Pagina principală · LIVE CAMERA CENTRU RESITA · Articole · Facebook Blog · Categorii de ştiri · Contactați-ne · Email -Admini · ARHIVA VIDEO Duminică, Iulie 21, 2019
Navigare
Cele mai noi articole
Niciun articol disponibil
name
name
IP address signature
TRAFIC
optimizare web
IN CURAND RADIO
S-a rătăcit în Domogled


Astăzi, 05 iulie, la ora13.45, dispeceratul Poliției Băile Herculane, a fost sesizat că un turist a plecat din zona de campare, ieri, 04 iulie și nu s-a mai întors. Din primele informații, bărbatul a plecat împreună cu alte două persoane pe traseul
JANDARMII CĂRĂȘENI ÎN MISIUNE

În perioada 05-07 iulie, efective din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Caraș-Severin și Grupării de Jandarmi Mobile Timișoara îmreună cu celelate structuri ale Ministerului Afacerilor Interne vor asigura măsurile de ordine publică la cel mai mare festival de muzică rock din Banatul de Munte.
Accident rutier cu urmări grave la Resita


La data de 04 iulie orele 19.25 pe B-dul Muncii din municipiul Reșița a avut loc un accident rutier cu urmări deosebit de grave.
Locuri de muncă în Caras-Severin

SITUAȚIA LOCURILOR DE MUNCĂ VACANTE LA DATA DE 05.07.2019
Noi investitii cu bani europeni

Noi investiții cu bani europeni în județul Hunedoara: autobuze electrice și hibrid, bike-sharing și lucrări de modernizare a infrastructurii de transport


Trei noi proiecte cu finanțare europeană, în valoare totală de peste115 milioane de lei, au fost contractate în județul Hunedoara.
Durata incidentelor de securitate în telecomunicatii scade semnificativ, desi numărul acestora înregistrează o tendintă de crestere

„Datele raportate arată că dacă în 2017, în medie, un incident de securitate era rezolvat în mai bine de 8 ore, anul trecut operatorii au reușit să reducă timpii de soluționare a incidentelor până la o medie de 5 ore. Pe de altă parte, numărul incidentelor de securitate a crescut cu 66% față de 2017 ”, a
MFP aduce modificări importante schemelor de ajutor de stat 807/2014 si 332/2014

Ministerul Finanțelor Publice vine în sprijinul mediului de afaceri și continuă procesul de simplificare și flexibilizare a schemelor de ajutor de stat pe care le administrează.
Concerte rock înmijloculnaturii. Începe Custom Resita Festival 2019!

Weekendul acesta (5-7 iulie), în Poiana Golului din Reșița, începe Custom Reșița - festivalul care aduce pe scena din mijlocul naturii peste 20 de trupe rock și pop-rock!
248 de ani de la aprinderea primelor două furnale la Resita

Astăzi se sărbătoresc 248 de ani de la aprinderea primelor două furnale la Reșița,
„Josephus” și „Franziskus”, 3 iulie 1771 - momentul 0 a ceea ce astăzi este Reșița.

Cu acest prilej am primit din partea arhivist Diecezei Romano-Catolice Timișoara,
dr. Claudiu Sergiu Călin, copia înregistrării în matricolă a sfințirii celor două
cuptoare. Înregistrarea se găsește la: „Matricula Baptisatorum, Copulatorum,
Defunctorum 1758-1773 [et Conversorum, cum Status Animarum et informationes
historicae] Paroeciae Karassova”
Tânără din Etiopia, depistată în timp ce încerca să treacă fraudulos în Serbia

Polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Moravița au depistat o tânără din Etiopia, intrată legal în România, care a încercat să treacă fraudulos frontiera în Serbia.
O provocare pentru studentii la arhitectură


Amenajarea unui restaurant cu trei stele Michelin

O provocare pentru studenții la arhitectură

Studenții de la Facultatea de Arhitectură și Urbanism a Universității Politehnica Timișoara, aflați în anul I master la specializarea „Tendinte, materiale si tehnologii noi în arhitectura de interior”, la disciplina Proiectare (semestrul II), s-au aflat în fața unei provocări: amenajarea unui restaurant cu trei stele Michelin.

Scenariul ipotetic considerat propune amenajarea unui restaurant de lux ce urmează să fie
Măsuri si recomandări anticaniculă

Direcția de Sănătate Publică a județului Caraș-Severin are în această perioadă atribuții speciale și ia o serie de măsuri anticaniculă:

Preluarea zilnică a informărilor-prognoze de la stațiile meteorologice și transmiterea de informații despre căderile în stradă datorate caniculei la Centrul Opetativ pentru Situații de Urgență (COSU) al Ministerului Sănătății. Preluarea zilnică a informărilor de la Stația Județeană de Ambulanță și punctele de prim-ajutor și transmiterea lor la
Republica Croația - Risc incendii de vegetație


Ministerul Afacerilor Externe informează cetățenii români care se află, tranzitează sau călătoresc în Republica Croația că autoritățile locale atrag atenția asupra existenței unui risc de incendii de vegetație, începând cu data
Republica Elenă - Actualizare regiuni cu risc de incendii


Ministerul Afacerilor Externe informează cetățenii români care se află sau doresc să călătorească în Republica Elenă că există în continuare un risc ridicat de incendiu de pădure (grad 4, pe o scară de la 1 la 5), pe fondul temperaturilor ridicate și a intensificării vântului, pentru următoarele regiuni:
Republica Serbia - Coduri portocaliu și roșu de caniculă

Ministerul Afacerilor Externe informează cetățenii români care se află, tranzitează sau doresc să călătorească în Republica Serbia că, în conformitate cu datele transmise de autoritățile locale, au fost emise coduri portocaliu și roșu pentru caniculă.
Fonduri europene pentru infrastructura de turism balnear din statiunea Băile Herculane si pentru restaurarea monumentului istoric Urbaria lhaus - Sântana

Două noi contracte de finanțare prin Regio – Programul Operațional Regional (Regio-POR) 2014-2020, în valoare totală de 4,8 milioane euro, au fost semnate astăzi la sediul Agenției pentru Dezvoltare Regională (ADR) Vest din Timișoara, cu Primăria Băile Herculane și Primăria Sântana.Este vorba despre proiectele privind:

Masuri de protectie a salariatilor pe timp de canicula

Având în vedere faptul că în această perioadă se vor înregistra temperaturi extreme ridicate, Inspectoratul Teritorial de Muncă Caraș Severin reamintește angajatorilor că au obligația aplicării măsurilor pentru asigurarea protecției propriilor angajați, în zilele în care se înregistrează astfel de temperaturi.
Cinci irakieni călăuziți de un cetățean sârb, opriți la frontiera cu Serbia

În data de 30.06.2019, în jurul orei 04.45, polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului PF Cruceni - județul Timiș au oprit pe comunicația DN 59B, în apropierea localității de frontieră Cruceni, un autoturism marca Renault Clio, înmatriculat în Serbia, condus de un cetățean sârb.

Polițiștii de frontieră au depistat în interiorul mijlocului de transport cinci persoane care nu vorbeau limba română, nu își justificau prezența în zonă, care au fost conduse la sediul instituției pentru cercetări.
APIA eliberează adeverințe pentru beneficiarii Campaniei 2019


Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA) informează că începând de cu data de
Comunicat de presă - USR Caras-Severin


USR crește!

Bine ai venit, Moldova Nouă!
Dobro dočli, Nova Moldova!
Vítáme vás v, Nové Moldavì!
Üdvözlöm, USR Moldova Nouă!

Români, sârbi, cehi și maghiari, mozaic etnic și cultural care astăzi
merge mai departe sub steagul USR Moldova Nouă!
Conectare
Utilizator

ParolăÎncă nu eşti membru?
Înregistrează-te

Ţi-ai uitat parola?
Solicită una nouă
RECLAMA PUBLICITATE
Site-ul Iulik official.
VIZTATORI UNICI
<Flag Counter
CEAS

Bucharest

HOROSCOP

3,235,270 vizite unice
Cyclic by Fusion-Themes
Provided by Php-fusion V7 Themes | Freethemes4all.com

Powered by PHP-Fusion copyright © 2002 - 2019 by Nick Jones.
Released as free software without warranties under GNU Affero GPL v3.