Pagina principală · LIVE CAMERA CENTRU RESITA · Articole · Facebook Blog · Categorii de ştiri · Contactați-ne · Email -Admini · ARHIVA VIDEO Marți, Septembrie 27, 2022
VIZTATORI UNICI
<Flag Counter
Browser Ip
IP address signature
COMPONENTE DIN ALUMINIU SI FIER VECHI SUSTRASE, ÎN VALOARE DE PESTE 16.000 DE LEI, RECUPERATE DE POLITISTI
comuna Berzovia.

La scurt timp de la primirea sesizării polițiștii au identificat, pe DJ 572, în apropierea locului comiterii faptei, un autoturism în care se aflau 3 bărbați cu vârste cuprinse între 27 și 45 de ani, toți din comuna Berzovia.

Din verificările efectuate s-a stabilit că cele 3 persoane s-ar fi deplasat în aceeași seară, cu un microbuz, la locul comiterii faptei, încărcând în autovehicul 7 obloane din aluminiu și aproximativ 200 de kilograme de fier vechi, componente dezmembrate de la remorci auto, bunuri pe care le-ar fi transportat la locuința unuia dintre ei.

Bunurile sustrase, estimate la peste 16.000 de lei, au fost găsite de către polițiști, încărcate în microbuz, în fața locuinței unuia dintre cei trei, fiind recuperate și restituite persoanei vătămate.

În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, iar polițiștii continuă cercetările în vederea tragerii la răspunde penală a persoanelor vinovate.
Evaluări
Evaluarea este disponibilă doar membrilor.

Te rog conectează-te sau înregistrează-te pentru a vota.

Nu au fost postate evaluări.
Conectare
Utilizator

ParolăÎncă nu eşti membru?
Înregistrează-te

Ţi-ai uitat parola?
Solicită una nouă
HOROSCOP

5,021,504 vizite unice
Cyclic by Fusion-Themes
Provided by Php-fusion V7 Themes | Freethemes4all.com

Powered by PHP-Fusion copyright © 2002 - 2022 by Nick Jones.
Released as free software without warranties under GNU Affero GPL v3.