Pagina principală · LIVE CAMERA CENTRU RESITA · Articole · Facebook Blog · Categorii de ştiri · Contactați-ne · Email -Admini · ARHIVA VIDEO Luni, Martie 25, 2019
Navigare
Cele mai noi articole
Niciun articol disponibil
name
name
IP address signature
TRAFIC
optimizare web
IN CURAND RADIO
Dosare penale întocmite de politistii de frontiera


Nouă cetățeni străini, opriți la frontiera cu Serbia

Polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Oravița -județul CarașSeverinau depistat, în două autoturisme,nouă cetățeni străinicare intenționau să ajungă ilegal într-un stat din vestul Europei.
Reșițenii își vor putea cumpăra biletele și abonamentele de o zi și de cinci zile, pentru transportul în comun, prin SMS sau aplicație mobilPayTransport Urban Reșița dorește să ofere o alternativă pentru achiziția mai facilă a biletelor folosind telefonul mobil, la orice oră și în orice zi a săptămânii. Această măsură vine în sprijinul celor care doresc să folosească transportul în comun și după închiderea punctelor de vânzare a biletelor.
Cei mai mari angajatori vin cu sute de joburi la Zilele Carierei


Universitatea Politehnica Timișoara, prin Centrul de Consiliere și Orientare în Carieră, organizează, în zilele de
Laserul de la Măgurele a atins cea mai mare putere din lume, 10 PetaWatts


Premieră mondială în proiectul Sistemul laser de mare putere (HPLS) din cadrul Centrului Extrem LightInfrastructure – Nuclear Physics, în data de 7 martie, a fost atinsă puterea de 10 PetaWatts.
88 de cazuri de gripă


Alte șapte cazuri noi de gripă s-au adăugat celor existente, la pacienți proveniți din
PRECIZARI REFERITOARE LA CIRCULARA PRIVIND OBLIGATIA RACORDARII GOSPODARIILOR LA RETELELE DE CANALIZARE


Ca urmare a apariției în presă a unor informații referitoare la faptul că Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice (MDRAP) a trimis o circulară prin care înștiințează primăriile că persoanele care au acces la canalizare vor fi obligate să se branșeze la rețea, MDRAP face următoarelePRECIZĂRI:
Accident rutier p DN6, km 432 + 730


Accident rutier pe DN6, km 432 + 730, femeie de 78 de ani, din Sadova Veche, s-a angajat în traversarea neregulamentară a DN6 prin loc nepermis și fără să se asigure corespunzător și a fost
*TISPOL - O SĂPTĂMÂNĂ DE CONTROALE*


Poliția Română, prin structurile rutiere, a demarat astăzi acțiunea *SEATBELT*, în cadrul căreia polițiștii desfășoară activități pentru verificarea și impunerea folosirii centurii de siguranță și a dispozitivelor de fixare omologate.


Săptămâna
Valabilitatea cadului european de asigurări de sănătate, prelungită


Legea nr. 95/2006 privind reforma în domeniul sănătății a fost modificată și completată, noutățile fiind publicate în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 192/ 11 martie 2019. O modificare semnificativă adusă legii este legată de valabilitatea cardului european, și astfel, la art. 330 se precizează că
Numărul total de cetățeni cu drept de vot înscriși în Registrul electoral


Numărul total de cetățeni cu drept de vot înscriși în Registrul electoral la data de 28 februarie 2019 este de
Precizările Ministerului Educatiei referitoare la organizarea simulării Evaluării Nationale în anul scolar 2018-2019


Având în vedere inițiativa Consiliului Național al Elevilor de a organiza un protest cu scopul de a boicota simularea Evaluării Naționale, Ministerul Educației Naționale face următoarele precizări:
Încep reparatiile la drumurile distruse


Ținând cont de temperaturile ridicate din ultimele două săptămâni, Direcția de Drumuri Județene Caraș-Severin a dat ordin de reîncepere a lucrărilor sistate pe timp de iarnă pe 4 tronsoane de drum din județ. Este vorba despre
Stadiul depunerii Cererilor Unice de Plată în cadrul Campaniei 2019

Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA) informează că până la acest moment au fost depuse, în cadrul Campaniei de primire a Cererilor Unice de Plată în anul 2019, un număr de
Inspectorii antifraudă vor verifica modul de dotare cu noile case de marcat cu jurnal electronic


Din 15 martie, inspectorii Direcției Generale Antifraudă Fiscală din cadrul ANAF vor desfășura acțiuni de control tematic privind respectarea de către operatorii economici a obligației de dotare cu aparate de marcat cu jurnal electronic.
Acțiunea de control tematic dispusă de Ministerul Finanțelor Publice este determinată de faptul că cererea de achiziționare de aparate de marcat cu jurnal electronic a înregistrat
Actualizarea situatiei privind evolutia Pestei Porcine Africane


La această dată, Pesta Porcină Africană (PPA) evoluează în 275 de localități din 20 de județe, cu un număr de 1.027 de focare (dintre care 15 în exploatații comerciale). În alte 3 județe există doar cazuri la mistreți. În total au fost eliminați 365.403 porci afectați de boală și există 1.112 cazuri la mistreți

În total au fost stinse 200 de focare după cum urmează:
Autoritatea Electorală Permanentă anunță selecția experților naționali care vor participa în cadrul proiectului ARGUS


Autoritatea Electorală Permanentă anunță selecția experților naționali care vor participa în cadrul proiectului ARGUS - integritate, etică, transparența, anticorupție în finanțarea partidelor politice și a campaniilor electorale.

În cadrul proiectului a fost demarată procedura de selecție a
Credite mai avantajoase pentru fermieri prin instrumentul financiar de creditare finanțat din PNDR


Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale (MADR) aduce la cunoștința potențialilor beneficiari interesați posibilitatea accesării de credite în condiții mai avantajoase, finanțate din Programul Național de Dezvoltare Rurală (PNDR).

Calendarul desfășurării burselor locurilor de muncă în anul 2019


Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă anunță graficul de desfășurare a burselor locurilor de muncă ce se vor desfășura la nivel național în acest an.

Astfel, în data de
150 locuri de muncă în domeniul agricol în Spania prin intermediul Rețelei EURES


Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Tulcea, prin EURES România, anunță organizarea unei selecții pentru ocuparea a 150 de locuri de muncă sezoniere în domeniul agricol (recoltare, ambalare fructe) în Spania.Selecția va avea loc în perioada
11 - 13 martie: simularea probelor scrise din cadrul Evaluării Naționale pentru elevii claselor a VIII-a și a VII-a (anul școlar 2018-2019)


Ministerul Educației Naționale organizează, în perioada 11 - 13 martie 2019, la nivel național, simularea Evaluării Naționale pentru elevii clasei a VIII-a (EN VIII), la care participă, în premieră, și elevii clasei a VII-a. Simularea se adresează celor aproximativ 350.000 de elevi înscriși în clasele VII-VIII la începutul anului școlar 2018-2019.

Calendarul simulării EN VIII are următoarea configurație:
Conectare
Utilizator

ParolăÎncă nu eşti membru?
Înregistrează-te

Ţi-ai uitat parola?
Solicită una nouă
RECLAMA PUBLICITATE
Site-ul Iulik official.
VIZTATORI UNICI
<Flag Counter
CEAS

Bucharest

HOROSCOP

2,887,286 vizite unice
Cyclic by Fusion-Themes
Provided by Php-fusion V7 Themes | Freethemes4all.com

Powered by PHP-Fusion copyright © 2002 - 2019 by Nick Jones.
Released as free software without warranties under GNU Affero GPL v3.