Pagina principală · LIVE CAMERA CENTRU RESITA · Articole · Facebook Blog · Categorii de ştiri · Contactați-ne · Email -Admini · ARHIVA VIDEO Miercuri, Iunie 20, 2018
Navigare
Cele mai noi articole
Niciun articol disponibil
name
Curs Valutar BNR
name
name
IP address signature
TRAFIC
optimizare web
IN CURAND RADIO
Măsuri de ordine publică
Pentru a preveni producerea de incidente nedorite, recomandăm participanților să respecte indicațiile organizatorilor și ale forțelor de ordine, să evite implicarea în conflicte de orice natură și să acorde o atenție deosebită bunurilor personale. Cetățenii pot solicita sprijinul lucrătoriilor inspectoratului, deoarece vom fi mereu prezenți alături de ei pentru rezolvarea promptă a solicitărilor.
În perioada 08-09 septembrie a.c., efectivele Postului de Jandarmi Montan Văliug, vor asigura măsurile de ordine publică cu ocazia desfășurării manifestării cultural-artistice “Ruga satului”-Văliug.
Misiunea jandarmilor este de a asigura măsurile de ordine publică în comuna Văliug, pentru defășurarea în bune condiții a manifestării publice.
Jandarmii montani vor fi prezenți atât în localitatea Văliug, cât și în stațiunea Crivaia și pe traseele turisice din zona de responsabilitate.
Tinănd cont că în această perioadă se estimează un număr mare de turiști care vor alege să petreacă timpul liber în zona masivului Semenic, conducerea Inspecoratului de Jandarmi Județean Caraș-Severin a luat toate măsurile necesare pentru asigurarea unui climat de ordine și siguranță publică în această zonă.

Misiuni de asigurare a ordinii publice cu ocazia desfășurării manifestărilor sportive
În data de 09.09.2017, în intervalul orar 16.00-20.00, jandarmii vor fi prezenți în arena sportivă „Mircea Chivu”, din municipiul Reșița, unde se va desfășura meciul de fotbal între echipele C.S.M. Școlar și Centrul Național Timișoara,din cadrul Ligii a III-a, seria a IV-a.
În conformitate cu Legea nr.4 din 2008, privind prevenirea și combaterea violenței cu ocazia competițiilor și a jocurilor sportive, modificată și completată de Legea nr.10 din 2012, intrarea în stadion, accesul publicului, paza vestiarelor și protecția arbitrilor, îndrumarea și supravegherea publicului în stadion se realizează cu agenți ai societății de pază și protecție contractată de organizator.
Inspectoratul de Jandarmi Județean Caraș-Severin recomandă suporterilor să nu se implice în incidente care ar putea duce la tulburarea ordinii și liniștii publice, să nu afișeze inscripții care incită la ură națională, rasială, de clasă ori religioasă, la discriminări de orice fel și la violență, deasemenea este interzis accesul în stadion cu substanțe toxice, băuturi alcoolice, recipiente, corpuri contondente, cuțite, pumnale ori alte asemenea obiecte confecționate pentru tăiere, împungere sau lovire.
Participanții la această manifestare sportivă trebuie să respecte măsurile stabilite de organizator și forțele de ordine pe traseele către locul de desfășurare a meciului, în apropierea și în incinta arenei sportive.

Recomandări ale Inspectoratului de Jandarmi Județean Caraș-Severin
Având în vedere faptul că la aceste manifestări cultural-artistice și sportive se estimează participarea unui public numeros, jandarmii cărășeni recomandă cetățenilor: să respecte regulile stabilite de către organizatori, să respecte indicațiile forțelor de ordine, să evite consumul excesiv de băuturi alcoolice, să sesizeze efectivele de jandarmi pentru orice faptă de încălcare a legii, să fie atenți la obiectele personale (genți, acte, bani, etc.) întrucât datorită aglomerației aceste bunuri pot fi sustrase cu ușurință, să evite implicarea în altercații cu personale participante la manifestările cultural artistice, să identifice patrulele de ordine publică și traseele de deplasare pentru a le putea apela cu ușurință și să solicite, ori de câte ori este nevoie, sprijinul forțelor de ordine publică, fie prin contact direct, fie prin apelarea numărului unic de urgență 112.

Comentarii
Nu există comentarii postate.
Postează un comentariu
Nume:

Cod de validare:
Cod de validare


Evaluări
Evaluarea este disponibilă doar membrilor.

Te rog conectează-te sau înregistrează-te pentru a vota.

Nu au fost postate evaluări.
Conectare
Utilizator

ParolăÎncă nu eşti membru?
Înregistrează-te

Ţi-ai uitat parola?
Solicită una nouă
RECLAMA PUBLICITATE
Site-ul Iulik official.
VIZTATORI UNICI
<Flag Counter
CEAS

Bucharest

HOROSCOP

2,017,426 vizite unice
Cyclic by Fusion-Themes
Provided by Php-fusion V7 Themes | Freethemes4all.com

Powered by PHP-Fusion copyright © 2002 - 2018 by Nick Jones.
Released as free software without warranties under GNU Affero GPL v3.