Pagina principală · LIVE CAMERA CENTRU RESITA · Articole · Facebook Blog · Categorii de ştiri · Contactați-ne · Email -Admini · ARHIVA VIDEO Joi, August 05, 2021
VIZTATORI UNICI
<Flag Counter
Browser Ip
IP address signature
Doi și amândoi reținuți
bord. Fiind continuate investigațiile, polițiștii au reușit identificarea autoturismului la sediul Poliției Municipiului Lugoj, întrucât în cursul nopții de 13/14 aprilie, acest autovehicul era condus de un tânăr în vârstă de 17 ani, care nu posedă permis de conducere, fapt pentru care s-a întocmit un dosar de cercetare penală.
În cadrul cercetărilor efectuate cu operativitate de oamenii legii, au fost identificați L.S., de 17 ani și L.MARIUS, de 19 ani. Cei doi tineri sunt suspectați că s-au deplasat pe raza localității Jupa cu intenția de a găsi un autoturism cu care să plece în Lugoj. Autoturismul sustras a fost condus de L.S., care nu posedă permis de conducere. Suspecții s-au deplasat pe raza localității Borlova de unde au mai luat două persoane, iar apoi s-au deplasat la Lugoj.
Fiind extinse investigațiile s-a constatat că cei doi, L.S., de 17 ani și L.MARIUS, de 19 ani, în noaptea de 11/12.04.2013 au intenționat să găsească un autoturism pe raza localității Borlova cu care să plece la Lugoj. Suspecții au găsit un autovehicul ce era descuiat, cu cheia în contact și documentele în bord, pe care l-au luat a se deplasa spre Lugoj. Ajunși în localitatea Traian Vuia din județul Timiș, tânărul L.S., aflat la volan a încercat să efectueze manevra de întoarcere însă au rămas împotmoliți și au abandonat autoturismul.
Ambele autoturisme au fost recuperate fără a avea avarii și au fost predate părților vătămate.
În cauză s-a întocmit un dosar de cercetare penală pentru săvârșirea infracțiunilor de furt calificat și conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană fără a poseda permis de conducere.
Cei doi au fost reținuți pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de astăzi, 15.04.2013 să fie prezentați instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă.
I.P.J.C-S
Evaluări
Evaluarea este disponibilă doar membrilor.

Te rog conectează-te sau înregistrează-te pentru a vota.

Nu au fost postate evaluări.
Conectare
Utilizator

ParolăÎncă nu eşti membru?
Înregistrează-te

Ţi-ai uitat parola?
Solicită una nouă
HOROSCOP

4,389,566 vizite unice
Cyclic by Fusion-Themes
Provided by Php-fusion V7 Themes | Freethemes4all.com

Powered by PHP-Fusion copyright © 2002 - 2021 by Nick Jones.
Released as free software without warranties under GNU Affero GPL v3.