Pagina principală · LIVE CAMERA CENTRU RESITA · Articole · Facebook Blog · Categorii de ştiri · Contactați-ne · Email -Admini · ARHIVA VIDEO Duminică, Februarie 28, 2021
VIZTATORI UNICI
<Flag Counter
Browser Ip
IP address signature
18 cetățeni străini, depistați la malul Dunării de polițiștii de frontieră mehedințeni
Siria, Afganistan, Irak și Somalia care au traversat fluviul Dunărea cu ajutorul unei ambarcațiuni pentru a intra ilegal în Romania din Serbia.

În data de 21.02.2021, în jurul orei 01.30, la nivelul Sectorului Poliției de Frontieră Porțile de Fier II a avut loc o acțiune privind combaterea migrației ilegale în zona de competență. Astfel,în localitatea de la malul Dunării Ostrovu Mare, în dreptul km flv 872, a fost descoperit un grup format din 18 cetățeni străini.

Imediat, persoanele în cauză au fost conduse la sediul sectorului pentru verificări, unde li s-a făcut triajul epidemiologic de către echipajul medical sosit la fața locului.

În cadrul primelor verificări, polițiștii de frontieră au stabilit că cei în cauză sunt cetățeni din Siria, Afganistan, Irak și Somalia,opt adulți, cu vârste cuprinse între 18 și 47 de ani și zece minori, cu vârste cuprinse între 3 și 15 ani.

De asemenea, în cadrul cercetărilor, cetățenii străini au declarat că au trecut frontiera din Serbia, cu o ambarcațiune cu motor, condusă de doi cetățeni sirieni, care s-au întors pe teritoriul Serbiei, cărora le-au plătit sume cuprinse între 1.200 și 1.500 de euro pentru fiecare persoană.

Polițiștii de frontieră au extins verificările, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Drobeta Turnu Severin, pentru depistarea tuturor persoanelor implicate și pentru a stabili întreaga arie infracțională, în cauză fiind efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ,,trecerea ilegala a frontierei de stat", la finalizare urmând a fi dispuse măsurile legale care se impun.

Evaluări
Evaluarea este disponibilă doar membrilor.

Te rog conectează-te sau înregistrează-te pentru a vota.

Nu au fost postate evaluări.
Conectare
Utilizator

ParolăÎncă nu eşti membru?
Înregistrează-te

Ţi-ai uitat parola?
Solicită una nouă
HOROSCOP

4,092,330 vizite unice
Cyclic by Fusion-Themes
Provided by Php-fusion V7 Themes | Freethemes4all.com

Powered by PHP-Fusion copyright © 2002 - 2021 by Nick Jones.
Released as free software without warranties under GNU Affero GPL v3.