Pagina principală · LIVE CAMERA CENTRU RESITA · Articole · Facebook Blog · Categorii de ştiri · Contactați-ne · Email -Admini · ARHIVA VIDEO Miercuri, Iunie 20, 2018
Navigare
Cele mai noi articole
Niciun articol disponibil
name
Curs Valutar BNR
name
name
IP address signature
TRAFIC
optimizare web
IN CURAND RADIO
Infracțiuni rutiere care ne pot pune în pericolÎn data de 17.07.2013, în jurul orelor 23.00, S. Marian, de 21 de ani, a fost depistat pe str. Văliugului din municipiul Reșița în timp ce conducea un motociclu din direcția Cartier Secu - Muncitoresc, iar la controlul efectuat s-a constatat faptul că acesta nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie, motociclul nefiind înregistrat sau înmatriculat în circulație. Cercetările continuă față de conducătorul auto sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de “conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere” și “conducerea
Lucrările de asfaltare
Reprezentanții Serviciului Public “Direcția pentru Întreținerea și Repararea Patrimoniului Consiliului Local - Serviciul de Iluminat Public și Deszăpezire” au finalizat lucrările de asfaltare pe Aleea Hunedoarei
(Micro 1), pe o suprafață de 335 de metri pătrați. De asemenea, pe Strada Rândunica se realizează lucrări de pavare cu piatră cubică.
ZILELE ORAVITEIRepatriere a unui grup de 7 cetățeni români din Siria

Ministerul Afacerilor Externe informează că, la data de 17 iulie 2013, a fost realizată o nouă acțiune de repatriere a unui grup de 7 cetățeni români din Siria, pe ruta Damasc – Beirut.
Reprezentanții Ambasadei României la Damasc au escortat grupul cetățenilor până la frontiera siriano-libaneză și au sprijinit efectuarea formalităților vamale.
Proiectul “Studii privind realizare apărare mal în zona umedă Divici-Pojejena” din cadrul Programului IPA de Cooperare Transfrontalieră România-Republica Serbia

Consiliul Județean Caraș-Severin organizează în data de 19.07.2013, ora 12:00, în
sala de ședințe a Palatului Administrativ, primul atelier de lucru al proiectului
“Studii privind realizare apărare mal în zona umedă Divici-Pojejena” din cadrul
Programului IPA de Cooperare Transfrontalieră România-Republica Serbia, Axa
prioritară 2 – Protecția mediului și pregătirea pentru situații de urgență, Măsura 2.1
– Îmbunătățirea sistemelor și abordărilor referitoare la protecția și managementul
Intreținerea spațiilor verzi din municipiul Reșița

Reprezentanții Serviciului Public “Direcția pentru Întreținerea și Repararea Patrimoniului Consiliului Local - Serviciul de Iluminat Public și Deszăpezire” continuă, în această perioadă, lucrările de întreținere a spațiilor verzi din municipiul Reșița.
Sunt realizate lucrări specifice sezonului estival, constând în cosirea spațiilor verzi și întreținerea celor amenajate (săparea, plivirea florilor din rondouri) din zona Bulevardului Republicii. O altă locație unde se efectuează lucrări la
Turul 2 preliminar, partidele TUR al Ligii Campionilor

Rezultate:
Steaua (România) - Vardar (Macedonia) 3-0
Viktoria Plzen (Cehia) - Zeljeznicar (Bosnia-Herțegovina) 4-3
BATE Borisov (Belarus) - Șahtior Karagandi (Kazahstan) 0-1
Dinamo Tbilisi (Georgia) - Streymur (Insulele Feroe) 6-1
Sheriff (Moldova) - Sutjeska (Muntenegru) 1-1
Ekranas (Lituania) - Hafnarfjördur (Islanda) 0-1
Fola Esch (Luxemburg) - Dinamo Zagreb (Croația) 0-5
CERCETAȚI PENTRU ÎNȘELĂCIUNI CU LOCURI DE MUNCĂ


Două persoane suspectate de înșelăciuni cu locuri de muncă în mai multe județe din țară au fost reținute de polițiștii din Hunedoara. Acestea simulau interviuri în vederea angajării ca agent de vânzări, iar celor selectați li se cerea să achite 200 de euro ca avans pentru autoturisml de serviciu, bani care ajungeau la inițiatorii schemei infracționale. La data de
Atenționare de călătorie – Belgia


Ministerul Afacerilor Externe informează cetățenii români care doresc să călătorească în Belgia ca în data de 21 iulie 2013, pe aeroportul din Bruxelles, între orele 17.00 si 18.00, nu va avea loc nicio aterizare din cauza defilării militare aeriene cu ocazia sărbătoririi zilei naționale a Belgiei.
Datorită repetițiilor pentru defilare este posibil ca și în data de 18 iulie 2013, să nu aibă loc aterizări pe aeroportul din Bruxelles, între orele 15.00 și 16.00. Se
Atenționare de călătorie – Brazilia


Ministerul Afacerilor Externe informează cetățenii români care doresc să călătorească în Brazilia sau se află pe teritoriul acestui stat asupra faptului că orașul Rio de Janeiro găzduiește în perioada 22 - 29 iulie 2013, Ziua Mondială a Tineretului, la care participă și Suveranul Pontif, Papa Francisc.
Datorită manifestațiilor populare care au avut loc în ultima perioadă în Brazilia,
Librăria Semn de carte - -Spectacol de stradă

Joi, 18 iulie 2013 începând cu orele 18:00, în Parcul Piața Tricolorului din cartierul Lunca Bârzavei va avea loc, în premieră pentru Reșița un spectacol de stradă susținut de 12 belgieni și 12 români (printre care și 5 reșițeni) sub genericul “Dialog social prin circ”. Spectacoolul va fi precedat de ateliere de artă- educație nonformală: FACE
Târg de adopții canine


Primăria Municipiului Reșița în parteneriat cu Asociația pentru Protecția Animalelor din Elveția „Wings of Care” (WIOCA) organizează sâmbătă, 20.07.2013, începând cu ora 10, în Parcul Tricolorului din Reșița (zona Victoria), un târg de adopții canine și o acțiune de colectă de hrană pentru câinii fără stăpân aflați la padocul de pe drumul Lupacului.
Succes remarcabil al elevilor români la Olimpiada Internațională de Fizică: cinci medalii și locul I în Europa


Olimpicii români au reușit un nou rezultat de excepție în concursurile internaționale pe discipline: cinci medalii (două medalii de aur și trei medalii de argint), la a 44-a ediție a Olimpiadei Internaționale de Fizică. Grație acestei performanțe, România s-a clasat pe primul loc în Europa, respectiv pe locul 5 la nivel mondial.
Medaliile de aur au fost cucerite de
AȚI VĂZUT-O?

Polițiștii caută o minoră, în vârstă de 14 ani, care a plecat de casă și nu s-a mai întors. Dacă aveți informații ce pot ajuta la găsirea ei, anunțați cea mai apropiată unitate de poliție sau sunați la numărul unic de urgență 112. La data de 14 iulie a.c., minora JITARIUC ALINA-PARASCHIVA, de 14 ani, a plecat de la domiciliu din comuna Dărmănești, județul Suceava și nu a mai revenit până în prezent.
Atenționare de călătorie - Muntenegru

Ministerul Afacerilor Externe informeaz cetățenii români care se deplasează pe teritoriul Muntenegrului că în această perioadă sunt în desfășurare mai multe lucrări de reabilitare a unor porțiuni de drum, precum și a unor tuneluri.
Din cauza lucrărilor de reabilitare, circulația este întreruptă pe porțiunea de drum BERANE-LUBNICE între orele 11.00-15.00.
Sedința Colegiului Prefectural Caraș-Severin

Instituția Prefectului - Județul Caraș-Severin organizează joi, 18 iulie a.c., ora 11,00, la sediul Palatului Administrativ, Sala de la etajul I, ședința Colegiului Prefectural Caraș-Severin, cu următoarea tematică:
1.1. Informare privind stadiul și modul de realizare a măsurilor cuprinse în „Planul de măsuri pentru îmbunătățirea activității de gestionare a deșeurilor în județul Caraș-Severin”.
1.2. Stadiul de realizare a obligațiilor de mediu privind depozitarea deșeurilor menajere.
2. Informare privind activitatea desfășurată în perioada 01.01.-30.06.2013 de către Direcția Județeană pentru Accize și Operațiuni Vamale Caraș-Severin.
Extindere și modernizare a adăposturilor pentru câiniPadocul situat pe Strada Lupacului din municipiul Reșița se află într-un proces de modernizare. În această săptămână, reprezentanții Serviciului Public “Direcția pentru Întreținerea și Repararea Patrimoniului Consiliului Local - Serviciul de Iluminat Public și Deszăpezire” efectuează lucrări de extindere și modernizare a adăposturilor pentru câini.
Reactualizare atenționare de călătorie - Turcia


Ministerul Afacerilor Externe atenționează cetățenii români care doresc să se deplaseze pe teritoriul Turciei să se informeze înainte de a pleca în călătorie și să evite zonele centrale din Istanbul, Ankara, Eskisehir, Hatay și Izmir.
Ministerul Afacerilor Externe recomandă cetățenilor români să manifeste prudență sporită, să evite deplasarea pe timpul nopții și aglomerațiile, precum și să se
145.392 (99,65%) de candidați au fost repartizați în învățământul liceal, în prima etapă


Ministerul Educației Naționale a realizat prima etapă a repartizării computerizate în învățământul liceal a absolvenților de clasa a VIII-a, care și-au exprimat opțiunile. Dintre cei 145.896 de candidați, 145.392 (99,65%) au fost repartizați conform uneia dintre opțiunile exprimate, în timp ce alți 504 candidați nu au putut fi repartizați, deoarece nu au completat suficiente opțiuni care să permită încadrarea lor în vreo unitate de învățământ. 74.849 (51,48%) de candidați au ales filiera teoretică, iar 70.543 (48,52%) au ales filiera tehnologică.
Atenționare de călătorie - GreciaMinisterul Afacerilor Externe informează cetățenii români care intenționează să se deplaseze pe teritoriul Republicii Elene asupra faptului că principalele organizații sindicale din Grecia - GSEE (sectorul privat) și ADEDY (sectorul public) - au lansat un apel la o grevă generală de 24 de ore, pentru ziua de 16 iulie 2013, fiind așteptate perturbări în traficul public de călători.
MAE recomandă cetățenilor români care intenționează să se deplaseze pe teritoriul Republicii Elene în această perioadă, să urmărească anunțurile autorităților locale referitoare la transportul public, precum și la eventualele
Conectare
Utilizator

ParolăÎncă nu eşti membru?
Înregistrează-te

Ţi-ai uitat parola?
Solicită una nouă
RECLAMA PUBLICITATE
Site-ul Iulik official.
VIZTATORI UNICI
<Flag Counter
CEAS

Bucharest

HOROSCOP

2,017,457 vizite unice
Cyclic by Fusion-Themes
Provided by Php-fusion V7 Themes | Freethemes4all.com

Powered by PHP-Fusion copyright © 2002 - 2018 by Nick Jones.
Released as free software without warranties under GNU Affero GPL v3.