Pagina principală · LIVE CAMERA CENTRU RESITA · Articole · Facebook Blog · Categorii de ştiri · Contactați-ne · Email -Admini · ARHIVA VIDEO Marți, Noiembrie 21, 2017
Navigare
Cele mai noi articole
Niciun articol disponibil
name
Curs Valutar BNR
name
name
IP address signature
TRAFIC
optimizare web
IN CURAND RADIO
Consultare on-line privind rolul temelor pentru acasă

Ministerul Educației Naționale și Institutul de Științe ale Educației organizează în perioada 7 - 20 noiembrie 2017 o consultare națională privind regimul temelor pentru acasă. Demersul se adresează actorilor educaționali din învățământul primar, gimnazial și liceal și presupune completarea unor chestionare on-line, elaborate în funcție de specificul a trei categorii de public: cadre didactice, elevi și părinți.
Huiduitul la proteste ar putea fi sanctionat cu închisoare de la 3 luni la un an

APADOR-CH cere clarificarea sau eliminarea unor propuneri de modificare a legilor poliției, de natură să încalce drepturi ale omului sau să favorizeze abuzuri ale polițiștilor – de la incriminarea unor simple huiduieli la proteste până la rețineri pe durată nedeterminată sau obligarea cetățenilor să stea în „poziție inofensivă” în fața organelor de ordine

București, 7 noiembrie 2017
Dosare penale întocmite de politistii de frontiera

Autoturism marca Toyota RAV4 “clonat”, depistat la frontieră

Polițiștii de frontieră din cadrul P.T.F. Cenad – I.T.P.F. Timișoara au depistat un bărbat cu dublă cetățenie, bulgară și ucraineană, care intentiona sa introducă în România un autoturism marca Toyota RAV 4, “clonat” după alt autoturism, aflat în circulatie în Spania.
Se convoacă Consiliul Județean Caraș-Severin în ședință extraordinară, pentru data de 08.11.2017
ROMÂNIA
JUDEȚUL CARAȘ-SEVERIN
CONSILIUL JUDEȚEAN
PREȘEDINTE
D I S P O Z I Ț I E

de convocare a Consiliului Județean Caraș-Severin
în ședință extraordinară pentru data de 08 noiembrie 2017

Președintele Consiliului Județean Caraș-Severin;
În temeiul prevederilor art. 94 alin. 2 și 3 și ale art. 106 alin. 1 din Legea nr. 215/2001 a administrației publice locale republicată în anul 2007, cu modificările și completările ulterioare,
D I S P U N:
Art.1. - Se convoacă Consiliul Județean Caraș-Severin în ședință extraordinară, pentru data de 08.11.2017, ora
Ministerul Sănătătii va demara primul program de screening al cancerului de sân

Pentru prima oară, la începutul anului 2018, în România va fi demarat Programul pilot de depistare precoce a cancerului de sân, care beneficiază de finanțare europeană nerambursabilă în valoare de 21 milioane euro.
BĂNUITI DE FURT DIN LOCUINTĂ, CERCETATI DE POLITISTII BOCSENI

Patru tineri cu vârste cuprinse între 13 și 17 ani sunt cercetați de polițiștii din Bocșa pentru că ar fi sustras mai multe bunuri dintr-o locuință. Prejudiciul a fost recuperat în proporție de 30%.
ALEGE VIAȚA! RESPECTĂ REGULILE DE CIRCULAȚIE RUTIERĂ!

Polițiștii cărășeni atrag atenția cu privire la necesitatea respectării tuturor regulilor de circulație. În weekend-ul trecut polițiștii au aplicat peste 400 de sancțiuni contravenționale și au reținut 12 permise de conducere, în urma acțiunilor desfășurate pentru prevenirea evenimentelor rutiere grave.
Constructia spitalelor regionale, solutia pentru asigurarea unui acces echitabil al populatiei la servicii medicale de calitate
Memorandumul „Aprobarea inițierii demersurilor în vederea identificării de soluții de finanțare pentru construirea a cinci spitale regionale conform Programului de Guvernare”, aprobat în ședința de Guvern din data de 1 noiembrie 2017, prevede demararea procedurilor necesare pentru construcția a cinci spitale regionale in Timișoara, Târgu – Mureș, Constanța, Brăila-Galați și Brașov.
ACTIUNE A POLITISTILOR PENTRU PREVENIREA ACCIDENTELOR ÎN CARE SUNT IMPLICATI PIETONII

Pe parcursul săptămânii care urmează, polițiștii rutieri din întreaga țară vor intensifica acțiunile axate pe prevenirea evenimentelor rutiere în care sunt implicați pietonii!
În perioada 6 – 12 noiembrie a.c., sub coordonarea Direcției Rutiere a Poliției Române, polițiștii rutieri vor acționa la nivel național, pentru salvarea de vieți omenești și pentru prevenirea evenimentelor rutiere în care sunt implicați pietoni.
Consortiul ,,Universitaria" Cerem explicit cresterea finantării pentru 2018 cu sumele necesare acoperirii majorărilor salariale din Legea 153

Consorțiul „Universitaria”: Cerem explicit creșterea finanțării pentru 2018 cu sumele necesare acoperirii majorărilor salariale din Legea 153 / Orice discuție referitoare la o nouă lege a educației nu poate fi legitimă fără implicarea Consorțiului

Întruniți la Universitatea de Vest din Timișoara în acest sfârșit de săptămână, reprezentații universităților Consorțiului „Universitaria”, Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iași, Universitatea „Babeș-Bolyai” din Cluj-Napoca, Universitatea din București, Universitatea de Vest din Timișoara și Academia de Studii Economice din București, și-au reafirmat disponibilitatea de a se implica în identificarea soluțiilor pentru continuarea dezvoltării învățământului superior din România.
Protest față de modificarea legilor Justiției

Atunci când guvernanții doar mimează consultările cu societatea civilă, atunci când guvernanții evită dezbaterile publice, atunci când guvernanții nu țin cont de punctul de vedere al profesioniștilor, românii nu doar că sunt îndreptățiți să reacționeze ieșind în stradă, sunt obligați să o facă.
REGULI PENTRU A VÂNA LEGAL

Poliția Română desfășoară permanent activități pentru prevenirea și descoperirea infracțiunilor de braconaj. Dacă ești pasionat de vânătoare, trebuie să știi și prevederile legale incidente.

Conservarea și protecția fondului cinegetic este reglementată prin Legea nr. 407/2006 privind vânătoarea și protecția fondului cinegetic.

Conform legii, fondul cinegetic reprezintă o bogăție naturală de interes național, proprietate a statului, a cărei administrare și gospodărire se face în condițiile menținerii echilibrului ecologic și în scopul satisfacerii unei cerințe sociale.
ACCIDENT RUTIER PE BULEVARDUL A.I.CUZA DIN MUNICIPIUL RESITA

Azi, în jurul orei 13.30, a avut loc un accident rutier pe bulevardul A.I.Cuza din municipiul Reșița. Șoferul a suferit răni ușoare.

Azi, în jurul orei 13.30, pe bulevardul A.I.Cuza din municipiul Reșița a avut loc un accident rutier.
Activitatea desfășurată de Inspectoratul Teritorial de Muncă Caraș-Severin în luna octombrie 2017

În luna octombrie 2017, Inspectoratul Teritorial de Muncă Caraș-Severin a efectuat 215 controale, din care 110 în domeniul relațiilor de muncă și 105 în domeniul securității și sănătății în muncă, aplicându-se amenzi contravenționale în valoare de 98.000 lei.
DOSARE PENALE SI SANCTIUNI CONTRAVENTIONALE APLICATE DE POLITISTI ÎN URMA UNOR ACTIUNI SILVICE

Polițiștii cărășeni acționează permanent pentru combaterea tăierilor ilegale de arbori și a faptelor ilegale asociate din exploatarea, circulația, depozitarea, prelucrarea primară și comercializarea materialului lemnos.
SITUAȚIA LOCURILOR DE MUNCĂ VACANTE LA DATA DE 03.11.2017

SITUAȚIA LOCURILOR DE MUNCĂ VACANTE
Consultare publică pentru actualizarea listei localitătilor din ,,zonele albe"
ANCOM supune consultării publice o listă cu4.117localități (în care există 525.297 de gospodării și o populație totală de 1.422.865 de locuitori),în scopulactualizării situațieilocalităților din România care nu sunt încă acoperite de rețele de comunicații electronice în bandă largă de mare viteză. Acest demers a fost inițiat la solicitarea Ministerului Comunicațiilor și Societății Informaționale (MCSI), care urmează să deruleze o schemă de ajutor de stat pentru construirea, din fonduri publice, de rețele de comunicații electronice și, eventual, de infrastructuri fizice asociate acestora.
Măsurile de intervenție ale MCSI
Protestul initiat de Coalitia ,,Solidari pentru Sănătate"

O delegație din partea filialei Caraș-Severin a Societății Naționale de Medicina Familiei a solicitat joi, 2 noiembrie, o întrevedere cu conducerea Casei județene de Asigurări de Sănătate Caraș-Severin. Motivul discuțiilor îl reprezintă protestul inițiat de Coaliția „Solidari pentru Sănătate“. Medicii de familie cărășeni au înaintat președintelui – director general al Casei de asigurări de Sănătate Caraș-Severin, ec. Mirela Zeman, un memoriu privind principalele revendicări pe care aceștia le au, în principal legate de creșterea finanțării medicinei de familie.
Medicii de familie si pacientii protestează în toată tara fată de colapsul iminent al sistemului de asistentă medicală primară

1 din 4 români nu va mai avea medic de familie în următorii 5 ani,lucru care va conduce la blocarea Programelor Naționale ale Ministerului Sănătății și va lăsa fără asistență medicală primară aproape 5 milioane de cetățeni înscriși pe liste, o situație fără precedent într-o țară membră a Uniunii Europene.
Lansarea campaniei de informare privind traficul de persoane "Viata înseamnă libertate. Împreună pentru viată"

Universitatea de Vest din Timișoara, prin Facultatea de Sociologie și
Psihologie, în parteneriat cu Cross Sector Solutions (Washington D.C),
Agenția Națională Împotriva Traficului de Persoane - C.R. Timișoara,
Serviciul de Combatere a Criminalității Organizate Arad, Inspectoratul
Județean de Poliție Arad, Pointman Leadership Institute și Fundația Pro
Prietenia Arad va lansa vineri, 03.11.2017, între orele
Conectare
Utilizator

ParolăÎncă nu eşti membru?
Înregistrează-te

Ţi-ai uitat parola?
Solicită una nouă
RECLAMA PUBLICITATE
Site-ul Iulik official.
VIZTATORI UNICI
<Flag Counter
CEAS

Bucharest

HOROSCOP

1,568,642 vizite unice
Cyclic by Fusion-Themes
Provided by Php-fusion V7 Themes | Freethemes4all.com

Powered by PHP-Fusion copyright © 2002 - 2017 by Nick Jones.
Released as free software without warranties under GNU Affero GPL v3.