Pagina principală · LIVE CAMERA CENTRU RESITA · Articole · Facebook Blog · Categorii de ştiri · Contactați-ne · Email -Admini · ARHIVA VIDEO Miercuri, Aprilie 24, 2019
Navigare
Cele mai noi articole
Niciun articol disponibil
name
name
IP address signature
TRAFIC
optimizare web
IN CURAND RADIO
CONTACT
PENTRU CONTACT SAU MESAJE E-MAIL contact@blogmediacid.ro
PUBLICITATE ONLINE
Cumpăr apartament, 2 camere, în următoarele zone din Resita: CENTRU, LUNCA, VALEA DOMANULUI, UNIVERSALUL VECHI, PIATA. Apartamentul să aibă următoarele caracteristici: decomandat, parter, etaj 1, suprafață min.60 mp, ofer max 22.000 euro. Nu sunt interesat de intermediari ! Contact:e-mail cpmcsro@yahoo.com , tel. 0765549988. _____________________________Ø Vând sau schimb! Apartament din BOCSA 15.000 euro, pentru un apartament din RESITA, plus diferența, în Bocșa, apartamentul este situat la etajul 3 ,zona foarte bună, suprafața 52 mp. In Resita, apartamentul, sa fie situat, în următoarele zone : CENTRU, LUNCA, VALEA DOMANULUI, UNIVERSALUL VECHI, PIATA. Apartamentul să aibă următoarele caracteristici: decomandat, parter, etaj 1, suprafață min.60 mp ofer max. 22.000 euro. Nu sunt interesat de intermediari !___________________ Caut firma de a proiecta si executa, un acoperis, la o casa locuibila. Mai multe detalii pe e-mail:cpmcsro@yahoo.com, sau la telefon:0765549988.
Bun venit
BLOG MEDIA CID.RO Contact E-mail: contact@blogmediacid.ro
ECHIPA WWW.BLOGMEDIACID.RO, VA UREAZA UN PASTE FERICIT!
REȘIȚA: Conferința de presă a Alianței 2020 USR PLUS
Bursa generala a locurilor de munca, organizata la Reșița
Investiții la Spitalul Județean de Urgență Reșița
Vicepremierul Daniel Suciu a vizitat județul Caraș-Severin
Ziua Jandarmeriei Române, sărbătorită la Reșița
Ziua Instituției Prefectului la Reșița
IOAN IANCU - BLOCAT ÎN PRIZA VIEȚII
DISTRUGE ZIDUL INDIFERENȚEI! TRAFICUL DE PERSOANE POATE FI PREVENIT.
Martie - Sedinta ordinara a Consiliului Judetean Caras-Severin
MANIFESTARE DE ZIUA POLITIEI LA REȘIȚA
Inaugurarea Parcului Siderurgistului din Reșița
Concursul de TIR pentru politistii caraseni
Evoluția cazurilor de gripă în Caraș-Severin
Cupa presei la TIR,organizata de politistii cărășeni
Cupei Presei la tir, organizată de jandarmii cărășeni
Vânzarea apartamentelor ANL
Documentele necesare pentru alocația copiilor, în Uniunea Europeană
Comisioanele pentru locurile de muncă în străinătate
PUBLICITATE ONLINE


Ø Cumpăr apartament, 2 camere, în următoarele zone din Resita:
CENTRU, LUNCA, VALEA DOMANULUI, UNIVERSALUL VECHI, PIATA.
Apartamentul să aibă următoarele caracteristici: decomandat, parter, etaj 1, suprafață min.60 mp, ofer max 22.000 euro. Nu sunt interesat de intermediari !
Contact:e-mail cpmcsro@yahoo.com , tel.0765549988

Ø Vând sau schimb! Apartament din BOCSA 15.000 euro, pentru un apartament din RESITA, plus diferența, în Bocșa, apartamentul este situat la etajul 3 ,zona foarte bună, suprafața 52 mp. In Resita, apartamentul, sa fie situat, în următoarele zone : CENTRU, LUNCA, VALEA DOMANULUI,
UNIVERSALUL VECHI, PIATA.
Apartamentul să aibă următoarele caracteristici: decomandat, parter, etaj
1, suprafață min.60 mp ofer max. 22.000 euro. Nu sunt interesat de intermediari !
Mai multe detalii pe e-mail:cpmcsro@yahoo.com, sau la telefon:0765549988


Ø Caut firma de a proiecta si executa, un acoperis, la o casa locuibila.
Mai multe detalii pe e-mail:cpmcsro@yahoo.com ,
sau la telefon:0765549988
Ziua Bibliotecarului, cu surprize la UPT


Biblioteca Universității Politehnica Timișoara a devenit, în ultima perioadă, mai mult decât un simplu spațiu de lectură. E o bibliotecă modernă, poate cea mai modernă din țară, unde, pe lângă facilitățile obișnuite, se organizează o serie de evenimente, culturale, studențești, de afaceri, lansări de carte, seri de film, expoziții. În aceste condiții, nu e de mirare că studenții vin aici cu plăcere și în număr mare.
830 persoane au fost angajate prin intermediul Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Caraș-Severin


În primul trimestru al anului 2019, urmare a serviciilor și măsurilor de stimulare a ocupării forței de muncă oferite de AJOFM Caraș-Severin, 830 persoane au fost încadrate în muncă.


Din totalul persoanelor ocupate până la data de 31 martie 2019, 286 au peste 45 de ani, 213 au vârsta cuprinsă între 25 și 35 de ani,187 au vârsta între 35 și 45 de ani, iar144 sunt tineri sub 25 de ani (124 tineri NEET).

Cele mai multe persoane încadrate sunt de
Târgul Primăverii


În perioada 26 aprilie – 2 mai, Centrul Civic al orașului redevine locul în care reșițenii, copii și adulți se pot bucura de primăvară într-un mod plăcut și relaxant. În cadrul Târgului Primăverii vor putea achiziționa produse tradiționale românești făcute cu drag de producătorii locali și regionali și vor putea gusta din clătitele, înghețata, gogoșile și diversele sortimente de dulciuri oferite de comercianții prezenți.

În zilele de 26 și 27 aprilie, începând cu ora
Dosare penale întocmite de politistii de frontiera


Motocicletă descoperită în P.T.F. Cenad, în aceeași zi în care alerta de căutare a fost introdusă de autoritățile austriece


Polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Cenad – I.T.P.F. Timișoara au depistat un tânăr din județul Caraș Severin care s-a prezentat la controlul de frontieră la volanul unui vehicul marca Fiat Ducato care transporta o motocicletă căutată de autoritățile din Austria.
Campania de recrutare a candidaților pentru instituțiile de învățământ militare care formează personal pentru nevoile IGSU


Inspectoratul pentru Situații de Urgență "Semenic" al Județului Caraș-Severin continuă și pe parcursul anului 2019 activitatea de promovare a profesiei din domeniul situațiilor de urgență, precum și a instituțiilor de învățământ militare ale Ministerului Afacerilor Interne și ale Ministerului Apărării Naționale care formează personal pentru nevoile Inspectoratului General pentru Situații de Urgență.


Sedinte la Instituția Prefectului - Județul Caraș-Severin


Instituția Prefectului - Județul Caraș-Severin organizează miercuri, 24 aprilie, la sediul Palatului Administrativ, Sala de Protocol, Cabinet Prefect următoarele:
Circulatia nu va mai fi închisă la noapte pe DN 6


Lucrările la pasajul de cale ferată care traversează DN 6, între localitățile Domașnea și Teregova, județul Caraș-Severin, au fost finalizate în cursul noții trecute. Având în vedere acest fapt, nu se mai impune închiderea circulației pe DN 6, pe sectorul
SĂRBĂTOAREA SFÂNTULUI GHEORGHE


Sfantul Mucenic Gheorghe s-a nascut in Capadocia, din parinti crestini. A trait in vremea imparatului Diocletian (sec. al IV-lea). Datorita vitejiei si victoriilor sale, ajunge conducator de armata.

In anul 303, imparatul Diocletian va incepe lupta impotriva

crestinilor. Au fost daramate lacasuri de cult, interzise adunarile crestinilor, arse cartile

sfinte, iar cei ce refuzau sa aduca jertfa zeilor erau ucisi. In fata acestei situatii, Sfantul Gheorghe nu se fereste sa-si marturiseasca credinta in Hristos, motiv pentru care va fi intemnitat. Va fi supus la diverse chinuri: loviri cu sulita, tras pe roata, ingropat in var, lespezi de piatra puse pe piept, etc, dar nicio tortura nu l-a facut sa renunte la credinta sa.

În atenția absolvenților promoției 2019

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Caraș-Severin informează absolvenții promoției 2019 că, în termen de 60 de zile de la absolvire, sunt așteptați să se înregistreze în evidențele instituției pentru a beneficia de toate serviciile puse la dispoziție de AJOFM Caraș-Severin în scopul integrării acestora pe piața forței de muncă.
Expozita Arme albe si de foc în colectiile Muzeului National Brukenthal


Muzeul Banatului Montan, Reșița în colaborare cu Muzeul Național Brukenthal organizează expoziția Arme albe și de foc în colecțiile Muzeului Național Brukenthal al cărei vernisaj va avea loc
Sedinta ordinară a Consiliului Judetean Caras-Severin


Președintele Silviu Hurduzeu a dispus convocarea unei ședințe ordinare a Consiliului Județean Caraș-Severin pentru data de 24 aprilie 2019, ora 12.00 cu următoarele puncte înscrise pe ordinea de zi:

Dosare penale pentru tăierea pădurilor, după sesizările făcute de senatorul USR Mihai Gotiu

Sesizările senatorului USR Mihai Goțiu legate de distrugerile și
tăierile ilegale de păduri în județul Caraș-Severin sunt confirmate de
controalele efectuate în zonă. Conform unui comunicat al Poliției
Române, dat publicității, sâmbătă, au fost întocmite șase dosare
penale, trei pentru infracțiuni de tăiere fără drept de arbori și trei
pentru furt de arbori. De asemenea, au fost aplicate 21 de acțiuni
contravenționale, în valoare de 96.000 de lei, în urma controalelor
efectuate la mai multe ocoale silvice și agenți economici din județul
Caraș-Severin.
ZIUA PĂMÂNTULUI - 22 APRILIE 2019

Planeta Pământ (numită și Terra sau „Planeta albastră”) este a treia planetă după distanță față de Soare și a cincea ca mărime în sistemul solar. Satelitul ei natural este Luna.

Suprafața Pământului este acoperită în proporție de
Circulatie rutieră închisă pe DN 6 pentru lucrări la pasajul de cale ferată


Marți, 23.04.2019, în intervalul orar 00:00-03:00 și miercuri, 24.04.2019, între orele 00:00 și 03:00, circulația rutieră va fi închisă pentru toate categoriile de autovehicule pe DN 6, pe sectorul km 418+390 – km 418+540, aflat între localitățile
Uriah Heep completează lista artistilor la festivalul Custom Resita din 5-7 iulie


Înperioada 5-7 iulie, Poiana Golului din Reșița răsună cu hituri rock și pop rock în cadrul festivalului Custom Reșița, iar pe lista artiștilor déjà anunțați (The Rasmus, UDO, Doro, Emir Kusturica& The No Smoking Orchestrași Massive Wagons) se adaugă și trupa englezească Uriah Heep, fenomenul rock care umple stadioane și creează efervescență chiar și la 50 de ani de la prima apariție pe scena muzicală a lumii.

„Custom Reșița e
Sfârsit de săptămână plin pentru USR Caras-Severin


USR Bolvașnița, prima filială rurală din județ, a organizat sâmbătă - 20 aprilie, o acțiune de igienizare a localităților
*DELICTELE SILVICE, ÎN ATENTIA POLITIEI ROMÂNE*


Polițiștii Direcției de Ordine Publică – Serviciul Protecția Fondului Forestier și Piscicol și colegi de la inspectoratele de poliție județene Dâmbovița, Gorj, Hunedoara și Caraș Severin au verificat modul în care ocoalele silvice și agenții economici cu obiect de activitate în domeniul forestier respectă prevederile legale pe linie silvică.

Locuri de muncă în Caras-Severin


SITUAȚIA LOCURILOR DE MUNCĂ VACANTE
Creștinii ortodocși sărbătoresc astăzi Floriile


Floriile sau Duminica Floriilor marcheaza ultima duminica dinaintea Invierii Domnului. Aceasta sarbatoare reprezinta intrarea triumfala a Mantuitorului nostru Iisus Hristos in Ierusalim, unde Domnul nostru a fost intampinat de o sumedenie de credinciosi care tineau in maini rami de finic. Aceasta sarbatoare este una dintre cele mai importante sarbatori din an, reprezentand singura data cand Mantuitorul a acceptat sa fie aclamat ca imparat.
BANNER
optimizare web
Conectare
Utilizator

ParolăÎncă nu eşti membru?
Înregistrează-te

Ţi-ai uitat parola?
Solicită una nouă
RECLAMA PUBLICITATE
Site-ul Iulik official.
VIZTATORI UNICI
<Flag Counter
CEAS

Bucharest

HOROSCOP

2,958,530 vizite unice
Cyclic by Fusion-Themes
Provided by Php-fusion V7 Themes | Freethemes4all.com

Powered by PHP-Fusion copyright © 2002 - 2019 by Nick Jones.
Released as free software without warranties under GNU Affero GPL v3.