Pagina principală · LIVE CAMERA CENTRU RESITA · Articole · Facebook Blog · Categorii de ştiri · Contactați-ne · Email -Admini · ARHIVA VIDEO Joi, Februarie 22, 2024
VIZTATORI UNICI
<Flag Counter
Browser Ip
IP address signature
Misiunile pompierilor cărăseni în perioada 02 - 04.02.2024

În acest sfârșit de săptămână, pompierii militari cărășeni au desfășurat 59 misiuni și intervenții pe raza județului Caraș-Severin.Incendii

Pompierii militari au acționat pentru stingerea unui număr de
Ample lucrări de modernizare la bazele sportive ale UPT

Universitatea Politehnica Timișoara dispune de o bază sportivă cum nu mai are nici o altă universitate din România, iar sportul timișorean se identifică, de peste 100 de ani, cu Poli. Toți conducătorii
41 locuri de muncă disponibile în judetul Caras-Severin

SITUAȚIA LOCURILOR DE MUNCĂ VACANTE
A intrat într-un copac după ce nu a oprit la semnalele politistilor

În timp ce un tânăr de 23 de ani conducea un autoturism pe strada Ardealului din
Actiuni de informare desfăsurate de către inspectorii ITM CS privind reglementarea celor 8 directive europene

Inspectoratul Teritorial de Muncă Caraș Severin a derulat și în anul 2023 acțiunile de informare și conștientizare, precum și de verificare prevăzute în metodologia Campaniei Naționale de supraveghere a pieței produselor industriale din domeniul de competență al Inspecției Muncii, conform Programului sectorial pentru anul 2023, coordonat de către Comisia Europeană.

Principalul obiectiv al campaniei l-a constituit verificarea implementării de către producători, importatori și distribuitori, a prevederilor actelor normative cu privire la introducerea pe piață a produselor reglementate de cele 8 directive europene:
Îmbunătățiri pentru sistemul e-Factura: A fost introdusă autofacturarea

Ministerul Finanțelor continuă eforturile de îmbunătățire a sistemului e-Factura, prin colaborarea strânsă cu firmele care oferă servicii de contabilitate și cu reprezentanții mediului de afaceri.
Proiectul SIRAMM, coordonat de Universitatea Politehnica Timisoara, o poveste de succes la nivelul UE

Proiectul SIRAMM (Eastern European twinning on Structural Integrity and Reliability of Advanced Materials obtained through additive Manufacturing), coordonat de Universitatea Politehnica Timișoara, a fost recunoscut la nivel european, fiind prezentat în secțiunea „Povești de Succes” pe site-ul Directoratului General pentru Cercetare și Inovare din cadrul Comisiei Europene.

Universitatea Politehnica Timișoara se
CONSILIUL CONCURENȚEI SUPUNE DEZBATERII PUBLICE ANGAJAMENTELE FORMULATE DE RCS&RDS SA

Consiliul Concurenței supune dezbaterii publice propunerile de angajamente formulate de RCS&RDS, pentru a înlătura îngrijorările de natură concurențială identificate în cadrul investigației privind un posibil abuz de poziție dominantă.
Investigația vizează posibila folosire în
2 februarie 2024- Ziua Mondială a Zonelor Umede

În fiecare an, pe 2 februarie, sărbătorim Ziua Mondială a Zonelor Umede pentru ca oamenii de pe întregul mapamond să conștientizeze tot mai mult importanța ridicată a zonelor umede pentru ei și pentru planeta noastră. Acest eveniment este totodată o ocazie de
Căsti audio contrafăcute în valoare de aproximativ două milioane lei, retinute de inspectorii vamali

Inspectorii vamali din cadrul Biroului Vamal de Frontieră Constanța Sud au reținut 13.000 bucăți căști audio succeptibile de a aduce atingere dreptului de proprietate intelectuală pentru marca APPLE. Bunurile au o valoare totală de aproximativ
BĂNUITI DE FURTUL UNOR BUNURI DINTR-O LOCUINȚĂ

Ieri, 31 ianuarie, polițiști de la Poliția Municipiului Caransebeș au identificat 2 bărbați și un tânăr, cu vârste cuprinse între 17 și 32 de ani, bănuiți de sustragerea unor bunuri din locuința unei persoane din Caransebeș.

Cei în cauză sunt bănuiți că în
În cursul zilei de ieri, 31 ianuarie a.c., pompierii militari cărăseni au desfăsurat 16 misiuni si interventii pe raza judetului Caras-Severin

Intervenții și misiuni în ultimele 24 de ore

În cursul zilei de ieri, 31 ianuarie a.c., pompierii militari cărășeni au desfășurat 16 misiuni și intervenții pe raza județului Caraș-Severin.

Incendii
Primii 9566 de români care s-au înscris în Programul Casa Verde pot începe instalarea panourilor fotovoltaice

Administrația Fondului pentru Mediu a publicat astăzi, 30 ianuarie 2024, prima listă cu dosarele acceptate în cadrul Programului Casa Verde. Astfel, în cadrul ședinței Comitetului de Avizare al AFM, au fost aprobați primii 9.566 de beneficiari - persoane fizice ai Programului Casa Verde Fotovoltaice 2023.

"Cei peste
PERCHEZITII DOMICILIARE PENTRU EXECUTAREA DE ACTIVITĂTI MINIERE FĂRĂ PERMIS SI LICENTĂ DE EXPLOATARE

Ieri, 30 ianuarie, polițiști de la Serviciul de Investigare a Criminalității Economice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Caraș-Severin, sub coordonarea prim-procurorului Parchetului de pe lângă Tribunalul Caraș-Severin, au pus în executare 4 mandate de percheziție domiciliară, emise de
Cazuri noi de persoane infectate cu SARS - CoV - 2 (COVID - 19), în intervalul 22 - 28 ianuarie 2024

Săptămâna 22 - 28 ianuarie 2024

În intervalul 22 - 28 ianuarie 2024 au fost înregistrate 1.943 cazuri noi de persoane infectate cu SARS-CoV-2 (COVID-19).

636 dintre cazurile noi din ultima săptămână sunt ale unor pacienți reinfectați, testați pozitiv la o perioadă mai mare de 90 de zile după prima infectare.

Până în prezent, pe teritoriul României, au fost
În atenția turiștilor români care se deplasează în zone tropicale

În atenția turiștilor români care se deplasează în zone tropicale. Ministerul Sănătății recomandă celor care intenționează să călătorească să discute cu medicii înainte de călătorie despre profilaxia împotriva malariei

În ultimele
În cursul zilei de ieri, 30 ianuarie a.c., pompierii militari cărăseni au desfăsurat 28 de misiuni si interventii pe raza judetului Caras-Severin


Bilanțul misiunilor înregistrate în ultimele 24 de ore

În cursul zilei de ieri, 30 ianuarie a.c., pompierii militari cărășeni au desfășurat 28 de misiuni și intervenții pe raza județului Caraș-Severin.

Incendii
Pompierii militari au acționat pentru stingerea unui număr de patru incendii: trei manifestate la vegetație uscată și unul izbucnit la un coș de fum.
Primele
Prelungire sesiune Schema Energie regenerabilă

Agenția pentru Finanțarea Investițiilor Rurale anunță prelungirea până la data de 15 februarie 2024, ora 23:59 a sesiunii de depunere a solicitărilor de finanțare prin Schema de ajutor privind sprijinirea investițiilor în noi capacități de producere a energiei electrice produsă din surse regenerabile pentru autoconsumul întreprinderilor din cadrul sectorului agricol și industriei alimentare.
Reamintim că apelul de primire a cererilor de finanțare s-a
2,69% - rata șomajului înregistrat în evidențele AJOFM Caraș-Severin în luna decembrie 2023

La sfârșitul lunii decembrie 2023, rata șomajului înregistrat la nivelul județului Caraș-Severin a fost de 2,69%, iar numărul total de șomeri la finele lunii decembrie a fost de 2.438 persoane.

Din totalul șomerilor
Spotlight Heritage Timisoara NFTs (non-fungible tokens) - o modalitate unică de apreciere si conservare a patrimoniului cultural al Timisoarei în lumea digitală

În 2023, anul în care Timișoara a fost Capitală Europeană a Culturii, Universitatea Politehnica Timișoara, prin proiectul Patrimoniul sub reflectoare / Spotlight Heritage Timișoara, a integrat tehnologia NFT (non-fungible tokens) în cultura digitală pentru a oferi o perspectivă digitală și unică asupra patrimoniului cultural și istoric al orașului.

Un moment
Conectare
Utilizator

ParolăÎncă nu eşti membru?
Înregistrează-te

Ţi-ai uitat parola?
Solicită una nouă
HOROSCOP

5,990,895 vizite unice
Cyclic by Fusion-Themes
Provided by Php-fusion V7 Themes | Freethemes4all.com

Powered by PHP-Fusion copyright © 2002 - 2024 by Nick Jones.
Released as free software without warranties under GNU Affero GPL v3.