Pagina principală · LIVE CAMERA CENTRU RESITA · Articole · Facebook Blog · Categorii de ştiri · Contactați-ne · Email -Admini · ARHIVA VIDEO Duminică, Iulie 21, 2019
Navigare
Cele mai noi articole
Niciun articol disponibil
name
name
IP address signature
TRAFIC
optimizare web
IN CURAND RADIO
Sedintă de lucru la sediul Consiliului Judetean Caras-Severin


La sediul Palatului Administrativ a avut loc astăzi, 16 iulie 2019, o ședință de lucru pe tema stadiului lucrărilor la Centrul integrat de management al deșeurilor de la Lupac, care i-a adus împreună pe președintele Silviu Hurduzeu, vicepreședintele Flavius Nedelcea, arhitectul șef al județului Victor Naidan, reprezentanții proiectantului, antreprenorului și experții tehnici contractați de antreprenor.
Campionatul National de Lupte Libere, Greco-Romane si Lupte Feminine pentru Seniori

Campionatul Național de Lupte Libere, Greco-Romane și

Lupte Feminine pentru Seniori, Reșița 18-21 iulie 2019

În perioada 18-21 iulie 2019, Reșița găzduiește Campionatul Național de Lupte Libere, Greco-Romane și Lupte Feminine pentru Seniori, ce se va desfășura la Sala Polivalentă din municipiu. Vor participa peste 350 de sportivi de la cele mai bune cluburi din România, componenți ai loturilor naționale și olimpice, multiplii medaliați la Campionate Europene și Campionate Mondiale. Competiția este organizată de Federatia Română de Lupte, în colaborare cu Asociația Județeană de Lupte Caraș-Severin, Clubul Sportiv Municipal Reșița și Clubul Sportiv Școlar Reșița, având ca parteneri Consiliul Județean Caraș-Severin și Primăria Municipiului Reșița.
TRAFIC RUTIER ÎN SIGURANTĂ

În perioada 8-14 iulie, polițiștii cu atribuții pe linie rutieră au fost la datorie și au acționat pentru prevenirea și combaterea accidentelor rutiere, în tot județul.
Atunci când nu poți trece indiferent

Plutonierul major Ionașcu Constantin, din Inspectoratul de Jandarmi Județean Caraș-Severin, aflat în timpul liber în această dimineață în jurul orei 08.00, se deplasa pe strada Birzăvița, din mun. Reșița, când a văzut o persoană căzută pe partea pietonală.

Jandarmul a încercat să
Activitatea desfășurată de Inspectoratul Teritorial de Muncă Caraș-Severin în luna iunie 2019


În luna iunie 2019, inspectorii de muncă din cadrul Inspectoratului Teritorial de Muncă Caraș-Severin au efectuat 251 controale, din care
PESTE 100 DE BANCNOTE FALSE, DESCOPERITE DE POLITISTI SI PROCURORIÎn această dimineață, polițiștii de combatere a criminalității organizate din Caraș-Severin, Timiș, Hunedoara și Structura Centrală, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T. – B.T. Caraș-Severin, au efectuat 5 percheziții domiciliare, pe raza județului Hunedoara, la membrii unui grup infracțional organizat, specializat în falsificare de monedă, punerea în circulație de valori străine falsificate și înșelăciune.De asemenea, au fost puse în
Trei cetăteni albanezi si un turc, depistati în timp ce încercau să intre ilegal pe teritoriul României

* Polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Lunga – I.T.P.F. Timișoara au depistat trei cetățeni din Albania și un cetățean turc care au încercat să intre ilegal în România, pe jos, pe la „frontiera verde”.

* Polițiștii de frontieră efectuează cercetări pentru săvârșirea infracțiunii de trecere frauduloasă a frontierei de stat, persoanele fiindpreluate de autoritățile de frontieră sârbe, în vederea continuării cercetărilor.
Avalansă de înscrieri la UPT, încă din prima zi


Absolvenții de liceu au venit în număr mare încă de dimineață, în 15 iulie 2019, pentru a se înscrie din prima zi la facultățile Universității Politehnica Timișoara. Potrivit calendarului admiterii, înscrierile se fac până
124.308 absolvenți ai clasei a VIII-a au fost repartizați în învățământul liceal de stat, în prima etapă (anul scolar 2019-2020)


Ministerul Educației Naționale a publicat vineri, 12 iulie, ora 8:00, pe site-ul admitere.edu.ro, rezultatele repartizării computerizate în învățământul liceal de stat a absolvenților clasei a VIII-a.

Au fost repartizați 124.308 elevi în învățământul liceal de stat, dintre care:
Republica Elenă - ploi torențiale, furtuni și vânt în rafale

Ministerul Afacerilor Externe informează cetățenii români care se află sau doresc să călătorească în Republica Elenă că Serviciul local de Meteorologie a transmis situația actualizată a zonelor ce vor fi afectate de vreme nefavorabilă începând din seara zilei de 13 iulie 2019, respectiv ploi torențiale, furtuni, vânt în rafale.

Zonele afectate de vremea nefavorabilă sunt:
O nouă rundă de testări ale Sistemului RO-ALERT

În perioada următoare, Departamentul pentru Situații de Urgență, prin Inspectoratul General pentru Situații de Urgență, în colaborare cu Serviciul de Telecomunicații Speciale, va realiza o nouă rundă de testări ale Sistemului RO-ALERT. Activitatea are scopul de a examina funcționarea sistemului prin transmiterea unor mesaje de test către telefoanele mobile aflate în raza celulelor de telefonie mobilă din anumite zone.

Telefoanele configurate pentru recepția mesajelor RO-ALERT și care
Republica Elenă - Furtuni și ploi torențiale


Ministerul Afacerilor Externe informează cetățenii români care se află sau doresc să călătorească în Republica Elenă că Serviciul local de Meteorologie a emis o prognoză de vreme nefavorabilă pentru perioada
Accident cu urmari grave pe DJ 573A


În după-amiaza zilei de astăzi, pe DJ 573A, a avut loc un accident rutier, soldat cu
Evită cheltuielile mari la utilizarea internetului în roaming. Fii atent la avertizările primite de la operatorul tău privind atingerea plafonului de 50 de euro!

Autoritatea Națională pentru Administrare și Reglementare în Comunicații (ANCOM) readuce în atenția utilizatorilor care călătoresc în străinătate faptul că au dreptul să beneficieze de un „plafon” la utilizarea serviciului de internet mobil în roaming.

Operatorii au obligația să restricționeze accesul la serviciile de internet mobil în roaming atunci când costul suplimentar înregistrat ca urmare a utilizării acestui serviciu ajunge la 50 de euro/lună (fără TVA) dacă utilizatorii nu au optat explicit pentru un alt plafon din ofertele comerciale ale furnizorilor sau dacă nu au renunțat în mod expres la aplicarea plafonului implicit.Cum se aplică plafonul
Cumpără acum Interrail Global Pass și ai 10% reducere pentru călătoriile din toamnă !

Pentru cei care doresc să călătorească toamna aceasta cu trenul în Europa, la prețuri accesibile, CFR Călători recomandă oferta Interrail Global Pass care vine cu o nouă reducere de 10%, dacă biletul este cumpărat în perioada
Fermierii mici au la dispoziție varianta finală a ghidului pentru obținerea unei finanțări nerambursabile de 15.000 de euro prin PNDR 2020.

Agenția pentru Finanțarea Investițiilor Rurale a publicat versiunea finală a Ghidului solicitantului pentru dezvoltarea fermelor mici (submăsura 6.3) din cadrul Programului Național de Dezvoltare Rurală 2014 - 2020 (PNDR 2020).


Ghidul publicat astăzi pe
La ceas de bilant

Asociația Germană de Cultură și Educație a Adulților din Reșița a organizat în data de 10 iulie 2019 la Biblioteca Germană „Alexander Tietz” adunarea de bilanț a celui de-al 32-lea an de activitate.
Locuri de muncă în Caras-Severin

SITUAȚIA LOCURILOR DE MUNCĂ VACANTE LA DATA DE 12.07.2019
ARME SI MUNITIE DETINUTE ILEGAL


În această dimineață, începând cu ora 06,00, polițiști din cadrul Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase Caraș-Severin, împreună cu polițiști de investigații criminale pun în aplicare un mandat de percheziție domiciliară, emis de Judecătoria Resița, la două locații de pe raza orașului
Salvați Copiii dă startul taberelor pentru copiii cu părinți plecați să muncească în străinătate

Aproape 30.000 de copii români au rămas în țară, fără niciun părinte alături -

Organizația Salvați Copiii România anunță deschiderea taberelor estivale pentru copiii rămași singuri acasă, însingurați o dată în plus pe perioada vacanței de vară. Datele oficiale arată că aproape 30.000 de copii români sunt în grija rudelor, după ce ambii părinți sau unicul părinte susținător au fost nevoiți să plece peste granițe, pentru a le putea asigura copiilor un trai decent în țară.

Prima tabără va avea loc la
Conectare
Utilizator

ParolăÎncă nu eşti membru?
Înregistrează-te

Ţi-ai uitat parola?
Solicită una nouă
RECLAMA PUBLICITATE
Site-ul Iulik official.
VIZTATORI UNICI
<Flag Counter
CEAS

Bucharest

HOROSCOP

3,235,253 vizite unice
Cyclic by Fusion-Themes
Provided by Php-fusion V7 Themes | Freethemes4all.com

Powered by PHP-Fusion copyright © 2002 - 2019 by Nick Jones.
Released as free software without warranties under GNU Affero GPL v3.