Pagina principală · LIVE CAMERA CENTRU RESITA · Articole · Facebook Blog · Categorii de ştiri · Contactați-ne · Email -Admini · ARHIVA VIDEO Joi, August 13, 2020
Cele mai noi articole
Niciun articol disponibil
name
name
IP address signature
TRAFIC
optimizare web
IN CURAND RADIO
Reabilitarea Scolii Gimnaziale nr. 7 Resita

La #Reșița, va fi reabilitată, modernizată și dotată Școala Gimnazială nr. 7, de pe strada Progresului nr. 6.

Sunt prevăzute intervenții la corpul de clădire al Școlii nr. 7 (regim de înălțime Sp+P+2E, suprafață construită desfășurată 2.215 mp), corpul Școlii Gimnaziale nr. 10 (Sp+P+2E, 2.232 mp), sala de sport, sala de gimnastică și atelier.

Vor fi
Situația epidemiologică, la nivelul județului Timiș, în contextul pandemiei COVID-19

Situația epidemiologică, la nivelul județului Timiș, în contextul pandemiei COVID-19, se prezintă astfel:
Numărul de anchete epidemiologice finalizate, in ultimele 24 de ore : 30

Numărul de anchete epidemiologice în curs de desfășurare, in ultimele
Începe perioada de depunere a candidaturilor la alegerile locale care vor avea loc la data de 27 septembrie 2020

Autoritatea Electorală Permanentă (AEP) anunță că vineri, 7 august 2020, începe perioada de depunere a candidaturilor la alegerile locale care vor avea loc la data de 27 septembrie 2020.
Coronavirus - Grupul de Comunicare Strategică, 06.08.2020

Până astăzi, 6 august, pe teritoriul României, au fost confirmate 57.895 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID - 19).

28.992 de pacienți au fost declarați vindecați și 5.639 de pacienți asimptomatici au fost externați la 10 zile după depistare.

În urma testelor efectuate la nivel național, față de ultima raportare, au fost înregistrate
Situatia COVID -19, la nivelul judetului Caras-Severin, în data de 05.08.2020

Situatia COVID -19, la nivelul judetului Caras-Severin, în data de 06.08.2020
ATENTIE BICICLISTI! RESPECTATI NORMELE DE CIRCULATIE PE DRUMURILE PUBLICE!

Numărul accidentelor rutiere care au drept cauză nerespectarea normelor rutiere de către bicicliști a crescut în județul Caraș-Severin, de la 4 la 11, astfel că în luna iulie 2020 au fost înregistrate 11 astfel de accidente, comparativ cu luna iulie a anului trecut când s-au înregistrat 4 accidente care au avut drept cauză principală abaterile săvârșite de bicicliști.
Dintre cele 11 accidente rutiere, 4 s-au produs pe drumurile județene, 3 pe rețeaua stradală, 3 pe alte categorii de drumuri și 1 pe drum comunal, 4 dintre acestea fiind soldate cu accidentarea gravă a bicicliștilor.
Din fericire, în urma acestor accidente, nicio persoană nu a decedat, dar
Situatia COVID -19, la nivelul judetului Caras-Severin, în data de 05.08.2020

În data de 05.08.2020 ora 09.00 avem urmatoarea raportare:
Atentie la conditiile de utilizare a roaming-ului!

ANCOM recomanda verificarea conditiilor de utilizare a serviciilor de telefonie si date mobile in roaming, dar si a setarilor telefonului, inainte de a pleca in vacanta, fie in Romania in localitatile de granita, fie in statele pentru care nu exista restrictii de calatorie pe perioada pandemiei. Astfel utilizatorii pot evita cheltuieli nedorite. In apropierea granitelor se recomanda dezactivarea optiunii de selectare automata a retelei, iar in cazul unei calatorii in afara tarii trebuie verificat daca planul tarifar contractat include serviciul de roaming. Totodata, trebuie acordata atentie optiunii pentru depasirea plafonului de 50 de euro pentru utilizarea internetului mobil in roaming.

Calatoriile in localitatile de granita din Romania
Webinar #impreunaonline dedicat educatiei în perioada pandemiei

Webinar #impreunaonline dedicat educației în perioada pandemiei:

Utilizarea practică a Resurselor Educaționale Deschise. Recomandările UNESCOCe reprezintă resursele educaționale deschise OER – RED? Cum se pot accesa, utiliza și integra în educație? Sunt întrebări la care acest webinar își propune să ofere răspunsuri, sub sloganul #impreunaonline, prin exemple practice de utilizare și integrare a OER în învățământul universitar și pre-universitar. Dr. Diana Andone, Prof. Carmen Holotescu și Conf. Gabriela Grosseck – prezentatorii webinarului – fac parte din echipa care a conlucrat la elaborarea primului ghid publicat sub egida UNESCO, menit să vină în sprijinul profesorilor de pretutindeni. Aproape 2.000 de participanți s-au înscris deja la webinar.
Coronavirus - Grupul de Comunicare Strategică, 05.08.2020

Până astăzi, 5 august, pe teritoriul României, au fost confirmate 56.550 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID - 19).

28.584 de pacienți au fost declarați vindecați și 5.370 de pacienți asimptomatici au fost externați la 10 zile după depistare.

În urma testelor efectuate la nivel național, față de ultima raportare, au fost înregistrate
Se încep lucrările la Unitatea Primiri Urgente din cadrul SJU Resita

Urmarea emiterii ordinului de începere a lucrărilor de construcții la obiectivul de investiții
În Caras-Severin, continuă distribuția produselor de igienă din cadrul Programului Ajutorarea Persoanelor Defavorizate - POAD


În Caraș-Severin, continuă recepționarea și distribuirea pachetelor din cadrul Programului Ajutorarea Persoanelor Defavorizate – POAD, program al Uniunii Europene derulat de Guvernului României prin Ministerul Fondurilor Europene și instituțiile prefectului.

Astfel, până la data de
Armă cu aer comprimat detinută ilegal, ridicată de politisti

Polițiștii de la Poliția Municipiului Caransebeș au ridicat o armă neletală, din categoria celor supuse autorizării, care ar fi fost deținută ilegal de către un bărbat de
Situatia COVID -19, la nivelul judetului Caras-Severin, în data de 04.08.2020

În data de 04.08.2020 ora 09.00 avem urmatoarea raportare:
Colectarea deseurilor inerte

Ca urmare a deciziei de a înființa două centre de colectare a deșeurilor inerte (materiale provenite din construcții și mobilier) în municipiul Reșița vă informăm că, la o lună după deschiderea acestora, în cele două locații au fost depozitate următoarele cantități de materiale:
Coronavirus - Grupul de Comunicare Strategică, 04.08.2020

Până astăzi, 4 august, pe teritoriul României, au fost confirmate 55.241 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID - 19).

28.006 pacienți au fost declarați vindecați și 5.136 de pacienți asimptomatici au fost externați la
Purtarea măstii obligatorie în Caras-Severin

Prefectul județului, Cristian Gâfu, a convocat astăzi, 03 august 2020, o ședință extraordinară a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență. În urma analizei situației epidemiologice din județul nostru, CJSU Caraș-Severina adoptat Hotărârea nr. 18, din 03 august 2020 care prevede următoarele măsuri:
S-a actualizat lista tărilor galbene

Vești noi pentru românii care își doresc să călătorească în următoarea perioadă. Institutul Național de Sănătate Publică (INSP) din România a actualizat lista statelor cuprinse în zona galbenă.

”Măsura de
BANAT MOUNTAIN FILM FESTIVAL|RESITA FILM FESTIVAL 7-30 AUGUST

BANAT MOUNTAIN FILM FESTIVAL|REȘIȚA FILM FESTIVAL 7-30 AUGUST PARCARE KAUFLAND LUNCĂ

Planurile culturale rămân o prioritate pentru Reșița, însă în contextul actual am fost nevoiți să le adaptăm timpurilor pe care le trăim. Pentru oamenii din oraș, Primăria Reșița încearcă să
Tineri bănuiti că au spart un magazin în Resita, unul dintre ei retinut si ulterior, arestat preventiv

Ieri, 02 august, polițiști de investigații criminale de la Poliția Municipiului Reșița, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Reșița, au reținut pentru 24 de ore un bărbat de
Conectare
Utilizator

ParolăÎncă nu eşti membru?
Înregistrează-te

Ţi-ai uitat parola?
Solicită una nouă
RECLAMA PUBLICITATE
Site-ul Iulik official.
VIZTATORI UNICI
<Flag Counter
CEAS

Bucharest

HOROSCOP

3,782,621 vizite unice
Cyclic by Fusion-Themes
Provided by Php-fusion V7 Themes | Freethemes4all.com

Powered by PHP-Fusion copyright © 2002 - 2020 by Nick Jones.
Released as free software without warranties under GNU Affero GPL v3.