Pagina principală · LIVE CAMERA CENTRU RESITA · Articole · Facebook Blog · Categorii de ştiri · Contactați-ne · Email -Admini · ARHIVA VIDEO Marți, Septembrie 27, 2022
VIZTATORI UNICI
<Flag Counter
Browser Ip
IP address signature
Posta Română, prezentă la cel mai mare show aviatic din România

Poșta Română va participa, sâmbătă, 3 septembrie și duminică, 4 septembrie 2022, la cea de-a 11-a ediție a celui mai mare show aerian din România, Bucharest International Air Show & General
Aviation Exhibition (BIAS). Spectacolul va avea loc la
274 locuri de muncă în judetul Caras-Severin
3 accidente rutiere soldate cu victime

Primul accident rutier s-a produs pe DN6, cu Ilova, între un autoturism și o autoutilitara, in care se aflau, in total 4 persoane, dintre care 2 incarcerate. La fata locului au actionat: 1 echipaj elicopter SMURD, 4 echipaje de la Detasamentul de pompieri Caransebes (1 ambulanță SMURD, 1 descarcerare, 1 autospeciala pt stins incendii) si 2 echipaje medicale SAJ.

Al doilea accident rutier s-a produs pe
Situatia COVID -19, la nivelul judetului Caras-Severin, în data de 02.09.2022

Pentru data de 02.09.2022, vă comunicăm următoarele date:
ANCOM solicita opinii privind utilizarea viitoare a benzii de 26 GHz

ANCOM lanseaza un chestionar privind oportunitatea acordarii unor drepturi de utilizare a frecventelor din banda de 26 GHz in vederea furnizarii de servicii de comunicatii electronice de banda larga in Romania. Cu aceasta ocazie, operatorii pot transmite opiniile cu privire la oportunitatea organizarii unei proceduri de selectie pe termen scurt sau pe termen mediu pentru achizitia de spectru in aceasta banda, Autoritatea urmarind sa obtina informatii semnificative din
"Schimbul automat de informatii în domeniul impozitelor directe" Sectiune nouă pe portalul ANAF

În vederea facilitării conformării cu obligațiile instituite în sarcina instituțiilor financiare, Agenția Națională de Administrare Fiscală (ANAF) pune la dispoziție o nouă secțiune dedicată schimbului automat de informații în domeniul impozitelor directe.

Prin intermediul acestei pagini, instituțiile
PRELUNGIRE TERMEN! START-UP NATION DIASPORA

Românii din Diaspora pot depune până la data de 03.10.2022, ora 20:00, proiecte pentru Start-Up Nation Diaspora!

Ministerul Antreprenoriatului și Turismului prelungește perioada de depunere a proiectelor pentru granturi nerambursabile
Situatia COVID-19 la nivel national în data de 01.09.2022

În ultimele 24 de ore au fost înregistrate 2.630 cazuri noi de persoane infectate cu SARS - CoV - 2 (COVID -19), cu 467 mai puține față de ziua anterioară. 455 din cazurile noi din 24 de ore sunt ale unor pacienți reinfectați, testați pozitiv la o perioadă mai mare de 90 de zile după prima infectare.

Distribuția pe județe a cazurilor per total și a celor noi
Situatia COVID -19, la nivelul judetului Caras-Severin, în data de 01.09.2022

Pentru data de 01.09.2022, vă comunicăm următoarele date:
Vaccinul anti-HPV este disponibil la medicii de familie si la Directiile de Sănătate Publică

Urmare a solicitărilor de informații privind campania de vaccinare anti-HPV, precizăm faptul că la data de 30 iunie 2022 erau disponibile în cabinetele medicilor de familie și în stocul direcțiilor de sănătate publică 56.841 doze.

În primele 6 luni ale acestui an, au fost utilizate
Câti oameni mai trebuie împuscati în cap ca să se reformeze Politia si Parchetul?

România intră în monitorizarea Comitetul de Miniștri după ce CEDO a constatat, a treia oară, că statul preferă să plătească despăgubiri pentru victimele poliției, în loc să ia măsuri sistemice ca să se asigure că poliția nu folosește o forță excesivă la intervenții și că Parchetul face anchete efective, chiar și atunci când polițiștii greșesc
O operațiune ratată a poliției costă vieți

O intersecție oarecare, o mașină oprită la semafor. Alte
Situatia COVID-19 la nivel national în data de 31.08.2022

În ultimele 24 de ore au fost înregistrate 3.097 cazuri noi de persoane infectate cu SARS - CoV - 2 (COVID -19), cu 949 mai puține față de ziua anterioară. 612 din cazurile noi din 24 de ore sunt ale unor pacienți reinfectați, testați pozitiv la o perioadă mai mare de 90 de zile după prima infectare.

Distribuția pe județe a cazurilor per total și a celor noi
Cinci cetățeni chinezi depistati la frontiera cu Serbia

Polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Sânnicolau Mare, au depistat în urma misiunilor de supraveghere derulate în zona de competență5 cetățeni chinezi care au trecut ilegal în România din Serbia.

În data
Situatia COVID -19, la nivelul judetului Caras-Severin, în data de 31.08.2022

Pentru data de 31.08.2022, vă comunicăm următoarele date:
Locuri de muncă vacante în reteaua EURES

Angajatorii din Spațiul Economic European oferă, prin intermediul rețelei EURES România,193 locuri de muncă vacante, după cum urmează:
CINCI CEĂȚENI STRĂINI DEPISTAȚI CU ȘEDERE ILEGALĂ

Timp de cinci zile, polițiștii de imigrări din municipiul București și Arad au desfășurat o acțiune, pe raza de competență, având ca scop combaterea șederii ilegale a cetățenilor străini. Cinci cetățeni străini au fost identificați cu ședere ilegală, iar unul dintre aceștia a fost îndepărtat sub escortă.

În perioada
Situatia COVID-19 la nivel national în data de 30.08.2022

În ultimele 24 de ore au fost înregistrate 4.046 cazuri noi de persoane infectate cu SARS - CoV - 2 (COVID -19), cu 2.141 mai multe față de ziua anterioară. 830 din cazurile noi din 24 de ore sunt ale unor pacienți reinfectați, testați pozitiv la o perioadă mai mare de 90 de zile după prima infectare.

Distribuția pe județe a cazurilor per total și a celor noi
Situatia COVID -19, la nivelul judetului Caras-Severin, în data de 30.08.2022

Pentru data de 30.08.2022, vă comunicăm următoarele date:
Tech Talks - conferinta care reuneste la Timisoara lideri si experti internationali din zona de Tech

Joi, 1 septembrie 2022, începând cu ora 10:00, la Timișoara Convention Center (str. Mărășești nr. 1-3), are loc Tech Talks, cea mai importantă conferință de tehnologie din vestul României – locul unde dezvoltatorii, cercetătorii, liderii de afaceri, creatorii, factorii de decizie IT și studenții se întâlnesc pentru a învăța cum să modeleze lumea cu puterea inteligenței artificiale, a tehnologiei 3D și a științei datelor.

În cadrul conferinței
TREI CETĂȚENI STRĂINI DIN BANGLADESH DEPISTAȚI CU ȘEDERE ILEGALĂ DE POLIȚIȘTII DE IMIGRĂRI DIN ARAD

La sfârșitul săptămânii trecute, polițiștii Serviciului pentru Imigrări al Județului Arad au depistat trei cetățeni străini din Bangladesh, care se aflau în ședere ilegală pe teritoriul țării noastre. Pe numele acestora au fost emise decizii de returnare.

La data de
Conectare
Utilizator

ParolăÎncă nu eşti membru?
Înregistrează-te

Ţi-ai uitat parola?
Solicită una nouă
HOROSCOP

5,021,539 vizite unice
Cyclic by Fusion-Themes
Provided by Php-fusion V7 Themes | Freethemes4all.com

Powered by PHP-Fusion copyright © 2002 - 2022 by Nick Jones.
Released as free software without warranties under GNU Affero GPL v3.