
Fenomene : instabilitate atmosferică și intensificări ale vântului;
Mesaj :

INFORMARE METEOROLOGICĂ
Sedintă extraordinară a Comitetului Judetean pentru Situatii De Urgentă Caras-Severin

Astăzi, 19.09.2017, d-nul prefect Matei Lupu, în calitate de președinte, a convocat, în sedință extraordinară, Comitetul Județean pentru Situații de Urgență al județului Caraș-Severin, în vederea analizării și aprobării Raportului de sinteză nr.7 din 19.09.2017 (intermediar) privind apărarea împotriva inundațiilor și fenomenelor hidrometeorologice periculoase (furtună) ce au afectat județul Caraș-Severin în data de 17.09.2017.
'Sistem Alert' de avertizare prin SMS în cazuri de urgentă

La sediul Autorității Naționale pentru Administrare și Reglementare în Comunicații (ANCOM) prima întâlnire a grupului de lucru pentru dezvoltarea și implementarea 'Sistem Alert', un sistem prin care vor fi transmise mesaje de alertă pe telefonul mobil, în situații de risc major pentru populație.
Fapte de natura penală

âmbătă, 16 septembrie a.c, în jurul orei 23.00, grupa de intervenție din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Caraș-Severin, a fost sesizată cu privire la faptul că în cartierul Mociur, din mun. Reșița, mai multe persoane tulbură ordinea publică.
Se convoacă Consiliul Județean Caraș-Severin în ședință ordinară, pentru data de 20.09.2017
ROMANIA
JUDETUL CARAS SEVERIN
CONSILIUL JUDETEAN
PREȘEDINTE

D I S P O Z I Ț I E
de convocare a Consiliului Județean Caraș-Severin
în ședință ordinară pentru data de 20 septembrie 2017
Președintele Consiliului Județean Caraș-Severin;
În temeiul prevederilor art. 94 alin. 1 și 3 și ale art. 106 alin. 1 din Legea nr. 215/2001 a administrației publice locale republicată în anul 2007, cu modificările și completările ulterioare,
D I S P U N:
Art.1. - Se convoacă Consiliul Județean Caraș-Severin în ședință ordinară, pentru data de 20.09.2017, ora 12.00 în sala de ședințe a Consiliului Județean Caraș-Severin, cu următoarea ordine de zi:
Întreruperea circulatiei pe drumul spre statiunea Secu

MUNICIPIUL REȘIȚA anunță Întreruperea circulației pe drumul spre stațiunea Secu în perioada 19 septembrie – 3 octombrie 2017, între orele 9:00-16:00. Aceaste întreruperi sunt necesare pentru executarea lucrărilor de
Urmărit international, depistat în P.T.F. Cenad

Polițiștii de frontieră din cadrul P.T.F. Cenad – județul Timiș au depistat și predat autorităților competente un cetățean român, urmărit internațional, care avea de executat o pedeapsă privativă de libertate de 2 ani și patru luni pentru săvârșirea infracțiunilor de lovire sau alte violențe asupra unui membru de familie, amenințare, distrugere și ultraj.
BILANTUL FURTUNILOR DIN 17.09.2017

Peste 1.000 de pompieri cu 225 mijloace tehnice au acționat în sprijinul populației și administrațiilor publice locale din zonele în care s-au manifestat fenomene meteorologice periculoase. În ultimele 24 de ore, Administrația Națională de Meteorologie, a emis 38 avertizări/atenționări pentru fenomene meteo periculoase, de gen Now Casting, care anunțau frecvente descărcări electrice, intensificări ale
Activitate preventivă la ,,Centrul de zi Maria" în scopul prevenirii victimizării minorilor

Ofițerul cu atribuții de prevenire a criminalității din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Caraș-Severin a desfășurat o activitate cu caracter informativ - preventiv având drept grup țintă elevi, beneficiari ai serviciilor ,,Centrului de zi Maria” din Municipiul Reșița .
Activitatea se subscrie campaniei de prevenire a victimizării minorilor ,,Școala în siguranță!” care se desfășoară până la finele lunii septembrie a.c.
Cu ocazia acestei întâlniri dintre polițiști și elevi au fost dezbătute o serie de aspecte din viața cotidiană a elevilor care îi pot plasa în postura de victime ale unor fapte antisociale, cu referire concretă la:
120 DE PERCHEZIȚII LA GRUPĂRI DE CRIMINALITATE ORGANIZATĂ

Pe parcursul ultimelor două săptămâni, Poliția Română a efectuat 120 de perchezițiipentru destructurarea unor grupări de criminalitate organizată. În urma acestor activități au fost ridicate și indisponibilizate droguri, bani proveniți din activitatea infracțională, echipamente I.T. și alte bunuri folosite sau provenite din activitatea infracțională.
ACCIDENT RUTIER PE RAZA LOCALITĂTII BERZOVIA

Aseară, în jurul orei 21.00, două autoutilitare s-au lovit frontal pe strada Revoluția din Decembrie din comuna Berzovia. În urma accidentului o persoană a fost rănită grav iar alte două au suferit răni ușoare.
BANNER
optimizare web
Conectare
Utilizator

ParolăÎncă nu eşti membru?
Înregistrează-te

Ţi-ai uitat parola?
Solicită una nouă
RECLAMA PUBLICITATE
Site-ul Iulik official.
VIZTATORI UNICI
<Flag Counter
CEAS

Bucharest

HOROSCOP

1,350,405 vizite unice
Cyclic by Fusion-Themes
Provided by Php-fusion V7 Themes | Freethemes4all.com

Powered by PHP-Fusion copyright © 2002 - 2017 by Nick Jones.
Released as free software without warranties under GNU Affero GPL v3.