Pagina principală · LIVE CAMERA CENTRU RESITA · Articole · Facebook Blog · Categorii de ştiri · Contactați-ne · Email -Admini · ARHIVA VIDEO Luni, Decembrie 11, 2023
VIZTATORI UNICI
<Flag Counter
Browser Ip
IP address signature
Unsprezece cetăteni din Nepal si Egipt, opriti în tentativă de trecere ilegală
În data de 28.09.2023, în jurul orei 15.00, polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Jimbolia - I.T.P.F. Timișoara au declanșat o acțiune specifică pe linia combaterii migrației ilegale în urma căreia au depistat în zona de frontieră, opt cetățeni străini care nu își justificau prezența în zonă.

În aceeași zi, colegii noștri din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Cruceni au depistat, la aproximativ 10 m de frontiera cu Serbia, alți trei cetățeni străini care se deplasau pe jos, pe frontiera verde. Persoanele în cauză au fost duse la sediul sectorului pentru cercetări.

În cadrul verificărilor preliminare, polițiștii de frontieră au stabilit că cetățenii străini din ambele cazuri sunt din Nepal și Egipt și au vârste cuprinse între 22 și 38 de ani. Din primele declarații a rezultat că aceștia au încercat să treacă ilegal frontiera din România în Serbia, cu intenția de a ajunge în vestul Europei.

În ambele cazuri, cetățenii străini au intrat legal în țară, în baza unor vize de muncă. Polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă de trecere frauduloasă a frontierei de stat, la finalizare urmând a fi luate măsurile legale care se impun.
Evaluări
Evaluarea este disponibilă doar membrilor.

Te rog conectează-te sau înregistrează-te pentru a vota.

Nu au fost postate evaluări.
Conectare
Utilizator

ParolăÎncă nu eşti membru?
Înregistrează-te

Ţi-ai uitat parola?
Solicită una nouă
HOROSCOP

5,774,080 vizite unice
Cyclic by Fusion-Themes
Provided by Php-fusion V7 Themes | Freethemes4all.com

Powered by PHP-Fusion copyright © 2002 - 2023 by Nick Jones.
Released as free software without warranties under GNU Affero GPL v3.