Pagina principală · LIVE CAMERA CENTRU RESITA · Articole · Facebook Blog · Categorii de ştiri · Contactați-ne · Email -Admini · ARHIVA VIDEO Vineri, Decembrie 14, 2018
Navigare
Cele mai noi articole
Niciun articol disponibil
name
Curs Valutar BNR
name
name
IP address signature
TRAFIC
optimizare web
IN CURAND RADIO
300 locuri de muncă în domeniul agricol (recoltare zmeura) in Portugalia prin intermediul Rețelei EURES
Sunt solicitate persoane fara cazier, apte pentru munca la camp, avantaj avand persoanele cu experienta în agricultura, cu experienta in recoltarea zmeurei sau in munca în sere. De asemenea constituie avantaj cunostintele de baza de limba engleza/spaniola/portugheza, dar nu este obligatoriu.

Data estimata de angajare este sfarsitul lunii februarie - inceputul lunii martie 2018, durata contractului este de 3 luni, iar timpul de lucru este de 40/ore pe saptamana, cu posibilitatea ca, in timpul campaniei, in functie de productie, sa se efectueze ore suplimentare.

Angajatorul asigura cazare contra cost (2 euro/zi) si ofera plata în avans a drumului pana in Portugalia iar suma aferenta deplasarii se va deduce din primele salarii. Salariul de baza oferit pentru culegatorii de zmeura este intre 603 si 1199 euro brut/luna, in functie de orele suplimentare lucrate.

Persoanele cu domiciliul in judetul Caras-Severin care corespund cerintelor posturilor oferite, trebuie sa se adreseze consilierului EURES din cadrul Agentiei Judetene pentru Ocuparea Fortei de Munca Caras-Severin, care poate fi contactat la sediul din Resita, str. Traian Lalescu nr 17 sau la telefon 0255/212160, pentru a fi inregistrate in baza de date pentru munca in strainatate. Inscrierea se realizeaza pe baza urmatoarelor documente:

- Copie CI/BI;

- Adeverinta medicala (apt pentru munca in strainatate);

- CV EUROPASS in limba romana.

La selectie vor putea participa doar persoanele preselectate (persoane care au aplicat pentru acest loc de munca si care s-au inregistrat in baza de date a A.J.O.F.M. Caras-Severin, compartiment EURES, ca persoane aflate in cautarea unui loc de munca in strainatate).

Pentru aceste locuri de munca se va organiza selectie la Roman (judetul Neamt), in data de 17 ianuarie 2018 si la Braila (judetul Braila), in data de 19 ianuarie 2018 .

Termenul limita pentru depunerea dosarelor este 16.01.2018 pentru participarea la selectia de la Roman si 18.01.2018 pentru participarea la selectia de la Braila.

Compartiment Resurse Umane, Salarizare,

Comunicare si Secretariatul Consiliului Consultativ
Evaluări
Evaluarea este disponibilă doar membrilor.

Te rog conectează-te sau înregistrează-te pentru a vota.

Nu au fost postate evaluări.
Conectare
Utilizator

ParolăÎncă nu eşti membru?
Înregistrează-te

Ţi-ai uitat parola?
Solicită una nouă
RECLAMA PUBLICITATE
Site-ul Iulik official.
VIZTATORI UNICI
<Flag Counter
CEAS

Bucharest

HOROSCOP

2,598,520 vizite unice
Cyclic by Fusion-Themes
Provided by Php-fusion V7 Themes | Freethemes4all.com

Powered by PHP-Fusion copyright © 2002 - 2018 by Nick Jones.
Released as free software without warranties under GNU Affero GPL v3.