Pagina principală · LIVE CAMERA CENTRU RESITA · Articole · Facebook Blog · Categorii de ştiri · Contactați-ne · Email -Admini · ARHIVA VIDEO Sâmbătă, Aprilie 17, 2021
VIZTATORI UNICI
<Flag Counter
Browser Ip
IP address signature
Zâmbete pe schiuri
"Zâmbete pe schiuri" este un proiect ce s-a născut din dorința de a integra copiii cu nevoi speciale, evenimentul fiind organizat de "Asociația Muntele Mic Extrem".

În cadrul acestei ediții, acești copii minunați au fost vizitați și de jandarmii montani din cadrul Postului Muntele Mic, ocazie cu care plutonierul Cristian Breșca le-a prezentat un exercițiu cu câinele său, dar și materiale din dotarea unui jandarm montan.

Cei 19 copii au avut posibilitatea să se joace cu câinele, sa-l hrănească și chiar au participat activ la un exercițiu de căutare-salvare a unei persoane.

Alături de voluntarii asociației, colegul nostru a participa și la lecția de schi, reușind să aducă zâmbetul pe buze copiilor care, cu ajutorul lor au învățat să schieze.

Poate de multe ori stigmatizați, acești copii sunt normali și nu avem dreptul să-i marginalizăm, au aceleași drepturi și au nevoie de implicarea noastră, a tuturor, să poate să crească și să se dezvolte.

Felicităm pe această cale voluntarii acestei asociații!
Evaluări
Evaluarea este disponibilă doar membrilor.

Te rog conectează-te sau înregistrează-te pentru a vota.

Nu au fost postate evaluări.
Conectare
Utilizator

ParolăÎncă nu eşti membru?
Înregistrează-te

Ţi-ai uitat parola?
Solicită una nouă
HOROSCOP

4,161,335 vizite unice
Cyclic by Fusion-Themes
Provided by Php-fusion V7 Themes | Freethemes4all.com

Powered by PHP-Fusion copyright © 2002 - 2021 by Nick Jones.
Released as free software without warranties under GNU Affero GPL v3.