Pagina principală · LIVE CAMERA CENTRU RESITA · Articole · Facebook Blog · Categorii de ştiri · Contactați-ne · Email -Admini · ARHIVA VIDEO Joi, August 05, 2021
VIZTATORI UNICI
<Flag Counter
Browser Ip
IP address signature
ZILELE RESITEI SI RUGA BANATEANA
MINOR DISPĂRUT


La data de 23 iunie a.c., a dispărut de la domiciliu Nagy Sergiu Claudiu de 13 ani, din Arad.Minorul are următoarele semnalmente: înălțime 1,50, 45 kg. ochi căprui, păr șaten tuns scurt.La data dispariției acesta purta pantaloni scurți albi cu dungi albastre, tricou alb, șlapi albaștri. Persoanele care pot oferi informații care să conducă la depistarea minorului sunt rugate să sune la numărul de urgență 112 sau să anunțe cea mai apropiată secție de poliție.
Reuniunea Consiliului consultativ interinstituțional privind comunitățile românești din străinătate


Ministrul delegat pentru românii de pretutindeni, Cristian David, a prezidat joi, 27 iunie 2013, la sediul MAE, reuniunea Consiliului consultativ interinstituțional privind comunitățile românești din străinătate. Au participat reprezentanți ai Ministerului
APDRP va primi proiecte pentru sprijinirea fermelor de familie
Agentia de Plqtii pentru Dezvoltare Rurală și Pescuit (APDRP) va lansa în perioada 25 iunie – 31 iulie o nouă sesiune de depunere a cererilor de finanțare pentru Măsura 121 – „Modernizarea exploatațiilor agricole”, adresată celor care vor să dezvolte fermele de familie.
Suma totală alocată pentru această sesiune este de 50 milioane de euro, iar valoarea maximă eligibilă a unui proiect nu va putea depăși 125.000 de euro. Procentele de cofinanțare nerambursabilă, precum și citeriile generale de accesare a sprijinului financiar sunt cele specifice investițiilor prin Măsura 121 sunt disponibile gratuit pe pagina de internet a Agenției (www.apdrp.ro).
Bacalaureat 2013: rezultate finale la proba de evaluare a competențelor digitaleCentrul Național de Evaluare și Examinare (CNEE) a finalizat raportul statistic privind desfășurarea probei de evaluare a competențelor digitale (proba D) din cadrul primei sesiuni a examenului de bacalaureat 2013 (17-21 iunie). Conform datelor centralizate, la această probă au participat 138.563 de candidați.
FENOMENE HIDROLOGICE PERICULOASE


AVERTIZARE HIDROLOGICA
AVERTIZARE METEOROLOGICĂ


Intervalul : 26 iunie, ora 15 – 27 iunie, ora 23
Zonele afectate : conform textului
Fenomene : ploi torențiale, grindină
Din după-amiaza zilei de miercuri 26 iunie, până în seara zilei de joi 27 iunie, vor fi intervale de timp cu instabilitate atmosferică accentuată în jumătatea de est a țării, precum și în zonele de deal și de munte din restul teritoriului, dar cu precădere în zona
Zi de doliu național pe teritoriul României

În memoria victimelor gravului accident rutier din Muntenegru,
în temeiul art. 108 din Constituția României, republicată, și al art. 6 din Legea nr. 75/1994 privind arborarea drapelului României, intonarea imnului național și folosirea sigiliilor cu stema României de către autoritățile și instituțiile publice,
Guvernul României adoptă prezenta hotărâre.
ART. 1
Se declară ziua de 26 iunie 2013 zi de doliu național pe teritoriul României.
Ședințe la Instituția Prefectului - Județul Caraș-Severin


Instituția Prefectului - Județul Caraș-Severin organizează miercuri, 26 iunie a.c., la sediul Palatului Administrativ, Sala de la etajul I, următoarele:
- ședința Comitetului Consultativ de Dialog Civic pentru Problemele Persoanelor Vârstnice din județul Caraș-Severin, cu începere de la ora 10,00, având următoarea tematică:
1. Informare privind măsurile luate pentru modernizarea transportului local de călători. Facilități oferite de către administrația publică locală persoanelor vârstnice.
2. Informare asupra derulării Programelor Naționale de Sănătate la nivelul județului Caraș-Severin.
3. Diverse.
- ședința Comisiei de Dialog Social a Județului Caraș-Severin, cu începere de la ora 12,00, având următoarea tematică:
Colocviul cu tema ,,Evreii din Banatul Montan. Memorie. Istorie. Tradiții"


Comunitatea Evreilor din Reșița, cu sediul în str. Mihai Viteazu nr. 8, găzduiește în data de 27 iunie 2013 ora 1100 colocviul cu tema ,;Evreii din Banatul Montan. Memorie. Istorie. Tradiții". Manifestarea este organizată de Muzeul Banatului Montan în parteneriat cu Centrul de Studii Iudaice de la Universitatea ,,Vasile Goldiș din Arad și Comunitatea Evreilor din Reșița. Participă membrii ai Comitetului Director de la Federația Comunităților Evreilor din România, de la București precum și de la Comunitatea Evreilor din Timișoara și Lugoj.
Instruirea primarilor din județ privind managementul situațiilor de urgență în caz de inundații și secetă


O instruire a primarilor din județ privind managementul situațiilor de urgență în caz de inundații și secetă a avut loc astăzi, 25 iunie 2013, la sediul Palatului Administrativ, în prezența prefectului județului Caraș-Severin, Silviu Hurduzeu, a reprezentanților din cadrul ISU Semenic, Sistemului de Gospodărire a Apelor Caraș-Severin și celorlalte instituții componente ale Comitetului Județean pentru Situații de Urgență.
50 de ani de la punerea în funcțiune a primului hidroagregat românesc, o realizare UCM Reșița
La data de 24 iunie 2013, s-a împlinit o jumătate de secol de la punerea în funcțiune a primului hidroagregat românesc, proiectat și produs de UCM Reșița pentru Hidrocentrala Roznov, de pe râul Bistrița. Aceasta a fost doar prima din salba de centrale hidroelectrice de pe cursul amintit, pentru care societatea noastră a asigurat echipamentul.
VREMEA ÎN INTERVALUL 25 IUNIE - 8 IULIE 2013, ÎN BANAT, CRIȘANA, TRANSILVANIA SI MARAMUREȘBANAT
În primele zile temperaturile medii diurne vor scădea cu aproximativ 8 grade, ajungând la 21 de grade pe 26 iunie, pentru ca apoi să crească ușor de la o zi la alta, spre 26 de grade pe 28-29 iunie. În următoarele 2-3 zile va avea loc o nouă scădere a temperaturii, de această dată cu aproximativ 3 grade. Ulterior regimul termic va crește
VREMEA ÎN INTERVALUL 25 IUNIE - 8 IULIE 2013, ÎN MOLDOVA, DOBROGEA, MUNTENIA , OLTENIA SI LA MUNTEMOLDOVA
Pornind de la 29 de grade în prima zi, regimul termic mediu va avea ușoare variații, de 1...2 grade, în intervalul 24-29 iunie, pentru ca apoi să scadă spre valori medii normale, de 24...25 de grade în data de 2 iulie. Ulterior, se remarcă o ușoară tendință de creștere, spre 26 de grade la sârșitul intervalului de prognoză. Mediile temperaturilor minime vor avea o tendință generală de
Programul meciurilor din primele două tururi preliminare ale Ligii Campionilor


Turul I preliminar (2/3 și 9/10 iulie)
Meciul 1: FC Șirak (Amenia) - SP Tre Penne (San Marino)
Meciul 2: FC Lusitans (Andorra) - EB/Streymur (Insulele Feroe)
Turul II preliminar (16/17 și 23/24 iulie)
STEAUA BUCUREȘTI (ROMÂNIA) - FK Vardar Skopje (Macedonia)
Primul &#537;i al doilea tur preliminar, Europa LeagueMeciurile se disputa pe 04 iulie 2013 (tur) si 11 iulie 2013 (retur)
NK Domzale (SLN) - Astra Giurgiu (ROM)
Víkingur (FRO) - TPS Inter Turku (FIN)
Chikhura Sachkhere (GEO) -FC Vaduz (LIE)
FK Teteks (MKD) - FC Pyunik (ARM)
Hibernians FC (MLT) - FK Vojvodina (SRB)
Evoluția situației cetățenilor români implicați în accidentul rutier din Muntenegru


Ca urmare a tragicului accident petrecut în Muntenegru, Celula de criză organizată la nivelul Ministerului Afacerilor Externe informează că, potrivit datelor comunicate de la fața locului, numărul persoanelor decedate a crescut de la 17 la 18.
Ministerul Afacerilor Externe monitorizează permanent evoluția celorlalte persoane
AJOFM Dâmbovița organizează în data de 28.06.2013, o bursă a locurilor de muncă pentru persoanele de etnie romă
AJOFM Dâmbovița organizează în data de 28.06.2013, o bursă a locurilor de muncă pentru persoanele de etnie romă. Bursa se va desfășura în Târgoviște, sediul Partida Romilor „Pro Europa", str. N. Iorga, nr. 3, ora 10,00.
ACCIDENT RUTIER FOARTE GRAV - MUNTENEGRU


Un autocar cu turiști s-a prăbușit astăzi, într-o prăpastie de 30 de metri, în Muntenegru. Din primele cercetări, printre victimele accidentului se află și cetățeni români, Ambasada României la Podgorita a fost informată cu privire la tragicul accident rutier care a avut loc în Muntenegru. O echipă consulară s-a deplasat la locul accidentului.
Rusaliile


Duminica Cincizecimii sau a Pogorarii Sfantului Duh, numita in popor si Duminica mare, este sarbatoarea anuala a pogorarii Sfantului Duh peste Sfintii Apostoli, eveniment pe care ni-l istorisesc (II, 1-4) si cu care se incheie descoperirea fata de lume si de creatie a lui Dumnezeu, Cel in treime. Ea cade totdeauna la 10 zile dupa Inaltare sau la 50 de zile dupa Pasti, cand a avut loc evenimentul sarbatorit si cand
Conectare
Utilizator

ParolăÎncă nu eşti membru?
Înregistrează-te

Ţi-ai uitat parola?
Solicită una nouă
HOROSCOP

4,389,509 vizite unice
Cyclic by Fusion-Themes
Provided by Php-fusion V7 Themes | Freethemes4all.com

Powered by PHP-Fusion copyright © 2002 - 2021 by Nick Jones.
Released as free software without warranties under GNU Affero GPL v3.