Pagina principală · LIVE CAMERA CENTRU RESITA · Articole · Facebook Blog · Categorii de ştiri · Contactați-ne · Email -Admini · ARHIVA VIDEO Duminică, Octombrie 01, 2023
VIZTATORI UNICI
<Flag Counter
Browser Ip
IP address signature
19 migranti ascunsi în TIR-uri, depistati în ultimele 24 de ore, la frontiera cu Ungaria
automarfare încărcate cu diverse bunuri.

În data de 21.09.2022, la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II, s-au prezentat pentru efectuarea formalităților de frontieră, pe sensul de ieșire din țară, doi cetățeni români, aflați la volanul unor ansambluri rutiere. Aceștia transportau, conform documentelor de însoțire a mărfii, utilaje cu platformă, respectiv frigidere și combine frigorifice, pentru societăți comerciale din Germania și Franța.

În urma efectuării controlului amănunțit al automarfarelor, câinii de serviciu au semnalat prezența unor persoane în mijlocul de transport, iar după deschiderea semiremorcilor, au fost descoperiți 13 cetățeni din Nepal, cu vârste cuprinse între 23 și 38 de ani, ce intenționau să treacă ilegal frontiera de stat cu scopul de a ajunge în țări din vestul Europei.

*Alt caz a fost înregistrat la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac, județul Arad, unde polițistul de frontieră care se afla în exercitarea atribuțiilor specifice a fost informat de către un cetățean bulgar, șofer al ansamblului rutier format din cap tractor înmatriculat în Bulgaria și semiremorca înmatriculată în Danemarca ce transporta electronice pentru o societate din Danemarca, despre faptul că în timp ce se afla într-o parcare situată în apropierea localității Nădlac, efectuând pauza, a auzit zgomote în semiremorcă, motiv pentru care s-a deplasat în P.T.F. Nădlac.

Cu ocazia verificărilor, polițiștii de frontieră au descoperit în semiremorcă, ascunse printre marfa transportată, șase persoane.

La cercetări, colegii noștri au stabilit că cei în cauză sunt cetățeni din Afganistan și Bangladesh, solicitanți de azil în țara noastră.

În toate cazurile polițiștii de frontieră efectuează cercetări în vederea stabilirii întregii activități infracționale, urmând ca la finalizare să fie dispuse măsurile legale ce se impun.
Evaluări
Evaluarea este disponibilă doar membrilor.

Te rog conectează-te sau înregistrează-te pentru a vota.

Nu au fost postate evaluări.
Conectare
Utilizator

ParolăÎncă nu eşti membru?
Înregistrează-te

Ţi-ai uitat parola?
Solicită una nouă
HOROSCOP

5,623,809 vizite unice
Cyclic by Fusion-Themes
Provided by Php-fusion V7 Themes | Freethemes4all.com

Powered by PHP-Fusion copyright © 2002 - 2023 by Nick Jones.
Released as free software without warranties under GNU Affero GPL v3.