Pagina principală · LIVE CAMERA CENTRU RESITA · Articole · Facebook Blog · Categorii de ştiri · Contactați-ne · Email -Admini · ARHIVA VIDEO Duminică, Februarie 28, 2021
VIZTATORI UNICI
<Flag Counter
Browser Ip
IP address signature
Consilierii judeteni convocati în sedintă ordinară
1. Proiect de hotărâre privind încetarea de drept a mandatului de consilier județean al domnului Chisălită Ion și vacantarea locului de consilier județean, ca urmare a demisiei.

2. Proiect de hotărâre privind încetarea de drept a mandatului de consilier județean al domnului Rain Petru și vacantarea locului de consilier județean, ca urmare a demisiei.

3. Proiect de hotărâre pentru modificarea Hotărârii Consiliului Județean Caraș-Severin nr.195/02.11.2020 privind alegerea Comisiei de numărare a voturilor a Consiliului Județean Caraș-Severin, modificată.

4. Proiect de hotărâre privind utilizarea sumei de 50.254,19 mii lei din excedentul bugetului local al Județului Caraș-Severin rezultat la încheierea exercițiului bugetar 2020, în valoare de 50.606,02 mii lei, în anul 2021.

5. Proiect de hotărâre privind aprobarea achiziționării de servicii juridice de consultanță, de asistență și de reprezentare a Consiliului Județean Caraș-Severin.

6. Proiect de hotărâre pentru completarea Hotărârii Consiliului Județean Caraș-Severin nr.124/29.06.2015 privind aprobarea „Strategiei de dezvoltare durabilă a județului Caraș-Severin 2015-2020”, cu modificările și completările ulterioare

7. Proiect de hotărâre privind modificarea și completarea Acordului de parteneriat pentru dezvoltarea de proiecte comune de transport și mobilitate în județele Caraș-Severin și Timiș aprobat prin Hotărârea Consiliului Județean Caraș-Severin nr. 211/27.11.2020.

8. Proiect de hotărâre privind aprobarea Acordului de Asociere încheiat în vederea achiziționării în comun a serviciilor de realizare a Studiului de Prefezabilitate (după caz) și a Studiului de Fezabilitate pentru obiectivul de investiție: ”Reabilitare/Modernizare infrastructură feroviară Reșița Nord – Timișoara Nord cu extensie Voiteni – Stamora Moravița - frontieră” între Municipiul Reșița, Municipiul Timișoara, Județul Caraș-Severin și Județul Timiș.

9. Proiect de hotărâre privind aprobarea Acordului de asociere încheiat între Județul Caraș-Severin prin Consiliul Județean Caraș-Severin și Municipiul Reșița prin Consiliul Local, pentru realizarea în comun a obiectivului ”Construire Spital Județean de

Urgență” situat pe raza municipiului Reșița.

1. Proiect de hotărâre privind aprobarea încheierii Protocolului de colaborare între Județul Caraș-Severin, prin Consiliul Județean Caraș-Severin și Spitalul Clinic Municipal de Urgență Timișoara, în vederea sprijinirii implementării Proiectului POCU 136480, în Regiunea Vest

2. Proiect de hotărâre privind neexercitarea de către județul Caraș-Severin, prin Consiliul Județean Caraș-Severin, a dreptului de preempțiune la vânzarea imobilului Vila ”Feneșan” (”Casino”), fost Hotel ”Ganz”, azi locuințe cu parter comercial situat în orașul Băile Herculane, str. Piața 1 Mai nr. 2, județul Caraș-Severin.

3. Proiect de hotărâre privind admiterea/respingerea plângerilor prealabile formulate de către un număr de 6 angajați din cadrul aparatului de specialitate al Consiliului Județean Caraș-Severin

4. Proiect de hotărâre privind admiterea/respingerea plângerilor prealabile formulate de către un număr de 2 angajați din cadrul aparatului propriu al Direcției de Drumuri Județene Caraș-Severin

5. Proiect de hotărâre pentru acordarea unui mandat expres reprezentantului autorității tutelare în Adunarea Generală a Acționarilor SC Aquacaraș SA în vederea convocării adunării generale pentru desemnarea unor administratori în Consiliul de Administrație al societății.

6. Proiect de hotărâre pentru publicarea contractelor de achizitie publică și de concesiune pe site-ul Consiliului Județean Caraș-Severin.

7. Proiect de hotărâre privind desemnarea reprezentantilor Consiliului Județean Caraș-Severin in Adunarea Generală a Asociaților precum și în Consiliul Director al Asociației ”Salus Remedies”

8. Proiect de hotărâre privind desemnarea reprezentantanților Consiliului Județean Caraș-Severin în Comitetul Local de Dezvoltare a Parteneriatului Social Caraș-Severin, pentru anul școlar 2020-2021.

9. Proiect de hotărâre privind desemnarea unui reprezentant al Consiliului Județean Caraș-Severin, in Consiliul Consultativ de Administrare al Parcului Natural Porțile de Fier.

10. Proiect de hotărâre privind desemnarea reprezentantului Consiliului Județean Caraș-Severin, în calitate de membru în Consiliul de Administrație al Centrului Județean pentru Conservarea si Promovarea Culturii Tradiționale Caraș- Severin.

11. Proiect de hotărâre privind desemnarea reprezentantului Consiliului Județean Caraș-Severin, în calitate de membru în Consiliul de Administrație al Școlii Populare de Arte și Meserii ”Ion Românu ” Reșița.
Evaluări
Evaluarea este disponibilă doar membrilor.

Te rog conectează-te sau înregistrează-te pentru a vota.

Nu au fost postate evaluări.
Conectare
Utilizator

ParolăÎncă nu eşti membru?
Înregistrează-te

Ţi-ai uitat parola?
Solicită una nouă
HOROSCOP

4,092,336 vizite unice
Cyclic by Fusion-Themes
Provided by Php-fusion V7 Themes | Freethemes4all.com

Powered by PHP-Fusion copyright © 2002 - 2021 by Nick Jones.
Released as free software without warranties under GNU Affero GPL v3.