Pagina principală · LIVE CAMERA CENTRU RESITA · Articole · Facebook Blog · Categorii de ştiri · Contactați-ne · Email -Admini · ARHIVA VIDEO Duminică, Octombrie 01, 2023
VIZTATORI UNICI
<Flag Counter
Browser Ip
IP address signature
StartUPT - Bun venit în Universul Politehnicii!
Vineri: 23 septembrie 2022

Locație: Stadionul Știința

- 17:00 – Ceremonia de deschidere a anului Universitar 2022-2023

- 18:00 – Concert Rareș Mariș

- 19:00 – Cinema în aer liber / Proiecție de film în parcul Mecanica

- 19:00 – After Party cu DJ

Sâmbătă: 24 septembrie 2022

Locație A: Stadionul Știința

- 10:00 – 17:00 – Activități de tip „bun venit la POLI” organizate de facultăți, ligi studențești, departamente și companii partenere.

Locație B: Biblioteca UPT

- 12:15 – 17:00 – „The Drive to Win” - Eveniment organizat de ZF și UPT - Prezentarea primului monopost electric în România

Se vor organiza prezentări statice ale mașinii, discuții cu pilotul echipei dar și curse demonstrative cu mașina de Formula E, condusă de fostul pilot de formula 1, Nick Heidfeld, pe B-dul Vasile Pârvan, pe tronsonul cuprins între B-dul Mihai Viteazu și Pasajul Michelangelo. Circulația rutieră va fi închisă între orele 15:00 - 17:00 pe tronsonul respectiv. Mijloacele de transport în comun STPT vor circula în intervalul menționat pe rute ocolitoare.

Duminică: 25 septembrie 2022

Locație: Baza 2

- 10:00 – 17:00 – Treasure Hunt, competiții sportive și de divertisment, organizate de Ligile studențești și CCOC.

Pe lângă programul bogat și atractiv, Universitatea Politehnica Timișoara le oferă „bobocilor” din anul I posibilitatea de a câștiga premii atractive în cadrul Tombolei Bobocului, care își va desemna câștigătorii sâmbătă, 24 septembrie, de la ora 17:00.

Luni, 26 septembrie, începe noul an de învățământ universitar, cele 10 facultăți ale Universității Politehnica Timișoara vor organiza propriile festivități de deschidere, iar Centrul de Consiliere și Orientare în Carieră, împreună cu ligile studențești, dau startul campaniei „Săptămânile Bobocului”, în cadrul cărora vor lansa și noul Ghid al Studentului, care are menirea de a le răspunde studenților din anul I la toate întrebările pe care le au în cu studenția la UPT, de la ce înseamnă sesiunea până la informații despre bazele sportive, beneficiile, drepturile și obligațiile studentului.
Evaluări
Evaluarea este disponibilă doar membrilor.

Te rog conectează-te sau înregistrează-te pentru a vota.

Nu au fost postate evaluări.
Conectare
Utilizator

ParolăÎncă nu eşti membru?
Înregistrează-te

Ţi-ai uitat parola?
Solicită una nouă
HOROSCOP

5,623,740 vizite unice
Cyclic by Fusion-Themes
Provided by Php-fusion V7 Themes | Freethemes4all.com

Powered by PHP-Fusion copyright © 2002 - 2023 by Nick Jones.
Released as free software without warranties under GNU Affero GPL v3.