Pagina principală · LIVE CAMERA CENTRU RESITA · Articole · Facebook Blog · Categorii de ştiri · Contactați-ne · Email -Admini · ARHIVA VIDEO Joi, August 05, 2021
VIZTATORI UNICI
<Flag Counter
Browser Ip
IP address signature
Se convoacă Consiliului Judetean Caras-Severin în sedintă extraordinară pentru data de 18 iunie 2021
1.Proiect de hotărâre privind încetarea de drept a mandatului de consilier județean al domnului Grindeanu Nicolae și vacantarea locului de consilier județean.

2.Proiect de hotărâre pentru modificarea Hotărârii Consiliului Județean Caraș-Severin nr. 204/27.11.2020 privind reorganizarea aparatului de specialitate al Consiliului Județean Caraș-Severin, aprobarea organigramei, a statelor de funcții și a regulamentului de organizare și funcționare, cu modificările ulterioare.

3. Proiect de hotărâre pentru modificarea Hotărârii Consiliului Județean Caraș-Severin nr. 205/27.11.2020 privind reorganizarea aparatului propriu al Direcției de Drumuri Județene Caraș-Severin, aprobarea organigramei, a statelor de funcții și a regulamentului de organizare și funcționare, cu modificările și completările ulterioare.

4. Proiect de hotărâre privind aprobarea achiziționării de servicii juridice de consultanță, de asistență și de reprezentare a Consiliului Județean Caraș-Severin.

5. Proiect de hotărâre privind aprobarea intenției de încetare, prin acordul parților, a Contractului de finanțarenr. 3676/04.02.2019 ” Creșterea Eficienței Energetice și Utilizarea Energiei din surse Regenerabile pentru Spitalul Județean de Urgență Reșița, județul Caraș-Severin-Staționar 1” , cu modificările și completările ulterioare.

6. Proiect de hotărâre privind aprobarea intenției de încetare, prin acordul parților, a Contractului de finanțare nr. 3139/19.09.2018” Creșterea Eficienței Energetice și Utilizarea Energiei din surse Regenerabile pentru Spitalul Județean de Urgență Reșița, județul Caraș-Severin-Staționar 2”, cu modificările și completările ulterioare.

7. Proiect de hotărâre privind aprobarea intenției de încetare, prin acordul parților, a Contractului de finanțare nr. 3097/19.09.2018” Creșterea Eficienței Energetice și Utilizarea Energiei din surse Regenerabile pentru Spitalul Județean de Urgență Reșița, județul Caraș-Severin-Staționar 3”, cu modificările și completările ulterioare.

8. Proiect de hotărâre pentru modificarea și completarea Hotărârii Consiliului Judetean Caraș-Severin nr.111/07.04.2021privind repartizarea pe obiective de investitii, propuse a fi finanțate din fonduri externe nerambursabile din partea Uniunii Europene, a cheltuielilor privind elaborarea documentațiilor aferente acestor obiective de investiții, în anul 2021, asigurate din excedentul bugetului local al județului, modificată și completată.

9. Proiect de hotărâre privind atestarea apartenenței la domeniul privat al Județului Caraș-Severin a bunurilor imobile-teren, identificate în CF nr.32676 Văliug, cu nr. cad. 32676, respectiv CF 32675 Văliug, cu nr. cad. 32675 situate administrativ în comuna Văliug, județul Caraș-Severin.

10.Proiect de hotărâre privind neexercitarea de către județul Caraș-Severin, prin Consiliul Județean Caraș-Severin,a dreptului de preempțiune la vânzarea imobilului parte din Ansamblul urban ”Zona Rânduri”, situat în municipiul Reșița, str. Rândul III nr. 66, ap. 3, județul Caraș-Severin.

11. Proiect de hotărâre privind predarea către Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației prin Compania Națională de Investiții ” C.N.I.” S.A., a amplasamentelor și asigurarea condițiilor în vederea executării obiectivului de investiții ” Reabilitare, refacere și modernizare DJ 572 Comorâște –limita cu județul Timiș.
Evaluări
Evaluarea este disponibilă doar membrilor.

Te rog conectează-te sau înregistrează-te pentru a vota.

Nu au fost postate evaluări.
Conectare
Utilizator

ParolăÎncă nu eşti membru?
Înregistrează-te

Ţi-ai uitat parola?
Solicită una nouă
HOROSCOP

4,389,617 vizite unice
Cyclic by Fusion-Themes
Provided by Php-fusion V7 Themes | Freethemes4all.com

Powered by PHP-Fusion copyright © 2002 - 2021 by Nick Jones.
Released as free software without warranties under GNU Affero GPL v3.