Pagina principală · LIVE CAMERA CENTRU RESITA · Articole · Facebook Blog · Categorii de ştiri · Contactați-ne · Email -Admini · ARHIVA VIDEO Luni, Mai 28, 2018
Navigare
Cele mai noi articole
Niciun articol disponibil
name
Curs Valutar BNR
name
name
IP address signature
TRAFIC
optimizare web
IN CURAND RADIO
Locuri de muncă în judetul Caras-Severin, la data de 18.05.2018

SITUAȚIA LOCURILOR DE MUNCĂ VACANTE
SEMINARUL DIDACTICA INTERNATIONAL LA TEREGOVA

SEMINARUL DIDACTICA INTERNAȚIONAL

Ediția a XXVII-a - 2018

TEMA IMPULS: Promovarea valorilor fundamentale ale istoriei și culturii naționale prin educație școlară, formare profesională și învățare pe tot parcursul vieții
Dezinsectie pe raza municipiului Resita

Primăria Municipiului Reșița, Direcția Investiții și Mobilitate Urbană Serviciul Gospodărie Urbană și Mediu, anunță acțiunea de dezinsecție pe raza municipiului Reșita pentru combaterea țânțarilor, muștelor și căpușelor, prin aplicarea de tratamente aeriene, concomitent cu tratamentele aplicate de la sol, care se va desfășura după cum urmează:
Evenimente în Bocsa

„Zică lumea ce voiește, eu spun mereu la tot natul:

Târg frumos cum e la Bocșa nu aflați câtu-i Banatul,

Ba nici chiar în toată lumea n-aflați așa rânduială;

Toate merg, știi, ca mărșână, fără dă nici o sminteală.”Așa începea, acum 90 de ani, vestitul Tata Oancea poezia
SEMINARUL DIDACTICA INTERNATIONAL, Editia a XXVII-a - 2018

SEMINARUL DIDACTICA INTERNAȚIONAL

Ediția a XXVII-a - 2018

TEMA IMPULS: Promovarea valorilor fundamentale ale istoriei și culturii naționale prin educație școlară, formare profesională și învățare pe tot parcursul vieții
ZIUA SI NOAPTEA MUZEELOR 2018

International Museum Day / Ziua Internațională a Muzeelor este un eveniment inițiat de către Consiliul Internațional al Muzeelor (ICOM) pentru prima dată în 1977, fiind sărbătorit anual în ziua de 18 mai. Tema ediției din acest an este „Hyperconnected museums: New approaches, new publics”. Cu această ocazie, în cadrul seriei de evenimente puse sub genericul „Săptămâna muzeului”, 50 de ani de activitate muzeală județeană, Muzeul Banatului Montan vă invită să luați parte la lansarea celor patru volume editate în anul 2017 de către instituția noastră. Evenimentul se va derula vineri, 18 mai, începând
Ziua Internatională a Biodiversitătii si Ziua Europeană a Parcurilor


Agenția pentru Protecția Mediului Caraș-Severin informează publicul interesat că în fiecare an, în perioada 22 — 24 mai, se celebrează două evenimente de mediu dedicate protecției și conservării biodiversității, habitatelor naturale, ariilor protejate, respectiv: Ziua Internațională a Biodiversității și Ziua Europeană a Parcurilor.
Noul episcop romano-catolic de Timisoara este Pr. Pál József-Csaba

Cu bucurie în suflet anunț clerul, persoanele consacrate și enoriașii diecezei noastre, că în această zi, în data de 16 mai 2018, Sfântul Părinte, Papa Francisc l-a numit ca nou episcop romano-catolic de Timișoara pe Pr. Pál József-Csaba, canonic, arhidiacon și paroh.

De ce tot amână România ratificarea Protocolul 16 la CEDO?

APADOR-CH le cere miniștrilor justiției și de externe să deblocheze demersurile pentru ratificarea celui mai recent protocol la CEDO, pe care România l-a semnat în 2014
Ziua Eroilor, la Resita

Ziua Eroilor, sărbătoare națională a poporului român, este celebrată în fiecare an de Ziua Înălțării Domnului. Cu acest prilej, Instituția Prefectului - Județul Caraș-Severin, Primăria Municipiului Reșița și Garnizoana Reșița organizează un ceremonial militar și religios la
Urmărit international, depistat în P.T.F. Jimbolia

Polițiștii de frontieră din cadrul P.T.F. Jimbolia au depistat și predat autorităților competente un cetățean sârb, urmărit internațional, care avea de executat o pedeapsă privativă de libertate 1 an și 6 luni, pentru săvârșirea de infracțiuni contra proprietății.

A RĂMAS FĂRĂ BANII STRÂNSI CU GREU !!!

Polițiștii caută doi bărbați care au înșelat o femeie!

Încrederea în oameni, în special în necunoscuți, nu este întotdeauna un lucru bun. A aflat acest lucru o bătrână de 79 de ani din Bucova, care a primit în casă doi bărbați care i-au câștigat încrederea.
Croaziere pe Dunăre

Croazierele pe Dunăre, cu catamaranul Baziaș 1, sunt reluate începând cu data de 18 mai.

Traseul este stabilit pentru două ore, ocazie cu care se va da un tur al fabulosului Ostrov, de unde pot fi admirați caii sălbatici de la Moldova Veche. Totodată, se va vizita Cetatea Golubac și legendara stâncă Babacaia.

Costul unui bilet este de
Litoralul pentru toti

In perioada 14 mai - 14 iunie 2018, Federatia Patronatelor din Turismul Romanesc (F.P.T.R.) deruleaza programul „Litoralul pentru Toti”.

Programul special „Litoralul pentru Toti” suscita de la an la an un interes crescand din partea turistilor, carora le venim in intampinare cu sejururi in extrasezon pe litoralul romanesc, la preturi foarte avantajoase.

Lansarea acestei editii beneficiaza de aceleasi tarife precum cele aplicate in ultimii cinci ani.
AFIR a publicat Ghiduri consultative pentru 4 submăsuri de finantare din PNDR 2020

Agenția pentru Finanțarea Investițiilor Rurale (AFIR) a publicat pe pagina oficială de internet, www.afir.info, la secțiunea Dezbatere Publică, Ghidul solicitantului în variantă consultativă pentru 4 submăsuri de finanțare din cadrul Programului Național de Dezvoltare Rurală 2014 – 2020 (PNDR 2020) prin care se acordă fonduri nerambursabile pentru implementarera proiectelor de investiții în agricultură.
INCONSTIENTA LA VOLAN !!!

Polițiștii continuă acțiunile preventive pe linia vitezei excesive!

Viteza excesivă continuă să fie principala cauză a accidentelor rutiere cu urmări foarte grave (morți și răniți grav) în județul nostru și în trimestrul I 2018.
ZIUA EDITURII GHEORGHE MAGAS

CASA CORPULUI DIDACTIC CARAȘ-SEVERIN

în parteneriat cu

INSPECTORATUL ȘCOLAR JUDEȚEAN CARAȘ-SEVERIN

Organizează manifestarea cultural-educativă

ZIUA EDITURII GHEORGHE MAGAS

Miercuri, 16 mai, ora 16, în sala de spectacole la
ZIUA INTERNATIONALĂ DE ACTIUNE PENTRU CLIMĂ 15 MAI 2018

În fiecare an, pe data de 15 mai, se aniversează Ziua Internațională de Acțiune pentru Climă.

Clima este definită ca o totalitate a fenomenelor meteorologice (temperatură, precipitații atmosferice, vânt) ce caracterizează starea medie multianuală a unui loc.

Prin schimbări climatice se înțelege modificări pe termen lung ale temperaturii, precipitații, vânt și alte aspecte ale climei terestre.
Instruirea inspectorilor de muncă

Inspectoratul Teritorial de Muncă Caraș-Severin a fost instituția nominalizată de către Inspecția Muncii pentru a organiza una din cele 4 sesiuni de instruire, conform metodologiei de implementare a Acțiunii de instruire a inspectorilor de muncă cu atribuții în domeniul supravegherii pieței din inspectoratele teritoriale de muncă, cu privire la aspecte și bune practici la nivel european (Acțiunea nr. 20 din Programul cadru al Inspecției Muncii pe anul 2018).
Cetățean albanez depistat la frontiera verde în timp ce încerca să intre ilegal pe teritoriul României

Polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Sannicolau Mare – I.T.P.F. Timișoara au depistat un cetățean din Albania, care intenționa să treacă ilegal frontiera, pe jos, pe la frontiera verde
Conectare
Utilizator

ParolăÎncă nu eşti membru?
Înregistrează-te

Ţi-ai uitat parola?
Solicită una nouă
RECLAMA PUBLICITATE
Site-ul Iulik official.
VIZTATORI UNICI
<Flag Counter
CEAS

Bucharest

HOROSCOP

1,949,607 vizite unice
Cyclic by Fusion-Themes
Provided by Php-fusion V7 Themes | Freethemes4all.com

Powered by PHP-Fusion copyright © 2002 - 2018 by Nick Jones.
Released as free software without warranties under GNU Affero GPL v3.