Pagina principală · LIVE CAMERA CENTRU RESITA · Articole · Facebook Blog · Categorii de ştiri · Contactați-ne · Email -Admini · ARHIVA VIDEO Marți, Septembrie 27, 2022
VIZTATORI UNICI
<Flag Counter
Browser Ip
IP address signature
Serviciile door-to-door Prioripost, disponibile pe platforma colete-online.ro
lansarea comenzii pe platforma colete-online.ro, coletul îți este ridicat de acasă, destinatarul este anunțat telefonic în momentul în care poate intra în posesia lui, iar angajatul Poștei Române i-l înmânează la domiciliu. Toate trimiterile Prioripost pe care le expediezi în calitate de persoană fizică pot fi urmărite în sistem Track&Trace, atât pe site-ul Poștei Române, cât și pe platforma parteneră, colete-online.ro. De asemenea, serviciul Prioripost va fi disponibil cu opțiunile: ramburs (virat direct în contul expeditorului), confirmare de primire și asigurare suplimentară la valoarea coletului.

Comezile plasate de tine pe platforma colete-online.ro vor fi preluate de curierii Prioripost a doua zi și vor ajunge la destinație în 24 de ore.

Prioripost este serviciul de curierat rapid door-to-door al Poștei Române care oferă un tarif competitiv pentru piața românească. Clienții Poștei Române plătesc aceeași sumă indiferent de localitatea destinatarului, fără să îi fie percepută taxă pentru kilometri suplimentari.

Colete Online oferă utilizatorilor posibilitatea să compare serviciile de curierat, atât din punctul de vedere al prețului, cât și al performanțelor și să aleagă serviciul preferat, cu un singur click, indiferent de furnizor.

Colete-online.ro este cea mai mare aplicație online de intermediere a serviciilor de curierat la nivel național. Platforma oferă prețuri reduse la serviciile tuturor firmelor de curierat, informații cu privire la performanțele fiecarui serviciu, astfel încat utilizatorii să poată alege opțiunea optimă pentru fiecare dintre expediții, posibilitatea de a gestiona din același loc livrările, indiferent de curierul ales, management ușor al banilor în cazul rambursurilor și gestionarea simplificată a retururilor de marfă (colete nelivrate sau retururi cerute de clienții magazinelor online). Colete Online SRL este o firmă 100% românească ce a intermediat, în anul 2021, peste 1 milion de colete și a avut o cifră de afaceri de peste 2,6 milioane de Euro.

Compartiment Comunicare
Evaluări
Evaluarea este disponibilă doar membrilor.

Te rog conectează-te sau înregistrează-te pentru a vota.

Nu au fost postate evaluări.
Conectare
Utilizator

ParolăÎncă nu eşti membru?
Înregistrează-te

Ţi-ai uitat parola?
Solicită una nouă
HOROSCOP

5,021,488 vizite unice
Cyclic by Fusion-Themes
Provided by Php-fusion V7 Themes | Freethemes4all.com

Powered by PHP-Fusion copyright © 2002 - 2022 by Nick Jones.
Released as free software without warranties under GNU Affero GPL v3.