Pagina principală · LIVE CAMERA CENTRU RESITA · Articole · Facebook Blog · Categorii de ştiri · Contactați-ne · Email -Admini · ARHIVA VIDEO Marți, Octombrie 22, 2019
Navigare
Cele mai noi articole
Niciun articol disponibil
name
name
IP address signature
TRAFIC
optimizare web
IN CURAND RADIO
Toamnă japoneză la Biblioteca UPT Kimonoul, vedeta unei expozitii

Cei interesați de limba și cultura japoneză au parte, în această toamnă, de mai multe surprize plăcute pregătite de Biblioteca Centrală a Universității Politehnica Timișoara, în colaborare cu Asociația Yamato.
,,Decada Culturii Germane în Banatul Montan" la ceas de bilant

În perioada 4 - 13 octombrie s-a desfășurat pentru a XXIX-a oară „Decada Culturii Germane în Banatul Montan”, cel mai important ciclu de manifestări culturale ale etniei germane din acest spațiu, organizat ca și în anii precedenți de către Forumul Democratic al Germanilor din județul Caraș-Severin și de Asociația Germană de Cultură și Educație a Adulților Reșița.
Campania ,,Dinti sănătosi, zâmbet frumos"

Primăria Municipiului Reșița își propune conștientizarea importanței igienei dentare în rândul elevilor și studenților. În acest sens, am demarat campania „Dinți sănătoși, zâmbet frumos”- consultațiile și tratamentele SUNT GRATUITE pentru elevii și studenții din instituțiile de învățământ din Reșița.


Pe raza Municipiului Reșița funcționează urmatoarele Cabinete medicale:
Se închide circulatia pe mai multe străzi din Resita

Având în vedere lucrările la rețelele de apă și canal de pe strada Petru
Maior, în perioada 16.10.2019 - 15.11.2019 va fi închisă circulația pe
tronsonul de drum situat de la intersecția străzii Petru Maior cu B-dul
A. I. Cuza până la intersecția străzii Petru Maior cu str. Gheorghe
Șincai (zona „Fluturelu”).
Vrei să fii arhitect? Cursuri gratuite de pregătire la UPT

Potrivit unei tradiții instituite cu mulți ani în urmă, Facultatea de Arhitectură și Urbanism a Universității Politehnica Timișoara vine și în acest an în sprijinul elevilor de liceu din clasele terminale care își doresc să urmeze această facultate grea, dar în același timp frumoasă. Facultatea organizează cursuri gratuite de pregătire pentru cei care vor susține examenul de admitere la cele două specializări:
DOSARE PENALE

Țigarete nefiscalizate, descoperite într-un auto din trafic

În noaptea de 12 spre 13 octombrie a.c., în jurul orei 00.10, polițiștii rutieri din cadrul Biroului Rutier Reșița au oprit pentru control, în trafic, un autoturism condus de un bărbat de 44 de ani din municipiu, care transporta pe bancheta din spate, 12 cartușe de tigări nefiscalizate, respectiv 2.400 de țigarete, susceptibile a proveni din contrabandă.
Comunicat de presă - PLUS Caras-Severin

PLUS Caraș-Severin a înființat duminică, 13 octombrie, prima comunitate locală din zona rurală ce va deservi comunele: Iablanița, Mehadia și Cornereva.
Controale la obiectivele hidrotehnice și cursurile de apă din zona Banatului

În perioada 08-11 octombrie au avut loc verificările de toamnă a obiectivelor de interes comun româno-sârbe, pentru apărarea împotriva inundațiilor și ghețurilor pe teritoriul românesc.
Cetătean marocan, depistat în timp ce încerca să treacă fraudulos frontiera

Polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Sânnicolau Mare au depistat un tânăr din Maroc, solicitant de azil în România, care a încercat să treacă ilegal frontiera în Ungaria.
Aprobarea a încă 270 de secții de votare în străinătate la alegerile prezidențiale din anul 2019

Numărul secțiilor de votare din străinătate aprobate până în prezent de Autoritatea Electorală Permanentă a ajuns la 714, din cele 838 de secții de votare preconizate a fi înființate la alegerile pentru Președintele României din anul 2019.
Bursa locurilor de muncă pentru absolventi - 18 octombrie 2019


Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Caraș-Severin va organiza în data de 18 octombrie 2019 Bursa locurilor de muncă pentru absolvenți la Reșița, în incinta Universității Eftimie Murgu (sala Campus Cafe), începând cu ora 9.
ACTIUNEA TRUCK&BUS este în desfăsurare în această săptămână

Autovehiculele pentru transportul persoanelor sau mărfurilor vor fi oprite pentru control, în această săptămână, de polițiștii rutieri, pe drumurile publice din județ. Activitățile sunt desfășurate simultan în toate statele membre ale U.E.
Evenimente destinate sărbătoririi Zilei Armatei Române

În cadrul evenimentelor destinate sărbătoririi Zilei Armatei României - 25 octombrie 2019, Centrul militar județean Caraș-Severin, în colaborare cu Brigada 18 Cercetare Supraveghere „Decebal”, va desfășura următoarele activități:
ZIUA INTERNATIONALĂ PENTRU REDUCEREA RISCULUI DEZASTRELOR NATURALE 2019

Prin dezastre se înțelege:

a) fenomene naturale distructive de origine geologică sau meteorologică, ori îmbolnăvirea unui număr mare de persoane sau animale, produse în mod brusc, ca fenomene de masă;

În această categorie sunt cuprinse: cutremurele, alunecările și prăbușirile de teren, inundațiile și fenomenele meteorologice periculoase, epidemiile și epizootiile.

b) evenimente cu urmări deosebit de grave, asupra mediului înconjurător, provocate de accidente.
Sedinta ordinară a Consiliului Judetean Caras-Severin


Președintele Silviu Hurduzeu a dispus convocarea unei ședințe ordinare a Consiliului Județean Caraș-Severin pentru data de 14 octombrie 2019, ora 12.00 cu următoarele puncte înscrise pe ordinea de zi:
Prevenirea producerii accidentelor provocate de utilizarea ilegală și necorespunzătoare a articolelor pirotehnice

Pentru prevenirea producerii accidentelor provocate de utilizarea ilegală și necorespunzătoare a articolelor pirotehnice, Poliția Română continuă să informeze persoanele asupra pericolului la care se expun, prin nerespectarea instrucțiunilor existente pe eticheta fiecărui articol pirotehnic.În perioada următoare, vor fi demarate acțiuni de verificare a legalității operațiunilor cu articole pirotehnice

Proiectul ,,Crearea și implementarea serviciilor comunitare integrate pentru combaterea sărăciei și excluziunii sociale"

Ministerul Muncii și Justiției Sociale, în parteneriat cu Ministerul Sănătății și Ministerul Educației Națioale derulează în perioada septembrie 2018 – ianuarie 2022 proiectul „Crearea și implementarea serviciilor comunitare integrate pentru combaterea sărăciei și excluziunii sociale”.

Proiectul vizează creșterea incluziunii sociale și reducerea sărăciei prin dezvoltarea de servicii comunitare integrate la nivelul a 139 de comunități cu tip de marginalizare peste medie și severă, dintre care trei din județul nostru.

Între aceste unități administrativ-teritoriale (Carașova, Dognecea, Șopotu Nou) și
ANCOM: persoanele cu dizabilitati vor beneficia de oferte telecom mai atractive

ANCOM a dezbatut si adoptat impreuna cu industria, in cadrul sedintei Consiliului Consultativ de ieri, decizia prin care sunt revizuite masurile privind accesul persoanelor cu dizabilitati la serviciile de telefonie si internet, astfel incat sa raspunda cat mai bine cerintelor specifice ale acestora. Avand in vedere ca este foarte importanta adaptarea ofertelor de comunicatii la nevoile specifice pe care acesti utilizatori le au, ANCOM a convenit cu industria revizuirea pachetelor tarifare in sensul cresterii numarului de minute, respectiv SMS-uri, precum si a volumului de date incluse in aceste pachete. Ofertele vor fi disponibile publicului in termen de sase luni de la intrarea in vigoare a deciziei.

Noutati pentru utilizatorii cu dizabilitati auditive si/sau de vorbire

„Pachetele tarifare pentru serviciile de comunicatii electronice la
Administrația Fondului pentru Mediu a prelungit sesiunea de depunere a dosarelor de finanțare în cadrul Programului privind instalarea de sisteme fotovoltaice

Administrația Fondului pentru Mediu a prelungit sesiunea de depunere a dosarelor de finanțare în cadrul Programului privind instalarea de sisteme fotovoltaice pentru
Tarife mai mici pentru terminarea apelurilor mobile


ANCOM a dezbatut impreuna cu industria, in cadrul sedintei Consiliului Consultativ de ieri, reducerea tarifului maxim de terminare a apelurilor la puncte mobile, incepand cu 1 ianuarie 2020.

„ANCOM a propus, ca masura tranzitorie, pana la adoptarea unui tarif de terminare a apelurilor la puncte mobile unic la nivel european preconizata a avea loc pana la finalul anului 2020, practicarea unui tarif maxim de
Conectare
Utilizator

ParolăÎncă nu eşti membru?
Înregistrează-te

Ţi-ai uitat parola?
Solicită una nouă
RECLAMA PUBLICITATE
Site-ul Iulik official.
VIZTATORI UNICI
<Flag Counter
CEAS

Bucharest

HOROSCOP

3,489,216 vizite unice
Cyclic by Fusion-Themes
Provided by Php-fusion V7 Themes | Freethemes4all.com

Powered by PHP-Fusion copyright © 2002 - 2019 by Nick Jones.
Released as free software without warranties under GNU Affero GPL v3.