Pagina principală · LIVE CAMERA CENTRU RESITA · Articole · Facebook Blog · Categorii de ştiri · Contactați-ne · Email -Admini · ARHIVA VIDEO Vineri, Septembrie 25, 2020
Cele mai noi articole
Niciun articol disponibil
name
name
IP address signature
TRAFIC
optimizare web
IN CURAND RADIO
Campania anuală de vaccinare antigripală gratuită a Ministerului Sănătății a demarat

Campania anuală de vaccinare antigripală gratuită a Ministerului Sănătății a demarat prin distrubuirea primei tranșe de vaccin la nivel național.

Pentru sezonul 2020-2021, Ministerul Sănătății a achiziționat
Încă o călăuză depistată de polițiștii de frontieră timișeni

Polițiștii de frontieră din cadrul Inspectoratului Teritorial al Poliției de Frontieră Timișoara au depistat, în cadrul unei acțiuni pe linia combaterii migrației ilegale, desfășurate pe raza județului Timiș, un cetățean sârb care a sprijinit douăzeci de cetățeni din Siria în încercarea de a trece ilegal frontiera.

În data de
Hotărâre privind prelungirea stării de alertă pe teritoriul României începând cu data de 15 septembrie 2020

GUVERNUL ROMÂNIEI

H O T Ă R Â R E

privind prelungirea stării de alertă pe teritoriul României începând cu data de 15 septembrie 2020, precum și stabilirea măsurilor care se aplică pe durata acesteia pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID - 19

Ținând cont de
Tinerii fermieri mai pot solicita finantare prin PNDR până în data de 15 octombrie 2020

Agenția pentru Finanțarea Investițiilor Rurale primește până în data de 15 octombrie 2020 solicitări de finanțare prin submăsura 6.1 „Sprijin pentru instalarea tinerilor fermieri” din Programul Național de Dezvoltare Rurală 2014 – 2020 (PNDR 2020). Pragul de calitate pentru primirea proiectelor, începând cu
Situatia COVID -19, la nivelul judetului Caras-Severin, în data de 14.09.2020

Pentru data de 14.09.2020 ora 08.30 vă comunicăm următoarele date:
Coronavirus - Grupul de Comunicare Strategică, 14.09.2020

Până astăzi, 14 septembrie, pe teritoriul României, au fost confirmate 104.187 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID - 19).

43.244 de pacienți au fost declarați vindecați și 11.374 de pacienți asimptomatici au fost externați la 10 zile după depistare.

În urma testelor efectuate la nivel național, față de ultima raportare, au fost înregistrate
Actiuni ale politistilor pentru siguranta traficului rutier pe drumurile publice din judet

În perioada 07-13 septembrie 2020, polițiștii rutieri au acționat pe raza întregului județ, în vederea prevenirii și combaterii cauzelor generatoare de accidente rutiere, aplicând peste 850 de sancțiuni contravenționale celor care nu au respectat regulile rutiere. De asemenea, au fost reținute și
Comunicat de presă - Alianta USR PLUS

Alianța USR PLUS a organizat la Băile Herculane o conferință comună USR PLUS Caraș-Severin și Mehedinți. Temele principale, parteneriatul dintre cele două județe izolate de țară în ultimii 30 de ani, în vederea dezvoltării infrastructurii și demarării lucrărilor pentru Autostrada 6 dar și a proiectelor comune de dezvoltare turistică. Au participat Daniel Trapșa, candidatul Alianței USR PLUS la Primăria Băile Herculane, Laurențiu Ștefănescu și Andrei Plujar, candidații Alianței USR PLUS la Președinția Consiliului Județean Mehedinți, respectiv Caraș-Severin.

A deschis conferința
Bolvasnita iese din zona rosie. Intră, în schimb, alte trei localităti din Caras-Severin

Potrivit articolului 4, aliniatul 1 din Ordinul 5487/1494/2020 privind aprobarea măsurilor de organizare a activității în cadrul unităților de învățământ în condiții de siguranță epidemiologică pentru prevenirea îmbolnăvirilor cu Sars-Cov 2, DSP Caraș-Severin a înaintat către ISJ Caraș-Severin situația epidemiologică la nivelul fiecărei localități din județ.

ISJ, împreună cu DSP, a
Situatia COVID -19, la nivelul judetului Caras-Severin, în data de 13.09.2020

Pentru data de 13.09.2020 ora 08.30 vă comunicăm următoarele date:
Analiză pentru,,Regiuni Digitale'' este nevoie de politici regionale îmbunătătite pentru a valorifica potentialul Industriei 4.0 în rândul IMM-urilor


Este nevoie de schimbări de politici pentru a înțelege și exploata potențialul Industriei 4.0 în regiunile Europei – aceasta este principala concluzie a studiului realizat în cadrul proiectului „Regiuni Digitale - politici regionale care adoptă principiile Industriei 4.0 pentru digitalizare”,la care Regiunea Vest, prinAgenția pentru Dezvoltare Regională (ADR) Vest, este parteneră alături de alte șapte regiuni europene.

Cele opt regiuni europene
Comunicat de presă- Alianta USR PLUS

Copreședintele USR PLUS Dacian Cioloș, europarlamentar și lider al Grupului Renew Europe din Parlamentul European, s-a aflat vineri, 11 septembrie, la Reșița, unde a vorbit despre oportunitatea cetățenilor de a decupla de la butoanele administrației politicienii din partidele vechi și acoliții lor care de 30 de ani frânează modernizarea țării.

Conferința de presă din
13 SEPTEMBRIE, ZIUA POMPIERILOR DIN ROMÂNIA

Aniversarea Zilei Pompierilor din România evocă sacrificiul ostașilor pompieri conduși de căpitanul Pavel Zăgănescu care, în anul 1848, au scris o pagină de devotament și demnitate națională. Lupta din Dealu Spirii a rămas consemnată în istorie ca un act eroic al pompierilor militari în apărarea revoluției și o afirmare patriotică a calităților morale și de luptă ale ostașilor tinerei armate române.

Cu această ocazie, mai mulți pompieri
Coronavirus - Grupul de Comunicare Strategică, 13.09.2020

Până astăzi, 13 septembrie, pe teritoriul României, au fost confirmate 103.495 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID - 19).

43.025 de pacienți au fost declarați vindecați și 11.283 de pacienți asimptomatici au fost externați la 10 zile după depistare.

În urma testelor efectuate la nivel național, față de ultima raportare, au fost înregistrate
Telverde 0800 500 550, un număr gratuit în sprijinul copiilor și adulților instituționalizați

Cei aflați în centrele rezidențiale pot suna la noul număr pentru a afla informații, pentru consiliere și pentru a semnala eventuale probleme și abuzuri
Situatia COVID -19, la nivelul judetului Caras-Severin, în data de 12.09.2020

Pentru data de 12.09.2020 ora 08.30 vă comunicăm următoarele date:
Coronavirus - Grupul de Comunicare Strategică, 12.09.2020

Până astăzi, 12 septembrie, pe teritoriul României, au fost confirmate 102.386 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID - 19).

42.811 pacienți au fost declarați vindecați și 11.052 de pacienți asimptomatici au fost externați la 10 zile după depistare (*cifrele privind pacienții asimptomatici externați sunt în curs de actualizare, ca urmare a unor modificări tehnice survenite la aplicația de centralizare a datelor).

În urma testelor efectuate la nivel național, față de ultima raportare, au fost înregistrate
MODIFICĂRI LEGISLATIVE PRIVIND CONDITIILE DE EXCEPTARE A OBTINERII AVIZELOR DE MUNCĂ PENTRU CETĂTENII DIN REPUBLICA MOLDOVA, UCRAINA SI REPUBLICA SERBIA

În contextul noilor modificări legislative, cetățenii din Republica Moldova, Ucraina și Republica Serbia care desfășoară activități lucrative pe teritoriul României, cu contract individual de muncă cu normă întreagă, pe o perioadă de maximum 9 luni într-un an calendaristic, sunt exceptați de la obținerea avizului de angajare.
S-a finalizat etapa reabilitării barajului stăvilar de la Sânmihaiu Român, iar scurgerea apei a revenit pe albia initială

Administrația Bazinală de Apă Banat (ABA Banat) a terminat o etapă importantă din proiectul de reabilitare a nodului hidrotehnic Sânmihaiu Român: barajul stăvilar a fost finalizat. Apele Canalului Bega au revenit în albia inițială, ele fiind deviate prin ecluză încă din 2011.

În cadrul proiectului transfrontalier
Dare de mita


Un cetățean turc a încercat să ofere 100 de euro mită unui polițist de frontieră de la P.T.F. Jimbolia

În urma unei sesizări formulate de polițiștii de frontieră din cadrul Inspectoratului Teritorial al Poliției de Frontieră Timișoara - Punctul de Trecere al Frontierei Jimbolia, sub
Conectare
Utilizator

ParolăÎncă nu eşti membru?
Înregistrează-te

Ţi-ai uitat parola?
Solicită una nouă
RECLAMA PUBLICITATE
Site-ul Iulik official.
VIZTATORI UNICI
<Flag Counter
CEAS

Bucharest

HOROSCOP

3,851,454 vizite unice
Cyclic by Fusion-Themes
Provided by Php-fusion V7 Themes | Freethemes4all.com

Powered by PHP-Fusion copyright © 2002 - 2020 by Nick Jones.
Released as free software without warranties under GNU Affero GPL v3.