Pagina principală · LIVE CAMERA CENTRU RESITA · Articole · Facebook Blog · Categorii de ştiri · Contactați-ne · Email -Admini · ARHIVA VIDEO Sâmbătă, Mai 25, 2019
Navigare
Cele mai noi articole
Niciun articol disponibil
name
name
IP address signature
TRAFIC
optimizare web
IN CURAND RADIO
Ministerul Comunicațiilor și Societății Informaționale și Asociația StartEvo lansează proiectul educațional 'Kidibot Start-Up România'


Ministerul Comunicațiilor și Societății Informaționale (MCSI) în colaborare cu Asociația StartEvo desfășoară în perioada
Strategii de comunicare, campanii si comunităti la workshop-urile Conferintei PRbeta 2019


Cum vorbești cu comunitatea brandului tău, cum folosești emoția în comunicare, cu îți promovezi business-ul eficient cu ajutorul Google și Facebook, cum se concepe o strategie de comunicare pentru un business la început de drum, despre toate acestea vor vorbi profesioniștii din domeniul marketing-ului și comunicării, la workshop-urile celei de-a noua ediție a Conferinței PRbeta. Având tema „Power of the People”, evenimentul va explora, în acest an, atât în cadrul discuțiilor din prima zi, cât și în cadrul atelierelor de a doua zi, puterea pe care o are cea mai importantă componentă a comunicării, oamenii.
Situație - copii infectati cu stafilococ auriu

Ministerul Sănătății a cerut Direcției de Sănătate Publică București să verifice informația apărută la Spitalul de Obsterică Ginecologie “Panait Sârbu” din Capitală, după ce la Spitalul de Urgență Copii Grigore Alexandrescu au fost internați doi copii infectați cu stafilococ auriu. Copiii au fost născuți în perioada martie-aprilie 2019 la Spitalul de Obsterică Ginecologie Panait Sârbu.

Astfel, în perioada
9 MAI - ZIUA EUROPEI

În fiecare an, la 9 mai, se serbează Ziua Uniunii Europene, pentru a marca istorica declarație de la 9 mai 1950 a ministrului francez de externe Robert Schuman, prin care propunea un plan de colaborare economică între Franța și Germania, pentru eliminarea rivalităților seculare dintre cele două state.

Decizia a fost luată de Consiliul European de la Milano, în 1985.
Eterna controversă a numirii judecătorilor de la Curtea Constituțională


Și cum propune APADOR-CH, încă din 2014, o restructurare și o depolitizare a CCR astfel încât să se evite polemicile din jurul numirii fiecărui judecător la Curte


Trei cetățeni din Albania, opriți la frontiera cu Serbia


Polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Oravița au depistat doi cetățeni din Albania care au încercat să intre ilegal în România din Serbia, pe jos, pe la frontiera verde.
Facilităti de transmitere a coordonatelor GPS la inițierea apelului 112


Apel 112 este o aplicație pentru telefoanele mobile cu sisteme Android și iOS, capabilă să genereze infomația de localizare și să transmită poziția geografică a telefonului.

Aplicația folosește conexiunea de date (internet) și serviciul de localizare ale telefonului mobil (GPS) pentru a transmite către sistemul informatic al serviciului de urgență 112 informația de localizare în format AML (Advanced Mobile Location), conținând coordonatele geografice ale telefonulului mobil.

Aplicația este gratuită și poate fi descărcată pe telefoane din magazinele de aplicații Google Play și AppStore și nu necesită înrolarea utilizatorului într-un sistem informatic al SNUAU.

De ce întrebările de la referendumul din 26 mai nu vor putea să modifice Constitutia


APADOR-CH constată că întrebările anunțate pentru referendumul din 26 mai se vor constitui într-un simplu sondaj de opinie național. Indiferent cum vor răspunde cetățenii la ele, demersul nu va avea urmări juridice și cu atât mai puțin influențe asupra luptei anticorupție.

Pe scurt:
Luna mai este luna promovării economiei sociale

Luna mai este luna promovării economiei sociale și este dedicată organizării diferitelor evenimente sau acțiuni de mediatizare a domeniului economiei sociale, având drept scop dezvoltarea locală și cetățenia activă, cooperarea și solidaritatea socială.

Acest sector, reglementat de
Peste10 milioane de euro pentru microîntreprinderile din Regiunea Vest

Microîntreprinderile din Regiunea Vest beneficiază de noi oportunități de finanțare prin Regio – Programul Operațional Regional (Regio-POR) 2014-2020.

Agenția pentru Dezvoltare Regională (ADR) Vest, în calitate de Organism Intermediar pentru POR 2014-2020, vă informează că,
UPT conduce un proiect cu universităti din Franta si Moldova


Departamentul de Pregătire a Personalului Didactic din cadrul Universității Politehnica Timișoara găzduiește marți, 7 mai 2019, între orele 10:00 - 12:00, în sala 305 din clădirea ASPC, workshop-ul de lansare a proiectului „Normativitate și valori sociale ale managementului etic și responsabil (NOVAMER)”.

Proiectul, în valoare de
Cetățean algerian, depistat în timp ce încerca să treacă fraudulos frontiera


Polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Jimbolia au depistat un cetățean din Algeria, solicitant de azil în România, care încerca să treacă ilegal frontiera în Serbia.

În data de
A ÎNCEPUT ETAPA A DOUA DE OCUPARE A POSTURILOR VACANTE LA INSPECTORATUL GENERAL PENTRU IMIGRĂRI


Inspectoratul General pentru Imigrări organizează, în etapa a doua, concursuri pentru ocuparea a 27 de posturi vacante, din totalul de 100 de posturi vacante, prin încadrare directă și trecere în corpul ofițerilor a agenților cu studii superioare. Viitorii ofițeri și agenți își vor desfășura activitatea în cadrul aparatului central al IGI și structurile subordonate, în domenii de activitate precum: resurse umane, comunicații și informatică, logistic, relații internaționale, control, implementare programe, informare și relații publice, planificare misiuni și analize de risc.

Astfel, începând cu data de
Caravana Programului Oficial de Internship al Guvernului României va fi prezentă în Iasi, Suceava, Cluj-Napoca, Timisoara


Echipa de organizare a Programului Oficial de Internship al Guvernului României, coordonată de Secretarul de Stat, Oana-Elena Pintilei, va prezenta tinerilor importanța participării la acest Program, în perioada 6–9 mai a.c., în centrele universitare din orașele Iași, Suceava, Cluj-Napoca și Timișoara, în vederea informării acestora despre modalitatea de înscriere, dar și despre noutățile organizării celei de-a VII-a ediții.

Înscrierile pentru ediția 2019 a Programului Oficial de Internship al Guvernului României au început în data de
Fonduri europene pentru achiziția de tehnologii asistive și de acces, pentru persoanele cu dizabilități care doresc să se angajeze


Autoritatea Națională a Persoanelor cu Dizabilități și Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă, din coordonarea Ministerului Muncii și Justiției Sociale, au depus Fișa de Proiect pentru aprobarea acordării de subvenții din fonduri europene pentru achiziționarea, de către persoanele cu dizabilități, de tehnologii și dispozitive asistive.
Informare privind Programul Național Apicol 2019


Programul Național Apicol pentru perioada 2017 – 2019 a fost aprobat de Comisia Europeană prin Decizia nr. 1102 din 5 iulie 2016 de aprobare a programelor naționale de îmbunătățire a producției și comercializării produselor apicole, prezentate de statele membre în temeiul Regulamentului
Actualizarea situatiei privind evolutia Pestei Porcine Africane


La această dată, Pesta Porcină Africană (PPA) evoluează în 128 de localități din 16 de județe, cu un număr de 530 de focare (dintre care 11 în exploatații comerciale). În alte 5 județe există doar cazuri la mistreți. În total au fost eliminați 365.593 de porci afectați de boală și există 1.288 de cazuri la mistreți

În total au fost stinse 712 focare după cum urmează:
Incendii in Caras-Severin


Ieri, in jurul orei 20:20, doua echipaje din cadrul Sectiei de Pompieri Moldova Noua au intervenit pentru

stingerea unui incendiu izbucnit
Misiune cu final fericit


Aseară, 03 mai, la ora 22.29, prin sistemul 112, s-a sezitat faptul ca un tânăr in vârsta de 26 ani, s-a rătăcit în zona Botul Calului, din masivul Semenic. In urma celor sesizate, polițiști și voluntari din localitatea Borlovenii Vechi au început căutările, dar din pacate
MFP continuă Programul TEZAUR cu a patra emisiune de titluri de stat pentru populatie în anul 2019

Începând cu data de 02 mai 2019, în cadrul Programului TEZAUR, Ministerul Finanțelor Publice a lansat o nouă emisiune de titluri de stat destinate exclusiv populației, cu scadențe la 1, 2, 3 și 5 ani și dobânzi anuale de 3,5%, 4%, 4,5% și, respectiv, 5%. Veniturile aferente sunt neimpozabile.

Titlurile de stat pot fi cumpărate:
Conectare
Utilizator

ParolăÎncă nu eşti membru?
Înregistrează-te

Ţi-ai uitat parola?
Solicită una nouă
RECLAMA PUBLICITATE
Site-ul Iulik official.
VIZTATORI UNICI
<Flag Counter
CEAS

Bucharest

HOROSCOP

3,030,475 vizite unice
Cyclic by Fusion-Themes
Provided by Php-fusion V7 Themes | Freethemes4all.com

Powered by PHP-Fusion copyright © 2002 - 2019 by Nick Jones.
Released as free software without warranties under GNU Affero GPL v3.