Pagina principală · LIVE CAMERA CENTRU RESITA · Articole · Facebook Blog · Categorii de ştiri · Contactați-ne · Email -Admini · ARHIVA VIDEO Miercuri, Octombrie 28, 2020
Cele mai noi articole
Niciun articol disponibil
name
name
IP address signature
TRAFIC
optimizare web
IN CURAND RADIO
Viteza neadaptată produce accidenteFiind sesizați prin apelul unic de urgență 112, polițiștii rutieri au intervenit la un accident produs pe DN 58, în afara localității Păltiniș.
Echipa deplasată la fața locului a constatat cu ocazia cercetărilor că în timp ce R.IOAN, în vârstă de 55 ani, conducea o autoutilitară din direcția Reșița spre Caransebeș, într-o curbă deosebit de periculoasă, din cauza neadaptării vitezei la condițiile de drum, a pătruns pe
Actualizarea situației a drumurilor din Ungaria

Ministerul Afacerilor Externe informează că, cetățenii români care au apelat secția consulară a Ambasadei României la Budapesta în cursul zilei de 15 martie 2013, sesizând faptul că sunt captivi în autoturisme înzăpezite, au fost preluați de către autoritățile ungare și transportați în adăposturi improvizate, în săli de sport și școli, aflate în apropierea autostrăzii M1.
Actualizarea situației a drumurilor din UngariaMinisterul Afacerilor Externe informează că, cetățenii români care au apelat secția consulară a Ambasadei României la Budapesta în cursul zilei de 15 martie 2013, sesizând faptul că sunt captivi în autoturisme înzăpezite, au fost preluați de către autoritățile ungare și transportați în adăposturi improvizate, în săli de sport și școli, aflate în apropierea autostrăzii M1.
Spectacolul „Dragoste cu tocmeală; pe scena Palatului Cultural din Reșița


Teatrul de Vest Reșița, instituție de cultură subordonată Consiliului Județean Caraș-Severin, prezintă duminică, 17 martie 2013, ora 19.00, spectacolul „DRAGOSTE CU TOCMEALĂ” de Matei Mircioane, regia artistică: N.D.Vlădulescu, scenografia : Florica Zamfira.
Din distribuție fac parte : Marius Tudor, Camelia Ghinea, Ana-Maria Cizler, Sorin Fruntelată, Florin Ibrași.
Sferturile de finală ale Ligii Campionilor la fotbal
Programul meciurilor:
Malaga – Borussia Dortmund
Real Madrid – Galatasaray Istanbul
Paris Saint Germain – FC Barcelona
Bayern Munchen – Juventus Torino
Sferturile de finală ale Europa League la fotbal


Programul acestora:
Chelsea Londra (Anglia) – FC Rubin Kazan (Rusia)
Fenerbahce Istanbul (Turcia) – Lazio Roma (Italia)
Tottenham Hotspur (Anglia) – FC Basel (Elveția)
Benfica Lisabona (Portugalia) – Newcastle United (Anglia)
Masuri de prevenire a incendiilor
Având în vedere începerea lucrărilor agricole de primăvară, intensificarea turismului, apropierea sărbătorilor pascale, precum și executarea unor reparații la instalații, aprovizionarea cu carburanți necesari lucrărilor agricole, facem un apel ca toți cetățenii municipiului Reșița să respecte regulile de prevenire și stingere a incendiilor, după cum urmează:
Utilizarea focului deschis în locuri ce prezintă pericol de incendiu, fără respectarea distanțelor de siguranță, sau pe timp de vânt și lăsarea lui fără supraveghere este interzisă;
Situația drumurilor din Ungaria


Ministerul Afacerilor Externe informează cetățenii români care se află pe teritoriul Ungariei că, potrivit site-ului Poliției ungare, în județul Pest, șoseaua principală nr. 7 a fost deblocată pe ambele sensuri de circulație.
Pe porțiunile de autostradă M1 și M7 din județul Pest, autovehiculele blocate au fost conduse de către poliție în parcările hipermarket-urilor
AVERTIZARE- COD : GALBENIntre orele : 09:00 si 15:00

In zona : judetele Botosani si Iasi
Se vor semnala : intensificări de vânt, cu viteze ce vor atinge și depăși local, la rafală, 60 km/h, izolat 70 km/h.
AVERTIZARE HIDROLOGICA
FENOMENELE VIZATE:Cresteri de debite si niveluri datorita propagarii viiturilor de pe cursurile superioare pe raurile din bazinele hidrografice mentionate, cu depasiri ale COTELOR DE ATENTIE si DE INUNDATIE
.
Alertă de călătorie – Extindere cod roșu în Ungaria

Ministerul Afacerilor Externe atenționează cetățenii români care doresc să se deplaseze pe teritoriul Ungariei că Serviciul Național Ungar de Meteorologie a extins codul roșu de viscol și rafale puternice de vânt, emis la data de
Returul optimilor de finală din Europa League


Rezultate:
Chelsea Londra (Anglia) – Steaua București (România) 3-1, în tur: 0-1.
Rubin Kazan (Rusia) – Levante (Spania) 2-0, după prelungiri, în tur: 0-0.
Zenit St Petersburg (Rusia) – FC Basel (Elveția) 1-0, în tur: 0-2.
Selectie pentru F.R.F. la Timisoara


Vă comunicăm prin prezenta că miercuri, 13 martie 2013 a avut loc la Timișoara, pe terenul sintetic al complexului sportiv “Dan Păltinișanu” o selecție privind monitorizarea jucătorilor născuți 1997și născuți 1996 pentru completarea bazei de date privind formarea unei antecamere privind selecționatele naționale U 16 și U 17 ale României
"Reabilitare carosabil, amenajare locuri de parcare si trotuare, zona oras vechi din Municipiul Resita.


Ca urmare a constatărilor efectuate de responsabilii lucrărilor, pe tronsoanele de drum aferente proiectului „Reabilitare carosabil, amenajare locuri de parcare și trotuare, zona oraș vechi din Municipiul Reșița”, au fost contactați atât proiectantul cât și constructorul pentru remedierea zonelor degradate sau realizate necorespunzător.
În acest sens a fost convocat în teren proiectantul lucrării,
Găsit decedat


În dimineața zilei de astăzi, 15.03.2013, Poliția Municipiul Reșița a fost sesizată prin apelul unic de urgență 112 cu privire la faptul că pe aleea Gugu un bărbat este decedat la volanul unui autoturism.
Echipa deplasată la fața locului a constatat, din primele cercetări, că lui M.IOSIF, în vârstă de 73 ani, în timp ce se deplasa cu autoturismul pe un sector de drum neamenajat, i s-a făcut rău și a decedat, după care autoturismul s-a oprit într-un șanț.
Consiliul Județean Caras-Severin reprezentat la Adunarea Generală a UNCJR
Vicepreședintele Ilie Iova a participat în zilele de 13 și 14 martie a.c. la lucrările Consiliului Director și la cele ale Adunării Generale a Uniunii Naționale a Consiliilor Județene din România (UNCJR) ce se vor desfășura la București.
Lucrările Consiliului Director se vor desfășura
AVERTIZARE HIDROLOGICA
FENOMENELE VIZATE: Scurgeri importante pe versanti, torenti si paraie, cresteri de debite si niveluri pe unele rauri din bazinele hidrografice mentionate, cu depasiri ale COTELOR DE ATENTIE si a COTELOR DE INUNDATIE.
Reabilitare Centru Civic

Pentru ca accesul cetățenilor în Centrul Civic al orașului să se desfășoare în condiții corespunzătoare, Primăria Municipiului Reșița prin Serviciul Public ” Direcția de Întreținere și Reparare a Patrimoniului Consiliului Local” a început din această dimineață să realizeze lucrări de refacere a zonei centrale, mai exact lucrări ce vizează înlocuirea dalelor sparte și fixarea celor care se mișcă.
Aceste lucrări se impun tot mai frecvent datorită faptului că lucrările de
Returul optimilor de finală ale Ligii CampionilorRezultate:
Manchester United (Anglia) - (+) Real Madrid (Spania) 1-2, în tur 1-1
Borussia Dortmund (Germania) - Șahtior Donețk (Ucraina) 3-0, în tur 2-2
Paris Saint-Germain (Franța) - FC Valencia (Spania) 1-1, în tur 2-1
Admitere pentru meseria de politistINSPECTORATUL DE POLIȚIE JUDEȚEAN CARAȘ-SEVERIN, cu sediul în municipiul Reșița, bd. Al. Ioan Cuza, nr. 40, recrutează și selecționează candidați în vederea participării la concursul de admitere la Academia de Poliție „A.I. Cuza” și școlile postliceale de agenți de poliție, SESIUNEA 2013.
Cifrele de școlarizare pentru instituțiile de învățământ sunt:
Conectare
Utilizator

ParolăÎncă nu eşti membru?
Înregistrează-te

Ţi-ai uitat parola?
Solicită una nouă
RECLAMA PUBLICITATE
Site-ul Iulik official.
VIZTATORI UNICI
<Flag Counter
CEAS

Bucharest

HOROSCOP

3,896,769 vizite unice
Cyclic by Fusion-Themes
Provided by Php-fusion V7 Themes | Freethemes4all.com

Powered by PHP-Fusion copyright © 2002 - 2020 by Nick Jones.
Released as free software without warranties under GNU Affero GPL v3.