Pagina principală · LIVE CAMERA CENTRU RESITA · Articole · Facebook Blog · Categorii de ştiri · Contactați-ne · Email -Admini · ARHIVA VIDEO Duminică, Octombrie 01, 2023
VIZTATORI UNICI
<Flag Counter
Browser Ip
IP address signature
VITEZA- PRINCIPALA CAUZĂ A ACCIDENTELOR RUTIERE PRODUSE ÎN CARAS-SEVERIN
în scădere cu peste 56% față de anul trecut.

În primele 8 luni din acest an au fost înregistrate 10 accidente rutiere grave produse pe fondul nerespectării regimului de viteză, față de 23 de accidente înregistrate în aceeași perioadă din 2022.

În urma celor 10 accidente, 4 persoane au decedat, cu aproape 70% mai puține față de 2022, 8 persoane au fost rănite grav, cu 65% mai puține și 6 persoane au suferit răni ușoare, cu 60% mai puține.

Următoarele două cauze generatoare de accidente rutiere grave în județ au fost în primele 8 luni, neatenția la volan și abaterile săvârșite de bicicliști. Pe fondul acestor cauze s-au produs 7, respectiv 6 accidente rutiere grave.
În acest an, polițiștii rutieri au desfășurat pe drumurile publice aproape 250 de acțiuni pentru combaterea încălcării regimului legal de viteză, în cadrul cărora au aplicat 10.735 de sancțiuni contravenționale, pentru abateri constatate cu mijloacele tehnice din dotare, omologate și verificate metrologic.

Săptămâna trecută, dintre cele aproape 1.000 de sancțiuni contravenționale aplicate de polițiștii rutieri, 348 au fost aplicate conducătorilor auto pentru nerespectarea regimului legal de viteză, 18 pentru depășirea cu peste 50 de km/h și 3 pentru depășirea cu peste 70 de km/h a limitelor de viteză.

În cele 8 luni din 2023, unui număr de 531 de conducători auto le-a fost suspendat dreptul de a conduce vehicule pe drumurile publice pentru că au condus cu viteze mai mari cu peste 50 km/h, iar alți aproape 60 de conducători auto au primit sancțiunea suspendării dreptului de a conduce pentru depășirea vitezei legale, cu peste 70 km/h.

Conduceți responsabil și în siguranță! Depășirea limitelor legale de viteză implică riscuri foarte mari și sancțiuni contravenționale care ajung până la aproape 3.000 de lei, concomitent cu suspendarea dreptului de a conduce autovehicule în cazul în care se depășește viteza maximă admisă cu mai mult de 50 de km/h.
Evaluări
Evaluarea este disponibilă doar membrilor.

Te rog conectează-te sau înregistrează-te pentru a vota.

Nu au fost postate evaluări.
Conectare
Utilizator

ParolăÎncă nu eşti membru?
Înregistrează-te

Ţi-ai uitat parola?
Solicită una nouă
HOROSCOP

5,623,803 vizite unice
Cyclic by Fusion-Themes
Provided by Php-fusion V7 Themes | Freethemes4all.com

Powered by PHP-Fusion copyright © 2002 - 2023 by Nick Jones.
Released as free software without warranties under GNU Affero GPL v3.