Pagina principală · LIVE CAMERA CENTRU RESITA · Articole · Facebook Blog · Categorii de ştiri · Contactați-ne · Email -Admini · ARHIVA VIDEO Joi, Septembrie 21, 2017
Navigare
Cele mai noi articole
Niciun articol disponibil
name
Curs Valutar BNR
name
name
IP address signature
TRAFIC
optimizare web
IN CURAND RADIO
APELAȚI 112 DACĂ VEDEȚI ACEASTĂ COPILĂ

Polițiștii caută o minoră, în vârstă de 13 ani, din municipiul Huși, județul Vaslui, care a plecat de acasă și nu s-a mai întors.

La data de 14 septembrie a.c., Vasiliu Samira Mădălina, în vârstă de 13 ani, din municipiul Huși, a plecat în mod voluntar de la domiciliu și nu a mai revenit până în prezent.
Informații de călătorie Muntenegru - Restricții cu privire la circulatia rutieră

Ministerul Afacerilor Externe informează cetățenii români care se află, tranzitează sau doresc să călătorească în Muntenegru că Federația Auto Moto muntenegreană a anunțat următoarele modificări cu privire la circulația rutieră:
Informații de călătorie Bosnia și Herțegovina (BiH) - Înregistrarea la autoritățile lAocale pentru o ședere mai mare de trei zile

Ministerul Afacerilor Externe informează cetățenii români care se află, tranzitează sau doresc să călătorească în Bosnia și Herțegovina (BiH) că cetățenii străini care doresc să rămână mai mult de trei zile în BiH trebuie să se înregistreze la birourile teritoriale ale Serviciului pentru străini aparținând de Ministerul Securității. Obligația înregistrării cetățenilor străini aflați în această situație revine unităților de cazare sau gazdei la care locuiește cetățeanul respectiv. În acest ultim caz, găzduitorul este obligat ca, în termen de 48 de ore de la intrarea pe teritoriul BiH, să solicite înregistrarea oaspetelui, depunând la sediul biroului teritorial al Serviciului pentru Străini, următoarele documente:
SITUAȚIA LOCURILOR DE MUNCĂ VACANTE LA DATA DE 15.09.2017

SITUAȚIA LOCURILOR DE MUNCĂ VACANTE
,,Scoala în sigurantă!"- o campanie de prevenire a victimizării minorilor

În vederea creșterii gradului de informare a elevilor aflați la debutul noului an școlar și în scopul modelării comportamentului acestora în spiritul prevenirii criminalității și a victimizării în mediul școlar, Poliția Română a inițiat campania de prevenire a victimizării elevilor ,,Școala în siguranță!”.
ACTIUNE A POLITISTILOR RUTIERI ÎN MUNICIPIUL RESITA

Polițiștii rutieri din Reșița au organizat azi o acțiune care a avut ca scop reducerea riscului rutier în rândul participanților la trafic. În urma raziei au fost aplicate 35 de sancțiuni contravenționale în valoare totală de 4.500 de lei. La acțiune au participat și reprezentanți ai Registrului Auto Român.
CERCETAT PENTRU CONDUCEREA UNUI VEHICUL FĂRĂ PERMIS SI FURT ÎN SCOP DE FOLOSINTĂ

Un bărbat în vârstă de 33 de ani este cercetat penal de polițiștii rutieri pentru că ar fi sustras o autoutilitară pe care a condus-o fără a avea permis. Pe numele lui s-a întocmit dosar penal.
Sărbătorile Cetății

După finalizarea fără probleme deosebite a misiunilor de asigurare a ordinii și liniștii publice prilejuite de „Nașterea Maicii Domnului - Sfânta Maria Mică” și a „Zilele Orașului Băile Herculane-2017“, jandarmii cărășeni pregătesc misiunile ocazionate de manifestările cultural-artistice ce vor avea loc pe raza județului Caraș-Severin.
Doi barbati, din Kenya si Albania, retinuti pentru călăuzirea a opt cetăteni irakieni

Polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Sânnicolau Mare, jud. Timiș, au depistat opt cetățeni din Irak, în timp ce încercau să treacă ilegal frontiera în Ungaria, ajutați de doi bărbați, de naționalitate albaneză și kenyană, care i-au transportat până în apropierea frontierei cu ajutorul unui autoturism.
Informații de călătorie Ucraina - Cernăuti, demonstratii de stradă neautorizate
Ministerul Afacerilor Externe informează cetățenii români care se află, tranzitează sau doresc să călătorească în Regiunea Cernăuți, Ucraina, că la data de 13 septembrie 2017, orele 18:00, în Piața Centrală din orașul Cernăuți și zona adiacentă vor avea loc demonstrații de stradă neautorizate. Organele de ordine pot interveni în forță. Manifestațiile vor fi organizate de partidul politic ucrainean „Mișcarea Forțelor Noi” (Ruh Novyi Sil) și îl vor avea ca participant pe fostul președinte al Georgiei și ex-guvernatorul regiunii Odesa, Mihail Saakașvili.
Se recomandă evitarea locurilor publice în care au loc astfel de demonstrații sau în care se află grupuri mari de persoane.
Cetățenii români, afectați de situația din atenționare, pot solicita asistență consulară la numerele de telefon ale
Informații de călătorie Turkmenistan - Restrictii de intrare pe teritoriul turkmen

Ministerul Afacerilor Externe informează cetățenii români care se află, tranzitează sau doresc să călătorească în Turkmenistan că, în perioada 17 - 27 septembrie 2017, se va desfășura cea de-a V-a ediție a Jocurilor Asiatice Indoors și de Arte Marțiale (AIMAG 2017). În scopul asigurării ordinii și securității, intrarea cetățenilor străini în Turkmenistan va fi limitată, cu excepția persoanelor care au legătură cu desfășurarea Jocurilor Asiatice și a celor care au viză de șofer. Intrarea pe teritoriul turkmen a cetățenilor străini cu alte categorii de viză va fi permisă doar dacă va fi absolut necesar.
UVT, în celebrul top Shanghai pe domenii, prin Fizică, pe pozitia 301-400. UVT confirmă evolutia ascendentă din ultimii ani si reprezintă Timisoara în acest top

Universitatea de Vest din Timișoara a intrat în cel mai vechi și cel mai prestigios clasament internațional al universităților, Academic Ranking of World Universities/ARWU - cunoscut și ca ranking-ul Shanghai. În clasamentul ShanghaiRanking's Global Ranking of Academic Subjects publicat în anul 2017, UVT se clasează pe poziția 301-400, cu domeniul Fizică.
Sărbătoarea Kirchweih-ului, a Sărbătorii hramului Bisericii romano-catolice ,,Înălțarea Sfintei Cruci" din Oravița

Decana bisericilor romano-catolice din Banatul Montan, cea din Oravița, își sărbătorește în această săptămână un jubileu. Joi, 14 septembrie 2017, Biserica romano-catolică „Înălțarea Sfintei Cruci” din Oravița Montană își sărbătorește 285 de ani de la sfințire, un jubileu demn de remarcat. Astăzi, parohia și biserica sunt păstorite de pr. Daniel Dumitru.
Până la data de 30.09.2017 se pot achita impozitele si taxele datorate bugetului local

Primăria Municipiului Reșița aduce la cunoștința contribuabililor că până la data de 30.09.2017 se pot achita impozitele și taxele datorate bugetului local aferente semestrului II fără majorări de întârziere.
Începând cu data de 01.10.2017, pentru debitele restante se vor calcula majorări de întârziere în cuantum de 1% pe lună sau fracție de lună potrivit prevederilor Legii 207/2015 privind Codul de procedură fiscală.
ANUNȚ! Se opreste apa în unele zone din Resita

ANUNȚ
OPRIRE ALIMENTARE CU APĂ REȘIȚA

La solicitarea S.C. HIDROCONSTRUCȚIA S.A. se va opri furnizarea apei potabile pentru executarea conexiunilor noii rețele de distribuție la rețeaua existentă în data de :

14 Septembrie 2017, între orele 09-03

Vor fi afectați consumatorii din
SĂPTĂMÂNA EUROPEANĂ A MOBILITĂTII - 16-22 septembrie 2017
În perioada 16-22 Septembrie 2017 campania Săptămâna Mobilității(SEM) va avea loc sub stindardul „O mobilitat
e nepoluantă, partajată și inteligentă”.
Fiecare ediție a Săptămânii Europene a Mobilității pune accentul pe o anumită temă legată de mobilitatea durabilă. Tema din acest an promovează soluțiile de mobilitate partajată și evidențiază beneficiile unor mijloace de transport mai puțin poluante, referindu-se la legăturile strânse dintre transport și economie. Folosind forme comune de transport, putem reduce costurile și diminua amprenta de carbon. Totodată, unul dintre marile beneficii este că putem întâlni oameni noi și astfel, transformăm orice călătorie într-o experiență memorabilă.
ATENTIE LA FURTURILE DIN LOCUINTE

În urmă cu câteva zile, persoane necunoscute au pătruns prin escaladare în locuința unei femei din municipiul Reșița, sustrăgându-i acesteia telefonul mobil și un portofel în care erau documente personale. Pentru a evita astfel de fapte, polițiștii recomandă proprietarilor să aibă mai mare grijă la securizarea caselor.
13 septembrie 2017, Ziua Pompierilor din România

În această dată comemorăm 169 de ani de la faptele eroice și sacrificiul pompierilor români care au luptat pentru democrație și independență în memorabila Bătălie din Dealul Spirii din anul 1848, când au înfruntat armata otomană venită să oprească revoluția română.
13 Septembrie reprezintă un simbol al patriotismului pompierilor care au luptat pentru țară cu prețul vieții, dar și un prilej pentru a sărbători curajul, devotamentul și implicarea de care dau dovadă pompierii români, în fiecare zi, în misiunile lor pentru salvarea vieții oamenilor.
Pentru a sărbători Ziua Pompierilor din România, Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Semenic” al județului Caraș-Severin, va desfășura următoarele activități:
SOFERUL CARE A ACCIDENTAT UN PIETON ÎN LOCALITATEA SACU SI A FUGIT DE LA LOCUL FAPTEI A FOST RETINUT PENTRU 24 DE ORE

Polițiștii rutieri au dispus ieri, prin ordonanță, reținerea șoferului care a accidentat un pieton pe raza localității Sacu și a fugit de la locul faptei. Cel în cauză a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Caraș-Severin.
ALĂTURI DE ELEVI, LA ÎNCEPUTUL NOULUI AN ȘCOLAR

Siguranța în școli constituie o prioritate pentru polițiștii cărășeni, context în care 125 de polițiști vor acționa în zona grădinițelor, școlilor și liceelor din județul nostru.

La data de 11 septembrie a.c., din dispoziția Șefului Poliției Române, chestor principal de poliție Bogdan Despescu, 125 de polițiști vor acționa în sistem integrat pentru desfășurarea în siguranță a festivităților specifice deschiderii anului de învățământ preuniversitar.
Conectare
Utilizator

ParolăÎncă nu eşti membru?
Înregistrează-te

Ţi-ai uitat parola?
Solicită una nouă
RECLAMA PUBLICITATE
Site-ul Iulik official.
VIZTATORI UNICI
<Flag Counter
CEAS

Bucharest

HOROSCOP

1,350,356 vizite unice
Cyclic by Fusion-Themes
Provided by Php-fusion V7 Themes | Freethemes4all.com

Powered by PHP-Fusion copyright © 2002 - 2017 by Nick Jones.
Released as free software without warranties under GNU Affero GPL v3.