Pagina principală · LIVE CAMERA CENTRU RESITA · Articole · Facebook Blog · Categorii de ştiri · Contactați-ne · Email -Admini · ARHIVA VIDEO Duminică, Octombrie 01, 2023
VIZTATORI UNICI
<Flag Counter
Browser Ip
IP address signature
Nouă nepalezi depistati în tentativă de trecere ilegală a frontierei de stat
14.09.2023, în jurul orei 22.00, polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Jimbolia - I.T.P.F. Timișoara au declanșat o acțiune specifică pe linia combaterii migrației ilegale, în urma căreia au depistat la aproximativ 500 m de frontieră, pe direcția localității de frontieră Jimbolia, nouă cetățeni străini care se deplasau din interiorul țării spre frontiera cu Serbia.
Persoanele în cauză, întrucât nu își justificau prezența în zonă, au fost conduse la sediul Sectorului Poliției de Frontieră Jimbolia pentru cercetări.
În cadrul verificărilor preliminare, polițiștii de frontieră au stabilit că cei în cauză sunt din Nepal, toți bărbați cu vârste cuprinse între 21 și 31 de ani, care au intrat legal pe teritoriul României. Din primele declarații a rezultat că aceștia au încercat să treacă ilegal frontiera din România în Serbia, cu intenția de a ajunge în diverse state din vestul Europei.
În cauză, polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativa de trecere frauduloasă a frontierei de stat, la finalizare urmând a fi luate măsurile legale care se impun.


Evaluări
Evaluarea este disponibilă doar membrilor.

Te rog conectează-te sau înregistrează-te pentru a vota.

Nu au fost postate evaluări.
Conectare
Utilizator

ParolăÎncă nu eşti membru?
Înregistrează-te

Ţi-ai uitat parola?
Solicită una nouă
HOROSCOP

5,623,713 vizite unice
Cyclic by Fusion-Themes
Provided by Php-fusion V7 Themes | Freethemes4all.com

Powered by PHP-Fusion copyright © 2002 - 2023 by Nick Jones.
Released as free software without warranties under GNU Affero GPL v3.