Pagina principală · LIVE CAMERA CENTRU RESITA · Articole · Facebook Blog · Categorii de ştiri · Contactați-ne · Email -Admini · ARHIVA VIDEO Miercuri, Mai 12, 2021
VIZTATORI UNICI
<Flag Counter
Browser Ip
IP address signature
Jandarmii cărășeni din cadrul structurilor de ordine publică vor asigura măsurile de siguranță pe timpul minivacanței de Paști și 1 Mai 2021
principalul obiectiv fiind prevenirea evenimentelor de ori ce natură și desfășurarea în condiții de siguranță a manifestărilor public.

În prima zi a minivacanței, jandarmii vor fi prezenți în zona adiacentă arenei sportive „Mircea Chivu“ din mun. Reșița, cu ocazia desfășurării competiției sportive între echipele C.S.M Reșița și S.C.M Gloria Buzău, în cadrul ligii a II-a la fotbal.

Pe timpul slujbei Învierii Domnului, jandarmii vor executa misiuni de asigurare a ordinii publice la un număr de 15 lăcașe de cult de pe raza municipiilor Reșița și Caransebeș, dar și localitățile Oravița, Băile Herculane, Văliug și Statiunea Muntele Mic, pentru garantarea climatului de siguranță publică necesar desfășurării în bune condiții a celei mai mari sărbători a primăverii.

Pe întreaga perioadă a minivacanței, efectivele Inspectoratului de Jandarmi Județean Caraș-Severin vor executa și misiunile cu caracter permanent, cele de menținere a ordinii publice în sistem integrat și cele de pază și protecție instituțională.

De asemenea, jandarmii montani vor acționa zilnic, în stațiunile montane și balneo-climaterice, pentru menținerea unui climat de liniște, prevenirea și combaterea infracțiunilor, îndrumarea și informarea turiștilor aflați pe traseele montane, precum și salvarea și evacuarea turiștilor aflați în dificultate.

Jandarmii montani sfătuiesc turiștii, care aleg să petreacă minivacanța la munte, să nu se aventureze pe traseele montane fără echipament adecvat, să se informeze asupra traseului pe care doresc să îl parcurgă, să nu consume băuturi alcoolice și să pornească în drumeții pe traseele montane marcate.

Totodată, jandarmii vor acorda ajutor și informații utile pentru asigurarea unui climat de normalitate a ordinii publice, cât și pentru a preveni infectarea cu virusul SARS-CoV-2.


Sărbători fericite!
Evaluări
Evaluarea este disponibilă doar membrilor.

Te rog conectează-te sau înregistrează-te pentru a vota.

Nu au fost postate evaluări.
Conectare
Utilizator

ParolăÎncă nu eşti membru?
Înregistrează-te

Ţi-ai uitat parola?
Solicită una nouă
HOROSCOP

4,222,070 vizite unice
Cyclic by Fusion-Themes
Provided by Php-fusion V7 Themes | Freethemes4all.com

Powered by PHP-Fusion copyright © 2002 - 2021 by Nick Jones.
Released as free software without warranties under GNU Affero GPL v3.