Pagina principală · LIVE CAMERA CENTRU RESITA · Articole · Facebook Blog · Categorii de ştiri · Contactați-ne · Email -Admini · ARHIVA VIDEO Marți, Octombrie 22, 2019
Navigare
Cele mai noi articole
Niciun articol disponibil
name
name
IP address signature
TRAFIC
optimizare web
IN CURAND RADIO
Activitatea desfășurată de Inspectoratul Teritorial de Muncă Caraș-Severin în luna septembrie 2019

În luna septembrie 2019, inspectorii de muncă din cadrul Inspectoratului Teritorial de Muncă Caraș-Severin au efectuat 209 controale, din care 94 în domeniul relațiilor de muncă și 115 în domeniul securității și sănătății în muncă, fiind dispuse
Zece cetățeni afgani călăuziți de un cetățean român, opriți la frontiera cu Serbia

Polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Moravița - județul Timiș au depistat zece tineri cetățeni afgani, care intenționau să ajungă ilegal într-un stat din vestul Europei, cu ajutorul unui cetățean român.
Campanie de colectare a DEEE - urilor de la domiciliu

Primăria Municipiului Reșița în colaborare cu Serviciul Local de

Colectare - partener - Asociația Română pentru Reciclare RoRec
organizează în perioada 14 -19 OCTOMBRIE 2019 o campanie de colectare a
DEEE –urilor în municipiul Reșița. Luni 14 octombrie se va deschide
linia telefonică de call-center pentru programarea și ridicarea
deșeurilor de la domiciliu.
În categoria ECHIPAMENTELOR ELECTRICE ȘI ELECTRONICE (DEEE), intră
deșeurile provenite de la:
Proiecte de acte normative care vor fi incluse pe agenda sedintei Guvernului României din 11 octombrie 2019

I. PROIECTE DE HOTĂRÂRI1. PROIECT DE HOTĂRÂRE privind reaprobarea indicatorilor tehnico-economici ai obiectivului de investiții "Autostrada Brașov-Târgu Mureș - Cluj - Oradea"

Proiectul poate fi consultat la adresa: https://sgg.gov.ro/new/wp-content/uploads/2019/10/HG-9.pdf
Dosare penale întocmite de politistii de frontiera

Cetățean turc depistat la P.T.F. Moravița cu pașaportul falsPolițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Stamora- Moravița au depistat un cetățean turc, care a încercat să intre ilegal în țară, folosindu-se de un pașaport fals.
Locuri de muncă în Caras-Severin

SITUAȚIA LOCURILOR DE MUNCĂ VACANTE

LA DATA DE 11.10.2019

Brexit: 280.600 de cetățeni români s-au înscris deja pentru obținerea noului statut în Marea Britanie

Ministerul Afacerilor Externe informează că, din datele oficiale furnizate de autoritățile britanice cu privire la implementarea schemei de înregistrare (EUSS), rezultă că, până la finalul lunii septembrie a acestui an, 280.600 de cetățeni români s-au înregistrat deja pentru obținerea
Dialogul om-calculator

Dialogul om-calculator

În dezbatere la UPT, la SpeD-2019

Vreți să aflați cele mai interesante și noi cercetări în tehnologiile de actualitate în recunoașterea vorbirii și a dialogului om-calculator care guvernează asistenții digitali (ca și Siri, Alexa, Home)? Universitatea Politehnica Timișoara, prin Centrul de Cercetări în Multimedia, alături de Universitatea Politehnica din București, Institutul pentru Știința Calculatoarelor al Academiei Române, Filiala
Trei cetățeni afgani călăuziți de un cetățean iranian, opriți la frontiera cu Serbia

Polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Naidăș -județul Caraș-Severin au depistat trei cetățeni afgani, care intenționau să ajungă ilegal într-un stat din vestul Europei, cu ajutorul unui cetățean iranian.
În primele 9 luni ale anului, politistii au aplicat peste 36.000 de sanctiuni contraventionale

În perioada ianuarie-septembrie 2019, polițiștii cărășeni au aplicat 36.621 de sancțiuni contravenționale, în valoare de aproape 11.050 mii lei, cu aproximativ 10% mai multe decât în aceeași perioadă a anului trecut.
DOSARE PENALE

Mandat de executare a pedepsei închisorii, pus în aplicare de polițiști

Ieri, polițiștii au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei închisorii, privind pe un bărbat de 48 de ani, cercetat pentru infracțiuni economice.
De sâmbătă, 12 octombrie, cei care folosesc telefonul la volan riscă să rămână fără permis de conducere

La data de 12 octombrie 2019, intră în vigoare noile reglementări legislative adoptate prin Ordonanța nr. 11/2019 pentru modificarea și completarea Ordonanței de urgență a Guvernului nr. 195/2002 privind circulația pe drumurile publice, prin care cei care scriu mesaje, transmit live, filmează sau vorbesc la telefon în timpul condusului vor primi sancțiuni mai dure.
ICSTCC 2019, o manifestare de anvergură internatională

În perioada 9-11 octombrie 2019, la Sinaia va avea loc cea de-a XXIII-a ediție a conferinței internaționale ICSTCC 2019 (International Conference on System Theory, Control and Computing), http://icstcc2019.cs.upt.ro/, un eveniment de anvergură organizat în comun de Facultatea de Automatică și Calculatoare, Departamentul de de Automatică și Informatică Aplicată și Departamentul de Calculatoare și Tehnologia Informației din cadrul Universității Politehnica Timișoara, Facultatea de Automatică, Calculatoare și Electronică din cadrul Universității din Craiova, Facultatea de Automatică și Calculatoare din cadrul Universității Tehnice „Gheorghe Asachi” din Iași și Facultatea de Automatică, Calculatoare, Inginerie Electrică și Electronică din cadrul Universității „Dunărea de Jos” din Galați.
Comunicat de presă - USR

SFIDĂTOR: GUVERNUL DĂNCILĂ, COMPLICE LA DISTRUGEREA PARCURILOR NAȚIONALE (DOCUMENTE). Ministerul Apelor și Pădurilor a recunoscut, oficial, că distrugerile și haosul din Parcul Național Semenic – Cheile Carașului revine Romsilva. Soluția? A trimis raportul Corpului de control la… Romsilva!

Mihai Goțiu, senator USR:
Lansarea campaniei naționale de prevenire a traficului de persoane DĂ-I LIBERTATE! NU-I PLĂTI EXPLOATAREA!

Agenția Națională Împotriva Traficului de Persoane (A.N.I.T.P.) a lansat campania de prevenire a traficului de persoane în scopul exploatării prin cerșetorie, DĂ-I LIBERTATE! NU-I PLĂTI EXPLOATAREA!, în cadrul conferinței de la București, din data de 03.10.2019.
Love-story-ul românesc al anilor '70, prezentat la UPT

Septembrie” în octombrie

Love-story-ul românesc al anilor '70, prezentat la UPT

Două instituții de învățământ cu tradiție în Banat - Colegiul Național C.D. Loga, care anul acesta sărbătorește centenarul, și Universitatea Politehnica Timișoara, care la 11 noiembrie 2019 intră în anul centenarului - și-au dat mâna pentru organizarea unui eveniment de suflet: proiecția unui film-simbol, love-story-ul românesc al anilor '70, filmul „Septembrie”, realizat în 1978, în prezența regizorului acestuia, Timotei Ursu.
ANCOM lanseaza procedura de desemnare a furnizorului de serviciu universal in domeniul serviciilor postale

ANCOM publica astazi, pe pagina sa de internet, anuntul de intentie privind desemnarea furnizorului de serviciu universal in domeniul serviciilor postale pentru urmatorii 5 ani. Orice furnizor de servicii postale autorizat, care doreste sa obtina aceasta calitate, este invitat sa depuna, in urmatoarele 30 de zile, o cerere de desemnare impreuna cu documentele conexe necesare.

Procedura de desemnare a furnizorului de serviciu universal

REGULAMENTUL FESTIVALULUI DE CREAȚIE ȘI INTERPRETARE A POEZIEI ÎN GRAI ,,TATA OANCEA"

Fenomenul literaturii dialectale, în speță și cel al poeziei în grai bănățean, alături de cel al condeierilor plugari, este unul reprezentativ, dar în același timp și unic, pentru Banat, lucrul acesta este demonstrat de mulțimea festivalurilor de gen din județele Caraș-Severin, Timiș, dar și din Serbia, provincia autonomă Voivodina.
Republica Elenă - Continuarea grevei lucrătorilor din sectorul căilor ferate

Ministerul Afacerilor Externe informează cetățenii români care se află, tranzitează sau doresc să călătorească în Republica Elenă că autoritățile elene și Federația Panelenă a Căilor Ferate au anunțat o nouă serie de întreruperi (greve) ale circulației mijloacelor de transport pe calea ferată din Grecia, după cum urmează:
Publicarea Ghidului solicitantului pentru accesarea schemei de ajutor de stat "Servicii de silvomediu, servicii climatice și conservarea pădurilor"

Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură informează potențialii beneficiari că, prin Ordinul Ministrului Agriculturii și Dezvoltării Rurale nr. 495/01.10.2019, a fost aprobat Ghidul solicitantului pentru accesarea schemei de ajutor de stat "Servicii de silvomediu, servicii climatice și conservarea pădurilor", aferentă Măsurii 15 "Servicii de silvomediu, servicii climatice și conservarea pădurilor", submăsura 15.1 "Plăți pentru angajamente de silvomediu", PNDR 2014 - 2020 sesiunea 3/2020.
Conectare
Utilizator

ParolăÎncă nu eşti membru?
Înregistrează-te

Ţi-ai uitat parola?
Solicită una nouă
RECLAMA PUBLICITATE
Site-ul Iulik official.
VIZTATORI UNICI
<Flag Counter
CEAS

Bucharest

HOROSCOP

3,489,218 vizite unice
Cyclic by Fusion-Themes
Provided by Php-fusion V7 Themes | Freethemes4all.com

Powered by PHP-Fusion copyright © 2002 - 2019 by Nick Jones.
Released as free software without warranties under GNU Affero GPL v3.