Pagina principală · LIVE CAMERA CENTRU RESITA · Articole · Facebook Blog · Categorii de ştiri · Contactați-ne · Email -Admini · ARHIVA VIDEO Joi, August 05, 2021
VIZTATORI UNICI
<Flag Counter
Browser Ip
IP address signature
Investiție de peste 16 milioane lei în centrele de asistență socială din Caraș-Severin (II)
Din partea Ministerului Muncii, Protecției Sociale și Persoanelor Varstnice, contractele au fost semnate de dl. Viorel Alexa, directorul Agenției Județene pentru Plăți și Inspecție Socială Caraș-Severin, în prezența vicepreședinților Ionesie Ghiorghioni și Ilie Iova dar și a directorilor centrelor beneficiare a finanțării. Este vorba de Căminele pentru persoane varstnice Reșița și Sacu, Centrul de urgență pentru persoanele fără adăpost Caransebeș, Complexele de servicii sociale “Sfanta Maria” și “Speranța”din Reșița, “Bunavestire“ din Caransebeș precum și cel din Zăgujeni.

"Acum câteva luni am făcut o evaluare din care reiese că, până în acest moment, Consiliul Județean Caraș-Severin a investit în aceste centre circa zece milioane euro. Iată că acum, investim încă patru milioane euro, prin cele șapte proiecte, prin bugetul Ministerului Muncii, la care se adaugă încă un milion euro pentru Centrul de Plasament din Zăgujeni, un contract semnat la 1 aprilie 2013 la București, proiect fiind finanțat din Programul Operațional Regional", a declarat cu aceast[ ocazie Sorin Frunzăverde.
Evaluări
Evaluarea este disponibilă doar membrilor.

Te rog conectează-te sau înregistrează-te pentru a vota.

Nu au fost postate evaluări.
Conectare
Utilizator

ParolăÎncă nu eşti membru?
Înregistrează-te

Ţi-ai uitat parola?
Solicită una nouă
HOROSCOP

4,389,445 vizite unice
Cyclic by Fusion-Themes
Provided by Php-fusion V7 Themes | Freethemes4all.com

Powered by PHP-Fusion copyright © 2002 - 2021 by Nick Jones.
Released as free software without warranties under GNU Affero GPL v3.