Pagina principală · LIVE CAMERA CENTRU RESITA · Articole · Facebook Blog · Categorii de ştiri · Contactați-ne · Email -Admini · ARHIVA VIDEO Duminică, Iunie 07, 2020
Cele mai noi articole
Niciun articol disponibil
name
name
IP address signature
TRAFIC
optimizare web
IN CURAND RADIO
Siguranta autoturismului depinde si de proprietar!
1. În jurul orei 19.00, persoane necunoscute au pătruns într-un autoturism parcat în fața unui imobil, prin geamul portierei stânga față, lăsat deschis, iar din interior, de pe bord, dintr-un suport, au sustras un telefon mobil.

2. În intervalul orar 11.00 - 15.00, persoane necunoscute au sustras suma de 2500 lei și 150 euro dintr-un autoturism ce se afla parcat pe stradă.

3. Într-un interval de 3 zile în care autoturismul nu a fost utilizat de proprietar, persoane necunoscute au spart geamul de la portiera dreapta spate a autoturismului ce se afla parcat pe stradă iar din interior au sustras mai multe bunuri, rezultând un prejudiciu în valoare de aproximativ 6000 lei.

În toate cele trei cazuri cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt.Furturile din autoturisme sunt de obicei furturi oportuniste. Multe infracțiuni sunt comise sub impulsul momentului, hoții profitând de un geam deschis sau de bunurile de valoare lăsate la vedere în autoturisme, care atrag ca un magnet hoții. Sunt dese situațiile în care acțiunea infractorilor este ușurată și de faptul că șoferii lasă portierele neasigurate. Cert este că acest tip de infracțiune poate fi prevenit dacă sunt respectate câteva reguli ușor de pus în practică.Regula numărul 1: Asigurați permanent autoturismul prin încuierea portierelor, închiderea geamurilor și a portbagajului, chiar dacă plecați doar pentru câteva minute. Altfel, veți rămâne uimit de cât de repede au acționat hoții.

Regula numărul 2: Nu lăsați bunuri la vedere în autoturism chiar dacă sunt sau nu de valoare. Majoritatea furturilor sunt favorizate de un astfel de comportament al proprietarului.Telefoanele mobile, sistemele de navigație, gențile, borsetele, portofelele sunt vizate în mod special.

Regula numărul 3: Alegeți cu grijă locul unde parcați. Este de preferat o zonă circulată, bine iluminată sau în spațiile cu supraveghere video. Aceste locuri oferă un mai mare nivel de siguranță.

Dacă aveți bunuri pe care vreți sau trebuie să le lăsați în autoturism, atunci acestea nu trebuie ținute la vedere. Depozitați-le în portbagaj, ca primă opțiune, sau în torpedou chiar și pentru perioadele scurte de timp în care lipsiți din autoturism.

În majoritatea situațiilor pentru a comite furtul, hoțul provoacă distrugeri ale autoturismului (geamuri sparte, îndoiri sau ruperi ale portierelor, etc.) care măresc valoarea pagubei. Prejudiciul cauzat prin distrugerile provocate autoturismului poate fi, de multe ori, mai mare decât valoarea bunului sustras.COMUNICAT
Evaluări
Evaluarea este disponibilă doar membrilor.

Te rog conectează-te sau înregistrează-te pentru a vota.

Nu au fost postate evaluări.
Conectare
Utilizator

ParolăÎncă nu eşti membru?
Înregistrează-te

Ţi-ai uitat parola?
Solicită una nouă
RECLAMA PUBLICITATE
Site-ul Iulik official.
VIZTATORI UNICI
<Flag Counter
CEAS

Bucharest

HOROSCOP

3,696,841 vizite unice
Cyclic by Fusion-Themes
Provided by Php-fusion V7 Themes | Freethemes4all.com

Powered by PHP-Fusion copyright © 2002 - 2020 by Nick Jones.
Released as free software without warranties under GNU Affero GPL v3.