Pagina principală · LIVE CAMERA CENTRU RESITA · Articole · Facebook Blog · Categorii de ştiri · Contactați-ne · Email -Admini · ARHIVA VIDEO Joi, August 05, 2021
VIZTATORI UNICI
<Flag Counter
Browser Ip
IP address signature
VREMEA ÎN INTERVALUL 10 &#8211; 21 IULIE 2013, ÎN BANAT, CRIȘANA, TRANSILVANIA SI MARAMUREȘ


BANAT
Până la sfârșitul primei săptămâni a intervalului de prognoză, temperaturile vor avea mici variații în jurul normelor climatologice, iar media maximelor va fi între 25 și 28 de grade. Începând din 15 iulie și până la sfârșitul intervalului, temperaturile vor crește treptat, până la medii de 30...32 de grade, ce vor caracteriza o vreme călduroasă. O evoluție asemănătoare vor avea și valorile termice din cursul nopților. Cel mai răcoare va fi la sfârșitul acestei săptămâni, când se vor înregistra, în medie, 14...15 grade Celsius,
RESITA: TRAFICUL RESTRICTIONATLucrătorii Serviciului Gospodărie urbană și Mediu din cadrul Primăriei Municipiului Reșița execută astăzi, 11.07.2013, începând cu
ora 17, lucrări de frezare pe tronsonul cuprins între Universitate și Centrul de Transfuzie sanguină.
Mâine, 12.07.2013, între orele 9-14, vor fi efectuate lucrări de asfaltare în zonă. Traficul este restricționat pe o singură bandă pe sens.
Steaua a câștigat Supercupa României, 3-0 cu Petrolul Ploiești

Steaua București a câștigat Supercupa României la fotbal, după ce a învins pe Petrolul Ploiești cu scorul de 3-0 (3-0), miercuri seara, pe Arena Națională din București.Steaua a cucerit a șasea sa Supercupă, grație golurilor marcate Stefan Nikolic (21), Lukasz Szukala (32) și Mihai Pintilii (42). Alexandru Bourceanu (Steaua) a ratat un penalty în min. 29 (a apărat Pecanha), iar Petrolul a evoluat o mare parte din timp în 10 oameni,
AJOFM Dâmbovița organizează în data de 12.07.2013, o bursă a locurilor de muncă pentru diverse meserii

AJOFM Dâmbovița organizează în data de 12.07.2013, la cererea CJ Dâmbovița, o bursă a locurilor de muncă pentru diverse meserii. Acțiunea va avea loc în Municipiul Moreni la Club Flacăra, str. Flacăra nr. 22, ora 10.00.
41 DE PERCHEZIȚII LA SUSPECȚI DE EVAZIUNE FISCALĂ

În urma perchezițiilor efectuate în această dimineață, de polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Caraș-Severin, au fost conduse pentru audiere 42 de persoane, iar față de nouă suspecțí s-a luat măsura obligării de a nu părăsi țara.
De asemenea, polițiștii au ridicat documente cu valoare probantă în cauză, ce vor fi folosite în documentarea activității infracționale a celor nouă suspecți cercetați pentru săvârșirea infracțiunii de evaziune fiscală.
RESITA:CIRCULATIA RESTRICTIONATA


Primăria Municipiului Reșița informează cetățenii că mâine, 11.07.2013, în intervalul orar 9-14, vor fi executate lucrări de ridicare la cotă a căminului și asfaltare a carosabilului pe Strada Pictor Andreescu.
Circulația va fi restricționată pe acest tronson, traficul rutier și traficul greu urmează să se desfășoare prin deviere înainte pe Strada Petru Maior-Strada I.L.Caragiale.
Participanții la trafic sunt rugați, în acest interval, să folosească rute ocolitoare conform semnalizării rutiere.
OPRIREA FURNIZARII APEI POTABILE IN REȘIȚA

SC AQUACARAȘ SA anunță oprirea furnizării apei potabile în noaptea de 10 spre 11 iulie 2013 , între orele 2300 – 0400
în vederea executării de lucrări de mentenanță la rețelele de distribuție a apei potabile și la căminele de vane. Vor fi afectați consumatorii din
Deschidere puncte de trecere a frontierei între România și Republica Serbia

In urma demersurilor inițiate și susținute de președintele Consiliului Județean Caraș-Severin, Sorin Frunzăverde, în ultima ședință de Guvern a fost aprobat Memorandumul prin care s-a propus deschiderea unor puncte de trecere a frontierei între România și Republica Serbia, între localitățile Moldova Nouă și Veliko Gradiște (traversare cu bacul), precum și între Socol și Vracev Gaj (pod peste râul Nera).
Vizita ministrului afacerilor externe în Federația Rusă


Ministrul român al afacerilor externe, Titus Corlățean, a avut ieri, 9 iulie 2013, în cadrul vizitei pe care o efectuează la Moscova, convorbiri oficiale cu omologul rus, Serghei Lavrov. Este prima întâlnire bilaterală între cei doi miniștri ai afacerilor externe din ultimii patru ani. Cei doi oficiali au avut un schimb de vederi aprofundat privind stadiul relației bilaterale româno-ruse în ansamblu, evaluând perspectivele de dezvoltare a dialogului și cooperării între România și Federația Rusă în perioada următoare.
Deces și vătămare corporală din cauza unui fulger

Poliția Orașului Oțelu Roșu a fost sesizată la ora 15.59 prin apelul unic de urgență 112 cu privire la faptul că pe un islaz de pe raza localității Măgura, o fată de 13 ani și o femeie au fost lovite de un fulger.
Din verificările efectuate, s-a constatat că în timp ce se aflau cu vacile pe islaz R.IONEL, de 35 ani, fiica sa de 13 ani și concubina sa, B.CRINA de 25 ani, din cauza ploii s-au adăpostit lângă o pădurice, iar în urma descărcărilor electrice atât femeia cât și minora au fost lovite de un fulger. În urma acestui accident a rezultat decesul
Instruirea bibliotecarilor din jude&#539;ele Cara&#537;-Severin &#537;i Mehedin&#539;iÎn perioada 09 – 10 iulie a.c., Centrul de formare ,,Biblionet” al Bibliotecii Județene ,,Paul Iorgovici” Reșița, situat în incinta Centrului de carte ,,Banatica” (Casa de Cultură a Sindicatelor, et.2) va găzdui o sesiunea de instruire a bibliotecarilor în cadrul programului BaniIQ. Cursul va fi livrat de doi bibliotecari traineri BaniIQ, cu sprijinul echipei IREX România iar programul de lucru va fi urmatorul: 9 iulie, orele 10.00 – 17.00 / 10 iulie orele 9.30 – 12.00.
Activitatea la Serviciul Public Comunitar de Evidență a Persoanelor RESITA

Serviciul Public Comunitar de Evidență a Persoanelor a desfășurat, în perioada 01.07.2013-05.07.2013, următoarele activități:
pe linie de evidență a persoanelor:
- preluare acte de identitate în vederea eliberării unui act de identitate:
182 de cărți de identitate, 5 vize de reședință, 7 cărți de identitate provizorii
- eliberare 153 de cărți de identitate, 3 vize de reședință, 4 cărți de identitate provizorii
Informare hidrologica

Situatia hidrologica pe râuri si Dunare în data de 09.07.2013 a) RÂURI
Debitele au fost în general stationare, exceptând râurile din bazinele: Tur, Somes, Crasna, Barcau, Crisuri, Mures, cursul inferior al Bârladului si cursul mijlociu al Prutului, unde au fost în scadere.
Pe râurile din bazinul superior al Timisului, pe Motru, cursul superior al Prutului si pe cursul mijlociu si inferior al Buzaului, debitele au fost în
CARAS -SEVERIN - Rezultatele obținute la examenul de BacalaureatIată ordinea dupa rezultatele obtinute de promovabilitate: LICEUL TEOLOGIC BAPTIST RESITA - 83,33%, 2. COLEGIUL NATIONAL "TRAIAN LALESCU" RESITA - 78,72%, LICEUL TEORETIC "TRAIAN DODA" CARANSEBES - 77,87%, LICEUL TEORETIC "TRAIAN VUIA" RESITA - 71,83%, LICEUL PEDAGOGIC "CONSTANTIN DIACONOVICI LOGA" CARANSEBES - 68,57%, LICEUL DE ARTE "SABIN PAUTA" RESITA - 66,67%, LICEUL TEORETIC "DIACONOVICI - TIETZ" RESITA - 65,52%,
URMĂRIȚI INTERNAȚIONALI DEPISTAȚI DE POLIȚIȘTIPolițiștii Direcției de Investigații Criminale au depistat, cu sprijinul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din I.G.P.R., două persoane, urmărite internațional de autoritățile germane, suspectate de comiterea infracțiunilor de omor, respectiv furt calificat, infracțiuni comise pe teritoriul Germaniei.
După centralizarea a 98,3% din date, 62,32% dintre absolvenții de clasa a XII-a din promoția 2012 - 2013 au promovat Bacalaureatul, iar 30,82% din absolvenții promoțiilor anterioare au reușit să promo

Ministerul Educației Naționale a centralizat, până duminică, 7 iulie, ora 21.30, 98,3% din datele privind promovarea, la nivel de țară, a absolvenților de clasa a XII-a, care au susținut examenele din cadrul Bacalaureatului 2013, sesiunea iunie - iulie. Procentul de promovare pentru absolvenții promoției 2012-2013 este de 62,32%, în timp ce pentru absolvenții promoțiilor anterioare, care au participat la această sesiune, procentul este de 30,82%.
Ca urmare, procentul total de promovare, la nivel național, este de
Cel mai consumat drog în RomâniaCel mai consumat drog în România este canabisul, a afirmat marți directorul Agenției Naționale Antidrog (ANA), Sorin Oprea, cu prilejul lansării de către instituția pe care o conduce a unei sinteze privind situația drogurilor din România în 2012.
Procesul de corectare a lucrărilor de la Bacalaureat continuă în condiții normale, iar luni se vor afișa rezultatele, la nivel național


Ministerul Educației Naționale precizează că procesul de corectare a lucrărilor realizate de absolvenții de clasa a XII-a, din cadrul Bacalaureatului 2013, sesiunea iunie - iulie, se desfășoară în condiții normale, conform graficului anunțat, cu corectorii din centrele de evaluare stabilite la nivelul comisiilor județene/al municipiului București.
Absolvenții vor putea să afle rezultatele, în cursul zilei de luni, 8 iulie, conform Calendarului privind examenele naționale de Bacalaureat 2013, aprobat de MEN
COOPERARE JUDICIARĂ ROMÂNO - CROATĂ


Biroul Central Național INTERPOL Zagreb a informat Biroul Național INTERPOL București din cadrul Centrului de Cooperare Polițienească Internațională - I.G.P.R. că, în cursul dimineții, autoritățile croate au arestat două persoane în vederea predării către România. Cei în cauză sunt G. Florentina, de 31 de ani și G. Nicușor, de 38 de ani care erau urmăriți din anul 2008 întrucât au fost condamnați pentru trafic de persoane.
8.938 locuri de muncă vacante în perioada 5-10 iunie 2013

Potrivit datelor rezultate din declarațiile agenților economici privind locurile de muncă vacante, în evidențele Agenției Naționale pentru Ocuparea Forței de Muncă (ANOFM) sunt înregistrate 8.938 locuri de muncă, în perioada 4-10 iunie 2013. Situația locurilor de muncă vacante, în fiecare județ:
Conectare
Utilizator

ParolăÎncă nu eşti membru?
Înregistrează-te

Ţi-ai uitat parola?
Solicită una nouă
HOROSCOP

4,389,582 vizite unice
Cyclic by Fusion-Themes
Provided by Php-fusion V7 Themes | Freethemes4all.com

Powered by PHP-Fusion copyright © 2002 - 2021 by Nick Jones.
Released as free software without warranties under GNU Affero GPL v3.