Pagina principală · LIVE CAMERA CENTRU RESITA · Articole · Facebook Blog · Categorii de ştiri · Contactați-ne · Email -Admini · ARHIVA VIDEO Miercuri, August 22, 2018
Navigare
Cele mai noi articole
Niciun articol disponibil
name
Curs Valutar BNR
name
name
IP address signature
TRAFIC
optimizare web
IN CURAND RADIO
Dosare penale întocmite de politistii de frontiera


La volan cu permis de conducere fals


Polițiștii de frontieră timișeni au depistat un cetățean român, care a prezentat la controlul de frontieră un permis de conducere italienesc fals, pentru autoturismul pe care îl conducea.
Italia - Circulatie rutieră îngreunată în zona orasului Genova, pe autostrada A10


Ministerul Afacerilor Externe informează cetățenii români care se află, tranzitează sau doresc să călătorească în Italia că, în urma prăbușirii unei porțiuni de pod al carosabilului autostrăzii A10, din apropierea orașului
CHIRVAI /RUGĂ LA CARAȘOVA, CARAS-SEVERIN, de Sf. MARIA MARE 15-16 AUGUST


DOBRI DOȘLI!/BINE AȚI VENIT!Com. Carasova - 15-16 august - Sarbatoarea Adormirii Maici D

Religie:Romano-catolicăHram:Adormirea Maicii Domnului,

Biserică construită în jur de 1726, transformată în 1822, renovată în 2007 În România, minoritarii croați sunt concentrați în majoritate în județul Caraș-Severin. Ariile locuite și vorbite de minoritatea croată sunt compacte, fiind dispuse în mediu rural în jurul celor două comune:Carașova cu satele aparținătoare (Nermed, Iabalcea) și Lupac cu satele aparținătoare (Clocotici, Rafnic, Vodnic)


LOCALITATEA CARAȘOVA
Praznicul Adormirii Maicii Domnului sau Sfânta Maria Mare


Praznicul Adormirii Maicii Domnului sau Sfânta Maria Mare, este sãrbãtoritaă de fiecare dată în 15 august, este una dintre cele mai mari ale bisericii creștine. Această sărbătoare este celebratã de biserică ortodoxă și de biserica romano-catolicã și greco-catolicã.

Următoarele localități prăznuiesc această sârbătoare: Carașova, Doman,
Ziua Marinei Române


Centrul de greutate al manifestărilor dedicate sărbătoririi Zilei Marinei Române va fi miercuri, 15 august, la Constanța. Activitățile organizate de Statul Major al Forțelor Navale se vor derula, pe faleza din fața Comandamentului Flotei, pe parcursul întregii zile, începând cu ora 09.55 până târziu în noapte.
Program special la Starea Civilă Resita


Program special la Starea Civilă Reșița, în perioada 15 – 18 august

Având în vedere prevederile H.G. nr. 595/2018 privind stabilirea zilelor de 16 și 17 august 2018 ca zile libere, publicată în M.O. Nr.687/07.08.2018, pentru salariații din sectorul public, dorim să aducem la cunoștința cetățenilor informații cu privire la programul compartimentului de Stare Civilă din cadrul Primăriei Reșița:
Republica Croatia - mentinerea aglomeratiei în circulatia rutieră estivală


Ministerul Afacerilor Externe informează cetățenii români care intenționează să tranziteze sau să călătorească în Republica Croația că, din cauza vârfului de sezon estival - luna august 2018 - circulația rutieră este foarte intensă pe principalele autostrăzi:
Dosare penale întocmite de politistii de frontiera


Țigări de contrabandă confiscate de polițiștii de frontieră severineni


* Polițiștii de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Mehedinți au depistat o femeie care transporta aproximativ 500 de pachete cu țigări de contrabandă pe care urma să le comercializate ilegal în Drobeta Turnu Severin.
Activitatea desfășurată de Inspectoratul Teritorial de Muncă Caraș-Severin în luna iulie 2018

În iulie 2018 Inspectoratul Teritorial de Muncă Caraș-Severin a efectuat 214 controale, din care 104 în domeniul relațiilor de muncă și 110 în domeniul securității și sănătății în muncă, aplicându-se amenzi contravenționale în valoare totală de 148.500 lei.
Exemplare noi pentru colecția de animale a Grădinii Zoologice ,, Prof. Ioan Crișan" din Reșița

Pentru a deveni și mai atractiv, parcul zoologic din Reșița și-a înnoit colecția de animale cu câte o pereche de canguri pitici și lebede albe precum și o familie de lame și una de maimuțe pavian cu mantie.
3,37% din totalul functionarilor publici au sub 30 ani


Agenția Națională a Funcționarilor Publici atrage atenția asupra necesității asigurării unui echilibru în interiorul corpului funcționarilor publici, raportat la grupele de vârste de la nivelul întregii administrații publice.
Reglementări privind interconectarea IP pentru serviciile de telefonie în consultare publicăANCOM a lansatastăzi în consultare publică un proiect de decizie care stabilește cerințele tehnice armonizate și tarifele serviciilor auxiliare pentru interconectarea IP pentru terminarea apelurilor fixe și mobile în rețelele publice de telefonie.
87 de sanctiuni contraventionale aplicate pentru nerespectarea normelor de curătenie


Continuă acțiunile de depistare a persoanelor care aruncă deșeuri sub diverse forme pe domeniul public al muncipiului Reșița.
Două călăuze retinute 24 de ore pentru trafic de migranti


* Polițiștii de frontieră din cadrul Inspectoratului Teritorial al Poliției de Frontieră Timișoara au depistat și identificat, în cadrul unei acțiuni pe linia combaterii migrației ilegale desfășurate pe raza județului Timiș, doi cetățeni români care au sprijinit 20 de cetățeni din Irak, Siria și Iran în încercarea de trece ilegal frontiera.
Probleme în transportul aerian internațional


Croația – Grevă la compania aeriană croată
Ministerul Afacerilor Externe informează cetățenii români care intenționează să tranziteze sau să călătorească în Republica Croația pe calea aerului, că Sindicatul piloților Companiei Croația Airlines /HSPP/ și Sindicatul personalului de deservire și auxiliar al Croația Airlines /OCRA/ au decis să intre în grevă pe o durată nelimitată, începând cu
Aplicare măsurilor pentru asigurarea protecției propriilor angajați, în zilele caniculare


Ținând cont de faptul că în această perioadă se pot înregistra temperaturi extreme ridicate, Inspectoratul Teritorial de Muncă Caraș Severin reamintește tuturor angajatorilor că au obligația aplicării măsurilor pentru asigurarea protecției propriilor angajați, în zilele în care se înregistrează astfel de temperaturi.
Clarificări cu privire la amenajările pentru gestionarea gunoiului de grajd


Agenția pentru Finanțarea Investițiilor Rurale vine în sprijinul solicitanților Programului Național de Dezvoltare Rurală 2014 – 2020 (PNDR 2020) cu precizări referitoare la amenajările pentru depozitarea gunoiului de grajd în exploatațiile agricole.
Scoală de vară pentru olimpici si sefi de promotie, la UVT - Youth Elite


60 de elevi olimpici și șefi de promoție în liceele lor se vor reuni la Universitatea de Vest din Timișoara, în cadrul școlii de vară Youth Elite, proiect derulat de UVT.
PESTA PORCINĂ AFRICANĂ AMENINȚĂ SĂ SE RĂSPÂNDEASCĂ ÎN EUROPA: FIȚI ATENȚI LA SEMNELE EI ȘI ANUNȚAȚI MEDICUL VETERINAR!

Cine cauzează pesta porcină africană?

Pesta porcină africană este cauzată de un virus.

La ce specii este întâlnită boala? La porcii domestici și porcii mistreți europeni de toate vârstele, indiferent de gen.

Pot oamenii să se infecteze cu acest virus?
Republica Federală Germania - Cod de caniculă 7-9 august 2018

Ministerul Afacerilor Externe informează cetățenii români care se află, tranzitează sau doresc să călătorească în Republica Federală Germania că, în conformitate cu datele transmise de autoritățile locale, în perioada 7–9 august 2018, prognozele meteorologice indică o creștere semnificativă a temperaturilor, până la 40oCelsius, izolat fiind posibile ploi puternice și furtuni.

Cetățenii români pot solicita asistență consulară la numerele de telefon ale
Conectare
Utilizator

ParolăÎncă nu eşti membru?
Înregistrează-te

Ţi-ai uitat parola?
Solicită una nouă
RECLAMA PUBLICITATE
Site-ul Iulik official.
VIZTATORI UNICI
<Flag Counter
CEAS

Bucharest

HOROSCOP

2,226,706 vizite unice
Cyclic by Fusion-Themes
Provided by Php-fusion V7 Themes | Freethemes4all.com

Powered by PHP-Fusion copyright © 2002 - 2018 by Nick Jones.
Released as free software without warranties under GNU Affero GPL v3.