Pagina principală · LIVE CAMERA CENTRU RESITA · Articole · Facebook Blog · Categorii de ştiri · Contactați-ne · Email -Admini · ARHIVA VIDEO Duminică, Octombrie 01, 2023
VIZTATORI UNICI
<Flag Counter
Browser Ip
IP address signature
Bilanțul misiunilor în intervalul 15 -17.09.2023 al Inspectoratului pentru Situații de Urgență ,,SEMENIC" al județului Caraș-Severin
Ø Incendiu baloți de fân

În cursul zilei de sâmbătă, în jurul orei 17:50, trei echipaje operative din cadrul Detașamentului de Pompieri Caransebeș au intervenit, cu două autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD, în localitatea Vârciorova, pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la baloți de fân. La sosirea echipajelor la locul solicitării, ardeau cu flăcăra deschisă si degajări mari de fum aproximativ 15 baloți de fân. Intervenția promptă a pompierilor a făcut ca incendiul să fie lichidat în limitele găsite, înainte ca acesta să se extindă la sălaș, anexele acestuia, precum și la restul baloților aflați în imediata apropiere. Din fericire, nu au rezultat victime. Cel mai probabil, incendiul a fost provocat de scânteile mecanice produse la toba de eșapament a unui utilaj agricol (tractor).

Ø Accidente rutiere

Pompierii militari au acționat pentru acordarea asistenței medicale, transportarea la spital a unei victime, precum și pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor în cazul a trei accidente rutiere petrecute în localitățile Mehadia, Copăcele și Văliug.

Ø Alte misiuni și intervenții

În perioada de referință, pompierii au desfășurat trei misiuni de salvare animale din medii ostile vieții, precum și alte misiuni în sprijinul comunităților.

Ø Misiuni de prim ajutor

În perioada de referință, s-au înregistrat 19 intervenții pentru acordarea primului ajutor calificat, precum și alte situații din categoria asistență persoane.În continuare, pompierii militari cărășeni rămân la datorie, 24 de ore din 24, pentru gestionarea operativă a situațiilor de urgență și acordarea de ajutor persoanelor aflate în dificultate.

Informații despre modul de comportare în cazul producerii unor situații de urgență pot fi obținute prin accesarea platformei naționale de pregătire în situații de urgență https://fiipregatit.ro și aplicația de mobil DSU care poate fi descărcată gratuit de pe App Store și Google Play.

COMPARTIMENTUL INFORMARE ȘI RELAȚII PUBLICE
Evaluări
Evaluarea este disponibilă doar membrilor.

Te rog conectează-te sau înregistrează-te pentru a vota.

Nu au fost postate evaluări.
Conectare
Utilizator

ParolăÎncă nu eşti membru?
Înregistrează-te

Ţi-ai uitat parola?
Solicită una nouă
HOROSCOP

5,623,849 vizite unice
Cyclic by Fusion-Themes
Provided by Php-fusion V7 Themes | Freethemes4all.com

Powered by PHP-Fusion copyright © 2002 - 2023 by Nick Jones.
Released as free software without warranties under GNU Affero GPL v3.