Pagina principală · LIVE CAMERA CENTRU RESITA · Articole · Facebook Blog · Categorii de ştiri · Contactați-ne · Email -Admini · ARHIVA VIDEO Miercuri, Mai 12, 2021
VIZTATORI UNICI
<Flag Counter
Browser Ip
IP address signature
"ZIUA IEI ROMÂNEȘTI" SĂRBĂTORITĂ ÎN CROAȚIA
după croiala tipică și mânecile largi, bluza românească este înfrumusețată cu broderii în culori naturale, combinate armonios. Peste timp, a fost purtat de țărani, artiști și regalitate, iar ca parte a patrimoniului național a devenit un brand de țară autentic și sursă de inspirație pentru mulți români sau designeri de renume mondial.

Evenimentul este organizat de Monica Ioanitescu, fondator al Lifestyle Check-in, în parteneriat cu Asociația Romanilor din Republica Croația, sub tutela Ambasadei României în Republica Croația și a Consulatului Onorific de la Split.

"Ziua Iei Românești" va reuni diplomația și afacerile și va permite companiilor romane și croate să pună bazele unor parteneriate durabile. La eveniment vor fi prezenți Excelența Sa domnul Constantin-Mihail Grigorie, Ambasadorul Extraordinar și Plenipotențiar al României în Republica Croația, domnul Stjepan Roglic, Consul Onorific al României la Split, alături de reprezentanții Camerei de Comerț din Dalmația și Oficiului Turismului în Croația și de cei ai companiilor romane și croate participante. Vor fi respectate toate prevederile în vigoare de protecție împotriva COVID-19.

Asociația Românilor din Republica Croația este un ONG care protejează interesele sociale ale romanilor din Republica Croația și ajuta la promovarea, dezvoltarea și îmbunătățirea cooperării croato-române. Comunitatea românească din Croația este formată, în mare majoritate, din cetățeni români care s-au stabilit în Croația după anul 1990 și este una dintre cele 22 de minorități naționale recunoscute din această țară.

Persoana de contact: Alina Dobrescu, Președinte Asociația Românilor din Republica Croația udrugarumunjahr@hotmail.com).
Evaluări
Evaluarea este disponibilă doar membrilor.

Te rog conectează-te sau înregistrează-te pentru a vota.

Nu au fost postate evaluări.
Conectare
Utilizator

ParolăÎncă nu eşti membru?
Înregistrează-te

Ţi-ai uitat parola?
Solicită una nouă
HOROSCOP

4,222,136 vizite unice
Cyclic by Fusion-Themes
Provided by Php-fusion V7 Themes | Freethemes4all.com

Powered by PHP-Fusion copyright © 2002 - 2021 by Nick Jones.
Released as free software without warranties under GNU Affero GPL v3.