Pagina principală · LIVE CAMERA CENTRU RESITA · Articole · Facebook Blog · Categorii de ştiri · Contactați-ne · Email -Admini · ARHIVA VIDEO Sâmbătă, Mai 21, 2022
VIZTATORI UNICI
<Flag Counter
Browser Ip
IP address signature
ACTIUNI PENTRU SIGURANTA CETĂTENILOR
68 de acțiuni preventiv-reactive, în sistem integrat, pentru prevenirea tulburării ordinii și liniștii publice, prevenirea evenimentelor rutiere, precum și a oricăror fapte de natură contravențională sau penală.

În cadrul activităților, au fost aplicate aproape 480 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 155.555 de lei, cele mai multe- 299 pentru încălcarea regulilor de circulație pe drumurile publice din județ, fiind reținute și retrase 14 permise de conducere și 3 certificate de înmatriculare.

Pentru nerespectarea măsurilor de protecție împotriva COVID-19, au fost aplicate 110 sancțiuni contravenționale, în valoare de 11.250 de lei.

Exemple:
Aseară, polițiști de la Poliția Municipiului Reșița au aplicat 20 de sancțiuni contravenționale pentru nepurtarea măștii de protecție și o sancțiune contravențională unui operator economic din Reșița, care își desfășura activitatea după ora 22.00.

Alte 47 de sancțiuni contravenționale au fost aplicate pentru încălcarea normelor de conviețuire socială.

Totodată, au fost constatate 18 fapte de natură penală.

Exemple:

La data de 15 ianuarie, ora 00.50, polițiști de la Poliția Orașului Bocșa au depistat pe DJ 572, un autoturism care se deplasa din direcția Fizeș către Berzovia, la volanul autoturismului fiind un bărbat care avea o alcoolemie de 0.73 mg/l alcool pur în aerul expirat, rezultată la testarea cu aparatul etilotest.

Bărbatul a fost condus la spital, unde a refuzat prelevarea de mostre biologice pentru determinarea concentrației de alcool în sânge.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice.

De asemenea, polițiștii au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei închisorii, emis pe Judecătoria Reșița, pe numele unui bărbat din municipiu, condamnat la 1 an și 4 luni de închisoare, după ce la data de 7.01.2021 a fost depistat de polițiști pe Bld.Revoluția din Decembrie, în timp ce conducea un autoturism sub influența băuturilor alcoolice, ulterior refuzând prelevarea mostrelor biologice.

Bărbatul a fost depus la Penitenciarul Timișoara în vederea executării pedepsei.

Acțiunile polițiștilor continuă și în perioada următoare.
Evaluări
Evaluarea este disponibilă doar membrilor.

Te rog conectează-te sau înregistrează-te pentru a vota.

Nu au fost postate evaluări.
Conectare
Utilizator

ParolăÎncă nu eşti membru?
Înregistrează-te

Ţi-ai uitat parola?
Solicită una nouă
HOROSCOP

4,840,056 vizite unice
Cyclic by Fusion-Themes
Provided by Php-fusion V7 Themes | Freethemes4all.com

Powered by PHP-Fusion copyright © 2002 - 2022 by Nick Jones.
Released as free software without warranties under GNU Affero GPL v3.