Pagina principală · LIVE CAMERA CENTRU RESITA · Articole · Facebook Blog · Categorii de ştiri · Contactați-ne · Email -Admini · ARHIVA VIDEO Vineri, Ianuarie 18, 2019
Navigare
Cele mai noi articole
Niciun articol disponibil
name
Curs Valutar BNR
name
name
IP address signature
TRAFIC
optimizare web
IN CURAND RADIO
SORCOVA PREVENTIVĂ! Sorcova vesela!

Să trăiești, să-mbătrânești,

Să ai grijă la polei,

Să nu muți mașina-n tei!

Să ai grijă la viteză,

Că-ți dă radaru-n freză!

Să ai grijă la pieton,

De nu vrei să-l faci avion.
LA MULTI ANI !


BLOGMEDIACID.RO și colaboratorii va urează

LA MULTI ANI !
PETRECETI ÎN SIGURANTĂ!


În aceste zile sunteți preocupați de pregătirea pentru Revelion. Nu umbriți bucuria acestuia și feriți-vă de unele acțiuni ale unor persoane care văd un bun prilej de a profita de neatenția dumneavoastră.

De aceea, țineți cont!
Steagurile României si Uniunii Europene, precum si logo-uloficial al presedintiei rotative, proiectate pe clădirea Palatului Victoria


România va prelua, începând de mâine, pentru o perioadă de șase luni, Președinția rotativă a Consiliului Uniunii Europene.

Pentru marcarea acestui eveniment, pe fațada Palatului Victoria vor fi proiectate steagurile României și Uniunii Europene, precum și logo-ul oficial al Președinției României la Consiliul Uniunii Europene.

Elementele vizuale vor fi proiectate pe clădirea sediului Guvernului în această noapte, în intervalul orar
FONDURI SUPLIMENTARE PENTRU UNITATI ADMINISTRATIV-TERITORIALE DIN 10 JUDETE


Guvernul a adoptat în dată de 21 decembrie, o Hotărâre prin care se alocă suma de 7 milioane de lei din Fondul de rezervă bugetară la dispoziția Guvernului, în vederea asigurării resurselor financiare pentru trei unități spitalicești din județul
Istoria se repetă, dar numărul creste

Am continuat și astăzi acțiunile specifice, care au drept scop protejarea copiilor noștrii, împotriva comercializării ilicite de materiale pirotehnice, în municipiul Reșița.
RECOMANDĂRI PENTRU O MINIVACANȚĂ FĂRĂ GRIJI


Pentru ca distracția de Anul Nou să se îmbine cu siguranța, dacă participați la evenimente organizate în public, Poliția Română vă recomandă:
Cinci cetăteni străini,opriți de polițiștii de frontieră la granița cu Serbia


Polițiștii de frontieră timișeni au depistat în zona de competență doi cetățeni din Albania și unul din Kosovo care au încercat să intre ilegal în țară, pe jos, întrucât aveau interdicție de a intra în Spațiul Schengen, respectiv doi cetățeni străini, solicitanți de azil în România, care au încercat să iasă fraudulos din țară.
Lansarea site-ului oficial al Presedinției României la Consiliul Uniunii Europene


Ministerul Afacerilor Externe a lansat vineri, 28 decembrie 2018, site-ul oficial al Presedinției României la Consiliul Uniunii Europene, mandat pe care țara noastră îl va prelua începând cu 1 ianuarie 2019.

Pagina web, disponibilă la adresa
Salariul minim brut pe țară, una dintre condițiile care trebuie îndeplinită de străinii care solicită viză de lungă ședere pentru detașare pe teritoriul României


Salariul minim brut pe țară, una dintre condițiile care trebuie îndeplinită de străinii care solicită viză de lungă ședere pentru detașare pe teritoriul României sau prelungirea dreptului de ședere temporară în anumite scopuri din domeniul migrației, a fost majorat de la
Actionăm pentru siguranta copiilor nostri"Orice operațiuni cu articole pirotehnice efectuate fără drept", constituie infracțiune conform Legii 126 din 1995 privind regimul materiilor explozive.
3957 persoane și-au găsit un loc de muncă cu sprijinul AJOFM Caraș-Severin


În primele 11 luni ale anului 2018, ca urmare a implementării Programului Național de Ocupare a Forței de Muncă, prin intermediul AJOFM Caraș-Severin au fost încadrate în muncă 3957 persoane, dintre care 1652 femei.

Din totalul persoanelor ocupate până la data de referință, 1194 au peste 45 de ani, 997 au vârsta cuprinsă între 35 și 45 de ani, 992 au între 25 și 35 de ani, iar 774 sunt tineri sub 25 de ani (687 tineri NEET).
MAGAZINELE ENEL DIN JUDEȚELE TIMIȘ, CARAȘ - SEVERIN, ARAD ȘI HUNEDOARA VOR FI ÎNCHISE ÎN PERIOADA 31 DECEMBRIE - 2 IANUARIETimișoara, 27 decembrie, 2018 - Magazinele Enel din județele Timiș, Caraș - Severin, Arad și Hunedoara vor fi închise în perioada 31 decembrie 2018 - 2 ianuarie 2019.

În celelalte zile, magazinele Enel vor funcționa după programul
Harta mortalității infantile: sunt județe unde rata mortalității la copiii sub un an e de aproape trei ori mai mare decât în altele


* În Botoșani și Călărași, rata mortalității infantile depășește de aproape trei ori rata mortalității infantile din Cluj și București.


* Sunt necesare minim 600 de locuri în terapia intensivă neonatală (30 de locuri la un milion de locuitori), dar sunt asigurate doar aproximativ 300 de locuri, reprezentând așadar 50% din capacitatea de a îngriji nou-născuții prematuri.
3,22% - rata șomajului înregistrat în evidențele AJOFM Caraș-Severin în luna noiembrie 2018


La sfârșitul lunii noiembrie 2018, în evidențele Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Caraș-Severin erau înregistrați 3523 șomeri (din care 1563 femei), rata șomajului fiind de 3,22%

Comparativ cu luna precedentă, când rata șomajului a fost de 3,27%, în această lună acest indicator a înregistrat o
ACTIUNI ALE POLITISTILOR CĂRĂSENI PENTRU MINIVACANTA DE CRĂCIUN ÎN SIGURANTĂ


Polițiștii au fost la datorie pe toată perioada minivacanței, pentru liniștea și siguranța comunității.În perioada 22 - 26 decembrie a.c., un număr de 313 de patrule de ordine publică au acționat pentru prevenirea faptelor antisociale și menținerea ordinii și siguranței publice.
ATENȚIE LA "OBICEIURI"!


Polițiștii atrag atenția cu privire la furturile și faptele antisociale săvârșite în această perioadă a anului de infractorii voiajori care prezintă un specific aparte și o complexitate deosebită generată în primul rând de faptul că autorii comit infracțiunile călătorind în diferite locații, pe trasee care asigură legătura facilă cu ieșirile din județe.
Agențiile teritoriale pentru plăți și inspecție socială preiau, din ianuarie 2019, plata prestațiilor sociale pentru persoanele cu handicap


Plata prestațiilor sociale pentru persoanele cu handicap se va face, începând din ianuarie 2019, direct de către agențiile teritoriale pentru plăți și inspecție socială.
Prima de activare pentru șomerii neindemnizați care se încadrează în muncă


Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă reamintește că șomerii înregistrați la agențiile pentru ocuparea forței de muncă de cel puțin 30 de zile, care nu beneficiază de indemnizație de șomaj, în situația în care se angajează cu normă întreagă pentru o perioadă mai mare de
Mesajul Presedintelui României, domnul Klaus Iohannis, transmis cu prilejul Crăciunului


Nașterea Domnului este o sărbătoare a miracolului vieții și o celebrare a bunătății, a compasiunii și a generozității. Avem nevoie să ne reconectăm la aceste valori, care ne aduc mai aproape și ne fac mai solidari și mai puternici. În spiritul acestor Sfinte Sărbători, să avem grijă unii de alții și cu toții de țara noastră. Dacă suntem mai buni în fiecare zi, ne va fi tuturor mai bine împreună.
Conectare
Utilizator

ParolăÎncă nu eşti membru?
Înregistrează-te

Ţi-ai uitat parola?
Solicită una nouă
RECLAMA PUBLICITATE
Site-ul Iulik official.
VIZTATORI UNICI
<Flag Counter
CEAS

Bucharest

HOROSCOP

2,696,618 vizite unice
Cyclic by Fusion-Themes
Provided by Php-fusion V7 Themes | Freethemes4all.com

Powered by PHP-Fusion copyright © 2002 - 2019 by Nick Jones.
Released as free software without warranties under GNU Affero GPL v3.