Pagina principală · LIVE CAMERA CENTRU RESITA · Articole · Facebook Blog · Categorii de ştiri · Contactați-ne · Email -Admini · ARHIVA VIDEO Sâmbătă, Iunie 06, 2020
Cele mai noi articole
Niciun articol disponibil
name
name
IP address signature
TRAFIC
optimizare web
IN CURAND RADIO
ICSTCC 2019, o manifestare de anvergură internatională
Cea de-a 23-a Conferință internațională de teoria sistemelor, reglare automată și calculatoare (ICSTCC 2019) are ca scop reunirea sub un forum unic a oamenilor de știință din mediul academic și din industrie pentru a discuta despre stadiul actual și noile tendințe în teoria sistemelor, reglării automate și ingineriei calculatoarelor și să prezinte rezultatele cercetărilor recente și perspectivele de dezvoltare în aceste domenii cu o evoluție atât de rapidă.

În cadrul conferinței vor fi prezentate 147 lucrări științifice, iar peste 150 de specialiști din 27 de țări din Europa, America de Nord, America de Sud, Asia și Africa vor participa la cele 24 de sesiuni ale conferinței. Sunt incluse patru sesiuni plenare susținute de profesori de prestigiu din Anglia, Cipru, Italia și Polonia, precum și două mese rotunde adiacente conferinței.

Conferința ICSTCC 2019 este inclusă în programul manifestărilor științifice ale prestigiosului Institute of Electrical and Electronics Engineers (IEEE) din SUA și se desfășoară sub egida unui grup important de societăți și asociații: IEEE Control Systems Society (care asigură cosponsorizarea tehnică), Secția de Știința și Tehnologia Informației a Academiei Române, Filiala Timișoara a Academiei Române, Secția de Electronică-Automatică a Academiei de Științe Tehnice din România, Filiala Timișoara a Academiei de Științe Tehnice din România, Societatea Română de Automatică și Informatică Tehnică.

Începând cu ediția din 2013, lucrările conferințelor ICSTCC sunt indexate în Clarivate Analytics Web of Science, cu una din denumirile anterioare ISI Web of Knowledge. Lucrările ultimelor opt ediții ale ICSTCC sunt indexate în Scopus.

Partenerii industriali ai ICSTCC 2019 sunt cei care sunt de fiecare dată alături de Facultatea de Automatică și Calculatoare: Continental, Hella, Accenture, Atoss, Intel, Nokia, Honeywell, Lives International, Krohne, Haufe, Saguaro, Lasting.

Departament Comunicare si Imagine
Evaluări
Evaluarea este disponibilă doar membrilor.

Te rog conectează-te sau înregistrează-te pentru a vota.

Nu au fost postate evaluări.
Conectare
Utilizator

ParolăÎncă nu eşti membru?
Înregistrează-te

Ţi-ai uitat parola?
Solicită una nouă
RECLAMA PUBLICITATE
Site-ul Iulik official.
VIZTATORI UNICI
<Flag Counter
CEAS

Bucharest

HOROSCOP

3,696,780 vizite unice
Cyclic by Fusion-Themes
Provided by Php-fusion V7 Themes | Freethemes4all.com

Powered by PHP-Fusion copyright © 2002 - 2020 by Nick Jones.
Released as free software without warranties under GNU Affero GPL v3.