Pagina principală · LIVE CAMERA CENTRU RESITA · Articole · Facebook Blog · Categorii de ştiri · Contactați-ne · Email -Admini · ARHIVA VIDEO Sâmbătă, Aprilie 17, 2021
VIZTATORI UNICI
<Flag Counter
Browser Ip
IP address signature
Liga AC LABS, locul unde teoria se pune în practică
20 februarie- 4 iunie 2021, online.

În cadrul proiectului, studenții au ocazia de a-și testa și îmbunătăți cunoștințele dobândite în cadrul facultății. Totodată, aceștia au ocazia de a experimenta emoțiile unui interviu tehnic online și de a face cunoștință cu cerințele și tehnologiile folosite în producție. Companiile de IT&C din Timișoara vor susține testări și laboratoare de-a lungul semestrului al doilea din acest an universitar.

Ediția din acest an aduce 19 companii partenere, peste 25 de laboratoare și mai mult de 300 de locuri disponibile, unde se pot înscrie studenții din Timișoara care sunt pasionați de IT.

Deschiderea proiectului (prezentarea laboratoarelor) Liga AC LABS va avea loc în data de 22 februarie, ora 14.00, pe platforma socială Discord, dar și pe paginile de Facebook și YouTube ale proiectului. În cadrul evenimentului, reprezentanții celor 19 companii partenere își vor prezenta laboratoarele și temele acestora.

Proiectul este structurat în cinci intervale:

● Prezentarea laboratoarelor: luni, 22 februarie;

● Înscrierea studenților: 20 februarie - 25 februarie;

● Testele și interviurile: 27 februarie- 12 martie;

● Confirmarea participanților: 15 martie- 19 martie;

● Desfășurarea laboratoarelor: 22 martie - 4 iunie.Pentru a afla informații suplimentare vă invităm să vizitați site-ul proiectului: https://labs.ligaac.ro/, iar pentru a fi la curent cu cele mai noi activități vă invităm să urmăriți pagina noastră de facebook: https://www.facebook.com/ligaaclabs cât și contul nostru de instagram: https://www.instagram.com/ligaaclabs/.

Departament Comunicare si Imagine

Evaluări
Evaluarea este disponibilă doar membrilor.

Te rog conectează-te sau înregistrează-te pentru a vota.

Nu au fost postate evaluări.
Conectare
Utilizator

ParolăÎncă nu eşti membru?
Înregistrează-te

Ţi-ai uitat parola?
Solicită una nouă
HOROSCOP

4,161,286 vizite unice
Cyclic by Fusion-Themes
Provided by Php-fusion V7 Themes | Freethemes4all.com

Powered by PHP-Fusion copyright © 2002 - 2021 by Nick Jones.
Released as free software without warranties under GNU Affero GPL v3.