Pagina principală · LIVE CAMERA CENTRU RESITA · Articole · Facebook Blog · Categorii de ştiri · Contactați-ne · Email -Admini · ARHIVA VIDEO Marți, Septembrie 27, 2022
VIZTATORI UNICI
<Flag Counter
Browser Ip
IP address signature
ACTIVITĂTI DE EDUCATIE RUTIERĂ DESFĂSURATE ÎN SCOLI
Colegiul Național "Traian Doda" -Corpul B și Școala Gimnazială Maciova.

În cadrul activităților a fost folosit laboratorul mobil de educație rutieră, iar celor aproximativ 70 de elevi participanți le-au fost prezentate și aparatele de măsurare a vitezei autovehiculelor și de stabilire a alcoolemiei participanților la trafic.

Obiectivul principal al acțiunilor a constat în educarea copiilor și tinerilor spre a avea un comportament responsabil, bine informat și prudent, fie că se deplasează pe drumurile publice în calitate de pieton, pasager sau biciclist.

Elevii prezenți au fost informați cu privire la regulile de circulație care trebuie respectate atunci când se deplaseaza cu bicicleta sau trotineta electrică: să nu circule cu bicicleta/trotineta electrică pe drumurile publice dacă nu au împlinit vârsta de 14 ani, să se asigure și semnalizeze înainte de a schimba direcția de mers, să traverseze pe trecerile de pietoni pe lângă bicicletă/trotinetă electrică, să nu se lase distrași de telefonul mobil atunci când circulă cu bicicleta/trotineta electrică etc.

Temele abordate au vizat siguranța rutieră, dar și siguranța la școală, în mediul online, prevenirea victimizării și a situațiilor de bullying, prevenirea traficului și consumului de droguri.

Celor mici li s-a reamintit cât de important este să fie toleranți, să-i trateze pe cei din jur cu respect, să aibă o atitudine non-violentă în cazul apariției unor conflicte și să nu ia parte la fapte care contravin legii.

Activitățile preventive continuă în toate unitățile școlare din școlare, siguranța copiilor și tinerilor reprezentând una dintre prioritățile noastre.
Evaluări
Evaluarea este disponibilă doar membrilor.

Te rog conectează-te sau înregistrează-te pentru a vota.

Nu au fost postate evaluări.
Conectare
Utilizator

ParolăÎncă nu eşti membru?
Înregistrează-te

Ţi-ai uitat parola?
Solicită una nouă
HOROSCOP

5,021,581 vizite unice
Cyclic by Fusion-Themes
Provided by Php-fusion V7 Themes | Freethemes4all.com

Powered by PHP-Fusion copyright © 2002 - 2022 by Nick Jones.
Released as free software without warranties under GNU Affero GPL v3.