Pagina principală · LIVE CAMERA CENTRU RESITA · Articole · Facebook Blog · Categorii de ştiri · Contactați-ne · Email -Admini · ARHIVA VIDEO Sâmbătă, Mai 25, 2019
Navigare
Cele mai noi articole
Niciun articol disponibil
name
name
IP address signature
TRAFIC
optimizare web
IN CURAND RADIO
Lansarea programului de internship al Ministerului Afacerilor Externe - ,,InternshipRO2019EU"
Pe parcursul derulării programului, 45 de persoane vor avea oportunitatea să se implice în planificarea, organizarea și desfășurarea activităților de protocol din cadrul evenimentelor Președinției României la Consiliul Uniunii Europene. Participanții la acest program își vor desfășura activitatea în cadrul Ministerului Afacerilor Externe și vor beneficia de prevederile Legii nr. 176 / 2018 privind internshipul, inclusiv de dreptul de a primi o indemnizație lunară în valoare de 3.000 de lei brut. Ministerul Afacerilor Externe nu va suporta alte cheltuieli implicate de participarea internilor la acest program.

Durata programului va fi de șase luni de la data semnării contractului de internship. Programul de lucru al internilor va fi de maximum 40 de ore de prezență în fiecare săptămână, iar perioada de activitate va fi considerată vechime în muncă. Selecția candidaților va cuprinde două etape, cea a selecției dosarele, respectiv proba interviului.

Pentru Programul „InternshipRO2019EU“, componenta București, candidații trebuie să îndeplinească și următoarele criterii specifice:

sunt studenți sau absolvenți de studii universitare de licență, într-unul din următoarele domenii de licență: Drept, Științe Administrative, Științe ale Comunicării, Relații Internaționale și Studii Europene, Științe Politice, Sociologie, Științe Militare, Informații și Ordine Publică, Administrarea Afacerilor, Economie și Afaceri Internaționale, Management, Limbi Moderne, Istorie, Studii Culturale;
cunosc, la nivel avansat, două sau mai multe limbi oficiale ale Uniunii Europene, dintre care una trebuie să fie limba engleză.
Cetățenii interesați să desfășoare un stagiu de internship în cadrul Ministerului Afacerilor Externe, în contextul exercitării Președinției României la Consiliul Uniunii Europene, își pot depune dosarul de înscriere în perioada 2 - 6 decembrie 2018, urmând instrucțiunile prezentate pe site-ul oficial al instituției: http://www.mae.ro/node/47579.

Informații suplimentare pot fi solicitate, în perioada de înscriere, la telefon 0374.344.034, în fiecare zi lucrătoare, în intervalul orar 11:00 – 15:00, ora României.Informații suplimentare

România va asuma, în perioada 1 ianuarie - 30 iunie 2019, Președinția Consiliului Uniunii Europene. Acest mandat se asigură prin rotație între statele membre ale Uniunii Europene la fiecare șase luni. În timpul exercitării Președinției, România va reprezenta Consiliul Uniunii Europene în dialogul cu celelalte instituții europene, în special Comisia Europeană și Parlamentul European, lucrând de asemenea în strânsă coordonare cu Președintele Consiliului European în cadrul procesului decizional.

Președinția rotativă asigură gestionarea curentă a agendei europene și prezidarea formațiunilor sectoriale ale Consiliului la toate nivelurile (ministerial, ambasadorial și tehnic), cu excepția Consiliului Afaceri Externe. Președinția trebuie să acționeze ca un mediator imparțial, concentrându-se în principal pe prezentarea de propuneri de compromis, capabile să conducă la adoptarea de poziții comune ale statelor membre.
Evaluări
Evaluarea este disponibilă doar membrilor.

Te rog conectează-te sau înregistrează-te pentru a vota.

Nu au fost postate evaluări.
Conectare
Utilizator

ParolăÎncă nu eşti membru?
Înregistrează-te

Ţi-ai uitat parola?
Solicită una nouă
RECLAMA PUBLICITATE
Site-ul Iulik official.
VIZTATORI UNICI
<Flag Counter
CEAS

Bucharest

HOROSCOP

3,030,488 vizite unice
Cyclic by Fusion-Themes
Provided by Php-fusion V7 Themes | Freethemes4all.com

Powered by PHP-Fusion copyright © 2002 - 2019 by Nick Jones.
Released as free software without warranties under GNU Affero GPL v3.