Pagina principală · LIVE CAMERA CENTRU RESITA · Articole · Facebook Blog · Categorii de ştiri · Contactați-ne · Email -Admini · ARHIVA VIDEO Sâmbătă, Mai 21, 2022
VIZTATORI UNICI
<Flag Counter
Browser Ip
IP address signature
Curs arbitri Caras-Severin


Asociația Județeană de Fotbal Caraș-Severin, prin Comisia Județeană de Arbitri invită toți tinerii județului care iubesc fotbalul, să se înscrie la un nou curs de arbitri.
Cursurile pentru formarea arbitrilor vor fi organizate de CJA, începând cu data de 15 noiembrie 2013.
Sunt așteptați candidați, băieți și fete, cu vârsta de minim 14 ani, de preferință foști sau actuali jucători de fotbal.
Pentru cursuri nu se percepe nici un fel de taxă de înscriere.
Cererile de înscriere la curs vor fi depuse la sediul AJF Caraș-Severin din Reșița, Bd. Revoluția din Decembrie nr. 5A sau prin telefon/fax la Secretariatul General al AJFCS, la numărul 0255-210807 și adresa intranet: frf-ajf.ro/contact.
Cererea de inscriere va cuprinde urmatoarele date: Nume și prenume, data si locul nasterii si telefon-e-mail contact ,
VREMEA ÎN INTERVALUL 10 &#8211; 24 NOIEMBRIE 2013 , ÎN BANAT, CRIȘANA, TRANSILVANIA SI MARAMUREȘ


BANAT
În primele zile, deși temperaturile vor scădea ușor si treptat, vremea se va menține totuși mai caldă decât în mod obișnuit în a doua decadă a lunii noiembrie. În jurul datei de 14-15 noiembrie răcirea se va accentua, maximele diurne coborând spre o medie de 8...9 grade.
Pe 16 noiembrie, o ușoară creștere a regimului termic va
VREMEA ÎN INTERVALUL 10 &#8211; 24 NOIEMBRIE 2013 2013 , ÎN MOLDOVA, DOBROGEA, MUNTENIA , OLTENIA SI LA MUNTE


MOLDOVA
În primele trei zile mediile termice vor fi apropiate de normele climatologice pentru această perioadă a anului, urmând ca pe 13-14 noiembrie să scadă cu 4...5 grade. Începând din
data de 14 noiembrie și până la sfârșitul intervalului de prognoză, mediile maximelor diurne vor avea valori de 7...8 grade. Minimele nocturne vor scădea de la valori de 8...9
Liga a IV - a, Caras-Severin, ETAPA 11Rezultate:
AS Oravița - Metalul II Reșița 3-2
C.S. Moldova Nouă - Agmonia Zăvoi 1-0
Metalul Oțelu Roșu - Metalul Bocșa 4-1
A.S. Berzasca - AD Mediam Mehadia 3-0
Recolta Berzovia - Nera Bozovici 5-0
Modificări temporare în circula&#539;ia unor trenuriCFR Călători informează că, în perioada următoare, pentru efectuarea unor lucrări la infrastructura feroviară, vor interveni următoarele modificări în circulația trenurilor :
urmare lucrărilor dintre stațiile Balota și Valea Alba (secția Drobeta Turnu Severin – Strehaia)
în perioada 11 - 29 noiembrie 2013, cu excepția zilelor de duminică:
Sute de sancțiuni au fost aplicate de polițiștii rutieri


În perioada 8-10.11.2013 polițiștii rutieri și de ordine publică din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Caraș-Severin au desfășurat, acțiuni pe raza întregului județ cu aparatele de supraveghere video în urma cărora au aplicat 279 sancțiuni contravenționale celor care au încălcat normele de circulație pe drumurile publice.
Liga a 2-a de fotbal, Seria 2 și Seria 1, ETAPA 13


SERIA 1
CS Municipal Studențesc Iași - Gloria Buzău 3-1
FC Clinceni - Unirea Tărlungeni 2-0
CF Brăila - SC Bacău 1-2
FC Farul Constanța - ACS Berceni 0-0
Rapid București - Dunărea Galați 1-0

SERIA 2
FC Bihor Oradea - FC Olt Slatina 1-1
CSM Râmnicu Vâlcea - CS Minerul Motru 2-1
Lansarea proiectului &#8220;E-VIZA &#8211; portal electronic pentru facilitarea procesului de obținere a vizelor&#8221;

Ministerul Afacerilor Externe a lansat vineri, 8 noiembrie, la sediul MAE, proiectul "E-VIZA – portal electronic pentru facilitarea procesului de obținere a vizelor", cofinanțat din FONDUL SOCIAL EUROPEAN prin Programul Operațional Dezvoltarea
Viteza de 223 de km/h


Un tânăr de 19 ani a fost depistat de polițiștii din cadrul I.G.P.R. - Biroul de Poliție Autostrada București – Constanța, în timp ce circula pe A2, cu viteza de 223 de km/h.
Astăzi, 10 noiembrie a.c., la ora 11.50, polițiștii din cadrul I.G.P.R. - Biroul de Poliție Autostrada București - Constanța au depistat un tânăr 19 ani, din municipiul Constanța, în timp ce conducea un
Existența pe piata farmaceutica din Romania a unor cutii contrafăcute prevazute cu eticheta Pegasys
Ca urmare a informațiilor cu privire la existența pe piata farmaceutica din Romania a unor cutii contrafăcute prevazute cu eticheta Pegasys 180 μg/0,5 ml soluție injectabilă în seringă preumplută (peginterferon alfa-2a), Ministerul Sănătății a solicitat ANMDM, autoritatea responsabilă în domeniul medicamentului, să întreprindă toate demersurile legale care se impun pentru gestionarea situației, astfel încât pacienții să nu aibă de suferit.
Liga a 3-a de fotbal, Seria 4 , ETAPA 12


Rezultate:
FC Caransebeș - FC Hunedoara 2-0
Muncitorul Reșița - Pandurii II 0-1
AFCM Reșița - Millenium Giarmata 1-2
Vulturii Lugoj - FC Avrig 7-2
Jiul Rovinari - Știința Turceni 1-1
MEMBRII UNEI GRUPĂRI DE TRAFIC DE CANNABIS, PRINȘI ÎN FLAGRANT


Polițiștii antidrog din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității organizate Pitești, sub coordonarea D.I.I.C.O.T.- S.T. Pitești, au destructurat o grupare infracțională specializată în trafic de droguri de risc, care acționa în județul Argeș. Doi dintre membrii grupării au fost reținuți. La data de 8 noiembrie a.c., polițiștii Serviciului Antidrog din cadrul B.C.C.O. Pitești, sub coordonarea D.I.I.C.O.T.- Serviciul Teritorial Pitești, au desfășurat o acțiune pentru prinderea unor suspecți de trafic de droguri de risc.
Atenționare de călătorie Ungaria


Ministerul Afacerilor Externe informează că autoritățile ungare desfășoară până la sfârșitul lunii noiembrie 2013 o amplă campanie de control al transporturilor de marfă ce tranzitează teritoriul Ungariei.
În situația în care se constată că locul de descărcare a mărfurilor transportate diferă de sediul/locația beneficiarului, este necesară
Proiectului &#8220;Introducerea tehnologiilor moderne de transport in logistica regiunii Banat&#8221;


Consiliul Județean Caras Severin a organizeazat vineri, 08 noiembrie 2013, în sala de ședințe a Palatului Administrativ, conferința de prezentare a proiectului “Introducerea tehnologiilor moderne de transport in logistica regiunii Banat” finanțat în cadrul Programului IPA de Cooperare Transfrontalieră România – Republica Serbia.
12. 076 locuri de muncă vacante în data de 8 noiembrie 2013


Potrivit datelor rezultate din declarațiile agenților economici privind locurile de muncă vacante, în evidențele Agenției Naționale pentru Ocuparea Forței de Muncă (ANOFM) sunt înregistrate 12.076 locuri de muncă, în data de 8 noiembrie 2013.
Situația locurilor de muncă vacante, în fiecare județ:
Europa League, etapa a patra a grupelor


Rezultate:
Grupa E
Pandurii Târgu Jiu (România) – Fiorentina (Italia) 1-2
Dnepr Dnepropetrovsk (Ucraina) – Pacos de Ferreira (Portugalia) 2-0
Grupa A
Kuban Krasnodar (Rusia) – Swansea City (Anglia) 1-1
St. Gallen (Elveția) – Valencia CF (Spania) 2-3
NOI CENTRE DE ELIBERARE A CAZIERULUI JUDICIAR
În urma implementării proiectului ROCRIS - Sistemul Informatic al Cazierului Judiciar Român, în județul Buzău și Mehedinți, șapte noi centre de eliberare a cazierului judiciar vor elibera certificate de cazier judiciar.
Începând de luni, 4 noiembrie a.c., centrele de eliberare a certificatelor de cazier judiciar din Orșova, Strehaia, Vînju Mare și Baia de Aramă, județul Mehedinți, au devenit operaționale.
Sfintii Mihail si Gavriil
Sfintii Arhangheli Mihail si Gavriil - Ca sarbatoare a ingerilor, ziua de 8 noiembrie a inceput a se serba in Biserica de prin veacul al cincilea si ea s-a raspandit repede in tot Rasaritul crestin. Despre ingeri, Biserica invata ca ei sunt "duhuri slujitoare" (Evrei,1,14), adica fiinte fara de trupuri, slugi credincioase lui Dumnezeu si totodata prieteni si ocrotitori ai nostri, pusi de Dumnezeu, pe drumul anevoios de la leagan, la patria noastra cereasca, la "Cerul nou si pamantul nou" ce vor sa fie.
Atenționare de călătorie &#8211; Muntenegru


Ministerul Afacerilor Externe informează cetățenii români care se deplasează pe teritoriul Muntenegrului cu privire la noile informații referitoare la condițiile de trafic făcute publice de către Federația Auto-Moto din această țară.
Astfel, din cauza lucrărilor de reabilitare, circulația se
Primăria Reșița amenajează o nouă piață agroalimentară volantă


Primăria Municipiului Reșița amenajează o nouă piață agroalimentară volantă de o zi, sâmbătă, 9 noiembrie 2013, în cartierul Muncitoresc, pe amplasamentul fostei terase Mureșul.
Acțiunea răspunde solicitărilor locuitorilor din această zonă a Reșiței care întâmpină dificultăți în privința deplasării la cele două piețe agroalimentare permanente din municipiu.

Comercianții vor fi prezenți între orele 8:00-17:00. Piața
Conectare
Utilizator

ParolăÎncă nu eşti membru?
Înregistrează-te

Ţi-ai uitat parola?
Solicită una nouă
HOROSCOP

4,840,075 vizite unice
Cyclic by Fusion-Themes
Provided by Php-fusion V7 Themes | Freethemes4all.com

Powered by PHP-Fusion copyright © 2002 - 2022 by Nick Jones.
Released as free software without warranties under GNU Affero GPL v3.