Pagina principală · LIVE CAMERA CENTRU RESITA · Articole · Facebook Blog · Categorii de ştiri · Contactați-ne · Email -Admini · ARHIVA VIDEO Joi, August 13, 2020
Cele mai noi articole
Niciun articol disponibil
name
name
IP address signature
TRAFIC
optimizare web
IN CURAND RADIO
CAMPANIA ,,HOTII ÎTI INVADEAZĂ INTIMITATEA"
Noutatea campaniei din acest an, derulată în parteneriat cu Feroneria Prod, constă în utilizarea unei tehnologii de ultimă generație, de interes pentru majoritatea categoriilor de beneficiari, care îi expune pe aceștia unei experiențe virtuale ce are corespondent în realitate.

Astfel, cetățenii se pot transpune în martori la un furt din locuință, având ocazia să înțeleagă modul de acțiune al infractorilor. Aceste interacțiuni vor fi completate de discuții cu poliștii specializați în prevenirea criminalității, care vor transmite recomandări adecvate pentru contracararea activității hoților.

Conform agendei, în perioada decembrie 2019 – februarie 2020, la nivel național se vor difuza spoturi audio și video tematice, vor avea loc întâlniri cu grupuri țintă și distribuiri de materiale informative.

Comisar-șef de poliție Sorin Stănică, Director al Institutului de Cercetare și Prevenire a Criminalității: „Suntem preocupați permanent de diseminarea mesajelor preventive, astfel încât cetățenii, prin metodele pe care le adoptă, să-și protejeze valorile deținute. Apreciem ca binevenită colaborarea cu partenerii noștri, întrucât se crează premisele unor acțiuni de succes care să contribuie la diminuarea riscului de victimizare a membrilor comunității. Polițiștii din cadrul Institutului și al structurilor județene de profil vor asigura suportul informațional privind infracționalitatea contra patrimoniului - legislație în vigoare, moduri de operare, modalități de autoprotecție.”

Giorgio Zortea, Director General Feroneria Prod: ,,Ideea acestei campanii a izvorât dintr-un interes comun major al Poliției Române și al Feroneria Prod, respectiv prevenirea criminalității. Așa cum partenerii noștri, prin structurile specializate, acționează pentru informarea cetățenilor asupra pericolelor la care se expun, dar mai ales cu privire la modul în care acestea pot fi evitate, la fel și noi vom susține toate demersurile necesare la nivel național în vederea creșterii gradului de siguranță a populației. Totodată, suntem preocupați de ridicarea standardelor de calitate pentru produsele destinate protecției patrimoniale".

La nivelul României, în primele 10 luni ale anului 2019, au fost sesizate cu 4,12% mai puține furturi din locuințe, comparativ cu perioada similară a anului 2018.

Per ansamblu, mediul urban se confruntă cu un număr mai mare de astfel de fapte, comparativ cu mediul rural. Astfel, în orașe s-au înregistrat 54,5% infracțiuni de acest gen, în timp ce în zonele rurale au fost sesizate 45,5%.

Așa cum vom face și pe timpul derulării campaniei, recomandăm fiecărui cetățean în parte:

Asigură-te că ai încuiat ușa, chiar și când ești în casă;
Montează o încuietoare de calitate;
Montează un sistem de alarmă;
Nu transmite informații personale pe rețelele de socializare.
https://youtu.be/IqmFVhQxvcI
Evaluări
Evaluarea este disponibilă doar membrilor.

Te rog conectează-te sau înregistrează-te pentru a vota.

Nu au fost postate evaluări.
Conectare
Utilizator

ParolăÎncă nu eşti membru?
Înregistrează-te

Ţi-ai uitat parola?
Solicită una nouă
RECLAMA PUBLICITATE
Site-ul Iulik official.
VIZTATORI UNICI
<Flag Counter
CEAS

Bucharest

HOROSCOP

3,782,615 vizite unice
Cyclic by Fusion-Themes
Provided by Php-fusion V7 Themes | Freethemes4all.com

Powered by PHP-Fusion copyright © 2002 - 2020 by Nick Jones.
Released as free software without warranties under GNU Affero GPL v3.