Pagina principală · LIVE CAMERA CENTRU RESITA · Articole · Facebook Blog · Categorii de ştiri · Contactați-ne · Email -Admini · ARHIVA VIDEO Joi, August 13, 2020
Cele mai noi articole
Niciun articol disponibil
name
name
IP address signature
TRAFIC
optimizare web
IN CURAND RADIO
Tigări de contrabandă confiscate de politistii de frontieră severineni
În data de 05.12.2019, ora 17.00, polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Drobeta Turnu Severin și Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Mehedinți, sub directa coordonare a procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Drobeta Turnu Severin au efectuat două percheziții domiciliare, în baza mandatelor emise de judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Drobeta Turnu Severin. Perchezițiile domiciliare s-au desfășurat la două locații de pe raza municipiului Drobeta Turnu Severin, despre care existau date că sunt folosite pentru depozitarea unor cantități de țigarete provenite din contrabandă.

În urma perchezițiilor efectuate, au fost ridicate în vederea confiscării 1.939 de pachete cu țigări, în valoare totală de 23.268 de lei, fără marcaje fiscale.

În cauză, polițiștii de frontieră efectuează cercetări față de doi cetățeni români, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă, cercetările fiind continuate sub coordonarea procurorului de caz.

Evaluări
Evaluarea este disponibilă doar membrilor.

Te rog conectează-te sau înregistrează-te pentru a vota.

Nu au fost postate evaluări.
Conectare
Utilizator

ParolăÎncă nu eşti membru?
Înregistrează-te

Ţi-ai uitat parola?
Solicită una nouă
RECLAMA PUBLICITATE
Site-ul Iulik official.
VIZTATORI UNICI
<Flag Counter
CEAS

Bucharest

HOROSCOP

3,782,685 vizite unice
Cyclic by Fusion-Themes
Provided by Php-fusion V7 Themes | Freethemes4all.com

Powered by PHP-Fusion copyright © 2002 - 2020 by Nick Jones.
Released as free software without warranties under GNU Affero GPL v3.