Pagina principală · LIVE CAMERA CENTRU RESITA · Articole · Facebook Blog · Categorii de ştiri · Contactați-ne · Email -Admini · ARHIVA VIDEO Sâmbătă, Mai 21, 2022
VIZTATORI UNICI
<Flag Counter
Browser Ip
IP address signature
Patru cetăteni bulgari au prezentat teste PCR false la intrarea în tară
Giurgiu Rutier, s-au prezentat pe sensul de intrare în țară, patru bărbați, cu vârste cuprinse între 38 și 41 de ani, toți de cetățenie bulgară, care au prezentat pentru control teste PCR cu rezultate negative pentru detecția infecției cu virusul SARS-COV-2. Străinii intenționau să călătorească în România.

Existând suspiciuni cu privire la autenticitatea testelor prezentate, la solicitarea reprezentanților Direcției de Sănătate Publică Giurgiu, polițiștii de frontieră au efectuat verificări suplimentare, constatând că documentele prezentate de aceștia nu au fost eliberate de clinicile menționate.

Polițiștii de frontieră giurgiuveni nu au permis intrarea în țară celor patru cetățeni bulgari, întrucât nu îndeplineau condițiile legale de călătorie. În cauză, față de aceștia, se efectuează cercetări pentru săvârșirea infracțiunilor de uz de fals și fals în înscrisuri sub semnătură privată.
Evaluări
Evaluarea este disponibilă doar membrilor.

Te rog conectează-te sau înregistrează-te pentru a vota.

Nu au fost postate evaluări.
Conectare
Utilizator

ParolăÎncă nu eşti membru?
Înregistrează-te

Ţi-ai uitat parola?
Solicită una nouă
HOROSCOP

4,840,050 vizite unice
Cyclic by Fusion-Themes
Provided by Php-fusion V7 Themes | Freethemes4all.com

Powered by PHP-Fusion copyright © 2002 - 2022 by Nick Jones.
Released as free software without warranties under GNU Affero GPL v3.