Pagina principală · LIVE CAMERA CENTRU RESITA · Articole · Facebook Blog · Categorii de ştiri · Contactați-ne · Email -Admini · ARHIVA VIDEO Luni, Noiembrie 19, 2018
Navigare
Cele mai noi articole
Niciun articol disponibil
name
Curs Valutar BNR
name
name
IP address signature
TRAFIC
optimizare web
IN CURAND RADIO
ANCOM adoptă tarifele pentru accesul pe proprietatea publică deținută de autoritătile administratiei publice centrale sau locale


ANCOM a dezbătut și adoptat împreună cuindustria, în cadrul ședinței Consiliului Consultativ din data de 7 noiembrie 2018, tarifele maxime care pot fi percepute operatorilor de rețele de comunicații electronice pentru exercitarea dreptului de acces pe, deasupra, în sau sub imobilele proprietate publică.”Prin decizia de astăzi, urmărim reducerea decalajului digital dintre mediul rural și cel urban. În multe situații, după intrarea în vigoare a noii reglementări ANCOM, tarifele de acces pe proprietatea publică vor fi zero, ceea ce va duce la reducerea costurilor cu extinderea rețelelor de comunicații. Am creatastfelpremisele pentru încurajarea investițiilor îninfrastructuranecesarăfurnizăriiserviciilor de acces la internet înbandălargă, contribuind la creștereaconectivității, cu impact pozitivasupradezvoltăriieconomice”, a declarat Eduard LOVIN, vicepreședintele ANCOM.

Cui i se aplică reglementările
POLITISTII AU DAT ÎNCĂO LOVITURĂ CONTRABANDEI CU TIGĂRI


2 persoane au fost reținute, 79.800 țigarete au fost confiscate


Cele 3990 pachete cu țigări netimbrate au fost identificate în interiorul unei autoutilitare care,aparent, transporta saci cu porumb.
Audiențele acordate în teritoriu de către prefectul județului Caraș-Severin, Matei Lupu


Audiențele acordate în teritoriu de către prefectul județului Caraș-Severin, Matei Lupu, vor continua miercuri, 14 noiembrie 2018, în
Locuri de muncă în judetul Caras-Severin, la data de 09.11.2018


SITUAȚIA LOCURILOR DE MUNCĂ VACANTE
Trei persoane sunt căutate în acest moment


În dimineața acestei zile, jandarmii din cadrul Postului Montan Văliug au fost alertați în urmă unui apel primit prin sistemul 112, prin care o persoană de sex feminin a anunțat faptul că soțul său împreună cu 2 prieteni de familie, un bărbat și o femeie, au plecat cu ATV-urile de ieri, din stațiunea Crivaia și nu s-au mai întors.
iTEC - un concurs de programare de talie natională la UPT

Liga Studenților din Facultatea de Automatică și Calculatoare (Liga AC) revine și anul acesta cu cea de-a XII-a ediție a concursului IT Engineering Contest, pe scurt iTEC, adresat elevilor și studenților pasionați de programare,ce se va desfășura în perioada23 - 25 noiembrie 2018. Ca în fiecare an, acesta este organizat cu sprijinul Universității Politehnica Timișoara și al Facultății de Automatică și Calculatoare.
Substanțe interzise descoperite asupra unui cetățean sârb la P.T.F. Moravita


Polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Stamora-Moravita- I.T.P.F. Timișoara, împreună cu inspectorii vamali, au descoperit în bagajele unui cetățean sârb 175 comprimate Bromazepam, substanțe aflate sub control național, pe care intenționa să le introducă ilegal în țară.
Cutremur in Banat, judetul Caras-Severin

09/11/2018 03:14:18 cutremur in Banat, judetul Caras-Severin, localizat manual.Coordonate: lat 45.1103; lon 22.2902.Magnitudine: 3.7, adancime: 4km
Jandarmii îsi sărbătoresc patronii spirituali, Sfintii Arhangheli Mihail si Gavriil


oi, 8 noiembrie a.c., Jandarmeria Română își sărbătorește ocrotitorii spirituali, Sfinții Arhangheli Mihail și Gavriil, prilej cu care la nivelul tuturor unităților militare ale instituției au avut loc slujbe religioase dedicate acestui important moment din viața Armei.
Festivalul de creatie si interpretare a poeziei în grai bănătean ,,TATA OANCEA"

„Sub lumina ha șerească,

Pră largu` pământului,

În bătaia vântului,

Graiu` blând șî cumpătat,

Ca în dulșili Banat,

Nu mai cred să să găsască!”

Așa spunea, dar și simțea, Victor Vlad Delamarina, prin versurile domniei sale din poezia „Sînguru` păcat”, iar noi bocșenii, nu putem decât să fim „făloși” și onorați că ducem mai departe acest deziderat al bănățenilor.
9 noiembrie - Ziua Internațională Împotriva Fascismului și AntisemitismuluiÎn fiecare an, la data de 9 noiembrie, rețeaua United for Intercultural Action din Olanda coordonează Ziua Internațională Împotriva Fascismului și Antisemitismului și solicită comunității internaționale să pună capăt sentimentului de ură.
Soluționarea conflictului juridic de natură constituțională dintre Parlamentul României și Înalta Curte de Casație și Justiție


În ziua de 7 noiembrie 2018, Plenul Curții Constituționale, învestit în temeiul dispozițiilor art.146 lit.e) din Constituție și ale art.11 alin.(1) pct.A lit.e), precum și ale art.34, art.35 și art.36 din Legea nr.47/1992 privind organizarea și funcționarea Curții Constituționale, a luat în dezbatere cererea de soluționare a conflictului juridic de natură constituțională dintre Parlamentul României, pe de o parte, și Înalta Curte de Casație și Justiție, pe de altă parte, determinat de refuzul explicit al acestei din urmă autorități publice de a aplica o lege adoptată de Parlament, și substituirea în acest mod, implicit, autorității legiuitoare, cerere formulată de prim-ministrul Guvernului României.Curtea Constituțională, cu majoritate de voturi:
Ortodocsii îi sărbătoresc pe Sfinții Arhangheli Mihail și Gavriil


In ceea ce priveste ierarhia ingereasca, Dionisie Areopagitul vede cetele ingeresti in numar de noua, asezate in cate trei grupuri suprapuse: Serafimi, Heruvimi, Scaune; Domnii, Puteri, Stapanii; Incepatorii, Arhangheli, Ingeri. Biserica si-a dat consimtamantul asupra acestei ierarhii prin introducerea ei in pictura bisericeasca.
Cea mai mare campanie de donare de carte pentru licee


În cadrul deschiderii festive a Zilelor Politehnicii 2018, care marchează cei 98 de ani de existență ai instituției de învățământ superior, Universitatea Politehnica Timișoara, în parteneriat cu Continental Anvelope Timișoara, a lansat cea mai mare campanie de donare de carte tehnică pentru liceele din jumătatea de vest a României.

Studentii UVT, scoliti în managementul timpului, al stresului si al emotiilor - Ateliere suport oferite de Universitate studeniilor săi

Experiența academică la UVT nu însemnă doar dobândirea unor cunoștințe și competențe care să susțină efortul studenților în a obține performanță și satisfacție la viitorul loc de muncă. Experiența academică înseamnă totodată oportunitatea cunoașterii de sine, precum și șansa de a învăța diverse tehnici care să ajute la obținerea unor rezultate bune în sesiune, cât și în dezvoltarea personală.
CÂSTIGĂTORII CAMPANIEI DE COLECTARE DEEE


În ziua de sâmbătă, 03 noiembrie 2018, în municipiul Reșița s-a desfășurat Campania de colectare a DEEE-urilor organizată de Primăria Municipiului Reșița în colaborare cu Serviciul Local de Colectare – fosta Asociația Română pentru Reciclare RoRec, cu puncte provizorii de colectare pentru obiecte de mici dimensiuni – ce au fost stabilite în următoarele locații:
Zilele Politehnicii 2018: 98 de ani de performanță academică!


Se împlinesc, iată, 98 de ani de când Regele Ferdinand semna decretul de înființare a Școlii Politehnice din Timișoara, ridicând orașul de pe Bega la rangul de oraș universitar și împlinind astfel năzuințele bănățenilor de a avea o instituție de învățământ superior. Înființarea în primul rând a unei universități tehnice a fost o alegere firească, Timișoara fiind, acum aproape un secol, orașul cu cele mai multe întreprinderi din România, un oraș cu o vocație tehnică, în care s-au înregistrat și sute de premiere tehnice naționale, europene și chiar mondiale.
Interventii ale pompierilor militari cărăseni din prima săptămână a lunii în noiembrie


Azi noapte, în jurul orei 02:00, 12 pompieri militari din cadrul Detașamentului de Pompieri Caransebeș și ai Punctului de Lucru Băile Herculane au intervenit pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la o gospodărie din localitatea Domașnea.
Cupa ,,Resita"


Cupa „Reșița” concurs de înot care se vadesfășura în data de 10 Noiembrie la ora 10.00, la Complexul Municipal de Sport și Sănătate „IOAN SCHUSTER” Reșița.
Campanie de sterilizare gratuită pentru animalele de companiePrimaria Reșița împreună cu organizația Animal Voice și cu susținerea echipei de medici veterinari Romania Animal Rescue Dream Team din București anunță o nouă campanie de sterilizare gratuită pentru animalele de companie în perioada
Conectare
Utilizator

ParolăÎncă nu eşti membru?
Înregistrează-te

Ţi-ai uitat parola?
Solicită una nouă
RECLAMA PUBLICITATE
Site-ul Iulik official.
VIZTATORI UNICI
<Flag Counter
CEAS

Bucharest

HOROSCOP

2,526,773 vizite unice
Cyclic by Fusion-Themes
Provided by Php-fusion V7 Themes | Freethemes4all.com

Powered by PHP-Fusion copyright © 2002 - 2018 by Nick Jones.
Released as free software without warranties under GNU Affero GPL v3.