Pagina principală · LIVE CAMERA CENTRU RESITA · Articole · Facebook Blog · Categorii de ştiri · Contactați-ne · Email -Admini · ARHIVA VIDEO Sâmbătă, Mai 21, 2022
VIZTATORI UNICI
<Flag Counter
Browser Ip
IP address signature
LINIA TELEFONUL COPILULUI, ACCESIBILĂ ȘI PENTRU MINORII CONSUMATORI DE DROGURI
non-guvernamentală Telefonul Copilului asigură, de 16 ani, informarea și consilierea cu privire la drepturile copiilor, precum și îndrumarea către asistență specializată, în diferite situații.

Prin apelarea liniei Telefonul Copilului - www.116111.ro-, minorii care au întrebări legate de consumul de substanțe psihotrope sau au nevoie de sprijin de specialitate vor fi referiți direct către specialiștii din cadrul Centrelor de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog din țară.

Apelurile acestei linii telefonice sunt gratuite și anonime, astfel încât copiii să se simtă în siguranță să acceseze linia www.116111.ro.

Încheierea parteneriatului reprezintă doar primul pas în asistența și consilierea copiilor care întâmpină diverse dificultăți, iar entitățile semnatare ale acestui protocol de colaborare își exprimă convingerea că vor putea preveni expunerea la situații riscante și vor contribui la formarea mentalității de a apela la ajutor specializat și de a vorbi cu persoane competente despre problemele cu care se confruntă.

Din luna martie a acestui an, Agenția Națională Antidrog implementează Proiectul național de prevenire indicată SAFE SPACE, ce se adresează adolescenților identificați drept consumatori activi de droguri sau care prezintă risc ridicat de consum și presupune activități de informare și prevenire a consumului de droguri, consiliere în vederea renunțării la consum, consiliere psihologică individuală și/sau grupuri de suport cu aparținătorii adolescenților, în vederea îmbunătățirii relației socio-afective intra-familiale.

SAFE SPACE este zona de siguranță și confort în care copiii pot discuta despre consumul de droguri cu profesioniști cu experiență din domeniu.

Pentru a facilita accesul beneficiarilor la serviciile de consiliere, una dintre prioritățile Agenției Naționale Antidrog este asocierea cu organizații neguvernamentale cu experiență în lucrul cu minorii care se află în situații de risc, iar Asociația Telefonul Copilului este partenerul alături de care cât mai mulți copii vor fi încurajați să apeleze, din timp, la servicii de specialitate.

COMPARTIMENTUL RELAȚII PUBLICE
Evaluări
Evaluarea este disponibilă doar membrilor.

Te rog conectează-te sau înregistrează-te pentru a vota.

Nu au fost postate evaluări.
Conectare
Utilizator

ParolăÎncă nu eşti membru?
Înregistrează-te

Ţi-ai uitat parola?
Solicită una nouă
HOROSCOP

4,840,123 vizite unice
Cyclic by Fusion-Themes
Provided by Php-fusion V7 Themes | Freethemes4all.com

Powered by PHP-Fusion copyright © 2002 - 2022 by Nick Jones.
Released as free software without warranties under GNU Affero GPL v3.