Pagina principală · LIVE CAMERA CENTRU RESITA · Articole · Facebook Blog · Categorii de ştiri · Contactați-ne · Email -Admini · ARHIVA VIDEO Luni, Noiembrie 19, 2018
Navigare
Cele mai noi articole
Niciun articol disponibil
name
Curs Valutar BNR
name
name
IP address signature
TRAFIC
optimizare web
IN CURAND RADIO
Subofițerii absolvenți ai instituțiilor militare ale Jandarmeriei Române, s-au alăturat jandarmilor cărăseni


Șase subofițeri, absolvenți ai instituțiilor militare ale Jandarmeriei Române, s-au alăturat începând de ieri, 05 noiembrie 2018, jandarmilor cărășeni.
O NOUĂ PROMOTIE DE AGENTI DE POLITIE ÎNCEPE ACTIVITATEA ÎN INSPECTORATUL DE POLITIE JUDETEAN CARAS-SEVERIN


41 de agenți de poliție s-au prezentat astăzi la noul loc de muncăLa sediul inspectoratului cei 41 de absolvenți ai Școlilor de Agenți de Poliție „Vasile Lascăr” Câmpina și „Septimiu Mureșan” Cluj Napoca, promoția 2017 – 2018,29 băieți și 12 fete, au avut
FESTIVALUL SI CONCURSUL NATIONAL DE INTERPRETARE A ROMANTEI SI LIEDULUI ,,NICOLAE FLOREI (10.11.1927 - 25.11.2000)"


FESTIVALUL ȘI CONCURSUL NAȚIONAL DE INTERPRETARE

A ROMANȚEI ȘI LIEDULUI

„NICOLAE FLOREI (10.11.1927 - 25.11.2000)”

EDIȚIA II, BOCȘA, 23 – 24 noiembrie 2018REGULAMENTUL CONCURSULUI
Incendiul de pe Muntele Semenic a fost stins


Incendiul din Muntii Semenic a fost lichidat. Elicopterul IGAV a efectuat 15 aruncari cu apa. Fortele de interventie de la sol raman la fata locului, cel putin pana la lasarea intunericului, pentru supravegherea zonei.
Ministerul Educației Naționale a aprobat Metodologia de evaluare a studiilor universitare de doctorat și a sistemelor de criterii, standarde și indicatori de performanță utilizați în evaluare


Ministerul Educației Naționale a reglementat - prin ordin - metodologia de evaluare a studiilor universitare de doctorat. De asemenea, prin intermediul acestui document, au fost stabilite sistemele de criterii, standarde și indicatori de performanță utilizați în acreditarea și evaluarea periodică atât a domeniilor de studii universitare de doctorat, cât și a școlilor doctorale și a instituțiilor organizatoare de studii universitare de doctorat (IOSUD).
Se continua interventia pentru lichidarea incendiului de pădure/vegetatie uscata


Pe parcursul zilei de azi, peste 30 de pompieri militari din cadrul Detasamentelor de Pompieri Resita si Caransebes impreuna cu 15 angajati ai Ocolului Silvic Paltinis continua interventia pentru lichidarea incendiului izbucnit ieri in Muntii Semenic. Elicopterul IGAv care a ajuns ieri in judetul nostru a decolat pentru efectuarea unei misiuni de recunoastere
Dosare penale întocmite de politistii de frontiera


Urmărit internațional, depistat la Punctul de Trecere a Frontierei Porțile de Fier I


Polițiștii de frontieră din cadrul P.T.F. Porțile de Fier I au depistat și predat autorităților competente un cetățean albanez, pe numele căruia era emis un mandat de executarea a pedepsei cu închisoare pentru săvârșireade infracțiuni contra persoanei.
Simona Halep, distinsă la Timisoara. UVT va oferi liderului mondial titlul de Doctor Honoris Causa ,,Beneficiorum Publicorum"


Universitatea de Vest din Timișoara prețuiește excelența, ca rezultat gradual și permanent al efortului de a fi mai bun. În demersul său de recunoaștere a valorilor României, UVT va acorda, în 23 noiembrie, titlul de Doctor Honoris Causa sportivei numărul 1 mondial în tenis, o adevărată personalitate și un ambasador de prim rang al României în lume: Simona Halep.
Incendiu de pădure/vegetatie uscata


Incendiu de pădure/ vegetație uscata in Munții Semenic din judetul Caras-Severin.
Trei din cinci nou-născuti nu sunt alăptati la sân în prima oră de viată


Aproximativ 78 de milioane de nou-născuți – sau trei din cinci – nu sunt alăptați la sân în prima oră de viață, confruntându-se astfel cu un risc crescut de deces și dezvoltare de boli și cu șanse reduse de a continuă alăptarea la sân, susțin UNICEF și OMS într-un nou raport. Majoritatea acestor copii se nasc în țări cu venituri mici și medii.
Aspecte cheie privind vaccinarea


Despre epidemia actuală de rujeolă din România

Epidemia actuală de rujeolă din România a început în februarie 2016.

Aproximativ
Locuri de muncă în judetul Caras-Severin, la data de 02.11.2018

SITUAȚIA LOCURILOR DE MUNCĂ VACANTE
AFIR a lansat la INDAGRA 2018 o aplicație inovativă pentru identificarea produselor alimentare certificate calitativ


Agenția pentru Finanțarea Investițiilor Rurale a lansat, la Târgul internațional de produse și echipamente în domeniul agriculturii, horticulturii, viticulturii și zootehniei INDAGRA 2018, o aplicație inovativă pentru telefonie mobilă dedicată consumatorilor de produse alimentare certificate calitativ la nivel național și european.
Ambasada Japoniei în România organizează în luna noiembrie 2018 o nouă ediție a seriei de evenimente grupate sub egida Luna Culturii Japoneze


În acest an nu doar Bucureștiul va găzdui manifestări legate de Japonia, ci și alt orașe precum
Actualizarea situatiei privind evolutia Pestei Porcine Africane


Pesta Porcină Africană confirmată la patru porci dintr-o gospodărie din satul Negrași, comuna Negrași, județul ArgeșÎn data de 02.11.2018 Institutul de Diagnostic și Sănătate Animală București a confirmat apariția virusului Pestei Porcine Africane (PPA) la patru porci, dintr-o gospodărie din satul Negrași, comuna Negrași, județul Argeș.
Regatul Danemarcei - Prelungirea perioadei de efectuare a controalelor la frontiere, până la 11 mai 2019


Ministerul Afacerilor Externe informează cetățenii români care doresc să călătorească pe teritoriul Regatului Danemarcei cu privire la decizia de prelungire a efectuării controalelor la frontiera danezo-germană, până la data de 11 mai 2019.
Locuri de muncă în AGRICULTURĂ - angajator din DANEMARCA


Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă, prin intermediul Serviciului EURES din cadrul AJOFM Caraș-Severin, promovează oferta unui angajator din Danemarca pentru 200 locuri de muncă (100 locuri pentru Danemarca și 100 locuri pentru Portugalia), pentru munca sezonieră, cules de mazăre, campania 2019.
GRUPARE SPECIALIZATĂ ÎN TRAFIC DE SUBSTANTE PSIHOACTIVE, DESTRUCTURATĂ


Polițiștii de combatere a criminalității organizate din Caraș-Severin, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T., au efectuat 17 percheziții la membri unei grupări bănuite că ar fi vândut substanțe cu efect psihoactiv tinerilor din Caransebeș, Reșița și Oțelu-Roșu.
Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA) informează că începând de astăzi, 01.11.2018, demarează plata în avans pentru fermierii care au solicitat sprijin cuplat în sectorul zootehnic


În conformitate cu prevederile art. 5 din Hotărârea de Guvern nr. 783/ 2018 privind stabilirea pentru anul 2018 a cuantumului per hectar al plății unice pe suprafață, al plății redistributive și a intervalelor de suprafață pentru care se acordă această, al plății pentru
Campanie de colectare a DEEE - urilor de la domiciliu


Primăria Municipiului Reșița în colaborare cu Serviciul Local de Colectare - partener - Asociația Română pentru Reciclare RoRec organizează în ziua de sâmbătă 03 NOIEMBRIE 2018 o campanie de colectare a DEEE –urilor de la domiciliu

În categoria ECHIPAMENTELOR ELECTRICE ȘI ELECTRONICE (DEEE), intră deșeurile provenite de la :
Conectare
Utilizator

ParolăÎncă nu eşti membru?
Înregistrează-te

Ţi-ai uitat parola?
Solicită una nouă
RECLAMA PUBLICITATE
Site-ul Iulik official.
VIZTATORI UNICI
<Flag Counter
CEAS

Bucharest

HOROSCOP

2,526,785 vizite unice
Cyclic by Fusion-Themes
Provided by Php-fusion V7 Themes | Freethemes4all.com

Powered by PHP-Fusion copyright © 2002 - 2018 by Nick Jones.
Released as free software without warranties under GNU Affero GPL v3.