Pagina principală · LIVE CAMERA CENTRU RESITA · Articole · Facebook Blog · Categorii de ştiri · Contactați-ne · Email -Admini · ARHIVA VIDEO Duminică, Februarie 28, 2021
VIZTATORI UNICI
<Flag Counter
Browser Ip
IP address signature
Patru cetățeni din Afganistan depistați într-un autoturism în zona de frontieră
data de 18.02.2021, în jurul orei 03:15, polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Moravița – județul Timiș au desfășurat o acțiune specifică pe linia combaterii migrației ilegale în zona de competență.

Astfel, colegii noștri au oprit pe DN 59 localitatea Denta, un autoturism marca Volkswagen, condus de un cetățean român, în vârstă de 30 ani. În urma verificării mijlocului de transport, polițiștii de frontieră au depistat alte patru persoane, cetățeni străini.

Având în vedere faptul că nu își justificau prezența în zonă, cetățenii străini, toți de sex masculin, precum și șoferul autovehiculului au fost conduși la sediul sectorului pentru cercetări.

În cadrul verificărilor preliminare, persoanele în cauză au declarat că sunt cetățeni afgani, trei adulți având vârste cuprinse între 22 și 29 de ani și un minor de 15 ani.

În cauză, se efectuează cercetări, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiș, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de trecere frauduloasă a frontierei de stat șitrafic de migranți. Totodată, față de cetățeanul român, judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalul Timiș a dispus măsura arestării preventive pentru o perioadă de 30 de zile.
Evaluări
Evaluarea este disponibilă doar membrilor.

Te rog conectează-te sau înregistrează-te pentru a vota.

Nu au fost postate evaluări.
Conectare
Utilizator

ParolăÎncă nu eşti membru?
Înregistrează-te

Ţi-ai uitat parola?
Solicită una nouă
HOROSCOP

4,092,351 vizite unice
Cyclic by Fusion-Themes
Provided by Php-fusion V7 Themes | Freethemes4all.com

Powered by PHP-Fusion copyright © 2002 - 2021 by Nick Jones.
Released as free software without warranties under GNU Affero GPL v3.