Pagina principală · LIVE CAMERA CENTRU RESITA · Articole · Facebook Blog · Categorii de ştiri · Contactați-ne · Email -Admini · ARHIVA VIDEO Miercuri, Mai 12, 2021
VIZTATORI UNICI
<Flag Counter
Browser Ip
IP address signature
Campanie online pentru familiile despărțite de pandemie: Dorul de casă poate fi îndulcit de Paște
Italia, Germania, Spania, Regatul Unit, Statele Unite ale Americii etc.

O mare parte dintre aceștia simt lipsa prietenilor, familiilor din România, iar acest sentiment s-a accentuat și mai tare în contextul pandemic actual, context care nu le-a permis să călătorească, să revină în țară, prin prisma restricțiilor impuse de țările de adopție. Crăciunul sau Paștele reprezentau tocmai momentele-cheie ale anului, de reîntregire.

Pe acest fond, tocmai pentru a păstra vii emoția și conexiunea, în rândul românilor de pretutindeni, platforma RUA (platforma Românii Uniți Acasă) a lansat, cu ocazia Sfintelor Sărbători de Paște, campania 'Un gând bun, din România'. Prin această inițiativă, românii din țară sunt invitați să transmită un mesaj cât mai personal, un gând bun, rudelor, prietenilor plecați în toată lumea. Platforma RUA completează această surpriză, cu un pachet de produse tradiționale, astfel încât beneficiarii, românii din Diaspora, să sărbătorească Sărbătorile de Paști, exact ca acasă: cu un cozonac, un ou roșu sau o zacuscă.

Dan Negru s-a alăturat campaniei RUA pentru Diaspora
Este prima campanie a brandului RUA, o platformă online care își propune să promoveze conceptul de unitate, în rândul românilor din toată lumea. Celebrul om de televiziune Dan Negru este vocea campaniei și primul ambasador RUA: https://www.facebook.com/rua.romania/videos/733474903965018.

"Prin proiectul RUA ne dorim să construim o țară online, în care românii de pretutindeni să se simtă acasă; pentru că acasă nu este un loc, acasă este o stare de spirit. Acest sentiment de unitate am dorit să îl transmitem și prin prima noastră campanie online 'Un gând bun din România', românilor din Italia, Spania, Germania, Belgia, Austria etc. Dorim să facem cunoscute iubirea și dorul, sentimente care ne cuprind în special cu ocazia Sfintelor Sărbători de Paști", Cezar Sigmirean, brand manager RUA.

Sute de pachete au ajuns la români din Italia, Spania, Germania, Franța, Portugalia Danemarca, Austria, Belgia, Olanda etc., prin Fan Courier, care a ales să susțină întreaga inițiativă a brandului RUA.https://www.facebook.com/rua.romania
Landing de campanie: https://www.rua.ro

Evaluări
Evaluarea este disponibilă doar membrilor.

Te rog conectează-te sau înregistrează-te pentru a vota.

Nu au fost postate evaluări.
Conectare
Utilizator

ParolăÎncă nu eşti membru?
Înregistrează-te

Ţi-ai uitat parola?
Solicită una nouă
HOROSCOP

4,222,081 vizite unice
Cyclic by Fusion-Themes
Provided by Php-fusion V7 Themes | Freethemes4all.com

Powered by PHP-Fusion copyright © 2002 - 2021 by Nick Jones.
Released as free software without warranties under GNU Affero GPL v3.