Pagina principală · LIVE CAMERA CENTRU RESITA · Articole · Facebook Blog · Categorii de ştiri · Contactați-ne · Email -Admini · ARHIVA VIDEO Duminică, Ianuarie 29, 2023
VIZTATORI UNICI
<Flag Counter
Browser Ip
IP address signature
S-a prezentat la vamă fără a detine permis de conducere
Franța.

​Polițistul de frontieră care își desfășura activitatea la controlul documentelor i-a solicitat persoanei în cauză și permisul de conducere, ocazie cu care a constatat faptul că românul nu posedă un permis de conducere.

​Ca urmare a celor constatate, bărbatului nu i s-a permis continuarea călătoriei la volanul autoturismului, iar polițiștii de frontieră au demarat cercetările cu privire la săvârșirea infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere, urmând ca la definitivarea verificărilor să fie luate măsurile legale.


​* Polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Cenad - județul Timiș au depistat, la controlul de frontieră, un cetățean român care conducea un autoturism, semnalat ca fiind căutat de autoritățile din Spania.

​ În data de 18.11.2022, în Punctul de Trecere a Frontierei Cenad, județul Timiș, s-a prezentat pentru efectuarea formalităților de control, un cetățean român, în vârstă de 39 ani, conducând un autoturism marca Dacia Duster, înmatriculat în Spania.

La controlul de frontieră, în urma verificărilor în bazele de date, s-a constatat faptul că autovehiculul figurează ca „bun căutat având suspiciunea de clonă", alertă introdusă de autoritățile din Spania, în anul 2022.

Ca urmare a verificărilor suplimentare în bazele de date s-a constatat că seria VIN electronică a mijlocului de transport aparține tot unui autoturism Dacia Duster, care apare semnalat furat și cu înmatricularea suspendată, iar deținătorul autoturismului este altă persoană decât cea din talonul prezentat la control.

Bărbatul a declarat că a cumpărat autoturismul de la o persoană necunoscută, în Spania.

În cauză, polițiștii de frontieră timișeni efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tăinuire, urmând ca, la finalizare, să fie dispuse măsurile legale care se impun.

Drept urmare, autoturismul a fost indisponibilizat, iar polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub coordonarea unui procuror în vederea stabilirii întregii activități infracționale și a persoanelor implicare, urmând ca la definitivarea verificărilor să fie luate măsurile legale.
Evaluări
Evaluarea este disponibilă doar membrilor.

Te rog conectează-te sau înregistrează-te pentru a vota.

Nu au fost postate evaluări.
Conectare
Utilizator

ParolăÎncă nu eşti membru?
Înregistrează-te

Ţi-ai uitat parola?
Solicită una nouă
HOROSCOP

5,163,142 vizite unice
Cyclic by Fusion-Themes
Provided by Php-fusion V7 Themes | Freethemes4all.com

Powered by PHP-Fusion copyright © 2002 - 2023 by Nick Jones.
Released as free software without warranties under GNU Affero GPL v3.