Pagina principală · LIVE CAMERA CENTRU RESITA · Articole · Facebook Blog · Categorii de ştiri · Contactați-ne · Email -Admini · ARHIVA VIDEO Marți, Octombrie 22, 2019
Navigare
Cele mai noi articole
Niciun articol disponibil
name
name
IP address signature
TRAFIC
optimizare web
IN CURAND RADIO
Siguranta autoturismului depinde si de proprietar!


În primele două săptămâni ale lunii septembrie a.c., Poliția a fost sesizată cu privire la faptul că:
ACTIUNI ALE POLITISTILOR RUTIERI PE DRUMURILE PUBLICE DIN JUDET, ÎN ACEST SFARSIT DE SAPTAMANA


În acest week-end, polițiștii au acționat pe raza întregului județ, în vederea prevenirii și combaterii principalelor cauze generatoare de accidente rutiere, aplicând peste 430 de sancțiuni contravenționale conducătorilor auto și celorlalți participanți la trafic. De asemenea, au fost reținute 19 permise de conducere și au fost constatate 7 infracțiuni la regimul rutier.
Aprobarea cuantumului plăților pe suprafață și a plafonului pentru sprijinul cuplat la ovine/caprine

În ședința Guvernului din data de 2 octombrie 2019 a fost aprobată Hotărârea privind stabilirea pentru anul 2019 a cuantumului per hectar al plății unice pe suprafață, al plății redistributive și a intervalelor de suprafață pentru care se acordă aceasta, al plății pentru practici agricole benefice pentru climă și mediu, al plății pentru tinerii fermieri și a plafonului aferent schemei de sprijin cuplat pentru măsura din sectorul zootehnic, speciile ovine și caprine.

Lista secțiilor de votare din străinătate la alegerile prezidențiale din anul 2019, aprobate prin hotărâre a AEP

Lista secțiilor de votare din străinătate la alegerile prezidențiale din anul 2019, aprobate prin hotărâre a AEP la propunerea misiunilor diplomatice și oficiilor consulare.
MFP continuă și în luna octombrie emisiunile de titluri de stat pentru populație

Românii pot subscrie începând de luni, 7 octombrie 2019, pentru noi emisiuni de titluri de stat destinate exclusiv populației în cadrul Programului Tezaur, cu scadențe la
ATENȚIE LA DRUM PE VREME INSTABILĂ

Poliția Română vă recomandă să vă planificați din timp călătoriile, să vă interesați de condițiile meteo-rutiere existente pe traseul ce urmează să îl parcurgeți și să adaptați viteza de rulare la condițiile de drum și trafic.
Modificări aduse schemei de ajutor de stat pentru reducerea accizei la motorina utilizată în agricultură

În Ședința Guvernului din data de 2 octombrie 2019 a fost aprobată o Hotărâre care modifică HG nr.1174/2014 privind instituirea unei scheme de ajutor de stat pentru reducerea accizei la motorina utilizată în agricultură.
3,09% - rata șomajului înregistrat în evidențele AJOFM Caraș-Severin în luna august 2019

La sfârșitul lunii august 2019, rata șomajului înregistrat la nivelul județului Caraș-Severin a fost de 3,09%, mai mare cu 0,10 pp decât cea din luna anterioară și cu 0,37 pp mai mică decât cea din luna august 2018. Față de luna anterioară s-a înregistrat o creștere de 0,10 pp, tendința ușor ascendentă a ratei șomajului fiind influențată de înregistrarea absolvenților unităților de învățământ în evidențele AJOFM Caraș-Severin.
Locuri de muncă în Caras-Severin

SITUAȚIA LOCURILOR DE MUNCĂ VACANTE

LA DATA DE 04.10.2019
Companii din Belgia, în căutare de parteneri de afaceri în România

Companii din Belgia, încăutare de parteneri de afaceri în România

Misiune economică la TimișoaraBiroul Economic și Comercial al Regiunii Valonia de pe lângă Ambasada Belgiei la București - Agenția Valonă pentru Export și Investiții (AWEX), împreună cu Agenția pentru Dezvoltare Regională (ADR) Vest vor organiza o misiune economică la Timișoara.
"DECADA CULTURII GERMANE IN BANATUL MONTAN", editia a XXIX-a, 4 - 13.10.2019

Stimați oaspeți și prieteni,

iubiți concetățeni!Avem deosebita plăcere de a vă invita pentru a douăzecișinoua oară la „Decada Culturii Germane în Banatul Montan”, cel mai important ciclu de manifestări culturale ale etniei germane din acest spațiu.
A1, Orăstie-Sibiu, se închide în data de 10.10.2019 pentru 24 de ore !

Autostrada Orăștie-Sibiu (A1) se închide în data de 10.10.2019 pentru 24 de ore, între Nodul Rutier Sebeș Nord (Lancrăm) și Nodul Rutier Sebeș Vest (Vințișoara).
Atenție! Emailuri false în numele ANAF!

ANAF atenționează contribuabilii cu privire la emailuri false transmise în numele Cabinetului președintelui ANAF.

Precizăm că,
DOSARE PENALE

Patrula de intervenție l-a oprit la timp și l-a salvat de la autoincendiere


Ieri, în jurul orei 12.16, patrula de intervenție, formată dintr-un polițist din cadrul
Netograf, disponibil acum si in aplicatii pentru Desktop, Android si iOS


„Un utilizator informat este un utilizator puternic. ANCOM actioneaza prin tot ceea ce face pentru a cataliza aceasta transformare. De la reglementari ale pietei in acest sens, la masuri impuse operatorilor pe zona de utilizare a spectrului si pana la crearea unor instrumente precum portabilitatea, InfoCentrul ANCOM, Veritel sau Netograf, suntem in permanenta
Ambasadorul SUA la Bucuresti, Hans Klemm, în vizită la Resita

Ambasadorul Statelor Unite ale Americii la București, Hans Klemm, a fost primit, miercuri, 02 octombrie 2019, la sediul Palatului Administrativ, de către președintele Consiliului Județean Caraș-Severin, Silviu Hurduzeu, vicepreședintele Ionuț Mihai Popovici și de prefectul de Caraș-Severin, Matei Lupu.
Proiecte de acte normative adoptate sau de care Guvernul a luat act în cadrul sedintei din 2 octombrie 2019

PROIECTE DE CARE GUVERNUL A LUAT ACT - ANALIZE1. PROIECT DE ORDONANȚĂ DE URGENȚĂ privind unele măsuri aplicabile în cazul retragerii Regatului Unit al MariiBritanii și Irlandei de Nord din Uniunea Europeană fără un acord( PRIMĂ LECTURĂ)PROIECTE APROBATEI. PROIECTE DE LEGI
S- a aprobat scutirea de la plata majorărilor de întârziere aferente impozitelor și taxelor locale

Primăria Municipiului Reșița aduce la cunoștința publică că prin Hotărârea de Consiliu Local nr. 340 din data de 30.09.2019 a fost aprobată instituirea unor facilități fiscale de anulare a accesoriilor aferente obligațiilor fiscale principale restante la data de 31.12.2018 inclusiv, datorate bugetului local al Municipiului Reșița, pentru contribuabilii persoane fizice care achită restanțele principale până la data de 15.12.2019.

Pentru a beneficia de această facilitate, contribuabilii persoane fizice trebuie să îndeplinească cumulativ următoarele condiții:
De Ziua Internatională a Nonviolentei, politistii vă recomandă:

Nu lăsa violența să te transforme într-un infractor!

- Fiți atenți atunci când vă alegeți prietenii! Evitați compania celor agresivi, obraznici sau delincvenți.- Nu vă lăsați influențați de ceilalți, nu comiteți fapte ilegale! Analizați singuri riscurile la care vă expuneți, pe baza propriei experiențe.- Atrageți atenția prietenilor asupra consecințelor comiterii de infracțiuni!
Ziua Unitătii Germane

Miercuri, 3 octombrie, se sărbătorește pentru a 29-a oară Ziua Unității Germane, ziua națională a acestei țări central europene. Atât în Germania cât și în diverse alte părți ale lumii, acest eveniment se sărbătorește în diferite moduri, în plan central aflându-se desigur istoria prăbușirii sistemul socialist în estul Europei și transformarea acestui spațiu într-unul al valorilor democratice și de respectare al drepturilor omului. Reunificarea Germaniei a însemnat pentru Europa acelor vremuri împlinirea idealurilor de libertate ale poporului german.
Conectare
Utilizator

ParolăÎncă nu eşti membru?
Înregistrează-te

Ţi-ai uitat parola?
Solicită una nouă
RECLAMA PUBLICITATE
Site-ul Iulik official.
VIZTATORI UNICI
<Flag Counter
CEAS

Bucharest

HOROSCOP

3,489,219 vizite unice
Cyclic by Fusion-Themes
Provided by Php-fusion V7 Themes | Freethemes4all.com

Powered by PHP-Fusion copyright © 2002 - 2019 by Nick Jones.
Released as free software without warranties under GNU Affero GPL v3.