Pagina principală · LIVE CAMERA CENTRU RESITA · Articole · Facebook Blog · Categorii de ştiri · Contactați-ne · Email -Admini · ARHIVA VIDEO Marți, Septembrie 27, 2022
VIZTATORI UNICI
<Flag Counter
Browser Ip
IP address signature
Asfaltare suspendata temporar

Din cauza precipitațiilor din această perioadă, lucrările de reabilitare a carosabilului afectat în sezonul rece au fost suspendate. Direcția pentru Întreținerea și Repararea Patrimoniului Consiliului Local va începe asfaltarea carosabilului și plombarea cu mixtură asfaltică pe Calea Timișoarei în momentul în care condițiile meteorologice o vor permite
Liga I de fotbal, etapa 24

Rezultatate:
Universitatea Cluj – Concordia Chiajna 1-0
CS Gaz Metan Mediaș – FC Brașov 0-0
FC Rapid București – CS Pandurii Tg. Jiu 2-0
FC Ceahlăul Piatra Neamț – CS Turnu Severin 1-0
FC Petrolul Ploiești – FC CFR 1907 Cluj 1-1
FC Dinamo București – AFC Astra Giurgiu 1-0
CSMS Iași – ACF Gloria Bistrița 2-1
Sancțiuni contraventionale si dosare penale regimul circulației


În perioada 29-31.03.2013, polițiștii rutieri au continuat acțiunile organizate și desfășurate pe raza întregului județ, în urma căruora au aplicat 371 de sancțiuni contravenționale și au constatat opt infracțiuni.
Polițiștii au organizat acțiuni cu aparatele de supraveghere video și au sancționat 238 de conducători auto pentru că nu au respectat viteza legală de deplasare.
AVERTIZARE HIDROLOGICA
BAZINE HIDROGRAFICE AFECTATE: Tur, Crasna, Barcau, Crisul Negru, Crisul Alb, Bega Veche, Barzava, Moravita.
Distribuire flori
Direcția pentru Întreținerea și Repararea Patrimoniului Consiliului Local oferă asociațiilor de proprietari/locatari flori de primăvară din sera proprie, în cadrul programului Luna curățenie. Doritorii vor depune o cerere la sediul Direcției de pe Bulevardul Muncii nr. 25, de luni până joi între orele 08.00 - 16.00 și vineri între orele 08.00 – 13.00, începând de astăzi, 01.04.2013. Cererile vor fi onorate în ordinea depunerii.
Concursului de recitatori ,,Buna Vestire" de la Uzdin, Banatul Sârbesc

Pe data de 30 martie 2013 o delegație de șase eleve ale Liceului Teoretic ,,Mircea Eliade” din Reșița au participat la cea de-a XIV-a ediție a concursului de recitatori ,,Buna Vestire” de la Uzdin, Banatul Sârbesc, organizat de Societatea literar-artistică ,,Tibiscus”. Ele au concurat la două secțiuni: poezie în grai bănățean și poezie în limba română literară.
Participarea la acest concurs se realizează în cadrul unui
Liga 2 de fotbal, etapa a 19-a


SERIA 2
FC Argeș Pitești - FCM Târgu Mureș 1-0
Damila Măciuca - FC Maramureș Universitar Baia Mare 0-0
Unirea Alba Iulia - ACS Poli Timișoara 0-3
FC Olt - FC Bihor Oradea 0-2
Corona Brașov - FC UTA Arad 0-1
SERIA 1
CSM Unirea Slobozia - Săgeata Năvodari 0-2
Chindia Târgoviște - Sportul Studențesc 0-0
Acțiuni și dosare penale


În urma acțiunilor organizate și desfășurate de polițiștii rutieri în perioada 30-31 martie a.c., au fost întocmite trei dosare de cercetare penală.
În după-amiaza zilei de 30 martie, lucrătorii Secției nr. 6 de Poliție Rurală Bozovici, au oprit pentru control pe raza localității un moped. Cu ocazia verificărilor s-a constatat că vehiculul era condus
AVERTIZARE HIDROLOGICA


BAZINE HIDROGRAFICE AFECTATE: Viseu, Iza, Tur, Lapus, Somesul Mare, Somes, Crasna, Barcau, Crisul Negru, Crisul Alb, Crisul Repede, Aries, Bega Veche, Bega, Barzava, Moravita, Caras.
Prognoza cursurilor de formare profesională, ce urmează să înceapă în luna aprilie 2013, la nivel național

Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă derulează, în luna aprilie 2013, 184 programe de formare profesională pentru un număr de 3.930 persoane, care beneficiază, conform legii, de servicii de formare profesională gratuite, organizate de agențiile județene pentru ocuparea forței de muncă și
Verificari centre de colectare fier vechi


Direcția Poliția Locală și Serviciul de Gospodărie Urbană și Mediu au verificat agenții economici colectori reciclatori de pe raza municipiul Reșița pentru a depista sustragerile de materiale metalice de pe domeniul public al orașului.
În intervalul 19 – 21.03.2013, au fost controlați 27 de agenți economici. Trei dintre centre
Liga a 3-a, la fotbal, etapa a 17-a, Seria a IV-a

Minerul Mătăsari - AFCM Reșița 1-1
Flacăra Făget - FC Caransebeș 3-0
Vulturii Lugoj - Vladimirescu 2003 0-0
Muncitorul Reșița - Minerul Motru 1-0
Ești informat, ești prevenit!


În perioada 1-5 aprilie a.c., lucrătorii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Caraș-Severin vor desfășura activități de prevenire în cadrul unei campanii sub genericul „Ești informat, ești prevenit!”.
În prima zi, activitățile vor fi dedicate prevenirii furturilor, cea de-a doua prevenirii violenței în unitățile școlare și zona adiacentă a acestora. Ziua de
PAȘTELE CATOLIC: HRISTOS A ÎNVIAT!Pastele reprezintă una dintre cele mai importante sărbători anuale crestine, care comemorează evenimentul fundamental al crestinismului, Învierea lui Iisus Hristos, considerat Fiul lui Dumnezeu în religiile crestine, în a treia zi după răstignirea Sa din Vinerea Mare. Data de început a Paștelui marchează începutul anului ecleziastic creștin.
Sărbătoarea Paștilor este precedată de o lungă perioadă de post, în care se comemorează evenimentele premergătoare Învierii Domnului.
Ultima săptămână din Postul Mare, numită Săptămâna
POLIȚIA ROMÂNĂ LA DATORIE, PENTRU SĂRBĂTOAREA PAȘTELUI CATOLIC ÎN SIGURANȚĂ

Peste 5.200 de polițiști vor acționa, în medie, zilnic, pentru asigurarea ordinii și liniștii publice, precum și pentru prevenirea oricăror fapte antisociale în perioada Sfintelor Sărbători ale Paștelui Catolic. În zilele de 30 și 31 martie 2013, în perioada Sfintelor Sărbători ale Paștelui Catolic
AVERTIZARE HIDROLOGICA


BAZINE HIDROGRAFICE AFECTATE:
Viseu, Iza, Tur, Lapus, Crasna, Barcau, Crisul Negru, Crisul Alb, Crisul Repede, Aries, Bega Veche, Bega, Barzava, Moravita, Caras, Nera.
Modificări ale taxelor pentru eliberarea pașapoartelor

Începând cu data de 1 aprilie 2013, prețurile privind pașapoartele eliberate de către Direcția Generală de Pașapoarte se modifică. Astfel, pentru un pașaport temporar cetățenii vor achita suma de 100 de lei, față de 84 lei, prețul vechi. În ceea ce privește pașaportul electronic simplu, cu perioada de valabilitate de cinci ani, taxa crește de la
Liga 4 Cara&#537;-Severin la fotbal, etapa 22


C.S. F.C. Caransebeș II - A.S. Voința Lupac 0-3
A.S. Vointa Răcășdia - C.S. Gloria Reșița 1-6
F.C.S. Bistra Glimboca - C.S. Moldova Nouă 1-4
A.S. Berzasca - A.S. Semenicul Văliug 3-1
A.S. Minerul Dognecea - C.S. Metalul Oțelul Roșu 1-3
Decontarea abonamentelor

Direcția de Asistență Socială din cadrul Primăriei Municipiului Reșița a înaintat o adresă Inspectoratului Școlar Județean Caraș-Severin prin care solicită informarea conducerilor școlilor din oraș cu privire la criteriile de decontare în procent de 50% a abonamentelor lunare de călătorie pe mijloacele de transport în comun pentru elevi.
Fiecare unitate de învățământ din Reșița trebuie
INFORMARE METEOROLOGICĂ
Intervalul : 29 martie, ora 23 – 31 martie, ora 23
Zonele afectate : conform textului
Fenomene : cantități de precipitații, intensificări de vânt
Conectare
Utilizator

ParolăÎncă nu eşti membru?
Înregistrează-te

Ţi-ai uitat parola?
Solicită una nouă
HOROSCOP

5,021,534 vizite unice
Cyclic by Fusion-Themes
Provided by Php-fusion V7 Themes | Freethemes4all.com

Powered by PHP-Fusion copyright © 2002 - 2022 by Nick Jones.
Released as free software without warranties under GNU Affero GPL v3.