Pagina principală · LIVE CAMERA CENTRU RESITA · Articole · Facebook Blog · Categorii de ştiri · Contactați-ne · Email -Admini · ARHIVA VIDEO Luni, Februarie 26, 2018
Navigare
Cele mai noi articole
Niciun articol disponibil
name
Curs Valutar BNR
name
name
IP address signature
TRAFIC
optimizare web
IN CURAND RADIO
Republica Moldova - Cod galben de vreme rea

Ministerul Afacerilor Externe informează cetățenii români care se află, tranzitează sau doresc să se deplaseze în Republica Moldova că Serviciul Hidrometeorologic de Stat local a emis un avertisment de cod galben de precipitații puternice sub formă de ninsori și lapoviță, valabil pentru zilele de 15 și 16 februarie 2018. Totodată, a fost prognozată depunerea de strat de zăpadă consistent pe drumurile publice – unde există posibilitatea formării de troiene, plus depuneri de chiciură și zăpadă pe crengile copacilor și pe infrastructura de transport a energiei electrice, cu risc ridicat de rupere și a căror posibile căderi pe drumurile de acces pot crea blocaje în circulația rutieră.
Nu i-a surâs norocul

Marți, 13 februarie a.c, în jurul orei 12.00, grupa de intervenție din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Caraș-Severin, a fost sesizată cu privire la faptul că o persoană de sex masculin, a distrus un aparat destinat jocurilor de noroc.
Remorcă marca Schmitz, căutată în Spania, depistată în P.T.F. Stamora- Moravita

Polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Stamora- Moravița - județul Timiș au depistat un cetățean sârb care conducea un autoturism cu care tracta o remorcă ce figura ca fiind căutată de autoritățile din Spania.

Rezolvarea unui caz social extrem de grav

Reprezentanți ai direcției de Asistență Socială din cadrul Primăriei Reșița au intervenit pentru rezolvarea unui caz social extrem de grav: o familie defavorizată, formată din 9 persoane, mama și opt copii cu vârstele cuprinse între 18 și 6 ani, dintre care unul cu handicap grav, imobilizat la pat. Toți membrii familiei locuiau în condiții improprii, într-o cameră improvizată într-un fost canton CSR iar singurele venituri de care aceștia
Implementarea Programului pentru scoli al României în perioada 2017-2023

Instituția Prefectului – Județul Caraș-Severin, în calitate de coordonator al comisiei constituită în baza HG nr.640/2017 pentru aprobarea Programului pentru școli al României în perioada 2017-2023 și pentru stabilirea bugetului pentru implementarea acestuia în anul școlar 2017-2018, a dispus verificări în unitățile de învățământ din județul Caraș-Severin în vederea bunei derulări a programului. Astfel, în perioada 15-31 ianuarie 2018, au fost efectuate 29 de verificări la unitățile școlare din județ, neconstatându-se probleme.
Cod galben de ninsori însemnate cantitativ

Sursa : Administrația Națională de Meteorologie
COD : GALBEN
Ziua/luna/anul: 13-02-2018 Ora : 14:00 Nr. mesajului:
Intervalul : conform textelor;
Zonele afectate : conform textelor și hărții.
Fenomene : conform textelor;
Mesaj :

INFORMARE METEOROLOGICĂ
Marti, 13 - Ziua Informării Preventive

La inițiativa Inspectoratului General pentru Situații de Urgență, începând cu anul 2011, fiecare marti 13 indiferent de luna anului, este declarată "Ziua Informării Preventive".
ACCIDENT SPECTACULOS, DIN FERICIRE FĂRĂ URMĂRI GRAVE!

Doi tineri din Reșița au făcut o cascadorie din care au scăpat teferi.

În seara de 12.02.2018, după orele 22.00, un accident spectaculos s-a produs pe pasajul superior Nera.


În timp ce un tânăr de 19 ani din Reșița conducea un autoturism pe pasajul superior Nera, către Muncitoresc, nu adaptează viteza la condițiile de drum, într-o curbă la stânga, pierde controlul direcției de mers, părăsește partea carosabilă și se răstoarnă în partea dreaptă de la o diferență de nivel de peste 20 de metri.
Se convoacă Consiliul Județean Caraș-Severin în ședință ordinară, pentru data de 16.02.2018

D I S P O Z I Ț I E

de convocare a Consiliului Județean Caraș-Severin

în ședință ordinară pentru data de 16 februarie 2018Președintele Consiliului Județean Caraș-Severin;

În temeiul prevederilor art. 94 alin. 1 și 3 și ale art. 106 alin. 1 din Legea nr. 215/2001 a administrației publice locale republicată în anul 2007, cu modificările și completările ulterioare,

D I S P U N:

Art.1. Se convoacă Consiliul Județean Caraș-Severin în ședință ordinară, pentru data de 16.02.2018,

ANCOM a adoptat Planul de actiuni pentru anul 2018


ANCOM a dezbătut și adoptat împreună cu industria, în cadrul ședinței Consiliului Consultativ din data de 7 februarie 2018, planul de acțiuni al instituției pentru anul 2018.
Bătut de tatăl vitreg


Duminică, 12 februarie a.c, în jurul orei 19.00, grupa de intervenție din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Caraș-Severin, a fost sesizată cu privire la faptul că o persoană minoră este bătută de mama sa, în cartierul Lunca Pomostului, din mun. Reșița.
Se opreste apa în anumite zone din Resita

În vederea executării de lucrări de mentenanță la rețeaua publică de distribuție a apei se va sista furnizarea apei potabile în data de :13 Februarie 2018, între orele 10 - 13

Campania ,,Bucket de bine"

„Bucket de bine”, campania prin care KFC a donat de-a lungul timpului peste 150.000 de euro pentru SOS Satele Copiilor, continuă și în 2018· KFC susține educația și dezvoltarea tinerilor din medii defavorizate prin campania „Bucket de bine”.

· În 2017, s-au strâns fonduri în valoare de peste 59.000 de euro.

· Peste 150.000 de euro au fost donați către organizația SOS Satele Copiilor, din 2014 până în prezent.

· Prin intermediul proiectului, KFC asigură toatecheltuielile necesare pentru 11 copii din 2 case SOS Satele Copiilor, din București.

Dosare penale întocmite de politistii de frontiera

Un cetățean din Afganistan, depistat când intenționa să treacă ilegal frontiera în SerbiaPolițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Jimbolia, județul Timiș, au depistat un cetățean din Afganistan, solicitant de azil în România, care a încercat să treacă ilegal frontiera în Serbia.
S-a înfiintat si organizat Colegiul Fizioterapeutilor din România

S-a înființat și organizat Colegiul Fizioterapeuțilordin România, potrivit Legii nr. 229/2016.

Colegiul își desfășoară activitatea la nivel național și teritorial. Județele Caraș-Severin și Hunedoara sunt reprezentate de către un Consiliu Teritorial coordonat de cătreVoinea Ionuț, din care fac parte alți patru fizioterapeuți: Cîtu Nina, Gheorghiu Mihaela, Lalescu Cristina, Săvoiu Octavian.
Măsuri pentru protejarea veniturilor unor categorii de salariati

Guvernul a luat astăzi o serie de măsuri pentru menținerea venitului lunar net la nivelul lunii decembrie 2017 pentru angajații din sectorul privat care beneficiază de scutiri de impozit pe venitul realizat. Este vorba despre angajații din domeniile IT care desfășoară activități de creare de programe pentru calculator, din cercetare-dezvoltare și inovare, pentru cei care desfășoară activități cu caracter sezonier, precum și pentru salariații persoane cu dizabilități, încadrate cu handicap grav sau accentuat. Măsura se aplică pentru veniturile obținute în cursul anului 2018 și asigură același nivel al veniturilor din salarii și asimilate salariilor realizate în anul 2017 de persoanele fizice menționate, astfel încât angajatorii acestora să nu fie obligați la un efort financiar suplimentar.
Bulgaria - cod galben de precipitatii

Ministerul Afacerilor Externe informează cetățenii români care se află, tranzitează sau doresc să călătorească în Republica Bulgaria că, în conformitate cu datele transmise de Institutul de Meteorologie și Hidrologie bulgar, în perioada 11-12 februarie 2018, 22 de regiuni vor fi afectate de precipitații sub formă de ninsoare și ploaie, însoțite de vânt puternic. În acest sens, au fost emise următoarele coduri de atenționare meteorologică:
Luni, 12 februarie, încep probele de evaluare a competentelor din prima sesiune a examenului national de Bacalaureat 2018

Rezultatul obținut de fiecare candidat la proba de evaluare a competențelor lingvistice de comunicare orală în limba română/limba maternă nu se exprimă prin note sau prin calificativ admis/respins, ci prin stabilirea nivelului de competență corespunzător grilei aprobate la nivel național: experimentat, avansat și mediu. Candidatul care refuză să răspundă sau să rezolve subiectele propuse la una din probele de evaluare a competențelor lingvistice și digitale se consideră că nu a susținut proba.
Atentionare de călătorie Republica Elenă - cod galben de precipitatii si vânt puternic

Ministerul Afacerilor Externe informează cetățenii români care se află sau doresc să călătorească în Republica Elenă că Serviciul grec de Meteorologie a declarat cod galben de vreme nefavorabilă în perioada 10 — 11 februarie 2018. Sunt prognozate ploi abundente, furtuni, căderi de zăpadă și vânturi puternice, fiind afectate următoarele zone:
Guvernul a introdus Ordinul de protectie provizoriu, prin care politistii pot înlătura de îndată agresorul din domiciliu

Guvernul a aprobat proiectul de Lege privind modificarea și completarea Legii nr. 217/2003 privind prevenirea și combaterea violenței în familie, fiind introduse noi măsuri pentru protejarea imediată a victimei și înlăturarea agresorului.
Documentul aprobat de Guvern reglementează Ordinul de protecție provizoriu (OPP), un instrument în materie administrativă, care îi va permite polițistului să intervină rapid în situațiile de pericol iminent pentru sănătate și securitatea victimei violenței domestice și să înlăture de îndată agresorul din domiciliu.
Conectare
Utilizator

ParolăÎncă nu eşti membru?
Înregistrează-te

Ţi-ai uitat parola?
Solicită una nouă
RECLAMA PUBLICITATE
Site-ul Iulik official.
VIZTATORI UNICI
<Flag Counter
CEAS

Bucharest

HOROSCOP

1,738,465 vizite unice
Cyclic by Fusion-Themes
Provided by Php-fusion V7 Themes | Freethemes4all.com

Powered by PHP-Fusion copyright © 2002 - 2018 by Nick Jones.
Released as free software without warranties under GNU Affero GPL v3.