Pagina principală · LIVE CAMERA CENTRU RESITA · Articole · Facebook Blog · Categorii de ştiri · Contactați-ne · Email -Admini · ARHIVA VIDEO Sâmbătă, Mai 18, 2024
VIZTATORI UNICI
<Flag Counter
Browser Ip
IP address signature
Facultatea de Chimie Industrială si Ingineria Mediului din cadrul UPT îsi deschide laboratoarele pentru toti elevii
elevilor care fac performanță, indiferent de domeniu sau chiar susținerea unor activități ale elevilor.

În aceeași notă, Facultatea de Chimie Industrială și Ingineria Mediului din cadrul Universității Politehnica Timișoara, a lansat, în data de 20 martie 2023, Programul Laboratoare de Chimie deschise elevilor și profesorilor din învățământul preuniversitar.

În cadrul acestui program, sub coordonarea profesorilor de la clasă, împreună cu colegi din mediul universitar, se oferă posibilitatea de a utiliza baza materială și infrastructura Facultății de Chimie Industrială și Ingineria Mediului pentru a le arăta elevilor frumusețea chimiei și a-i atrage spre această știință care ne ajută să înțelegem și să trasformăm lumea în care trăim.

Programul se adresează tuturor elevilor care studiază chimia (din clasa a VII-a până în clasa a XII-a) și își propune să permită accesul liber al elevilor, însoțiți de un cadru didactic, în laboratoarele facultății, pentru a realiza o parte din experimentele de chimie prezentate în manuale.

Programul se va desfășura în perioada 20 martie – 15 iunie 2023 în cele două locații ale facultății, din Bd. Vasile Pârvan nr. 6 – Chimie Anorganică și Str. Carol Telbisz (fostă Bocșei) nr. 6 – Chimie Organică.

Detalii organizatorice, precum și modalitățile de programare, au fost transmise unităților de învățământ și postate pe pagina web și conturile de socializare (facebook și instagram) ale facultății.

Inițiativa se adaugă programului de meditații gratuite la discipinele Chimie Anorganică și Chimie Organică intitulat „Cu UPT învăț CHIMIE”, ce vine în întâmpinarea elevilor de liceu care se pregătesc pentru examenul de bacalaureat, oferind cursuri gratuite de pregătire predate de cadre didactice universitare de la Facultatea de Chimie Industrială și Ingineria Mediului din cadrul Universității Politehnica Timișoara. Prin acest program se urmărește recuperarea materiei restante, aprofundarea cunoștințelor în domeniile menționate, formarea de competențe necesare absolvenților de liceu, precum și familiarizarea elevilor cu cerințele subiectelor pentru susținerea examenului de bacalaureat.

Departament Comunicare si Imagine

Comentarii
Nu există comentarii postate.
Postează un comentariu
Te rog conectează-te pentru a posta un comentariu.
Evaluări
Evaluarea este disponibilă doar membrilor.

Te rog conectează-te sau înregistrează-te pentru a vota.

Nu au fost postate evaluări.
Conectare
Utilizator

ParolăÎncă nu eşti membru?
Înregistrează-te

Ţi-ai uitat parola?
Solicită una nouă
HOROSCOP

6,230,796 vizite unice
Cyclic by Fusion-Themes
Provided by Php-fusion V7 Themes | Freethemes4all.com

Powered by PHP-Fusion copyright © 2002 - 2024 by Nick Jones.
Released as free software without warranties under GNU Affero GPL v3.