Pagina principală · LIVE CAMERA CENTRU RESITA · Articole · Facebook Blog · Categorii de ştiri · Contactați-ne · Email -Admini · ARHIVA VIDEO Luni, Mai 28, 2018
Navigare
Cele mai noi articole
Niciun articol disponibil
name
Curs Valutar BNR
name
name
IP address signature
TRAFIC
optimizare web
IN CURAND RADIO
Finalele Campionatului National de Fotbal American

Resița Locomotives anunță organizarea finalelor campionatului național de fotbal american în data de 30.06.2018 pe stadionul Mircea Chivu din Reșița!

Finala mică va începe la ora
Sedința Colegiului Prefectural Caraș-Severin


Instituția Prefectului - Județul Caraș-Severin organizează joi, 24 mai, ora 09,00, la sediul Palatului Administrativ, Sala de la etajul I, ședința Colegiului Prefectural Caraș-Severin, cu următoarea tematică:
Sprijin financiar prin PNDR 2020 pentru investitii în zona montană

Agenția pentru Finanțarea Investițiilor Rurale a încheiat peste 4.500 de contracte de finanțare care au ca obiect investiții în zona montană și pentru care s-au efectuat plăți în valoare totală de 230,6 milioane de euro. Alocarea distinctă acordată prin Programul Național de Dezvoltare Rurală 2014 – 2020 (PNDR 2020) pentru finanțarea investițiilor realizate în zona montană este de 683 mililioane euro.
Accident rutier grav in Ungaria

Ambasada României în Ungaria gestionează prin demersuri de asistență consulară cazul accidentului rutier produs la data de 22 mai 2018 în apropierea orașului Budapesta, Ungaria, în care a fost implicat un microbuz înmatriculat în România.
Activitatea educatională ,,SĂ NE CUNOASTEM ORASUL!"

În cadrul Muzeul Banatului Montan, Reșița se organizează mâine, 23.05.2018, începând cu ora 14, activitatea educațională „SĂ NE CUNOAȘTEM ORAȘUL!”, având ca principal obiectiv prezentarea istoriei orașelor Reșița și Moldova Nouă dar și a monumentelor de patrimoniu.
Vernisajul expozitiei ,,Fantezie de vară"

Muzeul Banatului Montan, Reșița în colaborare cu Școala de Arte și Meserii „Ion Românu” vă invită la vernisajul expoziției „Fantezie de vară” care va avea loc mâine, 23.05.2018, începând cu ora
120 de persoane angajate ca urmare a participării la Bursa generală a locurilor de muncă

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Caraș-Severin a organizat în data de 20 aprilie 2018 Bursa generală a locurilor de muncă, la Reșița și Băile Herculane. Prezenți la cele 2 burse au fost 53 de agenți economici, care au oferit persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă un număr de 359 locuri vacante.
Prevenirea delincvenței juvenile în cadrul Săptămânii Prevenirii Criminalitătii

Elevii claselor V – VIII de la Școala Gimnazială Fârliug și beneficiarii Centrului ”Speranța” din Reșița au participat la dezbaterile organizate de polițiști și specialiștii Centrului de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog Caraș–Severin, în prima zi a Săptămânii Prevenirii Criminalității, dedicată prevenirii delincvenței juvenile, un segment al criminalității care necesită o atenție deosebită.
ZIUA INTERNAȚIONALĂ A BIODIVERSITĂȚII 22 MAI 2018

Termenul biodiversitate descrie întreaga gamă a variabilițății organismelor vii în cadrul unui complex ecologic. Biodiversitatea cuprinde diversitatea ecosistemului și diversitatea genetică a unei specii din acest ecosistem. Se împarte în:

biodiversitate vegetală - plante și vegetație, organisme vii, care se bazează în principal pe procesul de fotosinteză a luminii solare pentru a prolifera;
Lucrările de modernizare a semafoarelor din Resita

Având în vedere începerea lucrărilor de modernizare a semafoarelor din Municipiul Reșița anunțăm toți participanții la trafic să sporească atenția în zonele semafoarizate, aceștia fiind rugați să respecte semnificația indicatoarelor rutiere sau indicațiile polițistului rutier.
Au fost amenințați pe rețelele de socializare

Vineri, 18 mai a.c, în jurul orei 01.00, grupa de intervenție din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Caraș-Severin, a fost sesizată cu privire la faptul că o persoană a fost amenințată, în cartierul Secu, din mun. Reșița.
Se recrutează tineri/tinere pentru a deveni subofiter prin absolvirea cursului de formare a subofiterilor

Ministerul Apărării Naționale prin Centrul Militar Județean Caraș-Severin recrutează tineri/tinere pentru a deveni subofițer prin absolvirea cursului de formare a subofițerilor în activitate (calea indirectă de formare).

Anunț public privind depunerea solicitării de emitere a acordului de mediu

Municipiul Reșița anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul „Modernizare trotuar B-dul Revoluția din Decembrie, Pod 7 Noiembrie - Stația MOL” , propus a fi amplasat în Reșița , B-dul Revoluția din Decembrie , tronsonul cuprins între podul 7 Noiembrie și stația de carburanți MOL din Triaj.
Inspectoratul de Poliție Județean Caraș-Severin lansează ,,Săptămâna Prevenirii Criminalității"


În perioada 21-25 mai a.c., Inspectoratul de Poliție Județean Caraș – Severin va derula prima ediție din acest an a evenimentului național „Săptămâna Prevenirii Criminalității”.
Criteriile obtinerii de locuinte ANL pentru cei din sistemul de sănătate

În vederea întocmirii Listei de priorități conform Ordinul Ministerului Sănătății Publice nr. 1.355 din 23 iulie 2008 privind aprobarea Criteriilor de stabilire a ordinii de prioritate în soluționarea cererilor de repartizare a locuințelor construite de Agenția Națională pentru Locuințe pentru medicii rezidenți și alți tineri specialiști din sistemul de sănătate, vă comunicăm faptul că pînă laaceastă dată la Direcția de Sănătate Publică a județului Caraș-Severin sunt
Litoralul pentru toti

In perioada 14 mai - 14 iunie 2018, Federatia Patronatelor din Turismul Romanesc (F.P.T.R.) deruleaza programul „Litoralul pentru Toti”.

Programul special „Litoralul pentru Toti” suscita de la an la an un interes crescand din partea turistilor, carora le venim in intampinare cu sejururi in extrasezon pe litoralul romanesc, la preturi foarte avantajoase.

Lansarea acestei editii beneficiaza de aceleasi tarife precum cele aplicate in ultimii cinci ani.

Pentru zona Mamaia – Constanta – Eforie tarifelemaximale pentru aceasta editie (28.08 - 01.10. 2018 - sejur 6 nopti/persoana) ajung pana la :
'PREVENIREA ÎNAINTE DE TOATE'

De mâine începe 'Săptămâna Prevenirii Criminalității'. Evenimentul implică organizarea unei suite de activități informativ-preventive în spații publice, în cadrul unor întâlniri cu grupurile țintă.

La nivel național, în fiecare zi, prin activitățile pe care le desfășurăm, dorim ca mesajul nostru să ajungă la cât mai mulți cetățeni! Scopul nostru este sa conștientizăm atât necesitatea adoptării unor măsuri de autoprotecție în diverse situații, cât și consecințele care decurg din comiterea de infracțiuni.

Noutătile aduse Programului pentru scoli

Ca urmare a modificării legislației europene(Regulamente noi), programele anterioare de încurajare a consumului de fructe și legume în școli, respectiv de distribuire a laptelui în școli se unifică în Programul pentru școli, sub aceleași reguli și principii de implementare, începând cu anul școlar 2017-2018.
Două din trei conexiuni de internet fix permit viteze de cel puțin 100 Mbps

„Deși internetul mobil asigură nevoia de a avea acces la informațiile online oricând și oriunde, internetul fix este cel care furnizează viteze suficient de mari pentru cantitățile uriașe de date descărcate sau încărcate în rețele. De aceea, numărul conexiunilor de internet fix care permit viteze de cel puțin 100Mbps a continuat să crească și în anul 2017, ajungând la 3,2 milioane, ceea ce reprezintă 67% din totalul conexiunilor de internet fix din România”, a declarat Sorin Grindeanu, președintele ANCOM.

Evoluția internetului fix
Româncă depistată cu document fals la frontieră


Polițiștii de frontieră din cadrul P.T.F. Jimbolia – I.T.P.F. Timișoara au depistat un cetățean român de sex feminin, care intenționa să iasă din România folosind o carte de identitate falsă, deoarece si-a pierdut documentul original.
Conectare
Utilizator

ParolăÎncă nu eşti membru?
Înregistrează-te

Ţi-ai uitat parola?
Solicită una nouă
RECLAMA PUBLICITATE
Site-ul Iulik official.
VIZTATORI UNICI
<Flag Counter
CEAS

Bucharest

HOROSCOP

1,949,608 vizite unice
Cyclic by Fusion-Themes
Provided by Php-fusion V7 Themes | Freethemes4all.com

Powered by PHP-Fusion copyright © 2002 - 2018 by Nick Jones.
Released as free software without warranties under GNU Affero GPL v3.