Pagina principală · LIVE CAMERA CENTRU RESITA · Articole · Facebook Blog · Categorii de ştiri · Contactați-ne · Email -Admini · ARHIVA VIDEO Vineri, Decembrie 14, 2018
Navigare
Cele mai noi articole
Niciun articol disponibil
name
Curs Valutar BNR
name
name
IP address signature
TRAFIC
optimizare web
IN CURAND RADIO
150 locuri de muncă în domeniul agricol în Spania prin intermediul Rețelei EURES
Sunt oferite 100 de locuri de munca pentru munca in camp si pentru ambalat in depozit si 50 de locuri de munca doar pentru munca in camp, din care: 1 sofer de autobuz pentru transportul muncitorilor la locul de muncă (categoria D si atestat), 2 soferi de camion pentru transportul fructelor din camp la depozit (categoria C + E si atestat) și 2 tractoristi.
Nu se solicita cunoasterea vreunei limbi straine, iar salariul oferit este de 6,25 euro brut/oră pentru lucrul in camp si 5,96 euro brut/ora pentru lucrul in fabrica.
Transportul dus-intors in Spania se plateste de catre muncitori. Pentru locuinta (utilitati) si alte cheltuieli se reține 10% din salariu in primul an si 5% din salariu in al doilea an. Locuintele au zona comuna de spalatorie si bucatarii. Familiile vor locui in camere separate. Se primeste set complet de lenjerie de pat si echipament de protectie individual (in cazul pierderii acestuia, se plateste). Contractul de munca se semneaza in Spania (dupa inscrierea in sistemul de securitate sociala-obtinere NIE).
Durata contractului este aprilie - septembrie 2018 cu posibilitate de prelungire pana in luna noiembrie.
Persoanele cu domiciliul în județul Caras-Severin, care corespund cerintelor posturilor oferite, trebuie să se adreseze consilierului EURES din cadrul Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Caras-Severin, care poate fi contactat la sediul AJOFM Caras-Severin din Resita, str. Traian Lalescu nr 17 sau la telefon 0255/212160, pentru a fi inregistrate in baza de date pentru munca in strainatate. Inscrierea in baza de date pentru munca in strainatate se realizeaza pe baza urmatoarelor documente: cererea tip (se completeaza la sediul Agentiei), copie act identitate, CV, adeverinta medicala "Apt pentru munca".
Termenul limita pentru depunerea dosarelor este 31.03.2018.
Pentru ocuparea acestor posturi se va organiza o selectie, data si locatia acesteia urmand a se comunica la o data ulterioara.

Compartiment Resurse Umane, Salarizare,
Comunicare si Secretariatul Consiliului Consultativ
Evaluări
Evaluarea este disponibilă doar membrilor.

Te rog conectează-te sau înregistrează-te pentru a vota.

Nu au fost postate evaluări.
Conectare
Utilizator

ParolăÎncă nu eşti membru?
Înregistrează-te

Ţi-ai uitat parola?
Solicită una nouă
RECLAMA PUBLICITATE
Site-ul Iulik official.
VIZTATORI UNICI
<Flag Counter
CEAS

Bucharest

HOROSCOP

2,598,524 vizite unice
Cyclic by Fusion-Themes
Provided by Php-fusion V7 Themes | Freethemes4all.com

Powered by PHP-Fusion copyright © 2002 - 2018 by Nick Jones.
Released as free software without warranties under GNU Affero GPL v3.