Pagina principală · LIVE CAMERA CENTRU RESITA · Articole · Facebook Blog · Categorii de ştiri · Contactați-ne · Email -Admini · ARHIVA VIDEO Joi, August 05, 2021
VIZTATORI UNICI
<Flag Counter
Browser Ip
IP address signature
19 aprilie 2013, Bursa generală a locurilor de muncă
Reșița , la Casa de Cultura (Str. Libertatii nr 40), începând cu ora 9.
Atat agentii economici, cat si persoanele aflate in cautarea unui loc de munca vor avea sansa de a gasi o rezolvare rapida a cererii si ofertei de forta de munca, prin intalnirea directa a acestora intr-un cadru organizat.
Cu ocazia bursei, agentii economici vor primi din partea reprezentantilor Agentiei consultanta cu privire la serviciile oferite acestora, precum si la facilitatile de care pot beneficia la angajarea diferitelor categorii de șomeri. De asemenea, somerii vor fi consiliati in ceea ce priveste participarea la Bursa prin sprijinirea in intocmirea unui CV, modalitatea de prezentare la un interviu, dar vor fi si informati despre serviciile oferite de catre AJOFM Caras-Severin și despre stimulentele acordate la angajarea acestora.
Pana in prezent , 22 agenti economici din cei 111 contactati au raspuns solicitarii reprezentantilor Agentiei , urmand a participa la Bursa generala cu un numar de 68 locuri de munca, 6 dintre acestea fiind pentru persoanele cu studii superioare.
Persoanele ce vor participa la Bursa isi vor putea prezenta CV-urile pentru urmatoarele meserii oferite in domeniile constructii, confectii sau comert: lucrator comercial , lacatus mecanic , strungar , lucrator finisor in constructii, confectioner imbracaminte, sudor, sofer automacaragiu, zidar, sofer, cofetar, patiser, vanzator, barman, asistent relatii publice si comunicatii, masor, cosmetician, frizer, coafeză, manichiurist, muncitor necalificat in confectii si muncitor necalificat in constructii. Persoanele cu studii superioare pot opta pentru locuri de munca de inginer mecanic , inspector asigurari sau consilier juridic.
Agenții economici care doresc să participe la Bursă își pot depune ofertele de locuri vacante la sediul Agenției din Reșița, str. Traian Lalescu nr. 17 (tel 0255/212380) sau la sediile Agențiilor locale și Punctelor de lucru ale Agentiei din județ. Participarea agenților economici la bursă este gratuită
Evaluări
Evaluarea este disponibilă doar membrilor.

Te rog conectează-te sau înregistrează-te pentru a vota.

Nu au fost postate evaluări.
Conectare
Utilizator

ParolăÎncă nu eşti membru?
Înregistrează-te

Ţi-ai uitat parola?
Solicită una nouă
HOROSCOP

4,389,432 vizite unice
Cyclic by Fusion-Themes
Provided by Php-fusion V7 Themes | Freethemes4all.com

Powered by PHP-Fusion copyright © 2002 - 2021 by Nick Jones.
Released as free software without warranties under GNU Affero GPL v3.