Pagina principală · LIVE CAMERA CENTRU RESITA · Articole · Facebook Blog · Categorii de ştiri · Contactați-ne · Email -Admini · ARHIVA VIDEO Luni, Februarie 26, 2018
Navigare
Cele mai noi articole
Niciun articol disponibil
name
Curs Valutar BNR
name
name
IP address signature
TRAFIC
optimizare web
IN CURAND RADIO
CONTACT
PENTRU CONTACT SAU MESAJE E-MAIL contact@blogmediacid.ro
PUBLICITATE ONLINE
Cumpăr apartament, 2 camere, în următoarele zone din Resita: CENTRU, LUNCA, VALEA DOMANULUI, UNIVERSALUL VECHI, PIATA. Apartamentul să aibă următoarele caracteristici: decomandat, parter, etaj 1, suprafață min.60 mp, ofer max 22.000 euro. Nu sunt interesat de intermediari ! Contact:e-mail cpmcsro@yahoo.com , tel. 0765549988. _____________________________Ø Vând sau schimb! Apartament din BOCSA 15.000 euro, pentru un apartament din RESITA, plus diferența, în Bocșa, apartamentul este situat la etajul 3 ,zona foarte bună, suprafața 52 mp. In Resita, apartamentul, sa fie situat, în următoarele zone : CENTRU, LUNCA, VALEA DOMANULUI, UNIVERSALUL VECHI, PIATA. Apartamentul să aibă următoarele caracteristici: decomandat, parter, etaj 1, suprafață min.60 mp ofer max. 22.000 euro. Nu sunt interesat de intermediari !___________________ Caut firma de a proiecta si executa, un acoperis, la o casa locuibila. Mai multe detalii pe e-mail:cpmcsro@yahoo.com, sau la telefon:0765549988.
Bun venit
BLOG MEDIA CID.RO Contact E-mail: contact@blogmediacid.ro
TRADIȚII DE FĂȘANG LA GORUIA
Noul subprefect al județului Caraș-Severin, Cătălin Ionuț Hogea
FĂȘANG LA RAFNIC
Reșița: Balul de Fășang - Faschingsball
Prefectura Caraș-Severin și-a prezentat bilanțul pe anul 2017
Incendiu la o casă din Carașova
Jandarmii cărășeni si-au prezentat bilanțul pe anul 2017
Unirea Principatelor Române, sărbătorită la Reșița
Finanțarea pentru creșterea porcilor si oilor
ISU CARAS-SEVERIN - EVALUARE 2017
Fonduri pentru cultivarea tomatelor
2017 a fost un an bun pentru Consiliul Județean Caraș-Severin
Documentele necesare pentru alocația copiilor, în Uniunea Europeană
Comisioanele pentru locurile de muncă în străinătate
ADMINISTRAREA SFÂNTULUI MIR (KRIZMANJE), LA CARAȘOVA
PUBLICITATE ONLINE


Ø Cumpăr apartament, 2 camere, în următoarele zone din Resita:
CENTRU, LUNCA, VALEA DOMANULUI, UNIVERSALUL VECHI, PIATA.
Apartamentul să aibă următoarele caracteristici: decomandat, parter, etaj 1, suprafață min.60 mp, ofer max 22.000 euro. Nu sunt interesat de intermediari !
Contact:e-mail cpmcsro@yahoo.com , tel.0765549988

Ø Vând sau schimb! Apartament din BOCSA 15.000 euro, pentru un apartament din RESITA, plus diferența, în Bocșa, apartamentul este situat la etajul 3 ,zona foarte bună, suprafața 52 mp. In Resita, apartamentul, sa fie situat, în următoarele zone : CENTRU, LUNCA, VALEA DOMANULUI,
UNIVERSALUL VECHI, PIATA.
Apartamentul să aibă următoarele caracteristici: decomandat, parter, etaj
1, suprafață min.60 mp ofer max. 22.000 euro. Nu sunt interesat de intermediari !
Mai multe detalii pe e-mail:cpmcsro@yahoo.com, sau la telefon:0765549988


Ø Caut firma de a proiecta si executa, un acoperis, la o casa locuibila.
Mai multe detalii pe e-mail:cpmcsro@yahoo.com ,
sau la telefon:0765549988
Atentonare de călătorie Bulgaria - cod rosu si portocaliu de precipitatii sub formă de ninsoare, însotite de vânt puternic

Ministerul Afacerilor Externe informează cetățenii români care se află, tranzitează sau doresc să călătorească în Bulgaria că, în conformitate cu datele transmise de Institutul local de Meteorologie și Hidrologie, în perioada 26 — 27 februarie 2018, întreg teritoriul R. Bulgaria va fi afectat de căderi însemnate de precipitații sub formă de ninsoare, însoțite de vânt puternic și temperaturi scăzute și au fost emise următoarele coduri:
Raport de activitate a Direcției Județene pentru Sport și Tineret Caraș-Severin, pe anul 2017

Raport de activitate a Direcției Județene pentru Sport și Tineret Caraș-Severin, pe anul 2017.

Prezintă: Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Caraș-Severin.

Recomandări pentru zilele cu temperaturi scăzute

În zilele cu temperaturi scăzute, Ministerul Sănătatii recomandă populației să asculte sfatul medicilor, să evite deplasările în spații deschise și expunerea prelungită la frig, să respecte regulile de igienă pentru evitarea îmbolnăvirilor prin viroze respiratorii și să consume alimente bogate în proteine, fructe și legume.
POLITISTII FAC CERCETĂRI ÎNTR-UN DOSAR PENAL PRIVIND UN ACCIDENT RUTIER CU O PERSOANĂ DECEDATĂ!

O persoană a fost reținută pentru 24 de ore după ce a părăsit locul accidentului.

În data de 24.02.2018 orele 19.37 polițiștii au fost sesizați prin apel 112 despre faptul că, pe raza localității Vărădia, o persoană de sex masculin este în stare de inconștiență, în afara părții carosabile,. Echipajul medical care s-a deplasat la fața locului a constatat decesul victimei, un bărbat de 42 de ani din localitate,
COD GALBEN SI COD PORTOCALIU DE FRIG

Sursa : Administrația Națională de Meteorologie
COD : PORTOCALIU
Ziua/luna/anul: 24-02-2018 Ora : 13:00 Nr. mesajului:
Intervalul : conform textelor;
Zonele afectate : conform textelor și hărții.
Fenomene : conform textelor;
Mesaj :
POLITISTII CONTINUĂ ACTIUNILE PE LINIE DE SILVICULTURĂ!

În ultima săptămână polițiștii au sancționat mai multe fapte privind tăieri ilegale.

În data de 21.02.2018 lucrătorii Postului de poliție Sacu au surprins în fragrant în locul numit Gărâne, în terenuri împădurite aparținând locuitorilor comunei, un bărbat care tăia ilegal un număr de 25 de arbori de esență cer, nemarcați în regim silvic.

Materialul lemnos a fost predat proprietarului de drept iar față de bărbatul prins în flagrant, de 49 de ani, din comuna Sacu, se continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tăiere ilegală de arbori, faptă prevăzută și pedepsită de art. 107 din Legea 46/2008.
Lansarea Programului Prima Casă 2018

Fondul Național de Garantare a Creditelor pentru IMM-uri (FNGCIMM) anunță lansarea Programului Prima Casa 2018, ca urmare a primirii, din partea Ministerului Finanțelor Publice, a acordului de distribuire pentru plafonul de 2 miliarde lei.


În premieră, în acest an alocarea plafonului total între finanțatorii participanți în Programul Prima Casă a fost realizată cu aplicarea criteriilor și procedurii de evaluare a activității desfășurate de finanțatori în anul 2017, în funcție de ponderea garanțiilor acordate de fiecare finanțator în totalul garanțiilor acordate în cadrul programului în anul precedent. Se asigură astfel implementarea unui criteriu calitativ, de optimizare a procesului de accesare a programului de către beneficiari
Măsuri pentru mentinerea drepturilor si a nivelului cuantumului indemnizatiilor de asigurări sociale de sănătate

Guvernul a aprobat astăzi o ordonanță de urgență inițiată de Ministerul Sănătății care include măsuri pentru menținerea drepturilor și indemnizațiilor asiguraților în sistemul public de sănătate.

Astfel, persoanele care beneficiază de concediu medical pentru incapacitate temporară de muncă, cauzată de boli obișnuite sau de accidente în afara muncii, pentru sarcină și lăuzie, pentru îngrijirea copilului bolnav, precum și pentru risc maternal, vor beneficia de aceleași drepturi și de același nivel al indemnizației aflată în plată până la 1 ianuarie 2018.
,,NECENZURT", UN ALT PROIECT DE PREVENIRE A CONSUMULUI DE DROGURI, DERULAT DE ANA ÎN RÂNDUL ELEVILOR

Agenția Națională Antidrog (ANA), în parteneriat cu Ministerul Educației Naționale (MEN), continuă, și în acest semestru al anului școlar 2017 - 2018, implementarea cu succes, la nivel național, a proiectului „Necenzurat”, proiect de prevenire a consumului de droguri în școli, destinat adolescenților cu vârste cuprinse între 12 si 14 ani, cunoscut ca proiectul EU-DAP ,,UNPLUGGED”.
Rata șomajului în județul Caraș-Severin la finele lunii ianuarie 2018

În evidențele Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Caraș-Severin erau înregistrați la finele lunii ianuarie 2018 un număr de 3340 persoane în căutarea unui loc de muncă, din care 1449 erau femei . Dintre cele 3340 persoane, 1165 au beneficiat de indemnizație de șomaj, celelalte 2175 persoane fiind șomeri neindemnizați.
COMUNICAT DR PRESĂ - Uniunea Salvati România

Parlamentul României

Senat

Grupul Parlamentar Uniunea Salvați România

Abuzurile Romsilva din parcurile naționale, reclamate de USR, au ajuns la Parchetul de pe lângă Înalta Curte

Raportul de control al Ministerului Apelor și Pădurilor legat de abuzurile și ilegalitățile din Parcul Național Semenic – Cheile Carașului, administrat de Romsilva, a fost transmis Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție, se arată într-un răspuns adresat senatorului USR Mihai Goțiu. Ministerul a dispus o anchetă a Corpului de Control în Parcul Național Semenic – Cheile Carașului, în perioada 27 iulie – 4 august 2017, la scurt timp după ce Mihai Goțiu a efectuat o vizită de documentare în zonă, la începutul lunii iulie, și a făcut publice o serie de nereguli, abuzuri și
Expozitie de arta la Bocsa ,,DRAGOBETELE - Culorile iubirii"

Cu bucurie așteptăm sărbătorile dragostei, dar mai ales pe cele românești, neaoșe, tradiționale, care trebuie conservate dar în același timp promovate!

Suntem bucuroși că putem face parte din „tagma” celor care încearcă să promoveze arta românească în rândul publicului larg, aducându-ne astfel aportul la păstrarea identității naționale și prin artă!
UVT finantează 200 de afaceri cu granturi de până la 40.000 de euro. Institutia a câstigat finantări europene de 10 milioane de euro

Persoanele care au un loc de muncă și înființează o afacere în scopul creării de noi locuri de muncă, șomerii, persoanele inactive, inclusiv studenții, pot beneficia de finanțări nerambursabile de până la 40.000 de euro, prin intermediul a cinci proiecte finanțate din fonduri europene și derulate de Universitatea de Vest din Timișoara prin intermediul Programului Operațional Capital Uman 2014-2020.
Peste 500 litri de alcool fără documente legale, confiscați de polițiștii de frontieră mehedințeni

* Polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Drobeta Turnu Severin au descoperit, într-un autoturism condus de un bărbat din județul Mehedinți, 556 de litri de alcool, pentru care cel în cauză nu deținea documente legale.
* Bărbatul, care intenționa să comercializeze alcoolul pe piața neagră din zonă pentru obținerea unui profit, a fost reținut pentru 24 de ore în vederea continuării cercetărilor.
Interventie în comun în cadrul unui exercitiu în masivul Semenic

Astăzi, 21.02.2018, începând cu ora 09.50, în stațiunea montană Crivaia a avut loc un exercițiu în sistem integrat, cu participarea structurilor cu atribuții în domeniul gestionării situațiilor de urgență. Exercițiul a simulat o serie de intervenții specifice pentru salvarea persoanelor aflate în dificultate pe traseele montane din masivul Semenic.
Se opreste apa în anumite zone din Resita

ANUNȚ OPRIRE APĂ REȘIȚA

La solicitarea SC Hidroconstrucția SA , în vederea executării de lucrări specifice la conductele de distribuție a apei se va sista furnizarea apei potabile în data de :

22 Februarie 2018, între orele 9-17
Consiliul Județean Caraș-Severin este câștigătorul distincției regionale ,,Podul de Aur al Dunării"

Consiliul Județean Caraș-Severin este câștigătorul distincției regionale ”Podul de Aur al Dunării”, pentru anul 2017, pe care îl acordă Danube Business Forum pentru realizările în crearea unui veritabil pod de cooperare.

Această distincție i-a fost înmânată marți, 20 februarie 2018, președintelui Consiliului Județean Caraș-Severin, Silviu Hurduzeu, de către directorul executiv al Danube Business Forum, Vlado Markanovic, și Snejana Milosevic, de asemenea din partea Danube Business Forum.

Sedința Colegiului Prefectural Caraș-Severin

Instituția Prefectului - Județul Caraș-Severin organizează joi, 22 februarie, ora 11,00, la sediul Palatului Administrativ, Sala de la etajul I, ședința Colegiului Prefectural Caraș-Severin, cu următoarea tematică:
Ziua Internatională a Limbii Materne


În fiecare an, la 21 februarie se sărbătorește în întreaga lume Ziua Internațională a Limbii Materne. Scopul principal al acestei zile sărbătorită pentru prima oară în anul 2000, este de a promova diversitatea lingvistică și culturală.
BANNER
optimizare web
Conectare
Utilizator

ParolăÎncă nu eşti membru?
Înregistrează-te

Ţi-ai uitat parola?
Solicită una nouă
RECLAMA PUBLICITATE
Site-ul Iulik official.
VIZTATORI UNICI
<Flag Counter
CEAS

Bucharest

HOROSCOP

1,738,435 vizite unice
Cyclic by Fusion-Themes
Provided by Php-fusion V7 Themes | Freethemes4all.com

Powered by PHP-Fusion copyright © 2002 - 2018 by Nick Jones.
Released as free software without warranties under GNU Affero GPL v3.