Pagina principală · LIVE CAMERA CENTRU RESITA · Articole · Facebook Blog · Categorii de ştiri · Contactați-ne · Email -Admini · ARHIVA VIDEO Vineri, Septembrie 25, 2020
Cele mai noi articole
Niciun articol disponibil
name
name
IP address signature
TRAFIC
optimizare web
IN CURAND RADIO
Încă o călăuză depistată de polițiștii de frontieră timișeni
15.09.2020, în jurul orei 01.00, la nivelul Inspectoratului Teritorial al Poliției de Frontieră Timișoara a fost primită informația de la Poliția Lugoj, conform căreia în localitatea Lugoj, județul Timiș, a fost depistat un microbuz condus de un cetățean sârb, în interiorul căruia exista suspiciunea că ar fi migranți.

Astfel, în cel mai scurt timp, la fața locului s-au deplasat polițiști de frontieră din cadrul I.T.P.F. Timișoara care, în urma controlului efectuat asupra microbuzului, au depistat în interiorul acestuia, douăzeci de cetățeni străini. Având în vedere faptul că aceștia nu își justificau prezența în zonă, au fost conduși la sediul poliției de frontieră pentru cercetări.

Din primele verificări efectuate de către polițiștii de frontieră a reieșit faptul că cei în cauză suntcetățeni din Siria, șaptesprezece adulți și trei minori, cu vârste cuprinse între 13 și 35 de ani. La cercetări, persoanele în cauză au declarat că au fost preluați de șoferul microbuzului dintr-o localitate de pe raza județului Timiș, urmând a fi transportați în apropierea graniței cu Ungaria. Aceștia au mai precizat că urmau să plătească sume cuprinse între 100 și 200 euro de persoană, în momentul în care ajungeau într-un stat dinvestul Europei.

În cauză, polițiștii de frontieră efectuează cercetări, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiș, sub aspectulsăvârșirii infracțiunilor de trecere frauduloasă a frontierei de stat pentru cei 20 cetățeni străini și de trafic de migranți față de șoferul microbuzului.Evaluări
Evaluarea este disponibilă doar membrilor.

Te rog conectează-te sau înregistrează-te pentru a vota.

Nu au fost postate evaluări.
Conectare
Utilizator

ParolăÎncă nu eşti membru?
Înregistrează-te

Ţi-ai uitat parola?
Solicită una nouă
RECLAMA PUBLICITATE
Site-ul Iulik official.
VIZTATORI UNICI
<Flag Counter
CEAS

Bucharest

HOROSCOP

3,851,399 vizite unice
Cyclic by Fusion-Themes
Provided by Php-fusion V7 Themes | Freethemes4all.com

Powered by PHP-Fusion copyright © 2002 - 2020 by Nick Jones.
Released as free software without warranties under GNU Affero GPL v3.