Pagina principală · LIVE CAMERA CENTRU RESITA · Articole · Facebook Blog · Categorii de ştiri · Contactați-ne · Email -Admini · ARHIVA VIDEO Joi, August 13, 2020
Cele mai noi articole
Niciun articol disponibil
name
name
IP address signature
TRAFIC
optimizare web
IN CURAND RADIO
Sfântul Vasile - La mulți ani celor care poartă numele Sfântului Vasile!
Aproape 594.000 de români își sărbătoresc onomastica la 1 ianuarie, de Sfântul Vasile, potrivit statisticilor Direcției pentru Evidența Persoanelor și Administrarea Bazelor de Date din cadrul MAI.
Vasilie cel Mare a trait intre anii 330-379, in vremea Sfantului si marelui imparat Constantin si, pana in zilele imparatului Valens, cel cazut in ratacirea lui Arie. S-a nascut in Cezareea Capadochiei, din parinti dreptcredinciosi si instariti, Emilia si Vasilie, tatal sau fiind un luminat dascal in cetate. Iubitor de invatatura si inzestrat pentru carte, Sfantul Vasilie si-a imbogatit mintea cercetand, rand pe rand, scolile
din orasul sau Cezareea, apoi din Bizant, mergand pana si la Atena,
Victor Ponta - La Multi Ani 2014!


..... Le multumesc pentru laude si incurajari, am incercat sa inteleg si insusesc criticile si am sters insultele; inteleg ca am, in egala masura, o datorie fata de toti cei care traiesc azi in Romania!

Imi doresc ca in 2014 eu sa fiu mult mai bun (continuand lucrurile de succes si invatand din sfaturile bune sau din propriile greseli) - si urez tuturor liniste, sanatate si o viata mai buna! Stiu ca trebuie sa imi dedic toata energia pentru dialog si constructie si ma bazez in acest proiect pe toti romanii!
Mesajul președintelui României, domnul Traian Băsescu, cu prilejul Anului Nou


'Dragi români,
Întâmpinăm un An Nou, un prilej de bucurie și, totodată, de reflecție la perioada pe care am traversat-o împreună. A fost un an marcat de provocări politice, de tensiuni sociale, de dificultăți economice. Vreau să vă mulțumesc, în primul rând, pentru felul în care ați știut să rămâneți, chiar și în momentele grele, o comunitate. Aceasta dovedește că identitatea noastră se ridică deasupra disputelor de moment. Am încrederea că, pe această
Mesajul Președintelui Senatului României, Crin Antonescu, cu prilejul Sărbătorilor de iarnă și a Anului Nou 2014
„Cu ocazia Sfintelor Sărbători de Crăciun și a Anului Nou le transmit tuturor românilor cele mai calde urări de sănătate, noroc, împliniri și multe bucurii alături de toți cei apropiați!
Fie ca Sărbătorile să ne aducă în suflet lumină, speranță și credință, echilibru, inspirație și putere pentru a ne îndeplini aspirațiile, într-un An Nou mai bun, mai liniștit și mai generos!
La mulți ani!
Crin Antonescu
Președintele Senatului României”
LA MULTI ANI, 2014! SRECNA NOVA GODINA, 2014!BLOGMEDIACID.RO și colaboratorii acestuia urează tuturorLA MULTI ANI ! SRECNA NOVA GODINA! Happy New Year! Feliz Año Nuevo! Felice Anno
Nuovo!


Честита Нова


Година!
Recomandările polițiștilor pentru a petrecere Noul An în siguranță

Polițiștii cărășeni au fost la datorie cu ocazia Crăciunului, pentru ca cetățenii să se poată bucura în liniște de această sărbătoare. În continuare, aproximariv 300 de polițiști vor acționa zilnic în stradă pentru ca Anul Nou și minivacanța din perioada următoare să fie petrecute fără evenimente negative.
Cu toate acetea, Polițiștii cărășeni recomandă tuturor cetățenilor să aibă în vedere un minim de măsuri de autoprotecție pentru a petrece Noul An în siguranță:
Program de Revelion 2014, la Reșița


PROGRAM “ REVELION 2014”
Revelionul începe la ora 22, în Piața 1 Decembrie 1918.
22:00 – 22:15 – Nicoleta Dobre
22:15 – 22:35 – Otilia Duma
22:35 – 22:55 – Petrică Dalea
22:55 – 23: 15 – Gabi Stanciu
23:15 – 23: 45 – Dumitru Teleagă
PROGRAM DE MUZICĂ UȘOARĂ
23: 45 – 23:59 – Cristi Iakab & The Road Band
00:00 – 00:07 – Foc de artifici
00:07 – 00:30 – Cristi Iakab & The Road Band
REVELION 2014, la Caransebeș , C-S

Ora 22,00 - Începerea Revelionului


Ora 22,05 - Recital „XONIA”, cu grup de dansatoare;


Ora 23,00 - CONCERT EXTRAORDINAR cu trupa „FĂRĂ ZAHĂR”;

Ora 23,57 – Mesajul de Anul Nou al primarului municipiului Caransebeș
D-nul Ion Marcel Vela

Ora 00,00 - FOCURI DE ARTIFICII

Ora 00,20 - Cântec, joc și voie bună cu:
NICOLETA VOICA, LILIANA LAICHICI, Taraful „OLANII”
Revelion 2014, la BOCSA, C-S


MARȚI, 31.12.2013
ORA 22,00 – Spectacol de muzică populară susținut de soliștii MARILENA-CORINA DUMITRU, ANA-PÎRVULESCU CEGA, IONUȚ PÎRLIȚEANU;
ORA 23,00 – Recital de muzică pop-rock susținut de formația BLUR SLIDE a Casei Orășenești de Cultură;
ORA 23,15 – Recital de muzică pop susținut de solistul GABRIEL BURDUJA (participant la show-ul național Vocea ROMÂNIEI) și formația sa;
ORA 24,00 – JOC DE ARTIFICII!!!
Acțiuni pentru un ,,An Nou'' liniștit


Polițiștii continuă acțiunile în perioada 31.12.2013 - 05.01.2015 și vor lua măsurile necesare pentru menținerea ordinii și liniștii publice în locurile unde se vor desfășura manifestări cultural-artistice în aer liber precum și în stațiunile sau zonele cu pondere turistică. Astfel aproximativ 300 de polițiști vor acționa zilnic pentru ca zilele de sărbătoare să fie petrecute în siguranță.
VREMEA ÎN INTERVALUL 30 DECEMBRIE 2013 - 12 IANUARIE 2014, ÎN BANAT, CRIȘANA, TRANSILVANIA SI MARAMUREȘ


BANAT
În cele două săptămâni ale intervalului, vremea va fi mai caldă decât în mod obișnuit în această perioadă, iar valorile de temperatură vor avea variații destul de mici de la o zi la
alta. Astfel, temperaturile maxime se vor situa, în medie, între 5 și 8 grade, iar media temperaturilor minime din această regiune va tinde spre -1 grad în cele mai reci nopți și va
VREMEA ÎN INTERVALUL 30 DECEMBRIE 2013 - 12 IANUARIE 2014, ÎN MOLDOVA, DOBROGEA, MUNTENIA , OLTENIA SI LA MUNTE


MOLDOVA
Vremea va fi caldă pentru această perioadă. Între 30 decembrie și 1 ianuarie, media maximelor termice diurne va scădea ușor, de la 3 la 0 grade, iar cea a minimelor nocturne
va oscila în jur de -1 grad. În următoarele două zile, regimul termic va fi caracterizat de temperaturi maxime ce vor crește spre o medie regională de 4 grade, în timp ce media
temperaturilor minime va situa între -2 și 0 grade. Ulterior, până pe 12 ianuarie, valorile termice vor scădea ușor cu 1...2 grade.
Recomandări pentru prevenirea furturilor din magazine


Obiectele de valoare mare sau banii lichizi vor fi întotdeauna în atenția infractorilor, care concep cele mai ingenioase modalități de a și le însuși, indiferent dacă acestea se află într-un magazin, într-un depozit sau în circulație. Orice verigă slabă în expunerea, depozitarea, manipularea sau paza acestor valori va fi speculată de răufăcători în savârșirea unei infracțiuni.
Având în vedere cele de mai sus, Poliția vă transmite următoarele recomandări:
Ambarcațiune cu 29 de migranți din Orientul Mijlociu, interceptată de polițiștii de frontieră constănțeni


Polițiștii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au interceptat, la 3 mile marine travers de zona Chituc din județul Constanța, o ambarcațiune suspectă de migrație ilegală, la bordul căreia se aflau 29 de migranți din Orientul Mijlociu.
În data 28.12.2013, în jurul orei 13.40, polițiștii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au identificat o ambarcațiune suspectă în Marea Neagră, la aproximativ 3 mile marine travers de zona Chituc din județul Constanța.
DECEMBRIE - 17 grade Celsius, in Carasova , C-S
In cursul zilei de azi -29.12.2013. in Carasova , judetul Caras-Severin s-a inregistrat in cursul zile o temperatura de 17 grade Celsius , vremea fiind foarte calda decat in mod obisnuit pentru aceasta perioada . In anii anteriori termometrul a aratat
Repatrierea a 13 muncitori români din Emiratele Arabe Unite


Ministerul Afacerilor Externe informează că, atât datorită demersurilor sale pe lângă autoritățile competente din România, cât și datorită intervențiilor Consulatului General al României la Dubai pe lângă autoritățile locale (Ministerul Muncii, Ministerul de Interne), precum și pe lângă comunitatea românească din Dubai, cei 13 muncitori români care prestau activități lucrative în domeniul construcțiilor pe teritoriul Emiratelor Arabe Unite au fost repatriați
Pentru siguranța cetățenilor!În această perioadă, aproximativ 30 de polițiști rutieri vor fi prezenți pe principalele drumuri naționale, în punctele cu risc ridicat în vederea fluidizării circulației și prevenirii evenimentelor rutiere, pentru a asigura întoarcerea în siguranță a cetățenilor care au ales să își petreacă minivacanța de Crăciun în stațiunile turistice din județ.
Acces la educație pentru copiii cu epilepsieCentrul European pentru Drepturile Copiilor cu Dizabilități (CEDCD) în parteneriat cu Asociația pentru Dravet și Alte Epilepsii Rare si Inspectoratul Școlar al Municipiului București, a demareat marți, 24 decembrie 2013, Proiectul 'ELEV ÎN CLASA I', proiect finanțat de Raiffeisen Bank.
Prin acest proiect ne propunem sa facilităm accesul la educație al copiilor cu dizabilități, cu accent special pe categoria copiilor cu epilepsie.
De Sărbători - 50% reducere cu oferta IC Special


În zilele de 25,26 decembrie 2013 si 1, 2 ianuarie 2014 puteți beneficia de oferta InterCity Special prin care se acordă o reducere de 50% din prețul biletului pentru adulți și copii, la clasa I și clasa a II-a, la trenurile InterCity.
Oferta este valabilă doar pentru călătoria în trafic intern, iar tariful de rezervare a locului se achită integral :
Acțiunea de repatriere a unui grup de cetățeni români din Sudanul de Sud

Ministerul Afacerilor Externe informează că în data de 27 decembrie 2013 a fost finalizată acțiunea de repatriere, prin Kenya și Turcia, a unui grup de 15 cetățeni români, aflați de mai multe zile în situație critică pe teritoriul Sudanului de Sud.
Cei 15 cetățeni români făceau parte dintr-o echipă de peste 100 de persoane, în majoritate cetățeni moldoveni, angajați ai unei firme din Republica Moldova, care desfășoară activități lucrative în domeniul construcțiilor în Sudanul de Sud.
Ministerul Afacerilor Externe a fost sesizat asupra acestui caz în data de 18 decembrie 2013 de către Direcția Generală
Conectare
Utilizator

ParolăÎncă nu eşti membru?
Înregistrează-te

Ţi-ai uitat parola?
Solicită una nouă
RECLAMA PUBLICITATE
Site-ul Iulik official.
VIZTATORI UNICI
<Flag Counter
CEAS

Bucharest

HOROSCOP

3,782,664 vizite unice
Cyclic by Fusion-Themes
Provided by Php-fusion V7 Themes | Freethemes4all.com

Powered by PHP-Fusion copyright © 2002 - 2020 by Nick Jones.
Released as free software without warranties under GNU Affero GPL v3.