Pagina principală · LIVE CAMERA CENTRU RESITA · Articole · Facebook Blog · Categorii de ştiri · Contactați-ne · Email -Admini · ARHIVA VIDEO Marți, Noiembrie 21, 2017
Navigare
Cele mai noi articole
Niciun articol disponibil
name
Curs Valutar BNR
name
name
IP address signature
TRAFIC
optimizare web
IN CURAND RADIO
Dosare penale întocmite de politistii de frontiera

Doi cetățeni albanezi, opriți la frontiera cu Serbia

* Polițiștii de frontieră timișeni au depistat, în zona de competență, doi cetățeni din Albania care au încercat să treacă ilegal frontiera din Serbia în România, pe jos, întrucât aveau interdicție de a intra în Spațiul Schengen.
* Cei doi au fost predați autorităților sârbe în baza acordului de readmisie.
Cum alegi cele mai bune oferte de telefonie, internet sau televiziune de Black Friday

Operatorii de telefonie, internet sau televiziune lansează cu ocazia Black Friday diverse oferte promoționale, însă este important ca utilizatorii să se informeze temeinic înainte de a se decide asupra unei oferte de acest tip. Autoritatea Națională pentru Administrare și Reglementare în Comunicații (ANCOM) le spune utilizatorilor la ce să fie atenți, astfel încât să aleagă oferta telecom care corespunde cel mai bine nevoilor lor de comunicare și consum.
Atunci când decid să achiziționeze la oferte de Black Friday abonamente pentru servicii de telefonie, internet sau televiziune care pot include, de exemplu, echipamente precum smartphone, tabletă sau televizor cu o reducere substanțială, ar fi bine ca utilizatorii să verifice următoarele lucruri:
Atenționare de călătorie Grecia - Fenomene meteo severe în Insula Symi si localitătile din regiunea Attica - Mandra, Magoula si Nea Peramos

Ministerul Afacerilor Externe informează cetățenii români care se află sau doresc să călătorească în Republica Elenă că pe insula Symi a fost declarată stare de urgență, ca urmare a inundațiilor și a fenomenelor meteorologice care au avut loc în data de 13 noiembrie 2017. Infrastuctura insulei a fost grav afectată, imobilele au fost inundate, iar insula a rămas fără electricitate.
PREVENITI FURTURILE DIN AUTOTURISME!

Polițiștii cărășeni fac cercetări în vederea identificării autorilor a două furturi din autoturisme. Puteți preîntâmpina aceste fapte dacă manifestați mai mult interes în protecția bunurilor deținute!

La data de 14 noiembrie a.c., un bărbat în vârstă de 47 de ani și-a parcat autoturismul pe strada Timișoarei din municipiul Reșița, lăsându-și borseta pe bancheta din dreapta-față a autoturismului.
ASOCIAȚIA GERMANĂ DE CULTURĂ ȘI EDUCAȚIE A ADULȚILOR DIN REȘIȚA LA ZI DE SĂRBĂTOARE

Sâmbătă, 18 noiembrie și duminică, 19 noiembrie, se aniversează 30 de ani de la constituirea primului nucleu al Asociației Germane de Cultură și Educație a Adulților din Reșița. Pentru a marca evenimentul, în aceste zile au loc mai multe manifestări. Programul este următorul:
Primăria Municipiului Resita angajează!

Direcția de Întreținere și Reparație a Patrimoniului Consiliului Local Reșița organizează concurs pentru ocuparea următoarelor funcții:
Doi cetățeni din India, depistați la frontieră cu documentele altor persoane

* Polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Sânnicolau Mare - jud. Timiș au depistat doi cetățeni din India care au încercat să iasă din țară cu documente aparținând altor persoane, ajutați de un cetățean german.
* Cetățeanul german, cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de migranți, a fost reținut pentru 24 de ore, acesta urmând să fie prezentat judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Timiș cu propunere de arestare preventivă.
Sedința Colegiului Prefectural Caraș-Severin

Instituția Prefectului - Județul Caraș-Severin organizează joi, 16 noiembrie, ora 11,00, la sediul Palatului Administrativ, Sala de la etajul I, ședința Colegiului Prefectural Caraș-Severin, cu următoarea tematică:
Campania de informare si promovare ,,Traficul de fiinte umane/prevenirea traficului de minori si consumul de droguri"

Instituția Prefectului – Județul Caraș-Severin, prin Biroul Județean pentru Romi, continuă campania de informare și promovare”Traficul de ființe umane/prevenirea traficului de minori și consumul de droguri”, inițiată în luna octombrie a acestui an.
Cea de-a doua acțiune, la care au participat peste 80 de elevi, s-a desfășurat marți, 14 noiembrie 2017, la Liceul Teoretic ”General Dragalina” din Oravița.
DOSARE PENALE

PRINS ÎN FLAGRANT ÎN TIMP CE ÎNȚEPA ROȚILE UNEI MAȘINI DIN ORAVIȚA

Un bărbat de 34 de ani este cercetat penal de polițiștii din Oravița, fiind prins în flagrant când înțepa cu o sulă anvelopele unui autoturism. Polițiștii au stabilit ulterior că altor opt autoturisme parcate în aceeași zonă le-au fost înțepate anvelopele.
SCRISOARE DESCHISĂ - Accesul pacientilor diagnosticati cu cancer pulmonar la imunoterapie
Către: Guvernul României

SCRISOARE DESCHISĂ, 14 noiembrie 2017

Către: Guvernul României
În atenția: Domnului Mihai Tudose – Prim-Ministrul României
Domnului Ionuț Mișa – Ministrul de Finanțe
De la: Federația Asociațiilor Bolnavilor de Cancer din România
Subiect: Accesul pacienților diagnosticați cu cancer pulmonar la imunoterapie

Stimate Domnule Prim-Ministru,
Stimate Domnule Ministru,
Opriți moartea a 10.000 de români!
MRP lansează oficial primul 'Curs dedicat problematicii românilor din afara României'

Ministerul pentru Românii de Pretutindeni (MRP) organizează în parteneriat cu Facultatea de Sociologie și Asistență Socială (FSAS), primul „Curs dedicat problematicii românilor din afara României”,lansat cu ocazia Centenarului Marii Unirii.
Exploatarea mijloacelor/sistemelor de încălzire

În vederea eliminării apariției de situații de urgență generate de exploatarea necorespunzătoare a mijloacelor de încălzire, Inspectoratul pentru Situații de Urgență „SEMENIC” recomandă cetățenilor o serie de reguli și măsuri preventive pentru sezonul rece:
La exploatarea sobelor cu sau fără acumulare de căldură, a mașinilor și aparatelor de încălzit/gătit se vor avea în vedere următoarele măsuri:
Locuri de muncă sezonieră în AGRICULTURĂ - SPANIA - CAMPANIA 2018

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Caras-Severin , prin Serviciul de Ocupare EURES Romania oferă 800 locuri de muncă vacante în Spania pentru munca sezonieră în agricultură la recoltarea căpșunilor, in campania 2018. Locurile de munca sunt oferite pentru 400 de femei și 200 de cupluri, fiind solicitate persoane apte pentru munca la camp cu vârsta intre 18 – 50 ani, nefiind solicitata experiență.
Ai o locuintă de vânzare ?

Primăria municipiului achiziționează apartamente, proprietate a persoanelor fizice sau juridice din oraș, pentru două destinații - locuințe sociale și locuințe de serviciu, după cum urmează:
• 50% - 2 camere;
• 25% - 1 cameră;
• 25% - 3 camere.
Campanie de colectare a DEEE -urilor de la domiciliu

Primăria Municipiului Reșița în colaborare cu Serviciul Local de Colectare –partener- Asociația Română pentru Reciclare RoRec organizează în ziua de SÂMBĂTĂ-18 NOIEMBRIE 2017- CAMPANIE DE COLECTARE A DEEE–URILOR DE LA DOMICILIU.

În categoria ECHIPAMENTELOR ELECTRICE ȘI ELECTRONICE (DEEE), intră deșeurile provenite de la:
O nouă carte-album a Banatului Montan
În urma succesului înregistrat la apariția cărților-album „Reșița: Viziuni = Reschitza: Visionen”, avându-i în calitate de coordonatori și prefațatori pe Gheorghe Jurma și Erwin Josef Țigla (pentru acest volum ambii au primit în data de 6 octombrie 2010 Premiul Special pentru 2009 al Filialei Timișoara al Uniunii Scriitorilor din România), „Anina - Steierdorf: Viziuni / Visionen”, cu aceiași coordonatori și prefațatori Gheorghe Jurma și Erwin Josef Țigla (pentru care au primit în data de 5 decembrie 2013 Diploma Juriului pentru publicistică pentru anul 2012 al filialei Timișoara a Uniunii Scriitorilor din România) și nu în ultimul rând „Bocșa: Viziuni = Bokschan: Visionen”, toate trei apărute la Editura „Banatul Montan” din Reșița în 2009, 2012 respectiv 2014, Forumul Democratic al Germanilor din județul Caraș-Severin a continuat cu un nou volum, de data aceasta dedicat Oraviței, ca parte integrantă a unei întregi serii dedicate localităților mai importante ale Banatului Montan.
Cartea-album „Oravița:
PERLE, RUBINE, INELE CU DIAMANTE SI BANI, RIDICATE DE POLITISTI, ÎN CADRUL UNUI DOSAR DE CORUPTIE
Polițiștii Direcției de Investigare a Criminalității Economice din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție, au continuat, în perioada 6 -10 noiembrie a.c., activitățile de urmărire penală în cadrul unui dosar penal în care se efectuează cercetări față de cadre didactice implicate în promovări fraduloase de examene.
Donatii lunare prin SMS

Atunci când statul nu face față anumitor îndatoriri, societatea civilă îi poate sări în ajutor. De aceea, Salvați Copiii a lansat, în 2010, unul dintre programele cu cel mai puternic impact din istoria organizației, „Fiecare copil contează”, menit să contribuie la reducerea mortalității infantile.
Doi cetățeni din Kosovo, opriți la frontiera de sud-vest

Polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Oravița au depistat doi cetățeni din Kosovo care au încercat să intre ilegal în România din Serbia, pe jos, pe la frontiera verde.
Persoanele în cauză au fost predate autorităților sârbe, în baza acordului de readmisie.
Conectare
Utilizator

ParolăÎncă nu eşti membru?
Înregistrează-te

Ţi-ai uitat parola?
Solicită una nouă
RECLAMA PUBLICITATE
Site-ul Iulik official.
VIZTATORI UNICI
<Flag Counter
CEAS

Bucharest

HOROSCOP

1,568,650 vizite unice
Cyclic by Fusion-Themes
Provided by Php-fusion V7 Themes | Freethemes4all.com

Powered by PHP-Fusion copyright © 2002 - 2017 by Nick Jones.
Released as free software without warranties under GNU Affero GPL v3.