Pagina principală · LIVE CAMERA CENTRU RESITA · Articole · Facebook Blog · Categorii de ştiri · Contactați-ne · Email -Admini · ARHIVA VIDEO Miercuri, Octombrie 28, 2020
Cele mai noi articole
Niciun articol disponibil
name
name
IP address signature
TRAFIC
optimizare web
IN CURAND RADIO
Poșta Română poate să livreze coletul la ușă, oriunde în țară
Poștei Române au asigurată acum livrarea la domiciliu pentru următoarele categorii de servicii:Serviciul StaiAcasă Plus, prin care se oferă livrare la “ușă” și distribuție rapidă clienților care comandă alimente la temperatură ambientală, dar și produse nealimentare, de la retailerii care încheie contracte cu Poșta Română. Dacă, la data lansării acestui serviciu (aprilie 2020), StaiAcasă Plus era disponibil doar în reședințele de județ și în localitățile limitrofe, în limita a 20 km, în prezent acesta se prestează în toate localitățile din România, pentru colete cu o greutate maximă de 30 kg.

Tariful este negociat pe bază contractuală, iar partenerii de contract au parte de condiții similare de prestare cu cele ale operatorilor poștali concurenți de pe piața de servicii poștale (notificarea prin SMS a destinatarului privind livrarea trimiterii, contactarea telefonică a destinatarului pentru confirmarea zilei de livrare într-un termen maxim de 5 zile calendaristice, monitorizarea parcursului trimiterii în sistem Track & Trace, cu posibilitatea urmăririi pe site-ul Poștei Române).

Timpii de livrare sunt: Z sau maxim Z+1 (în aceeași localitate și în localitățile arondate la subunitatea cu activitate mecanizată), Z+1 (în restul localităților din județ), Z+2 sau maxim Z+3 (în restul localităților la nivel național).Serviciul Express, pentru produsele: Prioripost (greutate maximă 20 kg), Prioripost cu valoare declarată fixă (greutate maximă 2 kg), Prioripost facturi (greutate maximă 20 kg) și EMS (greutate maximă 30 kg).

Până în prezent, se asigura livrarea mecanizată a trimiterilor Express interne și internaționale pentru destinatari la domiciliul/sediul clientului în 1.460 de localități. Noua rețea de transport permite livrarea la sediul/domiciliul clientului în toate localitățile din România. Serviciul asigură notificarea prin SMS a destinatarului privind livrarea trimiterii, contactarea telefonică a destinatarului pentru confirmarea zilei de livrare într-un termen de 7 zile lucrătoare de la sosirea în subunitate (trimiteri interne Express) și 15 zile calendaristice (EMS), dar și două tentative de livrare la domiciliul/sediul clientului.

Timpii de livrare pentru trimiterile Express sunt: 12 ore în aceeași localitate, 24 de ore între reședințele de județ și intrajudețean, 36 de ore între oricare alte două localități.Colet poștal intern din serviciile Standard, Valoare declarată, Ramburs și Confirmare de primire, cu serviciul suplimentar Factaj (Factaj – tarif pentru livrare la domiciliu sau la sediu a coletelor poștale interne). Noua rețea de transport permite asigurarea livrării trimiterilor de colete poștale interne cu Factaj, la domiciliu, în orice localitate din România, față de 101 localități, câte erau accesibile până în prezent.

Timpii de livrare, la nivel național, sunt Z+5, iar greutatea maximă a trimiterii trebuie să fie de 20 kg. Serviciul asigură notificarea prin SMS a destinatarului privind livrarea trimiterii, contactarea telefonică a destinatarului pentru confirmarea zilei de livrare într-un termen de 5 zile calendaristice de la sosirea în subunitatea poștală. După acest termen, destinatarul poate ridica trimiterea într-un termen de încă 5 zile calendaristice de la sediul subunității poștale din raza de distribuire a destinatarului, începând cu ziua lucrătoare următoare.EMS, colete poștale și pachete mici extracomunitare import (pentru care s-a asigurat serviciul de Comisionariat Vamal și clientul solicită livrare la domiciliu/sediu).

Dacă, până în prezent, se asigura livrarea mecanizată a trimiterilor la domiciliu doar pentru clienții din Municipiul București și localitățile din județul Ilfov, acum serviciul este disponibil și pentru destinatarii din toată țara.

Timpii de livrare sunt definiți în funcție de trimitere, de la Z+2, la maxim Z+5. În acest interval nu este inclusă perioada necesară efectuării formalităților vamale.
Totodată, Poșta Română a introdus tariful de livrare la domiciliu a trimiterilor import supuse serviciului de comisionariat vamal: 14 lei/trimitere (TVA inclus), pentru destinatarii care solicită expres acest lucru.„Adaptăm continuu serviciile companiei la solicitările și nevoile clienților. Implementarea acestei rețele de transport constituie suportul necesar dezvoltării portofoliului de produse și servicii al Poștei Române, parte integrantă a strategiei companiei de a crește cota de piață pe segmentele expres și coletărie. De asemenea, dorim să întărim rolul nostru pe piața serviciilor de e-commerce, fiind un partener de încredere pentru marii retaileri, agenții economici și instituțiile publice și un distribuitor de nădejde la ușa destinatarului final”, a declarat Horia Grigorescu, Directorul General al Poștei Române.

Compartiment Comunicare
Evaluări
Evaluarea este disponibilă doar membrilor.

Te rog conectează-te sau înregistrează-te pentru a vota.

Nu au fost postate evaluări.
Conectare
Utilizator

ParolăÎncă nu eşti membru?
Înregistrează-te

Ţi-ai uitat parola?
Solicită una nouă
RECLAMA PUBLICITATE
Site-ul Iulik official.
VIZTATORI UNICI
<Flag Counter
CEAS

Bucharest

HOROSCOP

3,896,798 vizite unice
Cyclic by Fusion-Themes
Provided by Php-fusion V7 Themes | Freethemes4all.com

Powered by PHP-Fusion copyright © 2002 - 2020 by Nick Jones.
Released as free software without warranties under GNU Affero GPL v3.