Pagina principală · LIVE CAMERA CENTRU RESITA · Articole · Facebook Blog · Categorii de ştiri · Contactați-ne · Email -Admini · ARHIVA VIDEO Miercuri, Octombrie 28, 2020
Cele mai noi articole
Niciun articol disponibil
name
name
IP address signature
TRAFIC
optimizare web
IN CURAND RADIO
Sedința extraordinară a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Caraș-Severin si hotărârile luate. Situatia cu privire la învătământ în Caras-Severin
Hotărârea nr. 34/16.10.2020

Art.1. Se aprobă Anexa nr.1 referitoare la Încadrarea în limitele de incidență cumulată a cazurilor de COVID-19 pe ultimele 14 zile la nivelul localităților / județului Caraș-Severin, pe baza analizei prezentate de către Direcția de Sănătate Publică a Județului Caraș-Severin.

Art.2. (1). Se aprobă Anexa nr.2 cuprinzând Măsurile dispuse începând cu data de 17.10.2020, în vederea diminuării impactului riscului epidemiologic la nivelul județului Caraș-Severin, conform ratei de incidență constatată la data de 16.10.2020.

(2). Măsurile dispuse se aplică pentru o perioadă de 14 zile (17.10. – 30.10.2020), urmând a fi reevaluate la finalul acestei perioade, pe baza analizei prezentate de către Direcția de Sănătate Publică a Județului Caraș-Severin.

Art.3. Prezenta hotărâre intră în vigoare începând cu data de 17.10.2020 și se va publica pe site-urile Instituției Prefectului – Județul Caraș-Severin și Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Semenic” al Județului Caraș-Severin.

Art.4. (1). Prezenta Hotărâre se transmite prin grija Secretariatului Tehnic Permanent, prin e-mail, membrilor Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Caraș-Severin și unităților administrativ teritoriale din județul Caraș-Severin.

(2). Prin grija Comitetelor Locale pentru Situații de Urgență prezenta hotărâre se va afișa la loc vizibil și va fi diseminată în mod corespunzător.Hotărârea nr. 35/16.10.2020

Art.1. (1) Se aprobă trecerea la Scenariul 3 – ROȘU și suspendarea cursurilor școlare organizate în modalitatea ”față în față” pentru următoarele unități de învățământ:

Ø Școala Gimnazială Tirol pentru o perioadă de 14 zile (16.10-29.10.2020), datorită apariției unui caz confirmat pozitiv-șoferul microbuzului școlar (personal nedidactic);

Ø Școala Gimnazială ”Sfântul Iacob” Brebu și Grădinița cu Program Normal Brebu pentru o perioadă de 14 zile (16.10-29.10.2020), datorită ratei incidenței cumulate la data de 15.10.2020;

Ø Școala Gimnazială Nr. 1 Bocșa la clasa a VIII-a A, pentru o perioadă de 14 zile (16.10-29.10.2020), datorită infectării cu virusul SARS-CoV-2 a unui elev.

(2). Se aprobă trecerea la Scenariul 1 – VERDE, cu prezența tuturor elevilor ”față în față” pentru următoarele unități de învățământ:

Ø Școala Gimnazială Constantin Daicoviciu și structurile arondate, începând din data de 15.10.2020;

Ø Școala Gimnazială ”Petre Sava Băleanu” Văliug și structura Grădinița cu Program Normal Văliug, începând din data de 20.10.2020, dacă rata incidenței va scădea și va fi sub pragul de 1,5/1000 locuitori, cu excepția clasei simultan I+III+IV, care continuă predarea on-line până la data de 23.10.2020.

(3). Se apobă reluarea cursurilor școlare suspendate temporar, începând cu data de 15.10.2020, în urma expirării perioadei de suspendare a cursurilor școlare organizate în modalitatea ”față în față” pentru următoarele unități școlare, respectiv clase:

Ø Școala Gimnazială Constantin Daicoviciu, clasele V, VI, VII și VIII;

Ø Școala Gimnazială Zăgujeni, clasele V, VI, VII și VIII.

Art.2. (1). În urma analizării propunerilor consiliilor de administrație ale unităților de învățământ din județul Caraș-Severin avizate de către Inspectoratul Școlar Județean Caraș-Severin și Direcția de Sănătate Publică a Județului Caraș-Severin se aprobă Scenariile de funcționare ale unităților de învățământ preuniversitar din județul Caraș-Severin înaintate de către Inspectoratul Școlar Județean Caraș-Severin.

(2). Scenariile de funcționare ale unităților de învățământ preuniversitar din județul Caraș-Severin sunt cuprinse în Anexa nr.1 care face parte integrantă din prezenta Hotărâre.

Art.3. (1). Prezenta hotărâre se transmite, prin grija Secretariatului Tehnic Permanent, prin e-mail, membrilor Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Caraș-Severin și altor instituții în drept.

(2). Inspectoratul Școlar Județean Caraș-Severin va comunica prezenta Hotărâre, fiecărei unități de învățământ preuniversitar.

Solicităm cetățenilor județului nostru să respecte toate regulile de distanțare fizică, normele de igienă, precum și să își acopere concomitent nasul și gura cu măști de protecție, eșarfe sau alte accesorii vestimentare.

Reamintim că toate aceste măsuri au fost dispuse spre binele întregii comunități, în contextul creșterii alarmante a numărului de persoane infectate cu SARS CoV- 2 în ultima perioadă.

BIROUL DE PRESĂ
Evaluări
Evaluarea este disponibilă doar membrilor.

Te rog conectează-te sau înregistrează-te pentru a vota.

Nu au fost postate evaluări.
Conectare
Utilizator

ParolăÎncă nu eşti membru?
Înregistrează-te

Ţi-ai uitat parola?
Solicită una nouă
RECLAMA PUBLICITATE
Site-ul Iulik official.
VIZTATORI UNICI
<Flag Counter
CEAS

Bucharest

HOROSCOP

3,896,776 vizite unice
Cyclic by Fusion-Themes
Provided by Php-fusion V7 Themes | Freethemes4all.com

Powered by PHP-Fusion copyright © 2002 - 2020 by Nick Jones.
Released as free software without warranties under GNU Affero GPL v3.